april 2011

Hmm.... Jeg lever?

Haha, ja. Jeg vet det er lenge siden jeg har blogga nå, MEN jeg har hatt utrolig mye å gjøre. Når var sist jeg blogga mon tro? Etter seilinga? Ja, det var det. Etter den tid har jeg vært på geologi field trip (som var veldig gøy! Ble kjent med masse nye folk, som alltid er gøy, og fikk samla inn noen steiner, og tro det eller ei, det er GØY det også, lol). Og så kom jo Thea Emilie til California, så jeg møtte hu 19. april. Det var superkoselig! Deilig å møte folk fra Jessheim altså! Onsdagen den uka satte jeg nesa mot vest - nærmere bestemt New York. Jeg besøkte Stine der i 5 dager, noe som var kjempe bra! Jeg hadde det helt supert, og fikk med meg mye av det NYC har og tilby! Kanskje jeg kommer til å snakke mer og NYC, men ikke nå. Jeg har jo alle bildene (og da mener jeg ALLE) ute på Facebook, så det er bare å titte der! Jeg er jo venn med alle som leser bloggen min, siden det er jo ikke veldig mange regner jeg med haha. Jeg var på Lady Gaga konsert da forresten, i New Jersey, og det var SUPERGØY og jeg er FAN nå for å si det sånn!

 

Etter NYC har jeg ikke gjort så veldig mye. Burde ha gjort mye lekser, men har vært litt sliten. Har gjort noe da. Om 14 dager er jeg hjemme forresten, tenk på det! Tiden går fort altså! Og jeg løp 1 time i dag! Litt stolt av meg selv (spesielt med tanke på at jeg har vært litt slapp med treninga i det siste). Til helga skal jeg på raftingtur et eller annet sted, så kommer ikke til å verken blogge eller være tilgjengelig på Facebook. Kommer sikkert ikke til å blogge så mye før jeg kommer hjem uansett, har rimelig mye å gjøre tross alt.

 


Meg på toppen (186. etasje) av Empire State Building

 

Så ja, det var vel egentlig det jeg ville si for nå. Ville bare si at jeg er fortsatt på denne jord, bare på andre siden av kloden. Lykke til med siste innspurt folkensk, det trenger jeg også, haha. Jeg er rimelig stressa nå. Jeg må dra fra skolen 1,5 time etter min siste final, så jeg kommer til å ha det travelt. Huff, gruer meg. Og så må jeg begynne og pakke snart også, æsj. Hater pakking.

 

Men ja, ha en fin helg!


Seiling i Long Beach

Forrige helt var jeg jo og seila med ANSA i Long Beach. Hadde en super dag, og tenkte å legge ut litt bilder fra det:

 

 


Seler!

Her sykler vi på tur.... på VANNET!!!Astrid og IngvildOle, Christine og Iselin

Cameron Diaz sitt hus (eller en av dem)!Og der har vi stjerna selv! Hun med hatt selvfølgelig, haha!Full og sliten!

TITANIC!Haha, vi måtte taue den andre båten siden motoren gikk eller noe!

Aaaaah, HIMMELSK! Jeg er SÅ gira nå, Pappa!!!

Slitne mennesker!Haha, Alex!Et eller annet berømt skip. HahaVi hadde det ganske så morsomt da vi så på Alex på brygga (fylletull og brygge hører ikke sammen)Den ene båten!
 

Så det var da seilinga. Til helga skal jeg på geologitur ved Sierra Nevada. Det blir GØY. Gleder meg masse. Skal sove ute, hehe. Så det blir spennende. Da blir jeg borte helt til søndag. Og så på mandag kommer Thea Emilie, så håper å få sett henne før jeg drar til NY på onsdag! Travel gitt!

 

Ha en super påske folkens!

Study abroad? Again?

Jeg vet jeg studerer utenlands allerede. Men skader det å studere utenlands selvom du studerer utenlands? Haha, rar setning. Uansett, før jeg dro til USA hadde jeg megaplaner om å studere et semester i "utlandet" (selvom jeg er utenfor Norge fra før av), og Australia var liksom det eneste jeg tenkte på! Det passer helt perfekt for majoren min, og så er jo Australia helt herlig da! Og jeg vil gjerne lære meg å surfe. Finnes det et bedre sted? Tror ikke det gitt! Åååå, jeg har så utrolig lyst! Jeg er bare redd for at noe skal ødelegge for at det faktisk kan skje! Jeg har blitt studentambassadør for skolen min, og det hadde jo vært veldig kjedelig hvis jeg ikke kunne dratt på grunn av det. Og så har jeg jo planer om å flytte off campus med romkameraten min, og jeg vil jo fortsatt det, men hvordan blir det da hvis jeg bare er her et halvt år? Huff, skal ikke være lett.

 

Nå bare venter jeg på at jeg kan få snakka med Mamma eller Pappa litt! Føler jeg må snakke om det istedenfor å bare tenke på det!

 

I går var jeg forresten på seiling, og det var utrolig gøy! Etter seilinga dro jeg, Astrid, Ingvild og Iselin til et stort kjøpesenter, og siden valutakursen var så lav måtte jeg jo dra kortet noen ganger! Kjøpte ikke mye da, så slapp av. Bare noen gensere og sånn.

 

Forresten, jeg tror det er filmen Soul Surfer som gjorde at jeg fikk lyst til å dra til Australia igjen. Nå MÅ jeg jo faktisk lære meg å surfe! Haha.

 

Men vi snakkes senere! 

SOUL SURFER

Da har jeg for ikke så lenge siden kommet hjem fra kino. Jeg og Danica var og så Soul Surfer! Kjempe bra film altså, den MÅ dere se! Den var utrolig inspirerende, årets film so far!

 

 

 

Jeg regner med at dere vet hva den handler om? Jeg kan vel nevne det uansett; Den er basert på en sann historie om ei jente fra Hawaii som blir bitt av en hai mens hun er ute og surfer. Hun overlever, men det gjør ikke venstrearmen hennes, som betyr at hun må lære seg å gjøre alt på en helt annen måte. Men på utrolig vis så klarte hun det. Hun var ute og surfet bare TO UKER etter haiangrepet! Hvor utrolig er ikke det? Hun er nå en profesjonell surfer, amazing! Og dette er da sant!  Det gjør den jo enda bedre. Herlig film, skikkelig rørende. Den skal kjøpes med en gang den er ute for å si det sånn!

 

Og ikke nok med det. Jeg fikk SKIKKELIG lyst til å surfe nå! Jeg har jo hatt lyst til det før også, men nå vil jeg det virkelig! Det ser utrolig gøy ut, når man får det til da. Men det skal jeg klare etter mye trening! Så Pappa, når vi skal til Hawaii har jeg ikke bare lyst til å kite. Jeg har lyst til å prøve å surfe også! Man må jo gripe sjansen når man har den, right? GRIP DAGEN!

 

Forresten så er jeg HJEMME om 5 uker! Hvor sykt er ikke det? Om 2 uker ER JEG i New York! Herregud som tiden flyr! Men før den tid har jeg mye å gjøre! I morgen er det seiling, neste helg er det geologi field trip, så kommer Thea Emilie, så må jo sette av tid til det, så er det New York, og så er det søren meg bare 2,5 uker igjen før jeg skal hjem. Og jeg har jo masse å gjøre av lekser også! Har en research paper i engelsk og et term project i geologi, og så har jeg lekse i engelsk fra time til time, og så er det øve til finals i alle fag da. Det blir jo gøy, he he... he. Jo, og så må jeg jo finne et lager hvor jeg kan lagre tingene mine og en leilighet som jeg og romkameraten min kan bo i neste semester. Vi skal nemlig bo off campus, det er planen :-) Gleder meg. Er sick av å bo på skolen. "I never leave" BOKSTAVELIG TALT!!! Serr, slitsomt. Så det blir bra, det gleder jeg meg til.

 

Ellers så gleder jeg meg veldig til sommerferie nå da. Det skal bli deilig å ha lang ferie! Er sliten etter all pugginga og lesinga og skrivinga dette semesteret. I'm done... for a while. Eller jeg må vente til 11. mai etter klokka 13:30 da. DA kan jeg ta ferie, for da skal jeg hjem! GLEDER MEG!

 

Peace out

HARDCORE VIKING

Blæææ, jeg er syk! Ååå, det er ikke noe gøy i det hele tatt! Jeg har vært syk siden mandag! Har hatt feber, hoste, rennende nese, osv, som er helt forferdelig! Men har jeg gått glipp av skole? NEI. Skoleflink og HARDCORE som jeg er har jeg møtt opp til absolutt alle timene jeg har. Jeg har riktignok vært litt dummere og litt mindre flink i samtlige fag denne uka, men det får nå være. Jeg er ikke ofte syk altså. Og det verste med det hele er at jeg ikke får sove heller. Jeg er så utrolig trøtt at jeg ikke klarer å holde øynene åpne, men når jeg bestemmer meg for å sove litt, så går søren meg ikke det heller. Så i går kveld lå jeg oppe til 1! Måtte sette på musikk i håp om at det skulle hjelpe. Jeg sovna til slutt.... heldigvis!

 

De siste dagene har jeg da ikke gjort veldig mye. Jeg har ikke trent i det hele tatt, siden jeg har vært for sliten til det (syk vettu). Jeg har ikke gjort så veldig mye lekser (fortsatt syk). Det jeg har gjort kan egentlig beskrives med to ord: GREY'S ANATOMY. Jeg har nemlig begynt på episode 1 i sesong 1 igjen skjønner dere, og jobber meg nå sakte men sikkert oppover. Og de siste dagene har jeg klatra uroevekkende (hvis det er et ord i det hele tatt?) langt opp på lista med episoder. Men men, er man syk så er man syk. Det jeg derimot ikke kan skylde på sykdom er alt jeg spiste i går. Jeg fikk plutselig veldig lyst på Milka påskeegg, og så Cola (det skyldte på at det skulle ta knekken på viruset, men så kom jeg på at det gjelder bare magevirus og at det er feil del av kroppen i mitt tilfelle..). Men men, noen ganger skeier man ut, og jeg gjorde det i går tydeligvis. I dag har jeg derimot vært veldig flink. Klapp på skulderen til meg. Spilte også tennis i to timer i dag, morsomt! Var igjen etter timen og spilte med Christina (dansk) og Danica (fra Vegas). Danica er da på tennis teamet, og en smule bedre enn meg hvertfall. Christina er flink, men Danica klarte å slå oss begge... Selvom vi begge spilte mot hu. Hahah, jaja.

 

Jeg og Danica dro på kino og så The Adjustment Bureau, og den var skikkelig bra! DEN burde dere se, virkelig! Nå skal vi snart på et improvisasjonsshow på skolen (gratis, jippi), så det blir bra. Får bare håpe jeg ikke sovner (det hadde jo vært komisk i seg selv! Lollern (intern til Nora)).

 

Nå er det bare 6 uker til jeg ER HJEMME!!! Tenk på det da! Tiden går fort!

 

Legger forresten ikke ut bilde. Syk vet dere, jadda!

 

Ha en fin fin fin dag alle der hjemme, gleder meg til å se dere :-)

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits