juni 2011

Surfing in Paradise

Om bare 5 små uker kan dere se meg (eller ikke akkurat se meg da, men..) surfende på Hawaii. Oh, som jeg gleder meg! Om 3 uker er jeg tilbake i Statene, og jeg er faktisk skikkelig gira. Det har sikkert litt med at jeg jobber mye helt fram til jeg drar, så jeg har ikke ordentlig sommerferie før jeg har dratt igjen - litt blanda følelser, men men. Jeg kommer jo hjem til jul.

 

Om litt over en måned er det kanskje jeg som står der - tenk på det! UTROLIG!

 

Når jeg kommer til Norge igjen blir jeg hjemme i 2 måneder før jeg setter kursen mot.... dam dam dammmm.... Nei, IKKE California, men New Zealand. Jada, jeg skal til motsatt side av verden. Jeg vil gjøre alt og oppleve alt jeg kan når jeg har muligheten, så hvorfor ikke? Og jeg gleder meg helt vilt til å dra dit! Et nytt sted, nye mennesker, ny kultur.. og ikke minst nye opplevelser. Jeg kan ikke vente!!!

 

Etter New Zealand skal jeg til Australia, før jeg setter kursen hjemover. Så ja, 9 måneder borte fra Mamma. Det blir nok hardt, rart og annerledes, men jeg skal klare det!

 

Men nå må jeg legge meg. Jeg skal opp og hoppe relativt tidlig i morgen, så da er det bare å tvinge i seg litt søvn og ikke bare være opphengt i surfing og det som skjer i nærmeste og "litt lenger unna"-framtid. Jeg har hvertfall blitt bitt av surfebasilisken, så surfing skal det bli på meg. Med erfaring fra snowboard, wakeboard, skateboard og kitesurfing så krysser jeg fingrene og håper at jeg en gang blir verdensmester i surfing (I wish, haha). Nattinatt dere som faktisk fortsatt gidder og gå innom bloggen min til tross for at jeg ALDRI blogger. Takk til dere. Og takk for meg for i dag.

 

Rock and roll.

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits