august 2010

Orientation week

Ja, nå sitter jeg på mitt californske rom og slapper av (facebook ofc) litt før neste aktivitet i orientation week. Etterpå skal vi på et slags show eller noe, blir sikkert gøy.  I går var vi på masse orientation aktiviteter. Noe sammen med alle de nye elevene på CLU, og noen med bare transfer. Det var gøy, men litt venting nå og da. Og jeg stod opp kl 7, som ikke egentlig var nødvendig. Så det var ikke like gøy. I dag var en bra dag også, blitt kjent med flere folk, vært på orientation og vært på en liten grocery shopping trip - TARGET <3

OG forresten, jeg møtte på Lyn i går, ei jente jeg har snakka masse med på Facebook. Kjempe gøy, og det var helt tilfeldig at vi møttes. Det var under Playfair, som var masse leker osv, og da vi løp rundt for å hilse på masse folk løp vi inn i hverandre. Random, I know. Men utrolig morsomt!

Her kommer noen bilder fra i går og i dag. Liker bilder bedre, de forteller jo mer enn tusen ord. Jeg er morsom. ENJOY:
Velkomstskilt!

My room, wiho!

All the new students

Hey there Mr. President

Yo, look over here Kingsmen and Regals

Playfair

Playfair - ass shaking

At a house where we ate pizza and ic cream -- yummi

SCANDINAVIANS

Christine - danskepølse

Target - cheap, cheaper, CHEAPEST!

Starbucks - I think yes

Party hat.. Or a playboy hat!? Idk

Viking - Grrr.. Or what?

Kaktusbriller, dagens!

ELSKER DEM <3

Haha, tons of balloons!

Elyse was painting the rocks. And she accidentally painted on herself instead!
Håper du begynner å bli fornøyd nå Nora. Syns jeg har vært flink i både å ta bilder OG legge de ut. Klapp på skulderen til Andrea.

BTW: GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN NORA! Vet det ikke er 29. august lenger i Norge, men det er det her, så du har fortsatt bursdag. Jippi :D Håper du har hatt en fantastisk og fortryllende dag, og at selskapet nådde alle forventninger og mer. Jeg er kjempe glad i deg og savner deg. Air hugs and kisses to you birthday sister!!!

The first couple of days in the US

Hei på deg norske leser! Nå har jeg vært i California i 2 og 1/2 dag, og jeg elsker det her. Varmen er deilig, og folka er enda bedre, så jeg klager ikke! Tenkte jeg skulle fortelle litt hva jeg har gjort, altså i går og i dag da. Jeg var jo på fotballmøte på tirsdag, vet ikke om jeg fortalte om det. Nå er jeg hvertfall ikke så sikker på om jeg vil spille lenger. Jeg elsker spille og alt, men det ser ut til at det kommer til å ta mye tid, og jeg har egentlig bare lyst til å være med folk og bli kjent og konsentrere meg om skolen! Såå, jeg får se hva jeg gjør i morgen. I dag var det enda et fotballmøte, som jeg IKKE var på, så jeg lurer på hva treneren kommer til å si. Men jeg får snakke med han i morgen! Her er hvertfall hva som har skjedd:

Torsdag - I går var en crazy dag, var mye som skulle bli gjort. Jeg gikk for å få en medical check-up, men de skulle ha pause akkurat da jeg kom. Så da gikk jeg og møtte Hanh, en av de andre norske jentene, Vi gikk for å finne en butikk, men turister som vi er så fant vi den ikke. Så da ble det ikke shopping på oss da. Etter det dro jeg for å snakke med fotballtreneren og fortelle om at jeg ikke kom til å bli cleared før tirsdag. Og jo, det glemte jeg. På forrige tirsdag var det en orthopedic surgeon på skolen som sjekka alle idrettsutøverne. Jeg var der selvfølgelig ikke da, og han kommer ikke tilbake til skolen før neste tirsdag. Så ja, great. Anyways, jeg får ikke begynt å spille før etter det, så er lite keen egentlig. Og aner ikke om jeg må være med på ting og tang med fotballaget. Jeg vil jo være med på orientation!
På kvelden dro vi på middag og shopping-trip. Det var veldig koselig, ble kjent med mange av utenlandsstudentene på CLU. Vi dro først og spiste på en mexican restaurant, gratis btw, always great. Og så dro vi på Target, en gigantisk altmuligbutikk. Fikk kjøpt meg noe essentials der, så det var bra. Greit med kleshengere og tannkrem for eksempel.
Når jeg kom hjem... Ja, da gikk jeg og la meg.

Fredag - I dag hadde vi orientation fra ca. 8. Eller frokosten var fra 8 da. Greit med gratis mat altså! Så var det orientation, og det var også greit. Fikk sett litt mer av campus, ettersom vi gikk på tour, og ble kjent med enda flere awesome people. På slutten av orientation møtte vi peer advisorene våre, mine er superhyggelige, og det er de vi skal møte i morgen for mer orientation. Så det blir nok gøy. Da er vi på gruppe med freshmen også, så det gleder jeg meg til!
Etter orientation i dag dro jeg, Sarah, Chip (Sarah's boyfriend) og tre Østerriske gutter på shopping. Vi dro til The Oaks Mall, superfun! Det var gigantisk stort, elsker det allerede, og vi var ikke i mange butikker engang! Vi var inne i en mobilbutikk, hvor jeg kjøpte meg ny mobil. Yay! LG Rumor Touch ble det, fin telefon det, liker det allerede :) Etter det var vi inne i en stoooor butikk med alt mulig rart! Der kjøpte jeg meg ny converse, jippi, hvite som jeg skulle ha og. De kosta vel 40 dollar som er 240 kr. Norwegian prices suck! Haha, elsker amerikanske priser altså, de er totally great. Vi spiste der og, og da kjøpte jeg sushi og salat, var masse mat liksom, og det kosta under 10 dollar. i norge hadde det kosta sikkert 3 eller 4 ganger så mye. Great, gotta love the American style! Etter det gikk vi innom Apple Store for jeg trengte en bit til laderen til macbooken. Og da endte jeg opp med å få den biten gratis. Han mannen jeg snakka med bare sa at jeg kunne få den, han hadde finni den bak. De solgte egentlig ikke bare den delen engang! Skikkelig hyggelig og genuint av han, det må jeg si, imponert! Amerikanere er virkelig flotte mennesker altså, liker de virkelig! Elyse har btw flytta inn på rommet mitt, så det blir nok gøy. Hun skal ikke sove her i natt da, siden hun egentlig ikke har lov til å flytte inn før i morgen. Så hun og moren skal bo på hotell eller noe.Noen bilder av min nye telefon. LG Rumor Touch heter den. Det er Touch screen og det skyve ut-skrive ting, liker den veldig godt hittil. Litt uvant, men det går bra. Månedsprisen er $25, så det er ikke så dyrt som alt annet. OG jeg trenger ikke betale når jeg er hjemme i Norge - SUPERTASTIC GREAT! Nå er du vel glad mamma? Og stolt av meg som klarte å ordne mobil på egenhånd? Flinke utenlandsstudenten det tenker jeg, haha.

Meen, det var alt jeg hadde å si. Har hvertfall storkost meg i dag. Gleder meg til i morgen allerede. God morgen Norge, snart!

Turen i bilder

Ja, da fant jeg endelig ut hvordan man kan legge inn bilder. Jippi. Så, her kommer de, enjoy:Sorry mamma. Ikke great bilde av noen av oss, men måtte ha det med!


En sånn taxi-van-shuttle tok jeg til skolen! Fikk en hel for meg selv, deilig!


Hoho, måtte ta med dette av den gule greia her! Vet ikke helt hva det var da men.


Fortsatt på flyplassen. Utrolig fint, et sånt utearena på en flyplass har jeg aldri sett før!


Hihi, skolen min!


Rommet mitt. Kommoden stod egentlig BAK pulten, eller på siden, sånn at man ikke kunne åpne de!


Badet!


Kjøkkenet!


"Stua". Legg merke til at det er INGENTING der.


Rotet mitt!


Bildet fra vinduet i "stua". Er fornøyd med utsikten!


Sånn, der har dere noen bilder fra turen sålangt. Kommer vel flere etterhvert, kanskje ikke i dag, men i løpet av de nærmeste dagene :) Jeg har det fint, jippi!

Framme i Thousand Oaks

Da var den norske studenten endelig kommet på plass i California. Koffertene er strødd utover kjøkkenet sammen med "linens"-pakka. Jippi, jeg fikk sengetøy første dagen! Små gleder.

Jeg er utrolig sliten, orker derfor ikke skrive så mye. Kan hvertfall si at de "gode" setene på American Airlines som jeg venta på - de kom ikke. Eller jo, de hadde det jo på flyet, og jeg ble nesten overlykkelig over at det var så fine seter. Men der skulle da ikke jeg sitte. Jeg måtte sitte lenger bak MIDT i flyet. Altså på midtraden. Det var det eneste jeg sa at jeg ikke ville til han svenske duden som sjekka meg inn på Gardermoen. De svenskene altså...

Skal snart på fotballmøte, hvor jeg fyi kommer til å sovne. Jippi, godt førsteinntrykk!

Hadde tenkt til å legge til litt bilder, men det ville ikke iphoto. Så da blir det ikke det da.

Vi snakkes!


GOODBYE NORWAY

Halloooo, dette blir det siste innlegget mitt i Norge på 4 måneder, det er helt CRAZYYY å tenke på! Det har ikke helt gått opp for meg enda. Gruer meg til å si hade til familien i morgen, det kan nok bli tungt. Må bare huske at det ikke er hade, det er "vi ses!" Så jeg skal nok overleve det og. Og så håper jeg det er noen bra filmer på flyet fra London til California. Nå må jeg legge meg, skal opp om 5 timer. Lite søvn, hei til deg.

Natta, vi ses i CALIFORNIA!!!

3 days to go

Nå er det bare 3 dager til jeg drar! Tenk på det. Om akkurat tre dager har jeg landet på LAX, eller så er det like før. Åh, det blir spennende. Håper turen går greit. Dette hadde gjort alt så mye enklere.

 

På rommet mitt står koffertene pakket og klare. Eller nei, de er ikke klare. Men pakket er de. Jeg mangler bare småting som jeg skal putte oppi dem, så er jeg klar for onsdag. Det er rart at jeg har kommet så langt i pakkinga allerede nå, jeg som pleier å gjøre det dagen før jeg skal ut på tur. Jeg bestemte meg for at det ikke skulle skje denne gangen, for jeg hater (VIRKELIG HATER) å være superstressa kl. 2 på natta før jeg reiser for å bli ferdig med pikk-pakket. Det er helt forferdelig for å være helt ærlig. Det er sterkt mislikt hos meg, som du sikkert allerede har skjønt. Ville bare konstantere at det er 110% hat. Men smart som jeg er, så gjør jeg det nå! På den måten kan jeg gå igjennom hvis det er noe jeg mangler, eller hvis jeg skal legge igjen noe mer her hjemme. Jeg har nemlig stappet to store kofferter fulle med klær og ting som jeg bare MÅ ha med meg. Sikkert ikke nødvendig alt sammen, men sånn er da jeg. Nå mangler jeg bare å pakke håndbagasjen og toalettmappa, så kan jeg sette ut på Amerika-reisen min. Nora feiret "Voksenbursdag" i dag, siden jeg skal dra (hu har bursdag 29. august alle sammen!!!), og der var det noen søte små sjarmtroll. Han ene mente at i Amerika så snakker de svensk. Så jeg fant dermed ut at jeg kommer til å bli rimelig god i svensk mens jeg er der borte. Godt å vite!

 

I dag var også dagen for å si hade til Marte, min kjære kusine. Det var trist. Vi er litt sånn at hvis den ene begynner å gråte, så begynner den andre også. Så når Marte da begynte å gråte, så rant det plutselig hos meg også. Og så begynte Mamma. Og Hege, min andre kusine. Så der stod vi da, "hulkerne". Må nok ha sett dumt ut, etter Noras uttrykk å dømme. Savner deg allerede Marte 

 

 

Meg, Marte og Nora på 17. mai

Slitne russ, eller hva Marte?

 

 

Dette er forresten det første innlegget på mitt fine, nye Macbook Pro. Jeg er så superduper glad, du aner ikke. Det var julegave fra mine herlige foreldre, som jeg kommer til å savne altfor mye. Gruer meg til å si hade til dere og til Nora! Takk for julegaven. Med den er det hvertfall inget problem å holde kontakt med folk her hjemme. Videochatting på skype sier jeg bare!

 

Dette blir antageligvis det siste innlegget i Norge. Jeg er sånn småtravel de siste dagene i Norge, som blant annet er fordi jeg skal være med Martine til Strømmen i morgen, si hade til blant annet LiseLotte og Marie, ta vaksiner, spise hadebra-middag med familien, og så da til slutt reise. Trenger jeg virkelig å nevner at jeg må pakke ferdig? Nei, det var det jeg trodde.

 

Bon Voyage til Andrea sier jeg bare! Oppdatering kommer når jeg har kommet fram OG fått nett. Gotta love the internet!

 

Hadebra så lenge!

Hadebra Andrea

Nå trodde jeg helt seriøst at dette innlegget var slettet, så jeg begynte å skrive et nytt. Ikke veldig morsomt med tanke på at dette var nesten ferdig! Men så fant jeg det, lucky me. Here you go:Utrolig at jeg våknet 10 i dag også. Jeg har en ting med å våkne rundt 10 uansett når jeg legger meg. Jeg mener, jeg la meg faktisk kl 2, og allikevel så står jeg opp 10. Hva er galt med meg? Jaja, skal vel ikke klage. Jeg får mer ut av dagen, noe som er bra med tanke på at det bare er 12 (!!!) dager igjen til reisen min. Det er helt sykt, og jeg gruer meg endel nå. Men, det skal nok gå bra. Det gjør det alltid. Jeg må bare ta det med ro og ikke stresse, så kommer jeg meg til LAX og forhåpentligvis finner "shuttle van"-en min. Etter det er det "straka vegen" til skolen. 

Men det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om nå. Jeg tenkte å legge ut litt bilder fra hadebra-festen jeg hadde i går. Det er ikke mange altså, jeg rørte nesten ikke kameraet. Men noen er det jo. Festen var veldig vellykket, hvertfall sett fra min vinkel. Jeg tror alle syns det var bra at jeg holdt den, for da hadde de en gyllen mulighet til å si ordentlig hade til folk, noe de kanskje ikke hadde gjort ellers.

Det var veldig trist å tenke på at mange av disse får jeg ikke se igjen på veldig lenge. Jul er første mulighet. Det er egentlig helt crazy å tenke på. At Rut Kristine, som sitter i bilen på vei til Trondheim nå, dro, var noe av det tristeste man kan tenke seg. Jeg gråt ikke da hun dro, men det kommer nok. Believe me! Heldigvis skal mange av venninnene mine gå på skole i nærområdet, som betyr at jeg kan si hade til dem når det nærmer seg. Men flere andre, som Dung og Katrine, skal lenger vekk, og de får jeg da ikke sett før jul. Jeg kommer virkelig til å savne dere alle sammen! Takk Gud for Facebook sier nå jeg, hva skulle jeg gjort uten deg?

Anyways, her kommer noe få bilder fra gårdsdagens fest:
Lise Lotte, Eileen, Marie, Madeleine, Kristine og Trine (sofasliterne)


Martine, Katrine, Dung, Maria, Rut Kristine og Marte (Kjøkkensliterne)


Martine og meg (vi er litt rare i grunn!)


Fine jentene. Jeg kommer til å savne dere!
Det var noen som hadde gått da vi tok disse bildene, men jeg kommer til å savne dere også. Jeg er så dårlig på å ta bilder. Skulle gjerne hatt bilder fra da alle var der! Men men, nå har jeg hvertfall bestemt meg for at jeg skal bli bedre på bildetagninga. Jeg må jo det, nå når jeg skal flytte så langt som jeg skal!

Håper dere hadde en like bra kveld som meg, de som var der altså! I'll miss you like crazy. Just remember that if you look up in the night sky, you see the same stars regardlessly of where you are. Det er en fin tanke å ha med seg, det at uansett hvor man befinner seg på Jordkloden, så er det alltid noe som er likt som hjemme. Det skal jeg huske når jeg drar til California!

Jeg har sagt det allerede, men jeg sier det igjen: Jeg er glade i dere og kommer til å savne dere. Vi ses til jul!

17 days left

Nå er det faktisk bare 17 dager igjen, altså to uker og tre dager. Det kommer til å gå kjempe fort. Og jeg gleder meg masse masse. Men det jeg gruer meg til er at alle andre skal dra fra meg. I går kveld gikk det plutselig opp for meg at før jeg drar, så drar jo alle andre også! Folk begynner på skole rundt 16. august, altså over en uke før jeg drar. Kommer til å bli kjempe rart! Har liksom alltid tenkt at jeg var den som kom til å dra først. Rart det der, siden jeg drar såpass seint som jeg gjør. Heldigvis er det noen av venninnene mine som ikke flytter. De begynner riktignok på skole, men det er i nærområdet som Lillestrøm og Oslo. Thank God for that. 

Den siste tiden hjemme skal jeg bruke til å være med venner, jobbe (7 vakter igjen!!!), PAKKE og bare kose meg i Norge. Jeg må ha litt kvalitetstid med familien også, noe jeg syns er ganske viktig med tanke på at jeg ikke får sett dem på nesten 4 måneder og at tidsforskjellen er på 9 timer. Det kommer til å bli rart. Men jeg gleder meg.

Ellers har jeg kommet så langt i planleggingen at jeg har begynt å se på ny telefon. Jeg har i dag en blå Sony Ericsson. Den har begynt å bli ganske treig, og reagerer ikke når jeg trykker på den, som da betyr at jeg må trykke flere ganger. Og dette er noe som jeg plages av. Derfor må jeg ha ny telefon. Jeg har sett på mange forskjellige telefoner, og her er noen av de:

-         Blackberry Torch

-         Samsung Vibrant

-         Motorola Droid X

-         HTC Droid Incredible

-         HTC Evo 4G


Ei jeg kjenner i USA sa at alle var veldig bra. Noe som ikke hjelper meg veldig mye. Kommer aldri til å klare og velge. Det eneste jeg vet er at dersom det er mulig at jeg kan få Iphone, så tar jeg det med en gang. Iphone 3GS altså, ikke den nyeste. Er faktisk student. Og penger er ikke noe jeg svømmer i.

Jeg har også begynt å skrive pakkeliste, noe som egentlig er ganske kjedelig. Skulle gjerne bare begynt å pakke med en gang, men det går dessverre ikke siden jeg må jo ha noen klær å bruke de siste ukene her hjemme. På lista har jeg skrevet opp 12 par med sko som jeg MÅ ha med. Og det kommer sikkert flere når jeg ser åssen sko jeg har. Har så mange at jeg ikke klarer å huske alle. Sånn går det når man jobber i skobutikk.

Anyways, dette ble et litt kjedelig innlegg, men det er slik hverdagen min er for tiden. Deal with it. Håper dere nyter den siste delen av sommerferien. Snart er den slutt og da er det tilbake til hverdagen og slitet som følger med. Stay tuned, snart er det min tur også!
andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits