september 2011

Høsten kommer sakte men sikkert

Det er allerede 1. oktober i morgen. Hjemme betyr det ordentlig høst: regn i lufta, blader på bakken i høstens farger.. alt er rett og slett utrolig vakkert. Jeg elsker Norge om høsten! California derimot er ikke så mye å skryte av. Her skjer det ingenting, bokstavelig talt. Det er null forandring whatsoever. Det er fortsatt grønt ute, og det kommer det til å være bestandig. Det er alltid fint vær også, og det er ikke noe dumt med det altså, men jeg er så utrolig glad i forandring, så skulle gjerne ha opplevd noe annet. Vi har jo tross alt noen regndager her, men da regner det gjerne så mye at det blir oversvømmelse. Det er ikke så morsomt det heller. Haha, det er ikke lett.

 

 


Savner det noe enormt!

 

I går fikk jeg det for meg at det er snø hjemme i Norge nå. Jeg tenkte at jeg gjerne skulle ha vært hjemme siden jeg savner snø så mye, men så kom jeg på at det er jo ikke snø der heller. Hehe, litt sliten om dagen. Jeg spurte også Marte, som skal til Kvitfjell, om hu skulle stå på ski siden legen hadde sagt at hu ikke var klar. Hadde en blond dag i går med andre ord. Ellers så traff jeg en nordmann i filosofiklassen min. Kjempe hyggelig, og han har akkurat lik innstilling ang Norge vs. California. Morsomt å møte folk som mener det samme så jeg ikke føler meg som den taperen som liker Norge bedre enn "the Golden Coast." Han sa han skal rett hjem til Norge når han er ferdig her han også. Hehe, det er faktisk ganske mange som skal det har jeg funnet ut. Vi har det faktisk rimelig bra i Norge, tross alt.

 

Ellers så har Janna fora meg mye med norsk sjokolade i det siste. Hu hadde med seg 17 plater (ifølge meg hvertfall, men hu mener det "bare" var 10) hit, og så skal hu treffe mora si denne helga så da får hu mer. Og hu deler gladelig med meg, supert :-D Morsomt å være med Janna altså. Vi ler mye, og det er bra. Godt med litt norsk humor i alt det amerikanske! Amerikanere skjønner ikke ironi og sarkasme, noe jeg er rimelig full av, så da blir det mye forklaring, haha. På mandag lurte jeg ei på fotballaget mitt for eksempel. Jeg fortalte om en gang jeg lurte noen amerikanere med at vi bor i igloer osv, og selvom jeg sa at jeg lurte dem, så trodde hu på meg. Haha, lettlurte. Så jeg fortsatte på Facebook og sa at jeg aldri hadde sett en mobiltelefon i hele mitt liv før jeg kom hit. Og ei svensk ei ble med på leken. Og ja, vi lurte hu trill rundt. Supermorsomt. Hu ler av det selv også da, heldigvis. Hu tar seg ikke nær av det, og bra er det. Må jo utnytte det at man er utlending noen ganger, eller hva?

 

Og ja, det går bra på fotballen også. Trener tre ganger i uka. Skal egentlig ha egentrening også, men har vært litt dårlig på akkurat det området. Har gjort så mye lekser (og sett så mye How I Met Your Mother) i det siste at når jeg faktisk har tid er det bekmørkt ute (og jeg liker best å ta meg en joggetur ute for å få mest ut av treninga). Vi skal ha første kampen vår 11. oktober, så ønsk meg lykke til :-)

 

Jeg er også ganske fornøyd med fagene jeg har dette semesteret. Det eneste jeg sliter med er Water Resources fordi vi leser en bok som er full av ord jeg ikke skjønner og handler om Californias vannhistorie (ikke veldig spennende med andre ord). Men jeg skal komme meg gjennom det. Det er bare dette semesteret så er jeg ferdig med det, heldigvis. De andre fagene er helt supre! Har lekser fra time til time, leselekser og litt skriving og sånn, men ikke så mange prøver. Har vel til sammen 5 eller 6 prøver på skolen, og 10 lengre stiler som skal skrives hjemme. Så er fornøyd med det. I engelsken har vi for eksempel kreativ skriving om et sted vi skal finne, så da har jeg bestemt meg for å lage scarpbook. Jeg har allerede kommet godt igang med det! Skal gå dit én  gang til i nærmeste fremtid for å ta litt flere bilder så jeg kan skrive de ut og begynne på scrapbook'a. Det er morsomt når vi faktisk kan gjøre noe som ikke krever så altfor mye viljestyrke. Når det er morsomt å gjøre så har det ikke noe å si!

 

Men det skjer egentlig ikke så mye mer om dagen. Spilte intramural soccer på onsdag, og laget mitt, men bare nordmenn selvfølgelig, vant 16-0!! (rimelig bra når det bare er 2x20) Og så venter jeg fortsatt på svar ang New Zealand. Krysser fingrene, jeg MÅ komme inn. Det eneste som holder meg gående nå er at jeg skal dit etter jul. Hvis det ikke skjer kommer jeg til å dø... nesten bokstavelig talt. Vet hvertfall ikke hva jeg gjør. Trenger noe nytt og spennende for et semester hvertfall! Og hvis jeg liker meg godt der, kanskje jeg vil ta master der etter jeg er ferdig her? Hvem vet hva som skjer!

 

Men nå må jeg begynne med lekser! Vi snakkes. Ha en super høstferie dere der hjemme, jeg er litt småmisunnelig kjenner jeg. Kunne trengt litt ferie nå, hehe.

Svar på spørsmål!

Fikk et spørsmål fra Laila som jeg tenkte jeg skulle svare på. Spørsmålet var:

 

Hvordan er treningsmiljøet der borte? Merker du noe til det? Hvor langt er det å kjøre fra Thousand Oaks til LA og Hollywood? :)

 

Og vel, siden det er California så trener folk ganske mye. Men det er jo hva du gjør det til selv. Jeg kjenner mange som ALDRI går til gymmen, så det kommer helt ann på hvordan person du er, hva du er vandt med osv. Men vi har gratis tilgang til gymmen, så det er ikke noe problem hvis du liker og trene. Og det er åpent fra tidlig til sent også.

 

Fra TO til LA/Hollywood tar det vel ca. 45 min/1 time med vanlig trafikk, men det er jo som regel rush, så drar du i rushtrafikken kan det fort ta mye lengre tid. Trafikken her borte er helt forferdelig veldig ofte, så pleier ikke å dra inn til byen så altfor ofte. Bensin koster jo også penger!

 

 

 

Håper det svarte på spørsmålet!

 

Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Har masse lekser, så fritiden går for det meste til det (som betyr mye How I Met Your Mother ofc, haha). Lørdag har jeg fullt program derimot. Da er det field trip fra 8 til 15, så er det kamp kl 16, konsert kl 19.30 og fest når vi så kommer tilbake til skolen. Kommer til å være supersliten etter den dagen for å si det sånn! Men overlever vel. Skal se The Script forresten, og gleder meg supermye. De er jo bare SÅ flinke, right?

 

Hadepåbade!

OneRepublicLove

I går var jeg og Danica på OneRepublic konsert i Pomona. Og det var helt utrolig bra! De er sykt gode på cd, men tusen ganger bedre live. Og så hadde de humor, spesielt vokalisten, så det gjorde alt så utrolig mye bedre og morsommere. Jeg blir bare så glad hver gang jeg hører sangene dems. Og nå kommer jeg selvfølgelig til å kjøpe et par album av dem, haha. Må jo nesten det! Kjøpte også T-skjorte og jeg elsker den!

 Det var ikke det bildet jeg prøvde og laste opp, men samma det. OneRepublic er det jo fortsatt! Love!

 

Kan legge ut bilder fra konserten senere. Må bare få alt overført fra mobilen til Macen først.

 

Ellers har jeg ikke gjort så altfor mye denne helga. Har slappet av, gjort lekser, sett serier på dataen (Marie har fått meg til å bli hekta på Teen Wolf, æææ) og trent litt. I dag skal jeg vel gjøre omtrent det samme, hehe. 

 

Ellers liker jeg omtrent alle fagene mine supergodt. Alt er utrolig interessant, noe som gjør det lettere å sette seg ned med lekser. Jeg kommer nok til å få en del og gjøre utover, men det er jo tross alt college, ikke sant?

 

Det var vel alt for nå. Har ikke sånn supermye å meddele siden det ikke skjer så supermye for tiden.

 

Så ja, hadebraaa!

STUDENT FOR LIVET 

Eller hvertfall for nå. Leser Water Resources for harde livet. Interessant fag, virkelig (ikke tull, tro det eller ei).

Anyways, tilbake til boka. Later.

It's friday, friday, gotta get down on friday...

Nei, det er lørdag. Har allerede trent i dag! Fotball fra 07.30 i dag tidlig! Man våkner i allefall! Så har jeg spist frokost og vasket klær. Nå skal jeg begynne med lekser. Jeg har tonnevis av lekser allerede. I absolutt alle fagene mine. Jippi. Så bra det er helg liksom, hehe. I går dro jeg med romkameraten min til Walmart sånn at hu kunne få handle ting hu trengte. Hadde egentlig ikke tid, men siden jeg er så snill (haha) så gjorde jeg det. Hu hadde ikke dyne eller pute eller noe så det var nødvendig.  Så gjorde jeg lekser da jeg fant ut at treninga begynte 17.00 istedenfor 14.30. Etter treninga gikk jeg, Danica og Kathryn til parken på skolen og så film, spiste shave ice, muffins og popkorn mens vi så "I Love You Man." Morsom film!

 

Dagen i dag skal gå til lekser og så skal jeg og Danica se Shark Night litt senere. I morgen skal jeg til Disneyland med Janna, woho. Gleder meg som en liten unge! Har forresten fri på mandag, hurra for det. Så er det tilbake til skole igjen. Er stressa allerede og har bare hatt to dager med skole. Det lover bra vet jeg!

 

Det var alt jeg hadde på hjertet i dag. Vi snakkes når jeg føler for det, haha.

 

Peace.

 

PS: Har fått nye briller (brillefin!)
andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits