november 2010

International Education Week and HARRY freakin POTTER

Den uka her har vært en av de bedre. Faktisk kanskje den beste sålangt, og det er en god grunn til det. For det første så har det vært International Education Week på skolen, som vil si at det denne uka har handla mye om de internasjonale studentene på skolen, altså blant annet meg da. På mandag og onsdag (og egentlig fredag, men pga været ble det avlyst) bar vi flagg fra the chapel til et annet sted. Jeg bare det norske selvfølgelig:

 

  

Må jo være litt patriotiske, eller hva? På onsdag var det World Fair, hvor mange forskjellige folk fra forskjellige land hadde bord. Der kunne man snakke med folk fra andre land, få vite litt om landet og kulturen deres osv. Veldig bra arrangement egentlig, er storfornøyd! Jeg "jobba" eller var volunteer da i velkomstteltet i begynnelsen. Var vel der kanskje 1 og 1/2 time eller noe. Etter det gikk jeg rundt med noen venninner og kikka på borda osv. Fikk med meg masse greier derfra, haha. Vellykka dag.

 

 


Inne i kirka på campus før gudstjenesten.Mange flagg ja.

Norvegiaaaa, er landet som er braaa!Uuuh, nice!Jean, svensken!Det banneret lagde jeg og Mira - på 30 min!!!Her er velkomstteltet jeg stod i.Chris/James/Johnny - jeg klarte å få et bilde av han! Jippi!Fine paviljongen (skrives det sånn? Haha).Hay Mun - konfransieren den kvelden - i sin nasjonaldrakt (hu er fra Burma btw).Jippi!

 

 

Det var da International Education Week og World Fair. Det tok en del av tiden min, men hey, det gjør da ikke noe! Hadde det supert jeg! Ellers denne uka så har jeg gjort lekser, sett på TV og chilla. På fredag hadde jeg midterm exam i Geologi, så på torsdag satt jeg på biblioteket i 9 timer (!!!) og leste til den hersens prøven. Følte den gikk helt ok. Brukte mye tid på å lese til den hvertfall. Men på fredag så tenkte jeg ikke på den i det hele tatt. Da var det Harry Potter-griller som stod i hodet mitt. Klokka 10 på kvelden på fredag så vi nemlig på Harry Potter! Vi dro fra skolen klokka 5 til mallen. Der handla vi julegaver og sånn. Ble ferdig med nesten alle julegavene, og det i ÉN butikk! Haha, snakk om wonder store a! Nå mangler jeg bare to halve gaver, så er jeg ferdig tror jeg! Kofferten min kommer til å være overfylt med gaver, hvordan skal jeg få plass til noe til meg selv? Det blir spennende å finne ut, haha. Det som blir enda mer spennende er vekta, huff. Men men, den tid, den sorg. Etter shoppinga dro vi på restaurant og spiste. Der var det 45 min ventetid på bord(!!!). Haha. Det hadde ikke vi tid til. Etter litt snakking med staffen på restauranten klarte de på magisk vis å trylle fram et bord til oss - det beste bordet i restauranten. Hvordan de klarte det er ikke lett å vite, siden det var så lang ventetid. Haha, merkelige greier i grunn. Der spiste jeg noe tacogreier, var godt hvertfall. Det var med scampi, og da er det alltid godt. Så var det tid for film, jipppppppiiiiI! Og den var sååå bra, koste meg skikkelig! Spesielt når de ved siden av meg klappa ved hver mulige anledning under filmen. Haha, holdt på å daue. Vent, jeg daua litt faktisk. Haha. Jeg var forresten der med Michelle, Christina, Dorthe, Jesper og Chris. Alle er danske untatt han siste som er amerikansk. Haha, snakk om skandinavisk aften a!

 

 


De har pynta til jul allerede utafor mallen. Koselig, kommer i julestemning da ja!Michelle - en av de få som er like dilla på Harry Potter som jeg er. HARRY POTTER MANIA!Yessss, gleder meg til å kjøpe filmen allerede! Den skal sees flere ganger på kino ja!

 

 

Da jeg kom hjem på fredag gjorde jeg vel ikke så mye. Satt oppe litt til, og så gikk jeg og la meg 3 eller noe. Husker ikke helt. I går gjorde jeg absolutt ingenting. Det er ingen overdrivelse altså, heller en underdrivelse. Jeg satt i senga hele dagen og koste meg med filmer og serier. Var en deilig da, det er sikkert og visst! Jeg så på Mona Lisa Smile (som er en kjempe søt film) og The Secret (som var en slags dokumentar, men bra!). Etter de to så jeg på TV (Hanna Montana Forever liksoooom) og så Friends (I LOVE IT). Jeg la med vel klokka 2 eller noe. Og så sov jeg til 11 i dag. Deilig! Jeg stod opp, for så å gå bort på gymmen og svette litt! Utrolig deilig i grunn. Skal spille fotball senere, men tok mest styrke, så det går bra. Har vært på butikken og kjøpt ting til maleklassen og litt mat. Elyse, romkameraten min kjørte meg, utrolig hyggelig! Og nå sitter jeg da her og blogger. Haha. Burde gjøre litt lekser egentlig, hmm. Vi får se når det blir! Vi skal spille mot det norske laget i kveld da forresten, får se hvordan det går! Blir spennende hvertfall! Haha. Spesielt når alle gutta på laget mitt har vært i Vegas i helga. Jippi, heldige meg. Håper de er litt i form da hvertfall!

 

Glemte å fortelle en ting om i går da! Jeg lagde lapper til middag! Nammm, det var godt det. Lapper med brunost - den nye favoritten!

 

 
 

 

Nei, nå får jeg nesten gjøre noe! Må lage meg middag etterhvert også, vet bare ikke helt når enda, haha. Men, lekser først!

 

Til uka har jeg ÉN skoledag, jepp det stemmer! Jeg har skole på mandag, og så fri resten av uka. Det er pga Thanksgiving, thank God! Hoho. På onsdag drar jeg, danskene, Hanh og Ashley til San Francisco. Jeg skriver sikkert ikke noe før jeg kommer hjem igjen. Da har jeg nok mye spennende å fortelle, og mange bilder og vise! JEG GLEDER MEG!

 

See you guys later, 'cuz I'm soon on my way to San Francisco! Thumbs up!

HIPP HIPP HURRA

Bestejenta Marie Myhre har bursdag, hipp hipp hurra for det. Jeg skulle gjerne ha vært der og feira bursdagsbarnet selv, men det går ikke når man befinner seg tusener av mil hjemmefra. Når jeg kommer hjem skal jeg gi deg en stooor bursdagsklem vet du. Uansett, jeg håper dagen ble så bra som den kunne bli; at den levde opp til alle forventninger.

 

Jeg har kjent Marie lenge nå, det er faktisk 9 år siden. Vi ble kjent da vi begynte i 5. klasse sammen. Vi på begynte på ny skole og greier. Vi var som erteris de siste årene på barneskolen. Scala var favoritten vår, husker du det? Haha, vi hadde mye morsomt med det. På ungdomsskolen gled vi litt fra hverandre, men etter hvert på videregående fant vi tilbake til hverandre igjen. Det er noen jeg er utrolig takknemmelig for. Du er virkelig ei av mine beste venninner, og det tror jeg at du kommer til å være veldig lenge også! En god venn som deg er noe jeg aldri vil miste.

 

Nå er det jo faktisk bare ÉN måned til jeg er hjemme igjen, men i ventetiden (hoho) kan du kose deg med noen bilder av oss:

 

 

 


Da Marie var med meg på hytta for leeeenge siden. Hoho, good times.I russetiden ja!Husker du jeg hadde piczo-side? Jeg hadde tydeligvis lagt ut dette bildet av deg under venner. Hoho, måtte bare ta det med :D Litt småfjortis?

 

 

 

Hipp hipp hurra nok en gang! Dagen er snart over i Norge, men den har såvidt begynt i California.

 

xoxo,

California gurrrl

Tuesday, soon Friday

I dag er det tirdag (nei, tuller du? haha, jeg er morsom), som betyr at jeg ikke har gjort veldig mye i dag. Jeg har jo ikke skole tirsdager og torsdager, så da skjer det som regel ikke veldig mye. I dag har jeg trent (var veldig flink!), gjort lekser, sett på tv, vært på et LINK møte (om flyktninger fra Nord-Korea) og sett mer tv. Det var dagen i dag. Jo, har også hjulpet til med å henge opp lys og sånn. Den uka her er det nemlig International Education Week, og i morgen er det World fair, som betyr at det skal være show osv, og alle internasjonale kan dele kulturen sin med andre!

 

Skal ta bilder av det i morgen, det blir nok bra! Men det er ikke høydepunktet denne uka, i allefall ikke for meg. Og nei, det er ikke geologi-prøven jeg har heller. Det er PREMIEREN PÅ DEN NYE HARRY POTTER-FILMEN!!! Fy som jeg gleder meg. På fredag kveld skal jeg se den, jippi! Skal til the mall med danskene og en amerikaner, hvor vi skal småshoppe litt, spise og så se filmen! Det blir tidenes dag, årets beste sålangt! Det er sikkert og visst.

 

Så ja, det er da det som står i hodet mitt om dagen, og det er det eneste jeg kommer til å tenke på de neste dagene.

 

THREE DAYS TO GO - UNTIL I AM REUNITED WITH HARRY POTTER AND HIS FRIENDS AT HOGWARTS

Update November 14

En liten stund siden sist, men det har ikke skjedd altfor mye for å si det sånn! Tenkte jeg skulle skrive litt om det jeg har gjort da de siste dagene.

 

På torsdag gjorde jeg ikke altfor mye. Det var dagen derpå for å si det sånn. Jeg gjorde litt lekser, valgte klasser, dro på Zumba (!!!) og så på Vampire Diaries. Klassene jeg endte opp med var Biologi m/lab, Geologi m/lab (IGJEN), Tennis, Tegning og Engelsk. Woho, det blir nok gøy. Hah. Skal kanskje ha matte istedenfor Geologi da. Må bare se om jeg får kalkulatoren min tilbake! Etter at jeg hadde valgt klasser dro jeg på Zumba med Michelle, Christina og Hanh. Det var faktisk ganske morsomt, og jeg følte meg ikke sååå mye dårligere enn mange av de andre der. Så dit skal jeg nok tilbake! Håper Rut er stolt av meg nå, haha.

 

På fredag var jeg på skolen fra 8 til 3. Etter det dro jeg, Michelle, Christina, Hanh og Stephen til Camarillo hvor det er masse outlets (160 for å være heltnøyaktig). Stephen var sjåføren vår, haha. Han endte opp på kino, så morsomt hadde han det. Var veldig snilt av han å kjøre oss da hvertfall. Da fikk jeg begynt å handle julegaver, og selvfølgelig shoppa litt til megselv også da! Jeg har ikke veldig lyst til å sjekke bankkontoen nå for å si det sånn! MEN, jeg fikk veldig mye fint. Kjøpte blant annet UGGs til 600 NOK! Da kan man jo ikke bare gå forbi! Da jeg kom hjem gikk jeg og la meg til slutt. Gjorde ikke noe som er verdt å nevne (husker ikke hva jeg gjorde engang, haha).

 

På lørdag, i går altså, gikk jeg for å trene i halv tolv-tiden, men da var treningsstudioet stengt! Så da gikk ikke det. Takk for den. Gud vil virkelig ikke at jeg skal trene! Senere dro jeg på fotballkamp, soccer altså, med ei som heter Ivy. Hu var ballhenter der eller noe. Var ikke den beste kampen, og vi tapte, så var ganske kjipt. Men morsomt fordet da. Det var jo fotball! Etter det gikk jeg hjem, gjorde lekser, så på Friends, og bare masse tull resten av kvelden.

 

I dag er det søndag! Nå skal jeg snart dra og trene siden jeg ikke fikk gjort det i går. Så skal jeg på møte med en klubb jeg er med i. Neste uke er det nemlig International Education Week, så da skal jeg bære flagget mitt, det norske altså, på mandag, onsdag og fredag! Det blir spennende, haha. Så er det Frustrerte Fruer i dag, jippi. Det gleder jeg meg masse til! Klokka 11 i kveld må jeg ta turen bort på gymmen igjen, for da er det tid for innefotball! SÅ SEINT!!! Kommer til å dø i morgen, har time klokka 8! 6 timer med søvn, hei på deg! Men siden det er så gøy å spille innefotball, så overlever jeg!

 

Til uka skal jeg ikke så altfor mye. Skal bære disse flaggene da, og gjøre lekser. Og se på TV. Kommer ikke på noe mer som skjer. JO, jeg har prøve i Geologi på fredag, æsj. Det er 5 kapitler eller noe, og det er jeg overhode ikke klar til. Det får gå som det går. Håper på en B. En annen ting som skjer på fredag er at den nye Harry Potter filmen har premiere :D OOOOH GUUUD, som jeg gleder meg! Skal ikke på premieren, som er natt til fredag, siden jeg har midterm, men skal dra i løpet av helga eller noe. Uka etter er det tid for San Francisco-tur!! Da skal jeg, Michelle, Christina, Hanh og Ashley (Hanhs romkamerat) sette nesa mot nord. Vi skal kjøre dit på onsdag og bo på hotell der til søndag. DET gleder jeg meg til altså! Jentetur delux!

 

Etter turen er det bare 3 uker eller noe så skal jeg hjem :D Woho, jeg er SÅÅÅ klar for det for øyeblikket. Jeg er så utrolig sliten hele tiden, så en ferie skal komme godt med. Spesielt en hvor jeg er hjemme! Haha.

 

Æsj, jeg blør neseblod, så derfor må jeg vente med å gå og trene. Sikkert ikke noe dere vil høre, men livet mitt er fylt med det akkurat nå! Haha, ja det er veldig spennende nemlig. Men men, det var hvertfall det som har skjedd i det siste og kommet til å skje.

 

Vi blogges senere, er det ikke det man sier? Hahahhahha.

 

Over og ut.

 

PS: Bilder er overvurdert.

BIRTHDAY PARTY IN LA

I går hadde Christina, den ene dansken, bursdag. Og det måtte selvfølgelig feires. Da dro vi, 12 stykker eller noe, ut for å kose oss i byen. Vi ble henta klokka 7 på skolen av en limo som tok oss til restauranten vi spiste på. Jeg spiste hummer, siden jeg feira meg selv litt også! Man har lov til det når man ikke fikk en ordentlig bursdagsfeiring vett :) Etter det dro vi på bar! Vi skulle egentlig på en bar som heter Sky Bar (eller noe), men den åpna ikke for alle gjester før 12 (og når vi kom tilbake så fant vi ut at jeg og Hanh, som er under 21, ikke fikk lov å komme inn. Dumme regler). Istedenfor gikk vi på the House of Blues, som jeg syns var et mye bedre alternativ. Der spilte det live band, med bra musikk! Kjempe bra kveld altså! Tok selvfølgelig noen bilder, selvom kameraet mitt er litt småødelagt:

 

 


Dorthe (dansk), Hanh (norsk) og Alex (østerrisk)Inni limoen!


Again.


LA in night time.


Utenfor restauranten.Folket.Hanhzi.Tyler, Alex og Christian/Chris/James/Johnny (veldig internt!)Meg og bursdagsbarnet!Lobster crew!Gutta boys!Ashley og Hanh!Matvrak #1Yummm!Bursdagsdessert for bursdagsbarnet!James var sangeren denne kvelden. Nydelig i grunn!Andy og Willy (Valmir)Desserten, hahah.


Outside of the limo!Flinke fotografen Alex, haha.Paparazzi, that is my job for now on.


Gitarrrrra, Marrrrtine :DHaha, der dukka Tyler opp gitt!Det første bandet som spilte på the House of Blues! Kjempe bra!


Ehm, random.


Michelle og Hanh!Og der var kvelden over, og det var på tide og dra tilbake til det vidunderlige campuset igjen.

 

 

Jeg hadde det kjempe bra, digger å være med de folka her. Det er skikkelig synd at mange av de drar om 1 og 1/2 måned. Herregud, tiden går fort! Da er det Alex, Andy, James og Willy som drar tilbake til sine hjemland, som er Østerrike og Sverige. Men før den tid skal vi nok ha det morro igjen ja.

 

Da blir det forresten San Francisco-tur på meg da! Jeg er overglad, det er ikke mulig! Jeg, Ashely, Hanh, Christina og Michelle skal leie bil og dra 24. november til San Francisco. Der skal vi være helt til søndag. Det blir herlig morsomt! Vi kose oss kjempe masse, gleder meg helt vilt allerede. OG det er bare to uker igjen, tenk på det da! Det går fort :D

 

På fredag, som da er i morgen, skal jeg på shopping på outlets. Det blir braaa. Det er jeg og Hanh som skal hvertfall, og så skal Stephen være med også (vi måtte jo ha sjåfør, haha). Veldig snilt av han å bli med da! Michelle skal vel kanskje være med også. Gleder meg masse, da blir det julegaveshopping :D Hoho!

 

I dag er dagen for å velge klasser. Det blir spennende. Håper jeg får alle klassene jeg vil ha, det hadde jo vært helt supert!

 

Før den tid skal jeg gjøre litt lekser, og, hmm, kose meg? Våkna tidlig i dag, 9 faktisk. Og var oppe ganske seint i går. Men men, sånn er det nå. Og i kveld er det Vampire Diaries og Nikita, og så et improvisasjonsshow som noen elever på skolen har annenhver torsdag! Woho, det blir bra :D

 

Det var det jeg hadde å si for i dag, snakkes senereee.

 

Over og ut.

HURRA FOR MEG

BURSDAGSBARN - Det er det jeg er i dag :D Woho, jeg smiler fra øre til øre, seriøst! Har det helt supert jeg!

 

Såå, ja i dag har jeg hatt skole siden 8. Men det gjør egentlig ikke så mye siden jeg var ferdig 3. Har skypa med Mamma og Nora i dag, og Pappa har prøvd og ringe meg et par ganger. Jeg prøvde å ringe tilbake, men det funka ikke. Vi får ta det på skype når du kommer hjem igjen! Var hvertfall veldig koselig voice mail du la igjen :)

 

Da jeg kom hjem fra skolen satte jeg meg rett i senga og begynte å åpne alle tinga jeg har fått i posten. Korta var kjempe koselige! Takk til alle jeg fikk av! Og så var det gigapakka da! Å herre, den var jo ikke lite tung heller da. Og vet dere hva? Jeg fikk AKKURAT det jeg ønska meg! Dere må nesten se det med egne øyne:

 

 

 


Nammm, smågodt!BRRRRUNOST!!!Yummy, masse godtgodtgodteriiii! :D

 

 

Ja, så dagen har vært helt super sålangt! Gaven toppa alt, kunne ikke blitt bedre! Så nå har jeg begynt å smake på herlighetene fra Norvegiaaa!

 

"Norvegiaaa, er osten jeg vil ha...."

 

Hoho, gleder meg til å komme hjem. Miss you guys, a lot.

 

Da sier jeg hade for nå, kan jo hende det blir flere innlegg i dag :D Hvem vet?

LOS ANGELES MUSEUM OF ART (eller noe sånt..)

På fredag var jeg på field trip med maleklassen min. Vi dro til LA på et museum der, og vi hadde det faktisk veldig morsomt. Det var mye artig å se på, og læreren vår er jo alltid et show. Så, det var gøy. Jeg, Sam, Maisie og Darryl kjørte sammen dit, og hadde det helt supert på roadtrip. Man kan vel kalle det det, da hjemturen varte i 2 timer i kø. Kjempe morsomt! Uansett jeg har et par (MANGE) bilder fra dagen, so here you go:

 

 


Utenfor museumet.A Yellow Cab!!!

Ehm, masse lamper?

Malegjengen! (eller en del)LACMA - tror museumet het det!?Dette likte jeg!

MaisieBasketballs!haha, støvsugere!Ja, her var det mye rart!Dette bildet har jeg skrivd stil om, sånn btw.Do you recognize him? Hint: The King of Pop... again.Hollywood-skiltet. Kameraet mitt bestemte seg for å bli ødelagt, så fikk ikke zooma mer. Dumme kamera.En, ehm, labyrint av art eller noe.Den her kunne jeg LETT ha brukt, digga den!Her var det mange skulpturer fra Mexico. De så litt kjente ut, haha.


 

 

Ja, og det var den field trippen da. Hadde det helt supert jeg. Med supre folk så blir alt bra vett. Da jeg kom hjem dro jeg rett på butikken med Erik. Fikk kjøpt litt mat og sånt, som jeg jo trenger. Man må jo ha mat! Så gikk jeg bort til volleyball-kampen som var på skolen, der jeg traff på noen norske og satt sammen med de litt. Jeg fant nemlig ikke Ivy, som var hu jeg skulle møte der borte (hu var på jobb). Men så fant jeg hu etter litt, så var med hu, snakka og sånn, og så måtte jeg løpe videre for å dra på filmkveld (hvor vi så Aladdin, kjempe morsomt i grunn! Haha, hvem skulle tro det?) og så Atomic bowling (eller noe sånt var det de kalte det). Hadde det gøy. Her er noen bilder fra det:

 

 


Mira. Super jente hu altså, morsom!

Chris (jeg haterrrr deg) og Mira.På Bowlinga!

 

Jo, som du ser under et av bildene så står det at jeg hater Chris. Og ja, jeg hater han. Eller misliker han hvertfall. Han er så manipulerende og eksluderende at det ikke er mulig. Jeg spurte i går om jeg kunne bli med han og noen andre (alle vi er venner, eller trodde jeg da) på shopping, siden de skulle det, men da fikk jeg NEI! Haha, kan du tro det? Går det ann å bli så utrolig teit i hodet? Jeg er ferdig med han altså, takler han ikke. Æsj.

 

Ja, så i går var jeg ganske så sur store deler av dagen. Men så var jeg sammen med Ivy igjen og det muntra meg opp masse! Skulle egentlig overnatte i dormen hennes, men så skjedde ikke det. Gjorde ikke altfor mye for var veldig trøtt. Meen, det får bli en annen gang :)

 

I dag er det tid for lekser og enda en innefotball-kamp. Det blir bra, jeg ELSKER det :D Virkelig altså! Det er så utrolig morsomt. Alex på laget mitt ble skada forrige uke, i kamp, som er utrolig synd for han var viktig for laget vårt! Men, vi får prøve å klare oss uten han! Håper det går bra i dag hvertfall, det kan være bursdagsgave til meg, haha.

 

For ja, i morgen er det bursdagen min!!! Hoho, jeg gleder meg til å åpne den gigantiske pakka som du ser i innlegget under eller noe. Det blir bra! Jeg skal spise middag med Ivy hvertfall, og så veit jeg ikke. Jeg skal holde meg langt unna Chris, for på bursdagen min skal ingenting ødelegge for meg. Selv ikke han. Det blir en merkelig bursdag, det er sikkert og visst. Men forhåpentligvis så klarer jeg å kose meg selvom jeg ikke har mine kjæreste her.

 

Nå må jeg løpe med vasken, jeg har altfor mye å vaske i dag! C u later aligator!

FOUR DAYS TO GO

Nå er det bare 4 dager igjen. Til hva spør du? Til bursdagen min veel. Jeg har ingen store forventninger til burdagen min sånn egentlig. Alle jeg pleier å feire med er jo i Norge, mens jeg er her! Hmm, tenkte jeg ikke over beslutningen om å dra hit godt nok? Neida, jeg bare tuller. Jeg får nå se hva som skjer på bursdagen min, det jeg vet er at jeg IKKE skal gjøre lekser den dagen. Det er sikkert og visst. Og så skal jeg spise MASSE godteri, for jeg VET at jeg får det i den giganstiske pakka fra Norge (det stod utapå, haha). Fikk også masse brev, så nå gleder jeg meg til mandag.

 
De her gleder jeg meg til å åpne!!!

 

I går hadde jeg en god dag. Jeg hadde framføring i engelsk, og da sa læreren at jeg hadde hatt den beste framføringa hittil, og at de andre burde lære av meg. Jeg ler, haha. I religion fikk jeg igjen midtermen, og da fikk jeg A! JIPPI!!! Nå er jeg storfornøyd! Etter skolen var jeg dødstrøtt, så sov litt. Så laga jeg fisk, nammm. Og så på Hellcats! Dagen var komplett. La meg før 11, flink altså! Satt ikke oppe til 3 denne gangen, haha.

 

I helga har jeg null planer, som er litt kjedelig, men det kan være litt bra og igrunn. Da får jeg slappa av, trent og gjort masse lekser. Jaa, og sett på tv da, ikke glem det! Føler for å ligge i senaga hele dagen, men det går ikke.

 

Det var alt jeg hadde å si for i dag!

 

Over og ut.

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits