september 2010

HIPP HIPP HURRA FOR TROILLUNGA

MARRRRRITA, DU HAR BURRRRSDAG!!

 

Gratulerer så mye med dagen. Hoho. Så fort som tiden går, nå er du hele... ehm, 17 år!

 

Ha en duper dag, da blir den super.

 

And remember, "we are the funny ones"

 

 


Meg og deg, hoho.

 

En fotball full av bursdagsklemmer er nå sparket fra California til Nord-Kisa. Ikke glem å ta imot!

Painting for the win

Woho, jeg har jo maleklasse på skolen vet dere, og jeg er herved totalt ferdig med mitt første maleri i den klassen. Jeg ble egentlig ferdig i forrige uke, men vi hadde critique i går, og vet dere hva? DET GIKK KJEMPE BRA! Jeg fikk ikke karakter da, men alle likte maleriet mitt og ingen hadde noe å trekke ned på. Bare en bitteliten detalj, som jeg faktisk hadde planlagt å ha der men totalt hadde glemt. Men den er på plass nå!

 

Uansett, jeg tenkte å vise fram mine ferdigheter i maling. Haha, not. Men ja, jeg skal vise fram hva jeg har lagd (siden jeg ikke har noe annet å meddele for tiden). Så her kommer de:

 

 

 
Jeg begynte å male et nytt maleri siden jeg var ferdig så tidlig. Men jeg ble jo ikke ferdig med dette da. LOLMåtte selvfølgelig skvise inn et par bilder av meg også.

Her er maleriet etter jeg har gjort det helt ferdig. Ser du forskjellen på dette og de over?

 

 

 

Sånn, ja det var da det jeg har drivi med i maleklassen min de siste dagene. Den som først klarer å gjette hva jeg har malt skal få lov til å komme og besøke meg her borte i vesten.

 

Ellers så kan jeg meddele at jeg har sitti i hele dag og lest geologi, og det er ikke tull altså. Jeg begynte i dag tidlig klokka 9 eller noe, og jeg har lest igjennom 3 kapitler. Og streka under alt det viktige da seff. Mye viktig siden tusjen min nå er oppbrukt :( RIP norske tusj! Nå må jeg til biblioteket for å finne noen bøker med malerier i, håper virkelig jeg ender opp med noe bra. Altså noen bra bøker da. Er vanskelig når læreren sier at vi må finne tre malerier fra ei bok som vi skal male (eller vi skal velge ett av de da). Jeg har ikke peiling på hvordan jeg kan finne noen bra malerier. Det jeg gjorde i går var å stå og stirre på bøkene i 3 timer og ta ut ei og ei bok og bla litt i den for så og sette den tilbake. Jeg har i tillegg acryl-maling, mens alle malerne i bøkene maler med oljemaling. Jippi, enkel oppgave lærer, takk for det!

 

Men jeg kan hvertfall glede meg til helga da! I morgen, fredag, skal jeg på baseball-kamp og se The Dodgers spille. Da blir det fingre Nora :D Skal huske å ta med meg masse penger, sånn at hvis jeg kjeder meg på kampen så kan jeg ihvertfall utnytte tida med å spise. Blir sikkert gøy uansett. På lørdag skal jeg til Universal Studios, og DET GLEDER JEG MEG HVERTFALL TIL!!! Det blir såååå bra, gleder meg til å ta den Harry Potter-greia. Aner ikke hva det er, men Mamma snakka om det i stad da jeg skypa med hu og PAPPA (!!!!!!). Så ja, det blir nok bra. Tenkte at det kanskje er mulig å kjøpe Halloween-kostyme der også, haha, får se etter det da hvertfall. Jeg skal dit med de jeg dro til Six Flags med btw, hvis du lurte.

 

Uhm, på søndag skal jeg LESE LEKSER (bombe), og så kvelden skal jeg spille fotballkamp! Det er sånn innendørsfotball som jeg er med på. Laget mitt heter Wiener Snitchel (eller hvordan det skrives. Vi har TRE østerrikere på laget, det er nok derfor navnet er det det er. Men det minner meg jo om Østerrike da, så funker fett). Blir nok skikkelig slitsom kamp. Vi er tre jenter på laget, og to jenter må være på banen hele tiden, som betyr at det blir nok av spilletid. 2 x 20 min er kampene, som er altfor langt syns nå jeg. Men whatever, klarer det sikkert. Eller ikke. Jeg skal blogge om det hvis jeg ikke overlever, så ta det med ro!

 

Det var vel alt jeg hadde å si for denne gang, so adios.

 

PS: DUSTE-AMAZON HADDE IKKE MER IGJEN AV TV'EN MIN, SÅ JEG FÅR DEN IKKE ALLIKEVEL :( The upside - JEG HAR BESTILT NY TV!!!

 

Over og ut.

Japansk/Koreansk Bbq Restaurant

I går dro jeg, Shugo, Jean, Yueh (vet ikke helt hvordan det skrives), Hay Mun og Chris (vennen til Shugo) ut for å spise på restaurant. Det var superduper godt. Jeg elsker virkelig japansk mat. Det er godt altså! Og selvfølgelig tok jeg med meg kameraet, OG det var batteri på kameraet. Flinke meg! Her er de:
Papir på sugerøret - Haha lol.


Grillen hoho.


Meg, Chris og Yueh. Ugleeeey bildet av meg, men pytt. Whatever.


Shugo, Hay Mun og Jean.


Main dish? Nah, just the appetizers. Gjett hvem som spiste seg mett på det!


Grillen med kjøtt på haha.


Meg (norsk), Chris (amerikansk), Yueh (japansk), Shugo (japansk), Hay Mun (burmensk) og Jean (svensk) - Mange nasjonaliteter!!!


Grilling dessert!


Ingredienser for desserten som er.......


Smores!


Hay Mun med smores - Det var godt!


Gyu-Kaku - Restauranten vi spiste på!

Det var gårsdagen! Kjempe koselig, gleder meg til neste gang! I dag har jeg gjort leker (spennende), spist brunsj med Jean i den herlige kafeteriaen (eller ikke fullt så herlig kanskje) og nå skyper jeg med Mamma (HERLIG).
Videre skal jeg gjøre lekser, gå til biblioteket for å låne meg bok (nå kom jeg på det og, flink jeg som klarer å minne meg selv på ting!), spise middag og så kanskje se å One Tree Hill? Vi får se hva tiden bringer.
Til uka skal jeg på Dodgers game (baseball) og til Universal Studios (JIPPI). JEG GLEDER MEG SOM EN LITEN UNGE!!!
Peace out mother Earth. And Norway.

Torrrrtellini... cuz I am in Italiiiiii (eller ikke)

MEN jeg elsker tortellini (som er pasta) akkurat som min kjære søster Nora. Så det her er andre gangen jeg lager det, og jeg har enda en pakke i kjøleskapet. Livet er herlig og fyllt med tortellini. Baha, nå har jeg det morsomt. Jeg tok bilder av maten som BEVIS på at jeg faktisk har laget et ordentlig og bra måtlid for meg selv mens jeg er her borte. Nå skal jeg bli flink og kokkelere mye.

 

 

 

Mmm, ser ikke det godt ut kanskje? Fargene er litt dårlige, men whatever.

 

Bon Apetite.

Moods of Norway

Jaaa, dere leste riktig. På onsdag var nemlig Moods of Norway (merket altså, dere kjenner jo til det?) på skolen min. Altså to av de som har laga det da. De hadde presentasjon om merket og et lite moteshow. Det var utrolig lite, varte kanskje i 1 minutt eller noe, så det var faktisk litt skuffende. Men det var jo gøy forde da. Alle som gikk var norske, så kjente endel av de. Ellers så var den norske sjømannskirka fra LA der og serverte vafler (NAmmmmmm!!!) og solgte diverse norske produkter! Hiho, jeg måtte jo selvfølgelig slå til der, og brukte alle pengene jeg hadde i lommeboka. Men jeg fikk norsk mat, så det var verdt det. Kjøpte to poser grøt, fruktige seigdamer og makrell i tomat (namm igjen). Så ja, hvis jeg savner Norge skikkelig en dag framover, så er det bare å finne fram godsakene :D

 

Her er hvertfall litt bilder fra det hele. Det er ikke noen fra selve moteshowet fordi jeg tok bilder for Christine, og så hadde jeg ikke så mye batteri igjen på kameraet mitt. Såe det er ikke noen bilder fra det, men litt fra annet:

 

 


Haha "Dette er dagens outfit" Nææ, trokke det. Bare hadde lyst til å ta bilde av meg selv, og da må jeg jo ha med det selvfølgelig...

Han i lyset der vant faktisk en dress fra Moods of Norway, heldiggrisen."Russern"Kongedress!

Anna Nicole Smith sine møbler de bruker faktisk! Haha, litt morsomt.

 

 

Det var da bilder fra den dagen. Da jeg kom hjem var jeg skikkelig trøtt, sliten og ikke minst så hadde jeg et verkende hode. Så jeg tenkte jeg skulle slappe av litt, få litt søvn i en time eller to og så fortsette med leksene. Jeg fikk søvn ja. Nesten 12 timer. Jeg våkna 6.30 dagen etter av at noen jenter gikk utenfor vinduet mitt. Haha, da var jeg sjokka når jeg så på mobilen! Det har ALDRI skjedd meg før. Og det var ikke så morsomt siden jeg hadde virkelig mye lekser å gjøre. Så da fikk jeg nok å gjøre på torsdag. Men fikk også litt tid til skypings med besteMarie og Mamma og trening. Jeg er flink til å trene, ja det er jeg. På kvelden var det Vampire Diaries (!!!!!) og Nikita (bra serie btw).

 

Og etter det dro jeg, Nicolai, Erik og noen andre folk som jeg ikke har snakka med før (og ikke snakka med der heller da for den sags skyld haha) på et komedieshow. Det var utrolig morsomt. Det var ferdig halv 1, men TOTALLY worth it. Jeg er litt småtrøtt i dag, med tanke på at jeg måtte stå opp kl 7 (tok meg friheten til å sove 10 min lenger i dag faktisk, hahahhha). Men det gikk egentlig overraskende bra. Så da hadde jeg engelsk hvor vi retta grammar testen fra mandag. Og vet dere hva? Jeg fikk 72/100 poeng :D Jeg er super glad for det altså. Når jeg retta første siden så var det bare gale svar omtrent. Ikke mye riktig for å si det sånn. Men så kom de neste sidene, og da eide jeg prøven så og si. Jeg fikk bare 1 poeng under hu som sitter ved siden av meg, og hu har Engelsk som major. Haha, jeg er GOD. Not, men det funker!

 

Etter det gikk jeg til religionstimen, hvor læreren ikke dukka opp! Greit nok det, så da gikk jeg og Nicolai til Centrum Café (en café på campus) hvor jeg spiste lunsj og han frokost. Chocolate chip pancakes mmm, det er GODT det. Ikke veldig sunt, men jeg er i USA, er jeg ikke? Jeg skeier ut noen ganger for å si det sånn, men så trener jeg jo endel også da.

 

Så var det på tide og gå til maletimen min, og tror du ikke lærern der ikke dukka opp heller da! Så da hadde jeg venta på den for ingen nytte. Så da gikk jeg hjem, skifta og skynte meg til the gym. Fikk løpt litt, deilig det altså! Og lest geologi samtidig! Wiho, for ja, jeg hadde quiz i geologi i dag. Jeg kunne alt jeg skulle kunne, trodde jeg. Men så kom testen og da var det sånn "fyll inn de ordene som mangler i setningene"-prøve. Og sånne prøver hater jeg virkelig. Spesielt når jeg ikke aner hvilke ord han er på jakt etter! Så da ble det litt gjetting og sånn. Men en av guttene i klassen hadde skrivi epler og bananer (eller noe sånt) i en av setningene, så det er ikke bare jeg som ikke kunne alt. Haha, måtte le litt når han sa det. Jeg hadde hvertfall kommet opp med noe som hadde med geologi og gjøre da!

 

Så var dagen slutt, og jeg, Hanh (norsk/vietnams) og Christina (dansk) gikk til bassenget like utenfor dormen. Deilig, selvom jeg ikke egentlig solte meg eller bada. Jeg gjorde litt lekser, men egentlig venta jeg på at Nicolai skulle bli ferdig så vi kunne gå på butikken og storshoppe mat. Jeg handla for nesten 90 dollar (!!!!!!). Men jeg trenger jo mat! Hadde liksom ingenting her. Jeg kommer til å bli blakk fortere enn man kan si California og det er bare på grunn av maten. Btw, jeg har noen bilder jeg vil vise dere. På vei til butikken er det nemlig noen hus som har begynt å pynte til Halloween. Eller, husa har ikke det da men folka som bor der. Så i dag var jeg flink (jeg vet) og tok med kamera så jeg kunne dokumentere det! Så her kommer da beviset på at amerikanere går langt når det gjelder høytider og lignende...:

 

 


Det her har ingenting med saken å gjøre. Men ser dere den røde streken? Jeg våkna opp med et stort sår på ryggen, aner ikke hvordan jeg har fått det! Jeg sovna på onsdag vet dere etter Moods of Norway, og da sov jeg med ALLE klærne på, så det kan jo være grunnen det. Men jeg vet ikke jeg. Det gjorde hvertfall vondt. Men det er bedre nå. Haha, dette ble plutselig VELDIG interessant.

Hus #1:
Hus #2:


 

 

Ja, så folk her begynner altså ganske tidlig når det gjelder slike ting. Men det er morsomt for oss "outsidere" da, haha.

 

Nå driver jeg faktisk og lager mat. Det er første gang jeg skal lage et ordentlig måltid siden jeg kom hit, og nå skal det se ut som mat også. Kanskje jeg tar med et bilde når resten er ferdig? Siden dere spørr så pent. Haha, hvem tuller jeg? Jeg har ikke akkurat tusenvis av lesere. Jeg leser vel min egen blogg mer enn noen andre leser den haha. Men men whatever. De spesielt interesserte (including me) leser den i allefall.

 

Jeg har ikke noe mer spennende fore denne kvelden. Det skjer ikke så mye alltid. Eller, rettelse, det skjer alltid noe, jeg bare vet ikke om det. Haha, det skal ikke være lett. Men i morgen er jeg hvertfall bedt med på middag et eller annet sted med noen folk. Vet ikke hvem jeg skal med engang, haha. Det skal ikke være lett. Men nå lukter det godt her altså, så jeg gleder meg til mat. Og samtidig som jeg spiser skal jeg se på One Tree Hill. Det får meg alltid i bedre humør, og får tiden til å gå litt fortere. Kanskje jeg skal legge meg tidlig også? Haha. På en fredags kveld. Jeg har virkelig et liv. Eller ikke.

 

Men vi snakkes, jeg har bedre ting å gjøre. Haha, hvem lurer jeg? Jeg gidder ikke skrive mer heter det vel. Så halabais.

SIX FLAGS... igjen

Jeg har noen flere bilder fra lørdag som jeg vil legge ut, so here we go... again:

 

 


Her er hele gjengen... utenom Nicolai da. DU MÅ BLI MED PÅ BILDER DA TEITING!

Trevor and I are the owners of the red Converse - coolest shoes EVER.In front of Goliath!!! Fint gruppebilde! (Med to randome jenter i bakgrunnen)OH MY FREAKIN GOD.. IT'S SUPERMAN!!!

Mei og meg (haha, LOL)Pandaman is going crazzzy!

Hoho, beste posen!

 

 

Det var da de siste bildene fra Six Flags. Jeg tror ikke det kommer til å komme noe flere. Men nå må jeg komme igang med leksene. Klokka er 9 og jeg har ikke begynt. Jeg er flink, alltid.

 

Miss all of you back home ♥

 

SIX FLAGS

Yaya, nå er Andrea tilbake for fullt og bloggformen er på topp. Haha, jeg blogga vel for, hm skal vi se, to eller tre dager siden? Ja, og sånn kommer det til å fortsatt bli. Sånn er det når man har altfor mye å gjøre. MEN jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre for dagen. Jeg skal trene da, men det er ikke noe stress. Leksene var det som var stress. Jeg skulle skrive to stiler, som til sammen skulle være på 7 sider. Og så skulle jeg lese i engelsk OG religion. Og det var bare for i morgen. Heldigvis hadde jeg lest geologi, så jeg er litt forberedt til det. Jeg kan jo lese litt før timen i morgen også, da jeg har over en time å slå ihjel. Såe ja. Har jeg fortalt at jeg bare har skole 3 dager i uka? Det har jeg hvertfall, og det er KJEMPE DEILIG! Da har jeg fridag mellom hver skoledag, hvor jeg får masse tid til å gjøre lekser og alt annet som faller meg inn. Blir litt mye OTH-titting og skyping, men det må en da få lov til. Jeg er jo flink og gjør leksene mine! Nicolai for eksempel, gidder ikke å lese i religion! Han velger å leve i troa om at vi ikke har lekser i det faget, SELVOM læreren sier hver bidige time "sånn som dere skulle ha lest i leksa deres.." Jaja, sånn er nå han. Og Nicolai, nå har jeg nevnt deg hvertfall! Haha, hvis du kommer til å lese bloggen min noengang!

 

Anyways, i går dro jeg og 10 andre til en fornøyelsespark som heter six flags. Det var utrolig morsomt, jeg ELSKER jo roller-coastere! Det adrenalin-kicket man får da er helt ubeskrivelig! Verdens beste følelse ever. Uansett, i den parken var det helt utrolig kule berg og dal-baner. De var litt utenom det vanlige for å si det sånn. Den første vi tok, X2, der lå vi på ryggen baklengs. Jeg tror ikke vi kjørte baklengs hele vegen, men hvertfall opp den første bakken hvor man ligger til lyden "tik tik tik tik tik tik..." Forferdelig lyd. Den var hvertfall helt amazing. Bra start på en laaang dag. Etter det tok vi en annen hvor vi lå og stirra ned i bakken. Det var skummelt på veg opp altså. Jeg som har høydeskrekk også. Bra du ikke var der Maria! Haha. Den jeg syns var best var den ved navn Galioth! Den var epic! Seriøst, har aldri tatt noe bedre enn den, adrenalin gange 100! Vi stod serr lenge i kø. Vi stod i kø sikkert 5/6 av dagen. Det var laaaangeeee køer. Og de tok superlang tid. Til og med de vi syntes så korte ut var megalange. Til slutt ble vi så glade i køer at vi vurderte å stå i kø bare for gledens skyld, og når vi kom fram til berg og dal-banen, gå til nærmeste exit og finne en ny gå og stå i. Veldig internt, men VELDIG morsomt der og da. Fortsatt ganske morsomt egentlig. Nå skal jeg ikke holde dere lenger, her kommer bilder fra gårsdagen:

 

 

 


Epic roller-coaster!Fletting på gang. Her er man TO som fletter hver sin flette. Ble ganske pent... Ja.RIP TrevorA bit of the awesome gang (bl.a. Trevor, Meg, Ting, Mira. Husker ikke navnet på de siste, obs!)Til ære for min bestevenn Martine. Tenkte på deg når jeg så det her!Jean. Redd for berg og dal-baner stakkar. MEN han tok alt, nesten! OG overlevde!My tombstone. I didn't know i was dead!?Trevor and his tombstone. HappyfaceStephen er veldig glad for at Trevor er død, det var tydelig!BuhuKøøøø!Six Flags-gjengenIgjenOg igjenI HAVE FREAKIN SEEN SUPERMAN! AND TWO OF HIM AS WELL!!!Trevor (høyre) er SKUMMEL. Og DØD.We're about to get wet!

Noen ble mer våte enn andre. Enn meg for eksempel.

Jaa. Og vi tok den for at vi skulle rekke sola. Noe vi IKKE gjorde. Køøø sier jeg bare.I believe I can fly.... nanana

Gitar, wiiBanana Rama AfroheadGoliath - Mest EPISK EVER!

Ja, jeg er sulten.

Trevor the PandamanGruppemøte. Jeg er IKKE i gruppa. FmlTrevor er faktisk en blanding av Tarzan og PandamanFortsatt sulten, takk for at du minte meg på det.Køøøø! Her måtte vi seriøst stå over 4 turer fordi noen hadde speedpass eller hva det heter. Da var jeg og Trevor mindre blide. MEN, det var verdt det! GOLIATH.Kongen på haugen = StephenDe er spesielle

 

 

Det var da gårdsdagen. Vi tok noen episke bilder etter Goliath med noen av de andre sine kameraer. Og de skal jeg få tak i. Jeg og Trevor så Superman! Ja.

 

I dag har jeg seriøst sitti på den samme stolen i snart 12 timer. Jeg har skrivi to engelskstiler på til sammen 7 sider, lest engelskleksa og lest religionsleksa. Jeg har også fått inn litt Facebook da (selvfølgelig) og nå blogging. For dere, Jeg er snill, ja det er jeg. Nå tenkte jeg å sette meg i senga og se på One Tree Hill med en bøtte Ben & Jerry's is i fanget. Digg. Jeg sa jeg skulle trene, men det skjer ikke. Jeg må forresten dusje først, og til biblioteket og skrive ut noen greier. Det holdt jeg helt på å glemme. Shit. Bra jeg kommer på ting mens jeg skriver. Helt av meg selv!

 

Romkameraten min har forresten flyttet ut. Ikke hu jeg bor på rom men, men hu andre. Hu gjorde det uten å si ifra til oss. Takk for den. Har vært sur og irritert siden i går kveld når jeg fant det ut. Hu var bortevekk når jeg kom hjem fra Six Flags, og verken jeg eller hu andre har hørt et pip fra hu. Ikke en simpel melding engang. Nå har hvertfall jeg og Elyse hvert vårt rom. Ganske deilig kommer det til å bli tror jeg!

 

Og en ting til. I går da vi var i Six Flags så møtte vi en jente som var der alene så hu ble med oss litt. Hu trodde jeg var 15 år gammel, og kunne ikke tro at jeg ble 19 snart. Ble ganske irritert da altså. Jeg vet jeg ikke ser gammel ut, men ikke gni det inn da. Hu sa det flere ganger også. IRRITERT sier jeg bare. Hu selv var 16 da. Dum i hodet, det var hu. Liten i hodet, jepp. Haha.

 

Men ja, det var vel det jeg hadde å si for denne dagen. Jeg må komme meg i dusjen så jeg rekker biblioteket. Det er viktig å få skrivd ut de leksene. Ellers så sliter jeg. Nei, gjør egentlig ikke det. Nicolai redder meg hvis jeg ikke rekker det. Han har printer, takk Gud for det. Han har redda meg før, og det kommer til å skje igjen. Bare så du vet det Nicolai, hvis du leser bloggen altså!

 

Peace, love, hope, freedom, California

FU ENGLISH

Nå kan jeg si med hånda på hjertet at jeg hater engelsk. Ikke språket altså, det eeeelsker jeg. Hater FAGET engelsk. Det er virkelig ikke noe gøy. Jeg har helt supre fag her borte, er virkelig fornøyd, men den engelsken altså. Den tar gnisten ut av meg, bokstavelig talt. Jeg gikk gjennom engelskBIBELEN (ja, vi har en bibel i engelsk, kalt Syllabus!) og skrev ned alle datoer vi skal levere inn noe. Og fy, det er seriøst HVER ENESTE time! Jeg tuller ikke! Jeg har til og med innlevering samme dag som jeg har Final Exam. Er ikke det crazy så vet ikke jeg.

 

Jeg er ikke så veldig fornøyd nå altså. Prøver å skrive den dumme stilen, men det funker ikke. Jeg har to engelskstiler som skal leveres mandag. Good luck with that. Den ene skal bare være freewrite da, som betyr at jeg bare skriver det som faller meg inn, i emnet da selvfølgelig. Så skal skrive om en tekst. 5 HELE SIDER. FU ENGLISH. Da skriver jeg det samme om og om igjen tror jeg, da blir det hvertfall 5 sider til slutt. Det funka å få 5 sider når jeg skrev om dokumentarfilmen, men den var tross alt 90 minutter lang. Denne teksten er altså 4 sider lang. Hvordan skal jeg klare å skrive en stil som er lenger enn teksten jeg skriver om? Haha, det kan bli gøy, kjempe gøy. Jaja, jeg får bruke mine RETORISKE evner da, og se hva det bringer. Men jeg kan vel ikke skrive om retorikk hver gang, eller kan jeg det? Jeg får spørre læreren. Det er jo det jeg kan, RETORIKK!

 

Uansett, nå er jeg lei lekser. I går satt jeg seriøst i 5 timer med lekser etter skolen. Da var jeg dau, øynene mine sprengte og jeg bare måtte se på OTH. Det er virkelig et must. I dag har jeg sluntra litt unna. Jeg har lest religion da, og engelsk, og så har jeg ordna i papirene mine og nå sitter jeg da og prøver å skrive den hersens stilen til mandag. Eller ÉN av dem da, for å være helt korrekt. Men, skal ikke ta sorgene på forskudd. Jeg skal sitte i morgen kveld og skrive, så forhåpentligvis blir jeg ferdig da. Det er førsteutkast, så jeg har to utkast til etter dette. Så det trenger ikke være perfekt. Men jeg må jo ha noe å levere! Hoho, det er gøy å være student.

 

Ellers så er det snart Vampire Diaries-time igjen. JEG GLEDER MEG. Nå er det bare 20 minutter igjen, så det er bra bra og bedre enn best. Det er kjempe spennende nå. Anbefaler ALLE å følge med, og for de som gjør det, ikke vær teite og vent til det kommer på TV. Det er altfor lenge til; Se det på internett istedenfor! Det er et must for meg. Torsdag er liksom den beste dagen i uka bare på grunn av VD. Det sier litt. Men ja, da må jeg tilbake til stilskriving før jeg må løpe til der TVen er (Jeg må faktisk gå litt siden vi ikke har TV på rommet.

 

"I wanna be a billionaire, så freakin bad... so I can buy myself a telly.. nanananaaa"

 

Så... ja. Det var det. Over og ut for i dag.

 

PS: God tur til Amsterdam Mamma ♥

PSS: Screw 'em pictures.

 

Mitt andre rom

Nå har jeg endelig begynt å henge opp litt av de bildene og sånn som jeg tok med fra Norge. Det tok sin tid, men nå ser det hvertfall fint ut syns jeg! Har blitt litt mer personlig, som er viktig! Hoho, nå skal jeg ikke la dere vente lenger. Jeg har selvfølgelig tatt bilde av åstedet, så dere kan se hvordan resultatet ble med egne øyne! Enjoy nok en gang:

 

 

 

 


Hele åstedet. Happyface!Denne her var fin til å henge opp bilder på fant jeg plutselig ut. Nok en gang; SMART.Kjøpte plakat i dag. Palmer, selvfølgelig. Eller hva Nora? Kunne det ha vært noe annet?Den rosa tegningen var laget til meg når jeg kom til CLU. Brevene under er fra alle mine kjære i Norge (ja, jeg savner dere!). Nå kan jeg våkne opp til de og med en gang vite at det er noen der for meg uansett hva :) Det er HERLIG!
Jeg har vært smart og hengt opp smykkene mine. På den måten kan jeg se hvilke smykker jeg har og de holder seg fine. Altså de lager ikke krusseduller med andre smykker som de liker og gjøre. I posen er det øredobber. Smarte meg.

 

 

 

 

Det var da det som var nytt for denne gang på rommet mitt. Håper dere likte det, haha, men uansett så syns jeg det har blitt fint. Så jeg er fornøyd med utfallet. Ja whatever. Nå har jeg ikke så mye mer spennende å skrive. Så hadebra.

 

Peace out, oh yeah.

 

PS: Brev settes fortsatt pris på. I posten altså. Me no care of commentarios. Hoho, jeg er morsom.

MALIBU & Santa Monica

Nå kommer endelig de etterlengtede bildene (NORA) fra Malibu. Vi var der forrige helg, det var kjempe fint, men det ser dere jo på bildene. Etter Malibu dro vi til Santa Monica og shoppa. Sooo, enjoy:

 

 

 

 

 
Santa Monica peerSanta Monica peer igjen
 

Bilder fra restauranten vi spiste på - Bubba Gump Factory"Vi trenger ikke hjelp...""KELNER, STOOOPP!"June og Jasper (ganske sikker på at det er navnet)Meg og MichelleReal American style

 

 

 

 

Dette var da bildene fra den dagen som Michelle tok. Jeg la plutselig merke til at det ikke var noen bilder fra stranda, men whatever. Jeg tok bilder av stranda med mobilen min, men får ikke lasta det over på dataen fordi jeg ikke har minnekort så det var jo dumt. Jaja, whatever det også. Håper du likte bildene fordet da Nora :) Og en ting til, jeg ble solbrent, no kidding. Haha.

 

Peace out from the other side of the planet.

KINGSMEN vs. WILDCATS

I dag var det football game, jippijå! Det var supergøy! Anbefaler alle å dra på det en gang i livet. Det burde være med på "100 ting jeg skal gjøre før jeg dør"-lista til folk. Det var epic likso, stemninga og bare alt var så morsomt! Skjønte ikke så mye av spillet i begynnelsen for å si det sånn. Når alle klappa og hylte, så bare satt vi der og så spørrende på hverandre. "Hva skjedde nå?" Haha, jeg ler enda. Men etterhvert så begynte vi å skjønne litt mer enn bare ordet "Touchdown", så det var jo bra. I dag har jeg tatt masse bilder, så tenkte å legge ut de da! Selvom jeg hadde det gøy, så var det den lengste kampen av noe slag jeg noen gang har sett på. Den varte søren meg i over 3 timer. Kampen var delt opp i fire quarters, hvor hver quarter varer i 15 minutter. Men det blir jo blåst av hvert sekund vett, så de 15 minuttene varer fort i 45 minutter. Når det er 5 minutter igjen på klokka, så sitter man søren meg 20 minutter og venter på at det skal bli ferdig. Utrolig egentlig, haha. Men her kommer bildene:


Gidder ikke kommentere under bildene, i og med at det er så sykt mange! Vi, Kingsmen altså, er hvertfall de som er helt lilla. De var serr mange altså, sikkert 100 stk eller mer! De tok opp hele sidelinja liksom. Det laget vi spilte mot, Wildcats, lå på 4. plass i serien, mens Kingsmen lå på 23. plass eller noe. Og gjett hva: VI VANT :D
Det var utrolig morsomt altså, det gjorde stemninga 1000 ganger bedre, virkelig! Gleder meg til neste kamp allerede.
Love,
Andrea


PS: Jeg filma litt også, men aner ikke hvordan man legger ut film, så jeg får ta en liten prat med nora før de kommer :)

PSS: Zac Efron, jeg så etter deg!

Slik er det der jeg er nå

Nå har jeg tatt litt bilder av skoleområdet til ære for deg Marte. Tenkte å vise litt hvordan det er her. Har ikke tatt bilde av alt da, bare det jeg kom over i går. Så, here you go:

Til venstre er et av dormsene på skolen!

Stadioen som football-kampen skal spille på i dag. Senere skal en ny stadio tas i bruk!

Litt mer av stadioen.

Vegen jeg går hver dag for å komme meg til timene.

Her har vi SUBen til høyre og post-kontoret til venstre (hengestedet mitt!)

SUB = Student Union Building, aka der vi skal se Vampire Diaries HVER torsdag framover!

Kingsmen Park

Til venstre er humanities bygningen eller noe, der jeg har engelsk. Ååå, palmer!

Samme bygningen, haha!

Husker ikke navnet på denne bygningen, men er hvertfall der jeg har Geologi!

POST!!!

Jeg har Beginning Painting i et av disse rommene! På baksiden av postkontoret.Det var da de bildene jeg tok av skoleområdet. Tok noen bilder under Beginning Painting i dag også, so here you go. Again:
Mitt malested, haha. Ready for action.

Tegningene mine. Jeg skal male det til høyre! GOOD LUCK.

Vri på hodet, mye enklere enn å vri bildet.

Mine første tegninger av skoen, som jeg skal male da altså. De likte hu ikke så godt. Takk for den!

Hoho, skoen min.

Under skoen? Haha
I dag, klokka 1, er den første football-kampen. Gleder meg supermye, det blir gøyy! Skal ta masse bilder, jeg SKAL. Så da blir det nytt innlegg enten i kveld eller i morgen med bilder fra det. Spørs hva som skjer i kveld. Burde egentlig gjøre lekser, haha. Skulle gjøre lekser i går egentlig, men da dro jeg og shoppa! Litt for mye spør du meg, må prøve å beherske meg. Nå skal jeg ikke shoppe på lang tid, det lover jeg dere.  Spesielt deg Mamma.

Jeg savner dere, bare sånn at dere vet det.

Love,
Andrea

VAMPIRE DIARIES

Da har jeg nettopp kommet inn etter å ha sett Vampire Diaries (og Nikita, whatever) og vet du hva? DET VAR SUPERBRA! Gleder meg allerede til neste torsdag. Jeg er glad det er flere som er så entusiastiske ang VD, som Michelle, Dorthe June (tror jeg, eller er det Dorthy?) og Jasper (eller Jesper, idk). Vi boltra oss foran TVen i SUBen (Student Union Building) en halvtime før det begynte og satt der i 2 og en halv time. Ååååh, beste tiden her på CLU EVER! Vet det, jeg er TV-avhengig! But, whatever. Torsdag er hvertfall yndlingsdagen i uka mi nå, så vet dere det.Tenkte bare jeg skulle informere dere om dette. For det er nemlig det som har skjedd her på Cal Lutheran i kveld (eller i hvertfall med meg da). Gleder meg til neste torsdag, sa jeg det? Haha, ting går litt i surr for meg noen ganger!

Savner dere, gleder meg til å se der om 4 måneder osv. Haha, jeg har det FINT!

Og btw, skal bare fortelle om noe som skjedde i dag. Det var mye morsomt på en gang.
1. Da jeg gikk tilbake til rommet mitt etter religions-timen så var det en jente jeg gikk forbi som sa "Du løp fort på tredemølla". Og jeg bare "Whaaat?", og så sa hu det igjen, og jeg visste ikke hva jeg skulle si. Hva sier man til det liksom? Så jeg bare "Thanks!?"
2. Da jeg gikk til biblioteket var det en dude som sa "Heeey" til meg. Jeg aner ikke hvem det er, har aldri sett han før. Og så sa han "What a nice dress", haha, og jeg bare "Thanks", følte meg like dum som tidligere.
3. Da jeg kom opp til biblioteket var det en mann som spurte om jeg var amerikansk statsborger, for han ville ha folk til å skrive seg opp for å stemme eller noe. Og jeg bare "Noo", og så spurte han hvor jeg var fra, og da jeg sa Norge, så sa han "Jeg kan snakke litt norsk" og så sa han noe på norsk. Og da jeg kom ut av biblioteket igjen så sa han "Vi ses. Hade." Hahaha, holdte på å le meg ihjel. Men morsomt det da at han kunne litt norsk. Han hadde forresten noe skjelett-greier tatovert under øynene. Merkelig fyr, men veldig hyggelig! Haha.

Så jeg har hatt en ganske merkelig dag, men det har fått meg til å le, så da er det greit!

Peace out, let the peace live, and get over with it. PS: I love you Damon (Ian Somerhalder)!

YOU'VE GOT MAIL!

Yes, that's right. JEG FIKK POST I DAG!!! Åååh, ble så utrolig glad da jeg åpna postboksen og den for første gang ikke var tom! Den følelsen var helt herlig altså, you have no idea. 

Jeg fikk da brev fra Mamma og Martine. Det var utrolig koselig. Da føler jeg at folk tenker på meg, og at de faktisk savner meg. Haha, jeg vet at dere gjør det da, men det er jo alltid koselig å få et lite bevis på det eller to! Og jeg setter pris på flere, believe me! Kommentarer settes jo også pris på da, hint hint! Takk Marie, du er jo hvertfall flink da! Jeg liker deg :D

Her er brevene jeg fikk i posten i dag:


ÅÅÅÅÅ BILDET VILLE IKKE LASTE OPP! Teite blogg.no. Kan ikke laste opp JPEG my ass. Teite greier!


Jeg vet det ikke er mye av et bilde (DET ER JO FREAKIN INGENTING!!!). Trust me, I get it. Men jeg er utrolig dårlig på å ta med kameraet når ting skjer. Jeg tenker "Det kommer ikke til å være noe å ta bilde av i dag, så jeg kan like gjerne la det ligge igjen hjemme." Den gang ei, det skjer ALLTID noe. 

Det er lenge siden jeg har blogga, jeg vet det også, så derfor kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort de siste dagene.

Søndag kveld - Dro ut og spiste og på kino med noen nordmenn, dansker og roommaten min Elyse. Var veldig koselig. Vi så filmen "The Others", den er verdt og se. Var veldig morsom.

Mandag - LABOR DAY. Nothing more to say than NO SCHOOL!

Tirsdag - Ehm, trente på morningen, skypa med Mamma og var på skolen, hadde én time som var religion. Ikke veldig spennende. Etter det gjorde jeg lekser tror jeg. Husker ikke helt. Sikkert ikke noe spennende. Tror faktisk at jeg så på One Tree Hill på kvelden, så det var jo gøy. Haha, jeg har virkelig et liv her borte.

Onsdag - I går var jeg på skolen, som var kjedelig. I engelsken fikk vi enda en skriveoppgave, som skal leveres i morgen, altså fredag. Den skal være på 5 HELE SIDER. Shit altså. Så hadde jeg maling, og det var hvertfall ikke gøy. Læreren min kunne ikke fortelle meg når vi har finals engang, det skal jeg liksom finne ut selv på internett. Så sa jeg at jeg har lett der men at jeg ikke fant det, og da sa hu at det ikke var hennes problem (stupid biaaatch). Der var resten av dagen min ødelagt. Etter det var det tid for geologi, som var møkk kjedelig. Hadde om steiner, freakin steiner. Hva skal man med det liksom? På laben slutta vi litt tidligere da, yay. Det var høydeounktet i geologi. Og det at vi hadde litt basiskjemi som jeg kunne ALT av. Hoho, stolt! Så var det hjem og gjøre lekser i 2 timer for så og dra på The Cheese Cake Factory. Det var super duber godt, du aner ikke. Skikkelig amerikanske porsjoner (selvfølgelig) så jeg fikk doggybag på halve maten OG desserten (som forresten var himmelsk! Har spist mer av den i dag, mmmm). Så var det hjem og legge seg. Eller ikke. Dro hjem og gjorde et eller annet (husker ikke hva, kanskje så på OTH?), og så sendte Nicolai melding om vi skulle se på flybillett hjem til jul. Så da satt vi til klokka 1 (AM altså) og gjorde det. Vet ikke om vi har finni noe, men det var jo greit å begynne. Må jo bestille snart så vi kommer oss hjem på greie priser :)

Torsdag (i dag) - I dag har jeg, hmm, jeg hadde planer om å sove lenge, which didn't happen. Jeg våkna før 8 en gang, og da fant jeg ut at jeg like godt kunne stå opp klokka 9 og trene som jeg gjorde på tirsdag. Løp i 40 minutter altså (!!!!). Litt stolt av meg selv. 20 min jogging og 20 min intervaller. Det var en god treningsøkt, så da sa jeg meg ferdig etter det, haha. Gikk hjem, ordna meg, så på OTH og spiste litt (mye) ostekake og jordbær. Mmmm, det var den treninga. Men jeg har bestemt meg for å spise opp den ostekaka og så bli flinkere i matvegen. Jeg skal også trene masse! Skal ta sånn løping som jeg hadde i dag hver gang jeg trener og litt styrke i tillegg til det. Så det blir bra! Hadde religion, som var super kjedelig as always. Etter det fant jeg ut at stilen jeg skrev i går, som var på 2 og 1/2 sider, skulle være på minimum 5 sider, så da var det bare å sette seg ned og begynne og skrive igjen. Er ferdig nå da, flinke meg. Må vel tegne litt til i morgen også, og så gå til middag. Og så er det høydepunktet i uka: PREMIEREN PÅ VAMPIRE DIARIES!!!!!! Har gleda meg kjempe lenge nå, det er virkelig den beste serien ever! Gleder meg kjempe masse, like mye som dansken Michelle! Vi skal boltre oss foran TVen i SUBen  (Studen Union Building) i dag for å følge febrilsk med, det blir BRA!

Det var det som har skjedd de siste dagene, ikke så spennende akkurat. Men det er veldig mye skole for tiden. Utrolig, har bare gått her en uke, og har hatt lekser hver bidige dag. Men Nicolai ikke har hatt noe lekser. Hvor teit er ikke det a?

BTW: JEG FÅR IKKE LASTA OPP BILDER FRA MOBILEN! Som er den jeg har brukt til å ta bilder fra forskjellige steder. Har prøvd altså, det er ikke tull, men det funka ikke siden jeg ikke har minnekort. Så da må jeg vel kjøpe meg det og da. Pengene flyr.

Fikk forresten kommentaren at jeg løp fort på tredemølla! Hahha, visste ikke helt hva jeg skulle si, så jeg bare "Thanks?" Haha LOL.

Dette ble da dagens bilde. Selvom det ikke er tatt i dag engang! Whatever.

Peace out

Mer shopping gitt

Fant plutselig ut at jeg hadde flere ting å vise dere. Rett etter at jeg hadde publisert innlegget fant jeg det ut, så lager et innlegg til jeg.

Uglesmykke nr. 1. Supersøtt! (Forever21)

Uglesmykke nr. 2. Megakult, haha! (Forever21)

Øredobber, digger de også (Forever21)

Engel som jeg fikk av Mamma. Den kan jeg se på hver gang jeg er nedpå. Som i dag! Tusen takk Mamma <3 Glad i deg.

Haha, USB-pennen min. Den er ikke lite kul da eller? Haha, den liker jeg!
Ja, det var det jeg hadde å si for i dag. Over og ut.

Shop till you drop - In the US

USA er kjent som landet som er BILLIG. Alt av klær får man til halv pris eller mindre sammenlignet med Norge. Norge er svindyrt. Men så tjener jo vi mer også da. Timelønna jeg hadde på Din Sko, var så mye som en nyutdannet person ville fått. Altså veldig bra lønn sammenlignet med USA generelt. Siden det er så billig har jeg benyttet meg av "tilbudene" jeg har kommet over, og har kjøpt meg litt (ja mamma, LITT. Haha). Jeg hadde ikke tenkt til å vise fram hva jeg hadde kjøpt, siden det er ikke en sånn blogg jeg har. Men den gang ei, når man har lite å gjøre så må man finne på det man kan. Så tenkte da å vise fram det jeg har kjøpt, litt av det hvertfall! Here you go:
Nye ringer. Elsker dem alle sammen! (Forever21)

Haha, my favorite ring! (Forever21)

Bling bling. (Forever21)

Den her forelsket jeg meg i. Den er egentlig en størrelse for liten. Mend det går bra! (Forever21)

Favorittstedet på rommet; Alle de herlige bildene mine! (Homemade)

Ny genser - "Nerds are cool" (Forever21)

Ny kjole, superskjønn. (Forever21)

Tunika, den er bare sååå fin. (Forever21)

Ny jakke fra Converse. Superfin farge! (Converse outlet)

Superfin kort jakke (Forever21)

Strikkavest-ting. Liker den. Skulle bare ønske at det ble litt kaldere så jeg fikk bruk for den atm. (Forever21)

Skolegenser, digger to the max! (Cal Lutheran Bookstore)

Skolegenser nr. 2 (Cal Lutheran)

Turkis topp, ååh yndlingstoppen min atm. (Forever21)

Trenings-t-skjorter fra Nike (Nike outlet)

Puddel sweatshirt, hihi (Forever21)

Spontankjøp. Kjøpte den i går bare fordi jeg frøs huden av meg, men den var faktisk veldig fin. Bra spontankjøp syns jeg ! (H&M)Som du skjønner så har jeg lagt min elsk på Forever21. Det er en superbra kjede med greie priser. Altså billig-billig for meg da. Har brukt litt penger på shopping, men fikk mye fint. Og jeg trenger jo faktisk klær å ha på meg. Alle skjønner jo det. Ble litt shopping-gal når vi var på senteret på onsdag, og der var Forever21, derfor så mange klær derfra. Etter det har jeg ikke shoppa så mye. Måtte bare få ut litt shopping av kroppen. Sånn går det når man bare skal spare penger, og ikke bruke de! Nå skal jeg derimot bli flinkere! Lover deg det Mamma!

I dag har jeg en dårlig dag, ja faktisk. Alle kan ha dårlige dager. Skal ikke si noe mer om det, for da blir jeg bare lei meg. Men uansett, derfor må jeg få ræva i gir og finne på noe! Kan ikke sitte her "forever till I'm 21". Hahahah, tog du'an? Jeg er morsom, må si det altså.

Uansett, glad i dere der hjemme, og savner dere. Men det veit dere så altfor godt.

Lots of love,
         Andrea

PS: Var i Malibu (Malibu-Barbie, det første jeg tenker på når jeg hører Malibu) og Santa Monica i går. Jeg hadde glemt kameraet, selvfølgelig, men en av de danske som jeg var med hadde det med, så skal få bilder av henne Stay tuned, we had some pretty good beach time!

YOU GOT SERVED & First day of school

Nå er det noen dager siden jeg har blogget gitt, ops. Men jeg føler at innleggene blir så kjedelige uten bilder, og jeg er veldig dårlig på å ta bilder! Hva skal jeg gjøre, ta bilder i klassen? Haha, tror ikke det gitt. Men har noen bilder fra tirsdag som jeg tenkte jeg kunne legge ut. Men først litt om hva som har skjedd de siste dagene:

Mandag - Husker ikke hva jeg gjorde på dagen på mandagen. På kvelden var jeg hvertfall på et show som het "The Naked Roommate and Everything Else". Det var utrolig morsomt, men jeg fikk ikke sett hele for vi dro på kino. Der så vi filmen "Takers" som jeg syns var utrolig bra. Digga den egentlig. Og det er sant det de sier, brusen og poppkornet ER større i USA! Det er ingen myte, haha.

Tirsdag - Denne dagen sov jeg lenge, og så var jeg med på et sånt "community service"-prosjekt. Det var at vi skulle kaste søppel i en skog i Thousand Oaks. Ikke kaste søppel der altså, men rydde søppelet som var der. Greia var at det var masse uteliggere som har på en måte bosatt seg der, noe de egentlig ikke har lov til tror jeg. Så da skulle vi rydde og kaste alle tingene som dem hadde plassert i skogen, samt annet søppel vi fant. Jeg er ikke helt med på den greia å være stolt av det vi gjorde. Vi tok faktisk "eiendelene" til uteliggerne. Det er det eneste de hadde, og det tok vi. Å kaste klærne dems og sånn er å gå litt for langt syns jeg. Men så har ikke jeg satt meg så veldig inn i uteligger-tilstanden i USA og California da. Kanskje det er annerledes der enn hjemme i Norge?


Masse folk som var med på "YOU GOT SERVED"

På kvelden tror jeg ikke jeg gjorde så mye. Husker egentlig ikke. Haha, dagene går litt i ett og de er såååå lange.

Onsdag - FØRSTE SKOLEDAG! Den begynte klokka 8. Når stod jeg opp? 7.20! Great, holdt på å forsove meg på første skoledag. Selvfølgelig. Hadde satt vekkerklokka på 6.40 PM. Aaaah Gud, noen ganger overrasker jeg megselv altså! Skrudde på vekkerklokka i dag også, men da ringte den ikke! Supert, life is really great sometimes! Uansett, i går hadde jeg først Engelsk. Kan ikke si at det er favorittfaget. Fikk en innlevering allerede, og den skal leveres i morgen! Great! Fikk også masse sider som jeg skal lese til i morgen. Uten bok. Great #2. Life is really great today! Får boka mi i morgen da, så forhåpentligvis så skjønner læreren det! Etter engelsk trodde jeg at jeg hadde en time fri for så og ha engelsk igjen. Jeg møter opp ved klasserommet vettu, og sitter der i 15 min uten at noenting skjer. Så sjekker jeg på internett og da har jeg ikke den timen på onsdager, bare mandager. Tusla bort til biblioteket og begynte på oppgaven min, for så å gå bort til maleklassen. Den klassen kan faktisk bli morsom. Læreren er helt crazy, på en morsom måte. Og så er det praktisk, det liker vi! Etter det hadde jeg 1 time og 40 min fri, før geologi, der jeg fant ut at jeg faktisk kjente 3 personer fra før. Supert! Ble også kjent med to jenter til. Etter geologi, som bare varte i 30 min i går, haha læreren ville ikke se oss lenger, så dro jeg, Hanh (norsk), Christina (dansk) og Katie (amerikansk) til The Oaks Mall for å shoppe. Storshopping, jippi! Så dro jeg and Christina sammen med noen andre internasjonale studenter til Outlet sentrumet. Der var det MASSE altså. Man kan ikke forestille seg det engang! Brukte mye penger i går, det er sikkert. MEN det var veldig fine ting! Så er veldig fornøyd.

Torsdag (i dag) - Jeg har skypa med Nora og Marte. Kjempe koselig. Jeg hadde egentlig tenkt til å trene, men så gikk nå dagan, og det skjedde ikke. Jaja, får ta det igjen i kveld, håper jeg klarer det! Skal forresten ha religion snart, det blir jo spennende. Eller ikke. Det er ikke religion egentlig, det er INTRO TO CHRISTIANITY! Jippi, og jeg som syns kristendommen er den mest kjedelige delen av religionfaget. Jaja, overlever vel det også. Må jo nesten det.

Senere i dag vet jeg ikke hva som skjer. Forhåpentligvis får jeg kjøpt inn det jeg trenger til maleklassen, Jeg trenger det til i morgen liksom! God help me! Hvis jeg ikke får med meg noen av de jeg har blitt kjent med i klassen får jeg sette meg på kne foran en av de internasjonale studentene, Shugo. Han har bil, og er sikkert villig til å hjelpe meg! Får håpe på det hvertfall!

Nå er det en time igjen til jeg har skole, hva skal jeg finne på da? Haha, har for mye fritid her i USA. Er jo ferdig med innleveringa så hva skal man gjøre da? Vi har jo ikke TV, som jeg så inderlig ønsker å få! Haha, jeg var jo TV-slave #1. Not so much anymore! Har ikke sett på TV på en uke, eller litt i går da, men det teller ikke. Og har heller ikke sett på serier på internett! 

Nå har jeg ikke noe mer å skrive. Tenkte å legge ut ett bilde til, til ære for pappa som jeg savner så mye:

Se hva jeg fant :D I CALIFORNIA!!!

Savner å kitesurfe jeg, bare så du vet det pappa. Og jeg håper du leser bloggen min!

Miss you all a lot.

Love,
    Andrea
andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits