Norge

GRATULERER MED DAGEN NORGE!Nå er det endelig 17. mai i New Zealand. Til vanlig hadde jeg funnet fram bunad og allerede startet på kakene, men i år befinner jeg meg på andre siden av jordkloden, så det er desverre ikke tilfelle i 2012. Men feiring skal det bli uansett. Kommer nok til å få en fin dag selvom jeg ikke får sett min kjære søster gå i russetog, få vondt i magen av alle kakene jeg spiser og se filmer på kvelden. 17. mai er trolig den beste dagen i året. Jeg får ta det igjen om noen år.

 
 

HIPP HIPP HURRA FOR VERDENS BESTE LAND!!

 

Much love,

Andrea

Back, and better than ever before

Jeg har nå vært på Tumblr i et par måneder, og jeg elsker virkelig den siden. Det eneste jeg mangler er kommentarer på innleggene (selvom de ikke er så mange uansett, men det er koselig å få de jeg får). Derfor skal jeg blogge begge steder nå. Starting now.

 

Jeg har nå hatt juleferie i 1,5 måneder, og det er virkelig ikke så luksus som man skulle trodd. Rastløsheten kommer snikende uka etter alle andre har begynt på skole eller jobb. Å sove lenge er noe jeg ville ha bytta bort mot litt skoletid og alt det fører med seg. Jeg har det nemlig veldig morsomt når jeg går på skole siden jeg har vært i USA. Og nå skal jeg til New Zealand. Rart jeg gleder meg eller? Om to uker sitter jeg på flyet for å forflytte skrotten kloden rundt. Jeg er klar for nye eventyr!

 

AINCA (A in California) blir nå til AINNZ (A in New Zealand), og det er jeg storfornøyd med.

 

Håper dere (hvis det fortsatt er noen dere) fortsetter og lese mine sprøe innfall alla blogginnlegg. Jeg er ikke den beste bloggeren, MEN jeg prøver. Har til og med ordnet med ny header bare for comebacket. Så da vet dere det.

Surfing in Paradise

Om bare 5 små uker kan dere se meg (eller ikke akkurat se meg da, men..) surfende på Hawaii. Oh, som jeg gleder meg! Om 3 uker er jeg tilbake i Statene, og jeg er faktisk skikkelig gira. Det har sikkert litt med at jeg jobber mye helt fram til jeg drar, så jeg har ikke ordentlig sommerferie før jeg har dratt igjen - litt blanda følelser, men men. Jeg kommer jo hjem til jul.

 

Om litt over en måned er det kanskje jeg som står der - tenk på det! UTROLIG!

 

Når jeg kommer til Norge igjen blir jeg hjemme i 2 måneder før jeg setter kursen mot.... dam dam dammmm.... Nei, IKKE California, men New Zealand. Jada, jeg skal til motsatt side av verden. Jeg vil gjøre alt og oppleve alt jeg kan når jeg har muligheten, så hvorfor ikke? Og jeg gleder meg helt vilt til å dra dit! Et nytt sted, nye mennesker, ny kultur.. og ikke minst nye opplevelser. Jeg kan ikke vente!!!

 

Etter New Zealand skal jeg til Australia, før jeg setter kursen hjemover. Så ja, 9 måneder borte fra Mamma. Det blir nok hardt, rart og annerledes, men jeg skal klare det!

 

Men nå må jeg legge meg. Jeg skal opp og hoppe relativt tidlig i morgen, så da er det bare å tvinge i seg litt søvn og ikke bare være opphengt i surfing og det som skjer i nærmeste og "litt lenger unna"-framtid. Jeg har hvertfall blitt bitt av surfebasilisken, så surfing skal det bli på meg. Med erfaring fra snowboard, wakeboard, skateboard og kitesurfing så krysser jeg fingrene og håper at jeg en gang blir verdensmester i surfing (I wish, haha). Nattinatt dere som faktisk fortsatt gidder og gå innom bloggen min til tross for at jeg ALDRI blogger. Takk til dere. Og takk for meg for i dag.

 

Rock and roll.

SOMMERFERIE

Nå har jeg sommerferie som betyr null blogging de neste månedene. De eneste leserne jeg har er jo her hjemme uansett, så det gjør jo ikke så mye.

 

Så da snakkes vi i august (mest sannsynlig. Hvis jeg ikke kjeder meg altfor mye) da jeg begynner på skolen igjen. Deilig å tenke på at jeg har to HELE måneder uten skole! Og så halve mai og hele august minus en dag da. Det er ikke feil å gå på skole i USA :-)

 Ha en super sommer alle sammen!

Ello ello from T-town

Nu sitter jeg og kjære Maje i Trondheim på hver vår Macbook og suller. Vi er og besøker Rut, som har gått og lagt seg nå. Jaja, sånn går det. Har det helt super dupert altså.

 

Ville egentlig bare gi et lite pip fra meg (pip) og gi beskjed om at det nå bare er en uke og en dag til jeg drar tilbake til Amerikansk jord igjen. Jeg gleder meg ikke utrolig til å forlate familie og venner i dette øyeblikket, men det skal nok bli godt også. Jeg har fått to nye roommates, som er fra USA et eller annet sted og Etiopia. Hu norske ble ikke romkameraten min allikevel gitt, synd siden vi hadde blitt litt kjent.

 

Jaja, blir vel bra uansett. Jeg gleder meg hvertfall masse til sommerferie (allerede ja), og forhåpentligvis har jeg fått meg jobb før den tid kommer.

 

Jaja, nå ble det her veldig random, så avslutter der.

 

Adios.

 

PS: Skal i kirka i morgen. Amen.

hits