oktober 2010

Are you ready to be frightened?

I går var det, som sikkert ingen har fått med seg (ironi), Halloween - the night to be frightened the most. Noen av vennene mine hadde bestemt at VI ikke skulle kle oss ut. Teite greier, tar man liksom bestemmelser for alle nå plutselig? Jeg syns det blei litt for dumt, så jeg endte med å kle meg ut som en hippie. Jeg tok bare ting jeg hadde på rommet, og det så ikke så ille ut. Takk Gud for at jeg har langt hår (dere ser det på bildene!).

 

 
 

Vi dro til ei som heter Nancy. Morsom jente, enda morsommere når hu har fått i seg litt.  Festen dreide seg mye om beer pong, som alle fester her borte gjør. Jeg ble godt kjent med noen jenter som var utrolig hyggelige, så får håpe jeg ser mer til de på campus. Ellers så snakka jeg med ei jente som kjente meg igjen fra da det var fotballmøte i begynnelsen av semesteret. Hu sa at sesongen dems er over veldig snart, og at de ikke har noe mer før neste høst (her spiller dem tydeligvis bare fotball på høsten). Så da spurte jeg om hu trodde jeg kunne trene med dem på våren, siden jeg vil prøve meg til neste høst, og det trodde hu gikk helt fint. Smiler fra øre til øre altså! Jeg er såååå glad!

 

Men tilbake til festen: En venn, som forresten egentlig var sjåfør, drakk seg dritings og mer enn det. Og jeg har ikke mye til overs for sånne folk. Det var fjortisfyll for å si det mildt. Teite greier. Men uansett, det førte til at alle vi måtte dra hjem klokka 12. Jippi, takk for den! Det var morsomt så lenge det varte da!

 

I dag er jeg dødssliten. Satt seriøst i hele går med religion. Og btw, på fredag hadde noen nordmenn tidenes Halloweenfest, og jeg var IKKE der. Angrer så sykt! Satt hjemme og gjorde lekser jeg, nerd som jeg er. Jaja, blei ferdig med stilen da hvertfall! Så også på fotballkamp i går, soccer altså, og de vant som betyr at de vant hele serien. Flinke Regals det tenker jeg :) I dag skal jeg lese religion, egentlig ikke blogge men så skjedde det allikevel gitt, på møte i en klubb jeg er med i, handle art supplies ooooog spille innefotball :D Gleder meg til det siste, men håper vi vinner! Good luck to us!

 

Det var alt for denne gang, vi ses face to face om 7 uker folkens. Fram til da:

 

OVER OG UT.

Hallo på do

Ja, spennende tittel, jeg vet. Men det er ikke så mye spennende som har skjedd i dag for å si det sånn. Uansett, det er en stund siden jeg har blogga, jeg beklager det til de som faktisk leser bloggen min. MEN, til mitt forsvar, jeg har hatt mye å gjøre. Denne uka har jeg nesten ikke sett på TV, og det er HELT sant. Jeg, TV-slave som jeg er (eller pleide å være iallefall), har brukt tiden til noe annet: LEKSER OG SOVING. På mandag så jeg litt da, ops, men på tirsdag satt jeg seriøst hele dagen med geologi. Ikke tull. Og det lønte seg, det gikk bra på quizzene! Engelsk midtermen jeg hadde derimot kunne ha gått bedre. Var så utrolig sliten på onsdag. Etter middag gikk jeg rett og la meg. Jeg våknet seinere, MYE seinere. Mer nøyaktig 6 timer seinere, da klokka var 12. Shit. Det var smart Andrea, klapp på skulderen der. Etter 6 timers søvn på dagen, fikk jeg selvfølgelig ikke sove. Så da ble det 3 timer med lekser, spising og The Big Bang Theory. Var konstruktiv der syns jeg. Ble faktisk ferdig med noe som skulle leveres på fredag. Og jeg begynte med det da også, flinke meg. Haha, hva man kan gjøre på natta altså. Pga jeg sovna, og sov så lenge, så fikk jeg ikke sett Hellcats. Shit tenkte jeg da, men det viste seg at det bare var reprise, eller det ser ut til at det bare var det hvertfall!? Liker nå iallefall å tro det. One Tree Hill hadde også reprise, teite greier. Eller det var hvertfall ikke noen ny episode som gikk.

 

I går, torsdag altså, hadde jeg fri. DIGG. Men jeg hadde en avtale med en tutor klokka 9, så måtte jo opp ganske tidlig egentlig. Etter 5 timers søvn faktisk. Litt slitsomt, men hadde jo hatt en 6 timers lang powernap før det da, så skal vel egentlig ikke klage. Hos tutoren gikk det bra, skulle bare få retta en stil, siden den teller veldig mye av karakteren min i religion. Det gikk bra, jeg gikk hjem og retta den etterpå, og så aner jeg ikke hva jeg gjorde. Iallefall ikke noe konstruktivt. Var litt småsliten, så ble sikkert litt Facebook kan jeg tenke meg. Senere gikk jeg og trente, og så var det tid for VAMPIRE DIARIES og NIKITA :DDD Superbra serier! Spesielt VD, og SPESIELT denne gangen! Gleder meg til neste gang, siden Elena er i TRØBBEELLLL! Uuuhuuuh! Gled dere :D Jeg vet du gjør det Maria, haha.

 

I dag, fredag altså, har jeg vært på skolen, hvor jeg fikk igjen engelsk midtermen min. Tror jeg fikk B, eller noe. Håper på det hvertfall. Neste gang skal det gå bedre, det må det. Fikk også igjen den ene quiz'en, full pott :D Woho! Etter skolen satte jeg meg ned for å skrive freewrite (altså skrive alt jeg kommer på om et emne) på boka jeg har lest. Satt i 3 timer og skreiv søren meg bare ÉN side. Dårligere greier skal man leite lenge etter. Er ferdig nå da, HELDIGVIS. Jeg, Nicolai og Erik skulle egentlig ha litt norsk tid i dag, eller hva man skal kalle det. Nico ble nemlig kasta ut av rommet av romkameraten som fikk besøk av kjæresten. Da løper han til meg, haha. Takk for den. Men men, ganske koselig. Bortsett fra at Erik ditcha oss, men vi hadde det fint vi. Vi gikk bort til Trader Joes, handla litt smått, og gikk på en mexicansk restaurant (hvor jeg fikk meg kjæreste. Han var 16 måneder gammel, supersøt!!). Kjempe god mat til en billig penge, ikke dårlig det altså. Så gikk vi hjem, boltra oss i loungen i dormen min og så på TV mens vi spiste Skittles. Mm, godt! Etter det skilte vi lag, og jeg gikk tilbake til skrivinga mi. OG BLE FERDIG! JIPPI!!!

 

Nå kommer en liten bildeserie fra meg. Husker ikke når de er tatt, en eller annen random dato. Ikke viktig, haha.

 


Det begynner bra, men så kommer sannheten om hvordan jeg virkelig er:

Ja. *kremt* Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, så jeg velger å ikke kommentere saken videre..Danskene putta opp på døra mi. "Hej fra Scandinavia" står det (tror jeg, haha), og det norske flagget da selvfølgelig!

 

Nå begynner det forresten å bli utrolig kaldt her i Calfornia. Jeg trodde aldri det skulle skje, ærlig talt, jeg trodde det var sommer året rundt. My bad, det er det IKKE. Derfor må jeg nok kjøpe meg litt varmere klær, noen iallefall, i nærmeste framtid. Det var bare det å komme seg på mallen da. Hmm. Det største problemet her nede for å si det sånn: Hvordan kommer man seg rundt? Ja, jeg må nok kjøpe bil ser det ut til. Overlever ikke 3 år sånn som dette altså. Jeg har gått igjennom nettsiden til Hollister, og har forelska meg i altfor mye. Det er min yndlingsbutikk her ned, sammen med Forever21, jeg bare eeeelsker den! Superfine klær, i min stil, til en billig penge. Betalte liksom 240 nok for en olabukse, det er ikke dyrt! Og den er kjempe god å gå i. Perfekt for meg altså :D

 

Dette er jo Halloween weekend da folkens, hvis dere ikke visste det. Det er stort her i USA, for de som var uvitende om det også (HAHA), og det er derfor fester i mange dager rundt denne dagen. I morgen skal jeg på fest, men UTEN kostyme desverre. Jeg hadde lyst til å kle meg ut, men så bestemte noen at VI ikke skulle kle oss ut. Her tar man betsemmelser for alle tydeligvis. Litt synd, siden jeg virkelig hadde lyst til det. Men men, jeg har jo to år til igjen hvor jeg kan kle meg ut da, får bare tenke på det. På søndag er det tid for enda en innefotball-kamp. Vi skulle spilt søndagen som var også, mot nordmennene, men de møtte ikke opp siden de var i Miami, Florida, så da vant vi på walk-over. Jippi, enkel kamp i grunn. Gleder meg til søndag da, det blir gøy. Det som ikke blir gøy derimot, er midtermen jeg har i religion på mandag - i det nye testamentet. Jeg skal begynne å øve i morgen, og skal være flink så jeg slipper å sitte hele søndagen med det! Jeg har andre ting jeg må gjøre også! Huff, jeg må få A på den altså, for jeg vil ha A i den klassen.

 

Nå føler jeg det ble mye tomsnakk her, men noe var vel litt interessant? Eller? Jaja, jeg blogga da hvertfall. Ligger snøen fortsatt på Jessheim forresten? Når jeg lander på gardermoen bør det være snø ute altså, ellers klikker jeg i  vinkel. Det er jo hovedgrunnen til at jeg kommer hjem. Og alt det andre da, haha. Jeg har det morsomt for meg selv, dårlig humor når man er trøtt. Jaja. Nattinatt.

 

Over og ut.

 

HOMECOMING WEEKEND

Denne helga er det Homecoming Weekend på skolen min. Det betyr at tidligere elever skal "komme hjem," altså komme tilbake til skolen, denne helga. I forbindelse med det har det vært masse aktiviteter på skolen. Det begynte på fredag med bingo og tivoli. Jeg var ikke med på bingoen, men tivoliet var jeg på, og det var veldig morsomt. Og det beste med det: ALT VAR GRATIS. Til og med mat og drikke var gratis, noe som gjorde alt tusen ganger bedre. I går, altså lørdag, var det Homecoming Game, som er amerikansk football da. Jeg syns det er rimelig kjedelig, så jeg endte opp med å se på ordentlig fotball istedenfor. Kjempe morsomt å se på jentene spille, og det gjorde at jeg savner å spille ordentlig fotball såååå mye mer. Jeg skal prøve meg neste år, det er sikkert og visst. Etter det var jeg med på et service project for den ene klubben jeg er med i. Det eneste vi gjorde var å guide folk til der hvor det skulle være en festival etter kampen. Ikke noe stort egentlig, og det varte bare i en times tid. Så var det tid for festival og enda mer gratis mat. Og Ben & Jerry's is, naaammmmm. Det er bare sååå godt, utrolig! Deretter gikk jeg tilbake til rommet for å gjøre lekser, ble oppholdt litt på veien av noen koselige folk, begynte så smått med geologi, fant ut at jeg ble litt småditcha i forbindelse med komedieshowet jeg skulle på, og endte opp med å gå til gymmen (igjen, andre gang den dage! jeg er flink) med ei som heter Ivy. Utrolig hyggelig jente, det er sikkert og visst. Hu skal forresten bo på rommet mitt i juleferien, siden hu ikke skal hjem og hu trenger et sted å bo!

 

Det var da det som har skjedd de siste dagene. Jeg gjorde forresten mer geologi i går, før jeg la meg halv 12. Våkna halv 10 fri som fuglen. Har ikke følt meg så uthvilt på lenge. Men jeg har blitt forkjøla, ikke bra. Og i dag som det er innefotball igjen, passer perfekt.

 

Uansett, jeg tok noen bilder fra helga, ikke veldig mange, men noen få. Så her kommer da de:

 


Stadionen (stadiumen eller stadiumet?) hvor kampen ble spilt. Fra midten av november skal kamper spilles på den nye stadionen.Masse masse masse folk. Vi fikk ikke sitteplasser for å si det sånn!ORDENTLIG FOTBALL! GOTTA LOVE IT!!!

Volunteers - jippi, fine t-skjorter!FestivalWelcome home alumnies

 

Nå er klokka snart 1, og jeg skal vente med lekser en stund til. Jeg har ikke noe å gjøre i dag, og har blitt forkjøla, så må kose meg litt før. Haha, sånn er det. Trenger noen fridager også. Jeg har skypa med besteMarte da, leeeeenge. Haha, alltid like koselig og ikke minst morsomt! Skypa litt med Mamma også, men så gikk hu, haha. Nå har jeg egentlig mest lyst til å se på film og kose meg med Stratos (mmm, får vann i munnen av tanken!). Problemet er hvilken film jeg skal se? Alltid like vanskelig, men jeg får ta å søke litt på nettet.

 

Håper alle i Norge har det supert. Jeg har hørt rykter om snø? JEG VIL OG HA SNØ! Så vet dere det. Jeg skal få med meg noen til vinteren for å stå på snowboard, det er sikkert og visst! Jeg tror jeg har fått med meg en. Får snakke med resten av surfegutta også. Eller longboardgutta kan jeg vel kalle de. Og jo, forresten, jeg har blitt flink på longboard :D Jippi, og det er superduper gøy! Haha. Skal ta det med hjem til sommeren og skate masse! Wiiii!

 

Til uka skal jeg gjøre masse lekser, gleder meg allerede. Jaaa, selvfølgelig. Og forresten: DET ER 2 MÅNEDER I DAG TIL JULAFTEN!!!! Kan du tro jeg er ivrig eller? Gleder meg helt villt!

 

Det var alt for nå.

 

Over og ut.

JEG HAR FÅTT BREV!!!

Jippi, for noen dager siden fikk jeg brev igjen :D Og det var braaaa, selvfølgelig. Jeg fikk en pakketing fra Nora med diverse saker oppi og et postkort fra Marte da hu var i Østerrike forrige gang. Jeg smilte fra øre til øre - bokstavelig talt. Jeg tok bilder av alt det rare Nora hadde inkludert i pakka hvertfall, jeg vil jo dele det med resten av verden:

 Damon Salvatore aka Ian Somerhalder
 

Det var alt fra Nora. Jeg tok ikke bilde av Marte sitt kort, men det var kuuult, og jeg ble KJEMPE glad for det. Bare så du vet det Marte :D Glad i deg vet duuu!

Oppdatering fredag!

Jeppsipepsi, nå er det litt lenge siden jeg har oppdatert alle leserne mine (haha). Grunnen er at jeg har mye å gjøre, i forhold til skolen altså! Jeg har sitti mye med lekser den uka her, og jeg ble i dag ferdig med en stor religionsoppgave (som vi forresten fikk på onsdag, så har vært FLINK!). Jeg hadde avtalt med meg selv at jeg skulle sitte med geologi i dag og bli ferdig, men jeg og meg selv er ikke helt venner for øyeblikket, så det skjedde ikke. Jeg gjorde jo ferdig religion da. Og så ble jeg så sulten at jeg ikke klarte å konsentrere meg, så da måtte jeg lage mat. Men så var ikke det nok, så da ble det nok en gang frokostblanding. Jeg gleder meg til å komme hjem til hjemmelaga mat jeg, mmm. Er en smule lei av frokostblanding etter å ha levd på det i to måneder for å si det sånn. Sånn går det når man ikke gidder lage noe annet.

 

Ellers har jeg ikke hatt geologi hele uka, og vet du hva? DET HAR VÆRT HELT HERLIG! Har storkost meg UTEN geologi, haha. Det er vel heller det at jeg har slutta tidlig hver dag som har vært bra, får vi da hvertfall håpe. En annen god nyhet er at malelæreren min var syk i dag så hadde ikke time. Den dårlige nyheten var at jeg måtte være der fordet for å komme lenger med maleriet mitt. En tredje god nyhet er at engelsklæreren min elsker meg. Haha, han gjør virkelig det altså. Og det er jo bra. Hvertfall ett fag jeg kan få A i.

 

Nå er det forresten Homecoming Weekend på skolen, så det er masse aktiviteter denne helga. Skal på tivoli i dag, så det kan jo bli gøy. I morgen er det Homecoming Game, altså amerikansk football, som det sies skal være den største i sesongen, så må nok ta meg en tur bort der gitt. I morgen kveld aner jeg ikke hva skjer, men det finner jeg vel ut av. På søndag er det tid for kostymeshopping (forhåpentligvis!) noe jeg gleder meg supermye til :D Og så er det innefotball-kamp. Vi MÅ slå dem, det er nordmenn for svarte!

 

Neste uke har jeg en midterm exam og to quizer på samme dag. Takk for at lærerne må legge alt på SAMME DAG! Amen. Har også framføring av boka mi (hvor jeg ikke aner hva jeg skal si) og innlevering av enn stilting. Ja, så har nok å fylle tida mi med neste uke også. Glad for at jeg er ferdig med religionen. Selvom den ikke skal leveres før om 3 uker eller noe så er det jo faktisk ganske greit å bare bli ferdig med den med en gang! Det syns hvertfall jeg, men jeg vet om noen som ikke gjør det (HAHA).

 

Ellers så er det veldig spennende i alle tv-programmene jeg følger med for tiden. Nesten for spennende, jeg vil jo se de hele tiden! Bra det bare går én gang i uka sier nå jeg.

 

Og jo, jeg tror magen min har utvida seg (nei nei nei!!!), for jeg er fortsatt sulten. Det er ikke riktig. Da må jeg krympe den igjen, haha. Lykke til med det Andrea.

 

Det var alt det superduper "viktige" jeg hadde å fortelle dere i dag. Livet mitt er fyllt med spenning, det er sikkert og visst. Om 3 dager har jeg vært her i 2 måneder, hvor crazy er ikke det? Tiden har gått FORT! Noe som betyr at det ikke er lenge til jeg skal hjem igjen :D Woho, gleder meg. Savner snø. Riktig det, savner SNØ! Ingen andre her som gjør det, bortsett fra meg. Teite nordmenn.

 

Ingen bilder i dag, for har ingen nye, og jeg ser ikke meningen med å legge bilder i innlegg uten at de har noen betydning for det jeg skriver om. Ja, det er sånn det er. Haha. Jeg har altfor lite å gjøre (egentlig ikke) så da blir det bare tomskriving.

 

Bla bla. Hadebra

Cheesecake Factory

Nå har jeg kommer hjem fra Cheesecake Factory. Og ja, det er fortsatt like godt. Jeg har litt dårlig samvittighet nå for å si det sånn, men jeg skal trene i morgen. En skikkelig treningsøkt. Men det var hvertfall veldig koselig å spise der, jeg har det jo alltid hyggelig med de folka! Jeg var der med Jean, Chris, Yue, Shugo og Mei. Og vi har det så morsomt sammen! Her kommer noen bilder fra restaurant-besøket (ikke veldig mange, men noen få er bedre enn ingen!)

 

 

 


Måtte ta bilde MENS jeg hadde mat i munnen. Typisk.Jumbo-something. Veldig godt hvertfall. Det var pasta, kylling og reker (eller scampi som det egentlig var). Mmm!Meg og Yue. Hu er morsom altså!Jeg og Yue delte cheesecake. Vi tok the 30th anniversary cake. Haha, det var to par som hadde anniversary i dag, hoho. Det lo vi av en stund :DDette er Chris/James. Han var ikke med oss, og han så oss heller ikke. Jeg sniktok et bilde av han, mens han var på date med Nicole, peer advisoren min!Dette har IKKE jeg tatt!

 

 

Etter vi var ferdige på restauranten, dro vi videre til Target. Jeg skulle kjøpe TV-kabel (!!!!) til den nye TVen min, og da ble det shoppa litt annet også. Slapp av Mamma, jeg kjøpte mat som jeg faktisk trenger. Jeg må jo spise! Vi tok noen bilder her også! Det er også noen fra Ralphs, en matbutikk.

 

 Jeg vil ha denne bilen!!!ShuuuugooooooBILEN MINShugo tok en barnevogn, haha.Shugo og Mei

 

 

Det var da kvelden min. Nå sitter jeg i senga med MacBooken på fanget og ser på TV. Jeg er superdupermega glad, jeg kan ENDELIG se på TV! Det har jeg savna. Da jeg skrudde på TVen i stad, hadde jeg TO KANALER! Hva er det for noe liksom? Da angra jeg såååå mye på at jeg hadde kjøpt meg TV. Men så fant jeg ut hvordan man adder kanaler, så nå har jeg MANGE :D Til og med Disney Channel. Hoho, det er morsomt!

 

Jeg har også kjøpt meg nye joggesko i dag! Jeg kjøpte lilla Kayano fra Asics. Det er seriøst verdens beste joggesko, jeg bare eeeelsker de! De jeg har begynner det desverre å bli hull i, så derfor måtte jeg skaffe meg et par til!

 

Ellers så har jeg kjøpt meg longboard, altså skateboard. Jeg har ikke turt å prøve å det ute enda, men skal vel gjøre det i morgen. Jeg må bare forsikre meg om at INGEN ser meg. Haha, jeg er litt nervøs for å si det sånn. Men det går sikkert bra, det blir gøy :D

 

Jeg er bare såååå glad for å ha fått TV! Haha, høydepunktet of semesteret!

 

I morgen skal jeg gjøre lekser! Og har jeg ikke noe å gjøre på kvelden, så har jeg iallefall TV. Så da overlever jeg. Hoho. Det var det jeg hadde å si for denne gang. Håper dere har det bra i Norge. Jeg savner dere alle sammen! Jeg gleder meg også til jul hvis dere ikke visste det. Det går vel ikke ann å nevne det for ofte vil jeg si. Haha. Jaja, whatever, hadebra fra en trøtt California-jente.

 

Over og ut.

MIDNIGHT MADNESS

I går var det Midnight Madness. Og hva er det lurer dere på? Det er åpningen av basketball-sesongen. Det var masse konkurranser, utdeling av gratis T-skjorter og ikke minst bøtter og spann med school spirit. Det var utrolig morsomt. Alt som har med school spirit er utrolig kult, og jeg føler meg heldig som har muligheten til å oppleve det. Jeg gikk med danskene Christina og Michelle, Erik og Chris (James, Johnny etc. Haha, intern), og der borte møtte jeg Lyndsey fra engelsk-klassen min. Vi skulle egentlig sitte sammen, men så ble vi borte fra hverandre da vi gikk inn i gymsalen. Jeg tok jo selvfølgelig MASSE bilder, noen spennende håper jeg, så her kommer de:

 

 


På vei inn i gymsalen.

Masse folk, og maskottene våre som danser sammen. Haha!

De søte danskene og østerrikeren James.Han som snakka, haha.Mer snakking. Presentasjon av Midnight Madness.Nasjonalsangen, selvfølgelig. Hu var veldig flink da.Skytekonkurranse. Haha, de sugde.Cheerleaders

Spisekonkurranse. Pølser, jippi!

One, two, three, EAT! Og "armene dine" er personen som står bak deg. Morsom vri :DPut your hands up, maybe you'll catch one of the T-shirts. Don't think so.Dancers.Gratis pizza til den delen av gymsalen som skreik høyest. Det var IKKE oss.

Venter på at Regals og Kingsmen skal komme inn.Cheerleaderne er klare.

Og btw, verken jentene eller guttene var spesielt treffsikre på kurven. Det lover bra, ja...
 

 

Det var da Midnight Madness. Det begynte i 11-tiden, og varte da til over midnight (no kidding). Det førte til at jeg ikke var i seng før klokka 1. Åååh, det var så tungt å stå opp i dag tidlig. Jeg hadde time klokka 8, som betyr at jeg måtte sette vekkeklokka på 7. Slumring to ganger ble det da, men 6 timer søvn er absolutt ikke nok for meg. Så nå er jeg ganske så død. Jeg må vel legge meg snart.

 

Ellers så hadde jeg grammar-test i engelsken i dag, og jeg tror det gikk veldig bra. Læreren min ble også veldig imponert over meg i dag. Vi skulle levere inn kildene til research paper'en vi har og ha med notater fra de kildene vi hadde, og jeg hadde virkelig gjort det ordentlig. Så da jeg leverte det sa han "Wow, I'm impressed!" Haha, jeg måtte bare le, men var morsomt da :D

 

Ellers så var jeg ganske deppa i dag! Jeg fant ut at jeg må ta fire geologi-klasser for å få bachelor-graden min. Og geologi er ikke det faget jeg syns er best for å si det sånn. Det er interessant, men jeg har litt vanskelig for å få ting inn i hjernen. Det går inn riktignok, men så går det like fort ut igjen på andre siden. Så da begynte jeg å se på andre majorer, og da var det ikke hvor spennende de var som stod på planen, men hvor enkle de var. Haha, det er ikke riktig måte å gjøre det på. Men jeg skal snakke med en rådgiver til uka eller noe, og legge opp en plan på hvordan jeg skal gjøre ting. Så får vi se hvordan det går. Jeg er ganske sliten for tiden for å si det sånn. Alt er jo nytt. Jeg må lære absolutt alt på nytt. Jeg kan jo mye fra før av, jeg har jo hatt mye realfag, men nå er alt på engelsk, så jeg må få inn vokubularet på nytt. Jeg som jobba så hardt for å lære det på videregående! Nå føler jeg at jeg begynner på nytt igjen. Jaja, etter jul går det kanskje bedre. Forhåpentligvis.

 

Det var da altså det jeg hadde å si her. Det kommer også et innlegg snart, så stay tunet (du har vel kanskje lest det eller iallefall sett det allerede! Haha).

The Social Network

Heeej, jeg lever. Jeg husker ikke når jeg blogga sist, men whatever. Jeg gidder ikke blogge når jeg ikke har noe spennende å dele med omverdenen! De siste dagene har jeg nemlig ikke gjort mye. Jeg har gjort lekser og trent, og det er vel det. Jo, og så har jeg sett på Frusterte Fruer og Grey's Anatomy på nettet, og det er bare sååååå bra. Jeg digger det! Hoho.

 

I dag skal jeg vel ikke så mye mer spennende enn å lese til prøvene jeg har i morgen. Tenkte å komme meg en tur på butikken også, eller jeg MÅ komme meg en tur på butikken! Jeg har litt smått med mat til å spise for å si det sånn.

 

Jeg kan jo fortelle hva jeg gjorde i går kveld da. Jeg og noen andre dro på kino og så "The Social Network". Det er altså Facebook-filmen! Hoho, perfekte filmen for meg kan du tro. Og ja, jeg likte den. Men selvfølgelig, det er jo Facebook! Kan du gjette hva det første jeg gjorde da jeg kom hjem var? Jeg satt meg på Facebook! Haha, jeg ler. Men det er morsomt da.

 

 
 

Da jeg kom hjem gikk jeg for å hente vannet som Nicolai hadde henta til meg. Og så endte det med at han ikke fikk lov å komme hjem på en stund av romkameraten sin (kvinnelig besøk!). Sååå da ble han her til kysten var klar, altså i 5 timer. Haha. Plutselig var klokka 12 vett, og jeg trodde han hadde vært her i 1 time, men 3 timer hadde faktisk gått! Og han gikk ikke før klokka 2, for da fikk han klarsignal. Og du lurer på hva vi gjorde i 5 timer? Vi satt og så på Jerry Springer og andre morsomme videoklipp på Youtube, og tro det eller ei, tiden gikk FORT. Etter det innvia vi nettby igjen (eller jeg hadde gjort det dagen før da). Vi gikk gjennom alle vennene mine, og profiler i Sandefjord og Akershus. Festlig i grunn. Jeg som var trøtt da jeg kom hjem fra filmen. Haha, jeg skulle ikke få lov til å legge meg på  hele 5 timer! Men det var gøy da.

 

Såå ja, det var alt det som skjedde i går. Nevnte jeg at jeg trente også? Haha, ja men da så. Det var alt den spennende helga mi brakte med seg.

 

I morgen er jeg så heldig å ha to midterm exams, en quiz og en innlevering. Det blir nok gøy. Eller ikke. Joda, det går sikkert bra. Må bare lese litt mer først. Tror ikke jeg er klar helt enda! Men hvis jeg er flink i dag, så overlever jeg sikkert!

 

Det var alt det spennende jeg skulle si i dag. Jeg vet det, livet mitt er litt for spennende akkurat nå. Men det er bare sånn det er, lev med det!

 

Hoho, over og ut.

UPDATE

Bare en quick update. Jeg er superduper trøtt. Jeg stuper snart liksom, men kan ikke sove nå for da kommer jeg til å sove til i morgen og det går jo ikke. Dessuten så sitter jeg på biblioteket og hadde tatt seg ut om jeg hadde sovna der. Sånn som Hanh, hoho.

 

I dag har jeg ikke gjort mer enn å være på skolen. Eller, jeg er jo på skolen hele tiden da, hoho, men i timene. Jeg har jobba flittig i alle fag, flinke meg. Så nå er jeg sliten. Det er hardt å være student. Jeg leser egentlig religion, i Bibelen. Så det er derfor jeg blogger nå altså. Det er gørr kjedelig, jeg sovner liksom. Mye bedre med blogging og Facebook (ikke minst. Jeg skal gifte meg med Facebook i nærmeste fremtid. Vi er alltid sammen, så vi er jo som et gammelt ektepar allerede). Men men, whatever. Jeg har hvertfall gjort ferdig engelskstilene som skal leveres på onsdag og neste mandag. Leser religion nå, så da går det unna. Not. Jeg har to quizer i geologi på onsdag (JIPPI), men tror det skal gå bra. Kan i hvertfall alle steinene og mineralene som jeg skal kunne. Trodde aldri jeg kom til å lære meg det, men tro det eller ei, det sitter! Neste mandag har jeg innlevering av stil i engelsk, midterm exam i geologi og religion og quiz i engelsk grammatikk. Jippi, jeg dør allerede liksom. Altfor mye på bare ÉN dag. Jeg har noe i hver bidige time liksom unntatt maling, thank god.

 

Ehm, noe annet som har skjedd siden sist.. Hmm, jeg var i kirka i går. Veldig spennende må jeg si. Dro i en katolsk kirke, og ble faktisk ferdig med stilen i går, yay for that. Det var egentlig ganske komisk i kirka. Var der med Stephen (som kjørte oss, stakkars hoho), Hanh og Tyler. Tyler altså, han satt og hørte på musikk og tegna gjennom hele gudstjenesten. Det var til og med nesten så han ikke ble med inn. Haha, må le av han altså, han er morsom. I dag i geologi skulle han lære seg steinene, så da begynte han å lukte på de. LOL. Hooty and the Blowfish kalles gjengen jeg sitter med for tiden. Morsomme gutter altså, og alle har samme major som meg. Hoho, passer fint.

 

Ellers i går, jooo. JEG SPILTE FOTBALLKAMP :D Innefotball da altså. Og det var supermorsomt. Jeg savner virkelig å spille fotball, så det var deilig å få spilt litt igjen. En av reglene for innefotball er at det må være to jenter på banen til enhver tid. Og hvor mange jenter var vi i går? TO. Så ja, jeg og hu andre spilte hele kampen. Ble dødssliten i første omgang. Spilte liksom midt-midt, hvor jeg ALDRI har spilt før. Følte meg som en jordboer på Mars liksom: Ikke et sted jeg hørte hjemme. Men i andre omgang så spilte jeg forsvar med Alex som etterhvert bytta med andre, og det gikk sååå mye bedre. Var utrolig gøy. Og det som var mer gøy var at vi vant :D 5-0 til og med. Og bedre enn det: JEG SKÅRTE TO MÅL!!! Jeg skårer aldri liksom, hoho, så det var gøøøøyy!

 

Men jeg burde vel komme meg tilbake til Bibelen. Jeg har altfor mye igjen å lese, stakkars meg. Alt jeg gjør er lekser. Men skal ikke klage. Det er folk som har det værre enn meg. Som Hanh, stakkars.

 

Men ja, da sier jeg takk for meg. Håper noen leser. Marie da, hoho :D My #1 reader of all times! Og familien min når de kommer hjem.. får jeg da håpe. Hoho. Og Marte :D Yay, jeg har lesere.

 

Whatever, peace out Norway.

BUBBA GUMP SHRIMP FACTORY - Run Forest Run

Vi spiste på Bubba Gump ja, så her kommer litt bilder fra det:

 

 


Ny telefon Mamma. Fin, ikke sant? 

 

Her er noen bilder som jeg har tatt fra andre (hoho):

 

 

ENDELIG, nå har jeg seriøst lagt ut altfor mange bilder. Men men, nå får dere hvertfall sett dem. Ingen hemmeligheter, hoho. Og det er de samme bildene som er på Facebook og her, så dere trenger ikke sjekke begge steder. Det kan jo bli litt kjedelig i grunn.

 

Jeg hadde som sagt en supert dag. Gleder meg til å være mer sammen med denne herlige gjengen her, for da har jeg det alltid helt supert!

 

Nå må jeg legge meg, skal opp i morgen tid for å gå i kirka. Gleder meg ikke veldig mye, skulle heller bare ha sovi lenge, men MÅ i kirka siden jeg har en stil å skrive i religion om det. Må man så må man. Overlever nok. Og så har jeg masse lekser å gjøre også. På kvelden er det første kampen med innendørsfotball, så det kan bli spennende. Lykke tll Andrea!

 

God natt Amerika, God morgen Norge!

Universal Studios is Heaven on Earth

I dag har jeg vært i Universal Studios (som er en fornøyelsespark for de som ikke visste det, med masse filmsett osv). Parken ligger i Hollywood, som da betyr at jeg har vært to ganger i Hollywood nå på to dager. Ikke dårlig. Jeg absolutt ELSKER den parken, det var utrolig morsomt. Jeg var litt skuffa over at det var så få roller-coastere, men jeg overlevde. Køene var ikke så ille som da vi var i Six Flags, så vi tok alle sammen mange ganger. Jurassic Park tok vi liksom 5 ganger haha. Og målet var å bli klissblaut. Det funka ikke. Alle holdt seg tørre, untatt Chris, som ble blaut hver bidige gang vi tok den. Uansett hvor vi satt. Haha, det var ganske komisk for å si det sånn. "Guess who got wet!?" "CHRIIIS"

Haha, men uansett. Jeg hadde en herlig dag, som begynte med litt kjøring først. Trevor trodde det tok 10 min å kjøre til parken, men alle som er litt kloke vet at Hollywood (som parken ligger i) er 45 min unna skolen. Så 10 min ble til 45 min, hoho. Sånn kan det gå. Men vi overlevde, selvom Stephen glemte å ta på brillene som han trenger for å se. Og det fant vi ut mye seinere, at han nesten ikke så uten briller. Takk for den. Da vi kom fram gikk vi rett i kø for å dra på tour på filmsett osv. Den touren var veldig bra, vi fikk sett mye, sånn som der Ghost Whisperer og Desperate Housewives spilles inn (MORSOMT!!!), og det var også en 3D-ting på den touren fra King Kong. Det var seriøst skummelt, og jeg ble selvfølgelig våt. Jeg ble til sammen våt tre ganger på den touren. Ellers i parken tok vi The Jurassic Park Ride, The Mummy Ride og The Simpsons Ride, og alle var veldig bra! i Jurassic Park ble vi VÅTE. Eller det var meninga da, men som sagt, bare Chris som ble klissblaut. The Mummy var veldig morsom, og skummel haha. Begge disse tok vi X antall ganger. The Simpsons var en animasjons 3D-ride, veldig bra lagd. Tok den bare to ganger, haha. Veldig bra altså, veldig morsom! Vi, altså jeg, Trevor, Stephen og Mei, gikk inni The House of Horror, og det var SERIØST skummelt! Haha, skvatt som bare det. Jeg holdt fast i veska til Trevor, og hver gang jeg ble redd dro jeg i veska (og dro da med meg han) mot veggen. Hahah, hver bidige gang, ganske morsomt. Men det var morsomt altså, har lyst til å gå der igjen. Liker å bli skremt iblant. Skulle ønske jeg var der nå, for nå er det horror night! Da går folk (som jobber der da) rundt i parken og skremmer folk! Uaaaææææ.

 

Klokka 6 måtte vi ut av parken, og da satte vi oss på Bubba Gump og spiste middag. Nammmm, utrolig godt, og jeg ELSKER jo reker og scampi! Perfekt sted for meg. Og vi lata som Jean (svensken) hadde bursdag, så de begynte å synge høyt i hele restauranten og lagde masse styr ut av det. Han fikk til og med gratis dessert (som jeg stjal litt av mohahha). Hahahha, det var så utrolig morsomt, holdt på å dø av latter!

 

Men nå har jeg holdt dere lenge nok, her kommer bilder fra dagen i Universal Studios (HEAVEN ON EARTH):

 

EDIT: Jeg har bestemt meg for å dele opp dagen litt. Det ble plutselig veldig masse bilde. I dette innlegget. Så her kommer bilder fra parken, og i neste innlegg kommer bilder fra middagen og de jeg har stjelt fra andre.

 

ENJOY

 

  

 

 

Det var Universal Studios. Mer kommer snart!

#1 DODGERS FAN

I går, fredag altså, var jeg på Dodgers-kamp i Hollywood. Det er baseball for alle som ikke visste det (tok litt tid før jeg fant det ut også.. FØR kampen altså, ikke under!) Hadde det gøy pga folka, men kampen var gørr kjedelig. Den varte i 3 timer, vi kunne ikke høre noe av det speeker-mannen sa og vi så ikke så sykt mye heller siden vi satt så langt unna. Bra kombinasjon. Og jo, før kampen fikk jeg beskjed av han jeg skulle gå med at han ikke kunne gå likevel. "Great" tenkte jeg da, akkurat det jeg trenger. Men jeg gikk fordet, for jeg er IKKE pyse akkurat (som Nicolai og Erik, de hadde ikke turt å gå alene!) Men jeg satt faktisk foran noen jeg kjente, og vi flytta oss da kampen begynte til et sted med flere kjente. Så alt ble vedlig bra etterhvert. Kunne til og med "gå på besøk" til Erik og Nicolai også! Hoho, supert. Måtte jo ha noe å gjøre, hadde jo tross alt 3 timer å slå ihjel. Men uansett, jeg har hvertfall masse bilder fra kampen, som jeg selvfølgelig tenkte å legge ut, så her kommer de:

 

 

 

 

 

 

Det var bildene fra kampen. Orker ikke kommentere under bildene, det er ALTFOR mange. Men jeg orker heller ikke kutte ned på bildemengden siden jeg legger ut nesten alle bare. Haha, jeg er lat. Men tar så lang tid å velge ut bilder, og tid er noe jeg ikke har for mye av. Da jeg kom hjem var jeg helt DØD, og la meg med en gang! Nesten hvertfall.. Tror jeg. Haha, husker ikke helt!

 

Men det var det jeg hadde å si om kampen - Neste innlegg er om Universal Studios, funny bunny!

 

Peace out.

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits