desember 2010

Home sweet home

HOLA AMIGAS!Hey. This is Nora, the sister from the same mister.

Nå er Andrew hjemme igjen. Vi visste at hun skulle komme i morgen ettermiddag.

Men da det plutselig ringte på døra tidligere i kveld, fikk vi en liten overaskelse. For der stod nemlig Andrea, som hadde blitt møtt på flyplassen av kusinene våre.

De visste altså om dette, alle visste det untatt meg, mamma og pappa. Det var veldig koselig.

Nå er alle samlet igjen, så da er det på tide at jeg får jueferie snart!!

Da bør vi legge oss, god natt og drøm søtt.

(Hilsen the sister)

Paintings 2010

Jeg har som sagt mange ganger tidligere hatt maleklasse dette semesteret. Og det har seriøst vært den beste klassen! Den var så utrolig chill at det ikke er mulig! Vi kunne spise, høre på musikk; gjøre omtrent hva vi ville. Hvis vi skulle vente på at maling tørka eller noe, kunne vi gjøre lekser eller noe i andre fag. Dæven altså, bra klasse. Og folka i den er helt supre. Kommer til å savne den klassen mye! Men uansett, grunnen til at jeg blogger er at jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder av alle maleriene jeg har malt dette semesteret. Det ble til sammen fire. Håper dere liker de, haha:

 

 

Maleri #1


Dette er et maleri av forskjellige deler av converse-skoen min. Syns det ble ganske kult egentlig!

Maleri #2

Dette er en del av et maleri jeg fant i en bok det stod Norge på. Det opprinnelige maleriet er (eller var?) i en stavkirke i Norge et sted. Er fornøyd med det, og det at det faktisk har en spesiell betydning til meg siden det er norsk. Det var det jeg ville male når vi fikk oppgaven; no norsk!

Maleri #3

Oppgaven var maling som object. Jeg liker egentlig ikke dette maleriet, men det var godt nok for oppgaven, så da er det greit. Dette skal ikke tas med hjem forresten, for det er malt på plywood som er et slags treverk, så det er syyyykt tungt! Men det gjør ikke noe siden jeg egentlig hater det, haha.

Maleri #4 (FINAL painting)Dette er da det siste maleriet. Vi fikk i oppgave å lage et colasje. Vi kunne ha bare papir + bittelitt maling, eller bare maling + bittelitt papir. Det ble jo mest maling på mitt, men litt papir også da selvfølgelig. Jeg er så utrolig fornøyd med dette maleriet. Det er det beste sålangt for å si det sånn! Og alt henger så sammen, og det passer bra til temaet: HARRY POTTER!

 

 

 

Jaja, nok skryting, hahah. Det var det jeg ville si. Jeg har jo egentlig ikke tid til å blogge. Jeg har fire finals igjen til uka. Two down, four to go. Good luck to me. I dag forsov jeg meg til og med, og jeg hadde finals i engelsk. Våkna 25 min før klassen begynte; SHIT! Men jeg rakk det, fjooo. Men ja, har masse lekser å gjøre, så bye bye.

 

Over og ut.

I'm still hanging in there

Jeg ville bare gi lyd fra meg! Ja, jeg lever, tro det eller ei. Det er mye som foregår nå skjønner du, rett før jul. I går hadde jeg min første final! Det var i geologi lab, og jeg tror det gikk bra! Tipp topp tommel opp! One down, five to go. Da jeg kom hjem så jeg litt på tv, og så ringte plutselig Michelle og sa at hu skulle feire bursdagen sin da, og ikke i dag som jeg trodde! Da fikk jeg det plutselig litt travelt, men jeg rakk det! Hadde det kjempe koselig - nordmannen og danskene. Haha. Jeg, Michelle, Christina, Marie Louise, Dorthe og Jesper dro på en italiensk restaurant og spiste god mat, for så å dra på bowling og spille litt. Og jeg tapte faktisk ikke! Haha, utrolig. Trodde jeg skulle gjøre det altså! Tok ikke med kamera desverre, så har ingen bilder. Men får kanskje noen av de andre :)

 

Jaa, det var gårsdagen da. I dag er det lesing for fult til finalen jeg har i morgen i engelsk. Én av to i engelsk, jippi! Etter skolen skal jeg trene og så gjøre lekser og bare holde meg på rommet mitt tror jeg. Jeg trenger å få gjort litt saker og ting, og syns det er greit å ikke begynne på søndag da!

 

På lørdag er det mer lesing før det er nissefest i sjømannskirka i LA. Det blir nok skøy ja! Har kjøpt meg nisselue også, så da er jeg klar :D På søndag er det mer lesing, og så begynner helvettesuka! Da har jeg to finals på mandag, én på tirsdag (bytta geologi til den dagen istedenfor!) og så den siste, religion, på onsdag. Er ferdig klokka 10 på onsdag, da er det ferie :D Woho, det gleder jeg meg til! Så har jeg noen dager på å ordne rommet, pakke og så sette meg på flyet heimatt! Det blir bra det! Gleder meg masse masse masse! Veldig klar til å stå på norsk jord!

 

Senest i dag har jeg faktisk diskutert med Nicolai hvem som er best av USA og Norge. Og selvfølgelig er Norge best! Han mener ikke det da, han ser ikke noe positivt med Norge! Sviker! Haha. Norge er verdens beste land, uten tvil :D

 

Nok om det. Jeg har ikke så mye mer å tilføye nå! Aner ikke hvor mye blogging det blir framover altså! Har ikke så mye spennende å fortelle om antageligvis, det er jo så og si skole inn og skole ut for meg om dagen! Men vi ses jo faktisk snart :D

 

Over og ut.

Christmas Weekend in California

Da var det søndag igjen ja. Jeg liker egentlig søndager, for alt er så rolig og stille. Jeg får masse tid til å gjøre det jeg vil og som oftest MÅ gjøre. I dag for eksempel MÅ jeg gjøre lekser (og NEI, jeg VIL ikke det). Men jeg har bare igjen to uker da, så er det heimatt til a mor... og JUL. Det gleder jeg meg masse til ja! Mmm, MAT <3

 

Uansett, tenkte jeg skulle fortelle litt om helga. Jeg vet ikke når jeg blogga sist, så vet ikke hva jeg slutta med. Uansett, jeg har ikke gjort så mye i uka som har gått. Jeg har slappa litt av med TV (deilig), sovi, gjort lekser, spist og vært på skolen. Det er vel omtrent det. Og så har jeg trent litt da. På fredag dro jeg og trente med Hanh etter skolen. Revolusjon. Hu trener aldri! Etter jul har hu som mål og trene 4 ganger, altså en gang i måneden. Haha, hu altså. I femtida dro jeg og Stephen på Subway for å spise, namm. Mye bedre en kantinemat for å si det sånn. Stephen skal dra på utveksling etter jul. Dumt siden han er så morsom å være med. Han kommer tilbake da, haha. Da jeg kom tilbake i 7-tida, skyndte jeg meg og skifta og gikk på et show med koret og bandet (eller orkesteret?) på skolen, med Christina, Michelle og Maria Louise (alle danske). Det var kjempe koselig! Skikkelig bra "konsert," eller hva jeg skal kalle det. Så gikk vi i SUBen (Student Union Building) hvor det var forskjellige aktiviteter. Vi skrev brev til Nissen ($1 dollar per brev går til fattige barn eller noe, så bra sak), pynta pepperkake (selvom pepperkakene IKKE var noe gode. Det var ikke Turid sine pepperkaker for å si det sånn! Christina og Michelle pynta julekuler til å ha på juletreet. De ble kjempe fine! Jeg gjorde det ikke siden det var så utrolig masse folk der, skikkelig stappa! Jeg og ML spilte heller Wii. Og FY! Det var GØY! Utrolig morsomt altså, så det syns jeg vi må få oss hjemme :D Jeg var forresten utrolig flink i 21 i basketball, hahahaha. Jaja. Vi gikk derfra klokka 11 eller noe. Så var det hjem og pynte seg litt og ut på julefest. Et av de norske husa her borte hadde fest, så da må man jo nesten være der. Alle er jo der (bokstavelig talt!). Det var seriøst 200 stk der, helt syyykt stappa! Jeg fant ut at det ikke helt var min type fest. Det var litt for mange folk, og det var nesten umulig å snakke! MEN, jeg hadde det gøy, og jeg traff på utrolig mange norske. Kjempe koselig å bli kjent med flere av de norske her. Det er jo så utrolig mange, haha. Jeg møtte også Caroline (kusina til Thea Emilie) for første gang! Det var kjempe koselig. Vi har gått på samme skole i over 3 mnd, og det var første gang vi traff hverandre på fredag! Haha. Jeg dro fra festen klokka 1 eller noe. Jeg var ikke helt i partymood følte jeg, og så ville Michelle og ML også tilbake. Så da var det like greit å dra da. De har jo flere fester, så blir ikke siste gang jeg er der. Da jeg kom hjem husker jeg ikke hva jeg gjorde, men jeg la meg hvertfall ikke før nærmere halv 3 eller 3, så noe må jeg jo ha gjort.

 

På lørdag sov jeg til 11 eller noe. Godt å kunne sove ut litt ja. Så begynte jeg med lekser med en gang. Jeg skrev over religionsnotatene fra timen på PC. Det ble søren meg 21 sider det, på DATA! Huff, mye å lese altså! Altfor mye. Jeg skrev også stil i engelsk, som er den SISTE stilen! YES, deilig å ha skrevet den! En ting ute av verden. Så spiste jeg og så på Grey's Anatomy. Jeg fant ut at jeg likesågodt kunne se på det mens jeg spiste. Koordinasjon vett. I halv 6-tida eller noe dro jeg, Michelle og ML på kino. Vi henta bare billetter og så dro vi og spste nammenammmm sushi. Godt! Så dro vi for å se på filmen "Love N Other Drugs." Åååååh, den var såååå fin! Anbefaler alle å se den. Og Jake Gyllenhaal er i den, stort pluss! Han er virkelig en storsjarmør! Etter filmen dro vi til en slags bokhandel. Den var GIGAstor, med masse masse bøker. Alt mulig! OG Starbucks da selvfølgelig! Titta der i en halvtimes tid, kjøpte Starbucks, og vet dere hva vi gjorde da? Vi dro tilbake til kinoen og så film #2. Hahha, KINOMARATON! Da så vi Harry Potter. Og den var like bra denne gangen! Og jeg skvatt på de samme stedene igjen, SELVOM jeg visste hva som kom. Slapp av Marte, jeg skal fortsatt se den med deg! Alle gode ting er 3 :D

 

 

 


 

 

Det var da helga. Super helg, er kjempe fornøyd. Framover derimot, kommer jeg ikke til å ha så mye frihet til å gjøre sånne ting. Slik ser programmet mitt ut de siste ukene:

 

Mandag - LEKSER

Tirsdag - LEKSER

Onsdag - Midterm i Geologi Lab og LEKSER

Torsdag - LEKSER

Fredag - Midterm i gramatikk i Engelsk og LEKSER

Lørdag - LEKSER og så Julegrøt i Sjømannskirka i LA

Søndag - LEKSER

Mandag - LEKSER og Midterm i Engelsk (stilskriving denne gangen) og Maling

TIRSDAG - LEKSER (øve, øve, øve)

ONSDAG - Midterm i Religion og Geologi (altfor mye å lese til: 21 sider ++ skrevet på data i religion, og 17 kapitler i geologi. Shoot me, will ya?)

 

MEN, etter det så er jeg FERDIG :D

Da gjenstår det bare å ordne med major, pakke og komme seg hjem! Jeg har faktisk begynt å pakke allerede, tro det eller ei. Alle gavene jeg skal ta med hjem da. Og det tar søren meg opp halve kofferten min, huff. Jaja, finner vel ut av det!

 

Vi ses om ikke så lenge da alle i hopa! DET gleder jeg meg til :D

 

Over og ut, nissetrut!

SAN FRANCISCO

Jeg vet, det er altfor lenge siden jeg har blogga nå. Men Mamma, nå blogger jeg igjen, jippi! Siden sist har det vært Thanksgiving Break. Deilig! Jeg hadde altså bare én skoledag forrige uke, fantastisk! På onsdag satte jeg, Christina, Michelle, Hanh og Ashley kursen mot nord og San Francisco - enda mer herlig! Etter 4 timer i bil spiste vi pannekaker, danske faktisk. Det var gøtt ja. Minna om norske pannekaker, bare at norske er bedre, mihi. Nedturen med dette var at vi bare hadde kjørt 1/4 av veien. Jaaa, etter 4 timer i bil! Dumme kø. Men vi kom faktisk fram til slutt da, nærmere klokka 9 eller noe. Vi hadde en morsom tur uansett hvor lang tid den tok. Herlige mennesker = herlig biltur. Sånn er det.

 

 


Her har vi akkurat begynt på bilturen - friske og blide! Haha.Ashley.Christina.Baksetet - Michelle, Hanh og meg.På kvelden pynta vi oss og satte kursen ut mot et utested. Heldig for oss så var det 21 års aldersgrense den kvelden, og de bad oss komme tilbake dagen etter da yngre folk også kunne komme inn. Lucky us. Så pga meg og Hanh så dro vi tilbake til hotellene våre igjen. Dagen etter sov vi ganske lenge også, til 12 eller noe. Så satte jeg, Hanh og Ashley kursen mot China Town og Fisherman's Warf (eller noe, haha). Det var MYE gåing for å si det sånn! Vi gikk og gikk og gikk og gikk! Opp og ned, hit og dit. Jeg skulle gjerne ha bodd i SF bare pga den gratis treningen man får ved å gå i byen, haha. Vi endte opp med å spise i China Town på en superbillig restaurant. MEN; det var supergodt også. Både i pose og sekk med andre ord! Vi gikk på sightseeing rundt i byen mens vi sakte men sikkert beveget oss mot brygga (eller the harbor som det kalles haha). Fin utsikt var det også!

 


Ved inngangen til China Town.


Hanh fant sin like.

Buddah!


China Town


Teeee på en kina-restaurant i Kina-By.
Yummm, god mat!


Kari out hahhahaha
Har det litt morsomt ja! BAKKER!!!
Hanh altså, festligere jente skal man lete lenge etter!


Sliten etter litt gåing, haha.


The Golden Gate Bridge
På kvelden dro vi ut igjen, og denne gangen kom vi inn også. Men det var virkelig ikke verdt de $20 vi måtte betale hver. Jeg og Hanh satt i over 1 time og venta på Ashley, og det pga noen misforståelser. Ikke veldig morsomt i grunn. Men men, sånt skjer. Vi kom hjem 2.30 eller noe. Men la vi oss? NEI. Eller Ashley gjorde det, mens jeg og Hanh satt oppe og venta. På hva? THE BLACK FRIDAY SALE OF COURSE. Alle butikkene, eller mange hvertfall, åpna klokka 4 med salg. Så da tok vi på oss joggeskoa klare for shoppingmaraton. Å jadda, haha. Det var ganske morsomt igrunn. Spesielt når jeg og Hanh hadde kledd på oss som om vi skulle fryse i hjel og som om vi skulle trene, mens alle andre hadde tatt på seg vanlige klær. Fail, haha. Men vi fikk shoppa litt da hvertfall. Selvom det var ganske dårlige salg noen steder, og mye folk, og jeg var helt død. La meg ikke før nærmere 9 eller noe. haha, det var en lang dag for å si det sånn. Jeg sov i et par timer, til klokka 2 eller noe, før jeg gikk ut og shoppa igjen. haha, shoppinggal? Neeeei, ikke i det hele tatt! Så møtte jeg danskene, som jeg ikke hadde sett siden bilturen faktisk (wow!) og gikk litt rundt med de og shoppa! Så dro vi på verdens beste sushi-restaurant! Det var nammenam altså, så dit skal vi neste år Pappa! Jeg tok vare på adressen for å si det sånn! Da vi gikk hjem fra sushien møtte vi tilfeldigvis på noen danske gutter. Helt tilfeldig, og vi kjente de ikke fra før av. Men uansett, Michelle og Christina begynte å snakke med de og de gikk på bar sammen. Da fant jeg ut at jeg var litt for norsk, og stakk tilbake til hotellrommet og Hanh istedenfor. Vi hadde det utrolig morsomt egentlig, lo masse! Litt overtrøtt kanskje, og litt mye sukker = latter i bøtter og spann. Vi la oss vel 3 eller noe, haha.
Dagen etter stod vi opp klokka 12 eller noe, og satte oss i bilen med nesa mot den berømte røde broa! Yesss. Vi kjørte over den, stoppa og tok masse bilder osv. Den var kjempe fin, men den er finere på avstand altså! Vi kjørte også litt rundt og titta. Og vi spiste forresten frokost på brygga. Kjempe koselig og god mat! Fiskesuppe og krabbe, nammmm. Det var godt ja! Etter det gikk jeg og Hanh ut og stresshoppa litt. Vi shoppa bare ting vi trengte da, og var ferdige på under 1 time. 1 jakke, to bukser og noen gaver rikere! Yesda! Vi gikk tilbake til sushi-restauranten på kvelden, bare denne gangen gikk jeg med Ashley og Hanh, og ikke danskene. Fortsatt like godt, eller bedre faktisk. Jeg har fått meg en ny favoritt: Spider roll! Nammmm, det er superduper godt altså! Så gikk vi til gutta (Alex, Andy, Willy og Chris) sitt hotell og chilla der litt, før gutta og Ashley gikk ut og jeg og Hanh gikk tilbake til hotellet og begynte å pakke til hjemturen dagen etter.
På søndag stod vi opp klokka 7, kledde på oss, spiste så smått og satte oss i bilen på vei hjem. Vi brukte til sammen 14 timer på turen, den var laaaaang. Den tok aldri slutt! Vi stoppa en del for å si det sånn, på forskjellige steder. Vi så blant annet ei strand, ei bro, en foss, og... ja, det var vel det. Fossen, som dere ser på et bilde under, var disappointing for å si det sånn! Ikke sånn som de norske fossene med andre ord. I bilen koste jeg meg uansett. Satt ved siden av Hanh og vi hadde det morsomt som alltid. Kjøpte litt mye snacks og godteri også gitt, ops. Haha.


Sushi!
Nammmm, sultene ulver!

Vi måtte grabbe til oss det vi hadde mest lyst på til slutt, haha. Gribber!


Slitne fylliker haha.


Christina angrep Hanh. Hvem vet hvorfor?


Loner-Hanzi.


Der ned gikk jeg. Og gjett hvem som ble våt på beina.....


Santa Cruz eller noe tror jeg.
Broa! Haha

Se nøye etter nå. Kanskje et forstørrelsesglass hjelper? SÅÅÅ stor var fossen ja, hahahhahahhah. Det var selvsagt ikke skandinaverne som ville se den da, det var amerikaneren, hoho.
Alt i alt var det en superduper bra tur. Jeg er så utrolig fornøyd, og sitter igjen med masse minner. Og ikke minst bilder. Jeg glemte faktisk batteriet til kameraet mitt på campus, men de andre tok nok bilder så bilder blir det. Haha.
De siste dagene har jeg vært lat og vært på Thanksgiving middag hos ei som jobber på skolen. Det var fordi vi var med og hjelpa til World Fair. Nam middag altså, det var godt! Hjemmelagd mat er det beste ever!
Framover skal jeg egentlig gjøre masse lekser, men dau som jeg er så får vi se hvor mye som blir gjort. Nei, skal være flink den siste tiden altså!
Men da må jeg komme igang, har ikke så god tid egentlig!
Over og ut.

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits