oktober 2011

VENICE BEACH #2

I dag dro jeg, Janna og Anneli til Santa Monica og Venice Beach igjen, og det var superkoselig. Vi longboarda fra SM til VB, og storkoste oss hele veien (både fram og tilbake). Det er virkelig befriende å ha slike dager altså. Har absolutt ingen bekymringer. Deilig. Spesielt med tanke på alt jeg har og gjøre på så altfor kort tid. Har 8 ting å fullføre før Thanksgiving, så livet mitt er vel så og si over. Men har vært flink de siste ukene og har gjort det jeg skal gjøre. Har sittet i hele kveld og prøvd og gjøre filosofi, så jeg prøver hvertfall. Har fått skrevet en god del, så det er bra.

 

 

 Sånn blir man under føttene ved å skate barbeint HELE dagen!

 

 

 Herlig dag. Treninga var superhard da fordi jeg var så utrolig sliten i beina. Men kom meg gjennom den også.

 

Denne helga er det forresten homecoming, så i dag har jeg jobbet som student ambassador og sett kamp med Janna. Så gikk vi på biblioteket for å gjøre litt lekser (noe som ikke var veldig produktivt). Vi endte opp på en festival på skolen hvor vi har spist oss feite. Så ja. I kveld skal jeg gjøre mer lekser, men før den tid skal det nappes. Jeg dør snart, har hatt for lite søvn i det siste!

 

I morgen er det fotballkamp, så gleder meg til det. Etter det skal jeg være med Kathryn på noe. Aner ikke hva det er, men hu ville ha meg med så da sier jeg ikke nei. Og så var det på ann igjen med skole. Og slik går no dagan.

 

Mye lekser for tiden, men er så utrolig stressa at du ikke har peiling. Burde egentlig skrive stil istedenfor å blogge, men jeg klarer ikke fokusere uansett.

 

Håper alt står bra til hjemme. Om 2 mnd er jeg faktisk ikke i USA lenger! Skikkelig rart å tenke på. Og da skal jeg ikke tilbake på 8 mnd!!! Det blir rart det!

 

Hasta la vista!

California Cruisin'

Dette har uten tvil vært den beste dagen hele semesteret. Den slår til og med onsdag (som var helt fantastisk: vi så Gudfaren i timen, fotballtrening, intramural soccer og NORSKE PANNEKAKER og latter med Janna!!). Jeg og Janna dro til Santa Monica i dag for å nyte godværet (og unngå lekser). Vi kom vel fram sånn i 10.30-tiden ca. Og da var det rett i Rip Curl-butikken for å kjøpe smykke (jeg kjøpte et smykke der i sommerferien, og jeg var helt forelska i det, men så klarte jeg å glemme det igjen på Hawaii eller noe. De hadde ett igjen, og det ble da mitt. Skal ALDRI slitte det av syne igjen (litt panisk kanskje? Haha)). Kjøpte også nye Toms (som riktignok skal spares til jeg drar til New Zealand (hvis jeg klarer det, hehe). Så gikk vi ned til stranda og satte igang med det vi faktisk kom for: longboarding! Janna lånte det lange brettet mitt, og jeg brukte det korte. Janna har aldri før i sitt liv prøvd og stå på longboard, så jeg er veldig positivt overraska. Hun var KJEMPE flink! Så flink at hun endte opp med et nytt brett selv, hehe.
"Janna, lat som du tar bilde av meg så vi får han duden i badetruse på film!"Der ja! Sånn er det å være på Venice Beach. Da ser man mye rart. Det var en jente som klikka i vinkel på han og kasta et skateboard i hodet på han. Ikke snilt, haha.Trying to be play with the cool kids. Hahhahaha. Jeg fikk forresten skikkelig skille av å ha veska mi sånn HELE dagen! Lollern.

Living the good life.

Vi dro helt til Venice Beach (som, for de som har dratt den strekninga før, er et stykke), men det var bare morsomt. Været var helt supert også! En perfekt dag å tilbringe stranda. I Venice satte vi oss ned på stranda noen minutter og betraktet de fine surfegutten (og drømte om at det er oss en gang i fremtiden), før vi gikk tilbake til Santa Monica. Vi gikk da og så i alle bodene, og fyttirakkern de har mye fint der. Dette endte jeg opp med:

Hjemme-laget (ikke jeg altså) Fanta-ring:Skjell-uro kan jeg vel kalle denne her:

Fjær-øredobb:NICEPRICE.

 

Dagen har vært helt underbar, for å si det mildt. Rakk desverre ikke hele fotballtreninga mi da, men det var totally worth it. Fikk med meg 45 min eller noe. Vi tenkte jo selvfølgelig ikke på kø når vi bestemte oss for å dra hjem halv 4 (ja, veldig smart i grunn). Men vi kom da hjem til halv 6 eller noe. Longboard-fanater som vi er så dro vi like godt til butikken etter det igjen (på longboardene selvfølgelig). Jeg skulle ikke ha noe, men det var så gøy å endelig ha noen å skate med! Så nå blir det forhåpentligvis mange fredager som denne. Vi har begge fri, så da er det bare å sette nesa mot havet og Santa Monica og Venice Beach. Livet er herlig, er du ikke enig.

 

Det semesteret her er definitivt det beste i California sålangt. Jeg gleder meg selvfølgelig til å komme hjem til Norge, men det er ikke så ille å måtte tilbringe tiden fram til da i California, spesielt ikke når vi er såpass nærme stranda og havet (og alt som følger med) som vi er.

 

I'm just enjoying the good life. What about you?

Hei og hå, hva tenker jeg på?SJOKOLADE!!!

 

Akkurat nå er det det eneste som står i hodet mitt. Og nei, amerikansk sjokolade dekker ikke sjokoladebehovet mitt. Det er det bare norsk sjokolade som gjør. Jeg har til og med funnet en side på nettet som selger norske produkter, deriblant sjokolade, men det er rimelig dyrt og sende. Det sendes fra Florida, men portoen blir på $18 eller noe, så det er ganske mye syns jeg, spesielt med tanke på at det er i det landet jeg er i. 

 

Så hvis det er noen som synes synd på meg så er det bare og løpe til posthuset så fort som mulig. Det åpner vel om sånn 6 timer eller noe, gjør det ikke?

 

Jeg har tatt en pitteliten bit av denne herlige sjokoladeplata, og det smakte helt vidunderlig. Jeg har det fint her borte altså, men savner norsk godteri altfor mye. Så derfor gleder jeg meg til jul :-) Det er vel ikke rart jeg sier jeg skal bo i Norge når jeg bosetter meg for godt? Jeg overlever jo ikke 4 måneder engang uten norske godsaker!

 

Jaja, tilbake til sjokoladeplata. Skal prøve og ikke spise den opp, for jeg vet jo aldri om noen kommer til å sende meg noe eller ikke.... Er ikke lett å bo så langt hjemmefra noen ganger. Tjohei :-)

VIU (VERY IMPORTANT UPDATE)!!!

JEG SKAL TIL NEW ZEALAND OM FIRE MÅNEDER!!! I går fikk jeg en telefon ang New Zealand, og JEG KOM INN! Aaaaaah, gleder meg så utrolig mye! Det skal bli så morsomt kan du tro!

 

TOMMEL OPP


Siden én tommel ikke var nok.....

EXCITEDDDDD!!!

 

Tilbake til leksene, måtte bare dele med meg. HAHA.

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits