november 2011

BURSDAGSBILDER


Søte Anneli fant ikke resten av maten sin! Hahahhahaha

Milk Balls!Herlige jenter!

Namme kake!

Happy girl!

Litt randome bilder, haha.

Bursdagsfeiring med flere venninner!

 

Hadde en herlig feiring!

 

I morgen er det Thanksgiving og da skal jeg til Kathryn og spise middag. Woho, ordentlig Amerikansk Thanksgivingsmiddag blir gøy!

 

Ha en fin dag Norge!

BURSDAG

Jeg hadde jo bursdag i forrige uke, men har ikke rukket og skrive om det. Jeg hadde hvertfall en helt super dag! På selve dagen klaffet alt bare skikkelig! Janna og jeg skulle trene på morningen, så hu kom og overraska meg med gaver. Herreguuuud, så utrolig koselig! Hadde også litt skole. I filosofitimen min hadde ei jente tilfeldigvis med seg cupcakes til alle sammen og i geologien så sang de bursdagssang for meg (skikkelig flaut) og så gjorde vi ikke så mye vanskelig. Etter det skypa jeg med familien og åpna gaver (som jeg ble kjempe glad og takknemmelig for). Jeg så også på Robinson Ekspedisjonen mens jeg spiste norske brownies fra Toro (verdens beste). Senere gikk jeg ut og spiste med to norske venninner, Janna og Anneli, og de var så snille at de spanderte mat på meg. Herregud, følte meg skikkelig skjemt bort. Janna spanderte også kino på meg! Herlige jenter!

 

Lørdagen etter feira jeg meg litt flere. Vi gikk til et sted som heter BJ's, og de hadde supergod mat og dessert! Spiste varm cookie med vaniljeis oppå, nammm. Etter det gikk vi og så på fotballkamp (som de uheldigvis tapte, buhu), og så var det tilbake og se på litt tv og legge seg. Herlig dag!

 

Den uka her har egentlig vært ganske bra! Har trent hver dag utenom i går, torsdag. På onsdag var det World Fair, hvor jeg spiste altfor mye!!!! Fikk tilbake stil som jeg fikk 100% på!!!!! Og så var det finale i intramural soccer (altså en turnering mellom 10 lag på skolen) og VI VANT!!!!! Herlig dag, rett og slett!

 

I går, torsdag, var også en ganske bra dag! Geologilæreren min sa at vi ikke skulle ha eksamen, woho. I filosofien så vi film, herlig. I engelsken dro vi til en botanisk hage. Noen ganger smiler bare livet til en altså. Så Harry Potter og Fangen fra Azkaban på kvelden med Janna før det var Improv. Herlig dag.

 

I dag har jeg trent, møtt med gruppa mi i kommunikasjon for å snakke om presentasjonen vi skal ha på mandag (herlig gruppe btw), drikki to store kopper med kakao (sukkersjokk!!!) og nå skal jeg ut og bli våt i geologi lab. Senere i dag er det forhåpentligvis Breaking Dawn, krysser fingrene. 

 

Men nå må jeg stikke, legger ut bilder senere!

 

Hasta la vista baby.

 

Forresten: GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE MARIE <3 Savner deg!

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits