juli 2010

Hei igjen, husker du meg?

Nå er det virkelig lenge siden forrige oppdatering kom opp på bloggen min. Jeg vet det, jeg er fult klar over det, men jeg gidder ikke blogge dersom det ikke har noe med skolen å gjøre. Og jeg er faktisk ikke der enda. Det er fortsatt noen dager igjen. 26 for å være helt nøyaktig. Under en måned altså! Crazy shit.

Nå har jeg hvertfall ferie, og jeg koser meg for tiden i København. Det er deilig å være norsk i Danmark, er det ikke det det heter? Det syns hvertfall jeg! Jeg har hatt ferie i snart to uker. Den første uka var jeg på sørlandet i Mandal, og så tok vi turen til Vest-Danmark, som er helt perfekt for kite-surfing. I just love it. Turen begynte med at vi stod opp 1 time for tidlig før vi skulle kjøre til der danskebåten gikk fra. Typisk foreldrene mine å lese feil på lappen. Vi kom oss hvertfall til Danmark da, og herlig var og er det der. I morgen blir det shopping og så kanskje Tivolig, altså et tivoli som heter Tivoli, på søndag. Gleder meg litt sånn smått kjenner jeg. Må bare huske å ikke bruke altfor mye penger siden jeg snart skal til billig shopping #1-landet. 26 dager folkens.

Uansett, litt oppdatering på USA-fronten. Jeg har sent avgårde alle papirer nå, inkludert helsepapirer etc, så nå håper jeg det er i orden. Jeg er litt nysgjerrig på hvordan orientation og soccer tryout skal ordne seg siden de er på de samme dagene. Men det ordner seg forhåpentligvis.  Bøker må jeg også finne ut av. Gruer meg litt til jeg skal reise nå. Kjenner det kribler i magen bare av tanken på at jeg skal rote rundt på flyplasser rundt om i verden og ikke minst på en skole jeg aldri har vært før hvor jeg ikke kjenner noen. Og da er jeg HELT ALENE. Huff, dette blir spennende. Kryss fingrene for meg, trenger det hvis du ikke skjønte det. Men etter noen dager over pytten tror jeg alt kommer til å være mye bedre. Jeg må bare være åpen for alt, da ordner det seg nok til slutt. 

Og for å motbevise lillesøsters tro på at jeg ikke kommer til å få meg venner, skal jeg jammen meg få meg noen folk som jeg kan være sammen men.

Anyways, kos dere med noen herlige bilder av mitt fremtidige hjem: 


CALIFORNIA - THE GOLDEN COAST


Bazinga.

50 days until August 25th and California

Long time, no see. Or talk. 

Ja, nå har det gått en stund siden jeg har gitt lyd fra meg. Det har ikke skjedd så mye mer på USA-fronten. Jeg gleder meg fremdeles vilt. De siste dagene har jeg faktisk begynt å kjenne at nervene inntrer. Det er ikke så rart, jeg skal tross alt flytte tusenvis av mil for å bo der i flere år. Jeg kommer jo hjem til jul og sommer, men uansett. Det blir en gigantisk forandring. Men jeg tror, håper og ønsker at det var, er og blir det klokeste valget jeg noen gang har tatt og kommer til å ta. Om under to måneder er jeg der faktisk, det kommer til å bli fortryllende. "Just like them typical American college movies.."

Jeg har forresten funnet ut at jeg kanskje må ta en sprøyte eller to. Sprøyter er ikke akkurat det jeg liker mest i verden. Men til og med sprøyter kan ikke holde meg unna å oppfylle drømmen min. Derfor skal jeg og mamma sette oss ned med helsepapirene i kveld, og forhåpentligvis finne ut av hva som trengs for at jeg kan dra over pytten. Håper ikke jeg trenger mange, det beste hadde jo vært ingen. 

My future husband - Ian SomerhalderJeg ville bare gi lyd fra meg, har egentlig ikke noe mer konstruktivt og spennende å si. Kan jo meddele at jeg har sett The Twilight Saga - Eclipse. To ganger. LOVE IT. Og om 6 dager, tror jeg hvertfall, altså 12. juli, så får jeg vite hvor jeg skal bo og hvem jeg skal bo med på college. Blir bra, bra og bedre enn bra. Nå gleder jeg meg igjen kjenner jeg, tipp topp tusen tomler opp!

Så 12. juli, forhåpentligvis, gir jeg lyd, eller rettere sagt ord, fra meg igjen. Så da prekast me.. kanskje.
andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits