mars 2011

JEG LEVER

(ÅÅÅ, det er så sykt irriterende! Nå hadde jeg nettopp skrivd ferdig innlegget, og så skjer det noe som betydde at jeg måtte avslutte internetten som igjen betyr at innlegget jeg skrev er borte... arrrrrgg)

 

JA, jeg er fortsatt i live! Jeg har bare hatt endel å gjøre i det siste (ikke at jeg har prioritert de virkelige viktige tingene da men..). Forrige uke var det for eksempel Spring Break, så da var jeg ikke på skolen hele tiden som betyr lite blogging. Og ellers så skjer det ikke så mye som det er verdt å blogge om føler jeg.

 

Men jeg kan jo fortelle om Spring Break da! På lørdagen dro vi jo til Hollywood som sagt i forrige innlegg. På søndagen, hmm... Da slappa jeg av og så... husker jeg ikke hva mer jeg gjorde. På mandagen hvertfall fiksa jeg bankkonto med en amerikansk bank. Senere dro vi til Taco Bell og så dro vi og så Red Riding Hood på kino. ANBEFALER! Kjekke gutter ;)

 

På tirsdagen dro jeg, Michelle og Christina til San Diego! Vi brukte ganske lang tid dit pga trafikk. Takk Gud for carpool lane sier nå jeg bare. Da trafikken var som verst krusa vi forbi i carpool lane'en, og ante ingen fred og fare. Det er seriøst digg! Da vi kom fram gikk vi ut og spiste! Og så var det is, nammm.. Må jo kose seg litt, eller hva?

 

På ondagen skulle vi egentlig på hvalsafari, men det var utsolgt så vi endte opp med sightseeing istedenfor. Og San Diego er en fin by så det gjorde lite! Vi spiste også kjempe god mat (mexikansk), så det var toppen på kransekaka den dagen.

 


I California har de hvertfall ordentlige palmer, haha. Eller hva Nora?God mexikansk mat, nammm..

Fin sel!

The perfect palm.

 

På torsdagen dro vi på hvalsafari, og det var kjempe bra! Jeg vet ikke helt om jeg fikk sett en hval, men jeg så hvertfall at de spruta. Og så så jeg delfiner, så det var verdt det! Uheldig for oss så var det mye bølger den dagen, så det var mange syke der til slutt. Spyposer ble delt ut konstant for å si det sånn. Jeg spøy ikke da, takk Gud for det. Men kjente jeg ble litt uggen i magen, så endte opp med å sette meg inne (også fordi det var pisskaldt på sjøen) med musikk på ørene og så spilte jeg kabal på mobilen. Det fikk tiden til å gå hvertfall! Og batteriet på mobilen til å tømme seg. Så bra er det for å si det sånn! Hahaha.

 


DELFIIIIIINNNN!!!!Etter hvalsafarien møtte vi ei dansk jente som Michelle og Christina studerte med i Danmark, og hadde lunsj med hu. Det var koselig, men litt mye dansk til tider. Etter lunsjen satte vi kursen mot et outlet mall på vei til grensa til Mexico. Hvis vi hadde bomma på exiten vår liksom, hadde vi endt opp på grensa! Skumle greier med andre ord! Men vi klarte oss. Kredittkortet fikk svi litt mer derimot, MEN jeg har fortsatt penger. Slapp av Mamma ;)

Da vi kom tilbake gikk vi ut og spiste, og det var en opplevelse i seg selv. Det var jo 17. mars, også kjent som St. Patrick's Day. Og for å være helt ærlig så minte det litt for mye om et norsk russetreff, hehe.

 

Fredag var siste dagen vår i San Diego, og da bestemte vi oss for å dra til Sea World på vei tilbake. Og det var bra vi gjorde! Ikke bare fordi det var utrolig gøy, men fordi været var kjempe bra den dagen! Og Sea World, var en morsom og fin park! Ikke bare fikk vi årskort til samme pris som dagskort, som betyr at vi kan dra tilbake, men vi fikk også sett mange forskjellige spennende dyr!

 


The Beluga Whale.

Michelle was unfortunately too small to go inside...ISBJØRNHvalross- gigantisk!Ikke liten nei!

 

Dette så vi på showene:

 

PingvinerMeg og Pingu - BFFsSe så søt daaa, nommin!Viggo haha.


 

ShamuUtrolig at det går ann å være så synkronisert! Det er jo whaler jo!


 

Delfiner

Teite selgere


De vinker hade, haha.Der satt vi. MEN vi ble ikke våte!

 

Etter Sea World satte vi kursen hjematt. På vei tilbake måtte Christina plutselig på do... in the middle of nowhere. Det var ikke lett å finne et toalett med andre ord. Vi tok første avkjørsel, og leita etter do. Vi fant fort ut at vi ikke egentlig skulle ha vært der, siden vi stod i kø til å gå gjennom sikkerhetskontroll til å komme inn på en militærbase. Skumle greier, føltes ut som Mexico all over again. Haha. Heldigvis kjørte jeg, så jeg tok bare en u-sving ut av køen. Hadde Michelle kjørt hadde vi opplevd en amerikansk militærbase også, haha. Ikke på toppen av ønskelista mi for å si det sånn. Vi kom vel hjem i 9-tiden, slitne!

 

Lørdag og søndag brukte jeg til å gjøre lekser!

 

Den uka som har gått nå har jeg brukt til å... hmm, gjøre ingenting. Jeg burde egentlig ha gjort lekser, men jeg er sliten (utrolig nok, haha. Rett etter ferien), og har derfor litt tungt for å sette meg ned i mange timer og skrive eller lese om ting som ikke interesserer meg detspor (i hvertfall ikke akkurat der og da).

 

På fredag dro jeg til Karianne, en av de norske jentene. Hu hadde norsk jentekveld. Det var koselig!

I går, lørdag, skulle jeg egentlig til City Walk i LA med den ene klubben jeg er med i, men pga været så ble det avlyst. Derfor dro jeg, Michelle og Christina på kino istedenfor. Vi så Tangled! Kjempe søt og morsom film! Vi spiste selvfølgelig cheesecake under filmen, haha. Bare i Amerika! Etter det så jeg og Michelle på en annen film som het The Good Guy. De som liker One Tree Hill vil nok dra interesse i den. Han som spiller Jake var nemlig med!!

 

I dag, søndag, skulle jeg egentlig spille fotball, men pga regnet som har vært de siste dagene, er banen en sølepytt, og kampen ble avlyst. Så da blir det vel lekser regner jeg med. Må komme meg en tur på gymmen også, og slappe av litt med film eller tv-serier.

 

Det var en LANG oppdatering! Skal prøve å bli flinkere, men er ikke så mye å skrive om alltid!

 

Kan jo forresten dele med dere at det nå bare er 6,5 uker til jeg drar jeg! og 3,5 uker til NEW YORK!!! Gleder meg utrolig mye :D

 

Det blir bra! Men før den tid har jeg MASSE å gjøre, så burde komme igang med det snart. Utsetter alt til siste liten vettu, typisk!

 

Ha en fin kveld dere i Norge. Ha en fin dag dere andre steder.

 

Vi snakkes!

SB Dag 1: HOLLYWOOD

I går satte jeg, Rani (romkameraten min), Ivy, Christina og Michelle nesa mot Los Angeles og Hollywood. Målet var titting/shopping. Hadde en helt super tur! LA er virkelig en bra by hvis man er på de rette stedene!

 

Dagen startet faktisk med at jeg og Rani dro til postkontoret for å poste iPaden hu kjøpte dagen før. Vi var der seriøstover 1 time! Tok superlang tid, og jeg hadde bare lyst til å dra så vi kunne kjøre til LA. For turen til LA tok sin tid. Da vi kjørte av 101 møtte vi trafikk og ble stående bom stille i sikkert 15 minutter. Så kjørte vi i sneglefart bortover. Brukte vel 1,5 eller 2 timer bort dit tror jeg. Og jeg kjørte btw, kjempe morsomt :D Ikke så ille som alle skal ha det til! Det hadde sikkert vært litt værre enn det var hvis jeg hadde vært alene, men det skal jeg aldri gjøre. Da vi kom dit gikk vi og så i Farmer's Market, for så å titte i butikker i The Grove. Kjempe koselig del av LA altså. Jeg fikk kjøpt meg noe også vet du. Kjøpte nye sko, Toms heter de. Det er sånn at for hvert par man kjøper så får et fattig barn i Afrika et par sko. Så en god deal vil jeg nå si! Dagens gode gjerning! Og så kjøpte jeg meg en jumpsuit fra Victoria's Secret. Første gangen jeg har kjøpt noe der faktisk! Den var utrolig fin! Jo, vi spiste lunsj i The Grove også. Kjøpte Chicken Quesedilla, og det var kjempe godt!

 
Christina var så fascinert av veggen. haha.Paparazzzzzzi!

 

Etter vi hadde vært der en stund dro jeg, Rani og Ivy til Beverly Hills Mall. Christina og Michelle skulle møte noen danske gutter de kjenner i LA, så da tok vi oss friheten til å kjøre dit istedenfor. Tok litt tid å komme seg dit, siden vi ikke var helt sikre på veien. Men vi kom fram til slutt. Med perfekt parkering av moi! Haha.Omfg, I've seen the Hollywood Sign!!!Etter vi hadde vært der en stund dro jeg, Rani og Ivy til Beverly Hills Mall. Christina og Michelle skulle møte noen danske gutter de kjenner i LA, så da tok vi oss friheten til å kjøre dit istedenfor. Tok litt tid å komme seg dit, siden vi ikke var helt sikre på veien. Men vi kom fram til slutt. Med perfekt parkering av moi! Haha.

 

Så dro vi hjem igjen. Og jeg kjørte! Morsom dag. Fikk både gjort og sett mye! Supert!

 

I dag skal jeg slappe av, og lade batteriene! Det blir deilig!

 

Ikke lenge til NY nå :D Og ikke lenge til jeg skal hjem heller! Det blir BRA!

SPRING BREAK

Endelig er tiden kommet. Endelig er det SPRING BREAK! Jeg er så dau at det ikke er mulig, så dette skal bli deilig. Det har ikke helt gått opp for meg enda at jeg har fri en HEL UKE, men på mandag slår det meg nok plutselig vet du. Så det blir godt. Det er forresten evigheter siden jeg har blogga, jeg er fullt klar over det. Men jeg har hatt altfor mye å gjøre de siste ukene. Jeg har hatt mye skole, og når man vil ha A i alt må man jobbe litt for det også. Og det har gått bra hittil også. Jeg har hatt to midterms i biologi (A på begge) og en i geologi (A der også gitt). Så er storfornøyd sålangt. Og når det går såppass bra føler jeg enda mer press. Jeg hadde bioprøve i dag, og jeg har lest i 4 dager i strekk. Tuller ikke heller vett. Bra det gikk bra da. Da var det hvertfall verdt det!

 

Ellers så har vel ikke så mye spennende skjedd i det siste tror jeg. Jeg var på paintball forrige helg med noen folk fra Cal Lu, og det var utrolig morsomt, men FORFERDELIG vondt! Har spilt det før, men ble ikke truffet like mange ganger da! Jeg er gul, blå, grønn og lilla sikkert 30 forskjellige steder på kroppen - digg. Jaja, sånn går det.

 


Jadda.Rosenborg for alltid, haha.Nammm, beste måltidet jeg har lagd her ever!
Sånn så leggen min ut like etter. Den ser mye verre ut nå for å si det sånn. Og ja, jeg vet det ser ut som jeg har mongofot. Og det har jeg også. Kanskje. Hvem vet?

 

I dag, etter skolen altså, har jeg vært på kino med ei som heter Danica. I sommer skal jeg være hos hu fra familien min drar hjem til vi skal tilbake til skolen. Hu bor i Las Vegas forresten. Det blir GØY. Og hu har hester! Åååh, gleder meg. Hu har hunder også, så det blir spennende. Hehe. Jaja, overlever sikkert! Vi så da en film som heter "127 Hours," og den burde dere seriøst se. Den er utrolig bra og det er en sann historie som gjør den utrolig mye bedre! Jeg vil ikke si noe for da røper jeg sikkert noe, men bare se den! Den er verdt det! Filmer som er basert på sanne historier er doomed til å være bra, right?

 

Og, forresten, den nye iPaden kom ut i dag. Familien til romkameraten min skulle ha den, så hu møtte opp på senteret 4! Litt før 8 ringte hu meg og var ferdig, etter 4 timer i kø!!! Sykt! Og køen var sykt langt også! Haha. Hu endte opp med å kjøpe en til seg selv også, haha. Må le litt av hu noen ganger altså. Jeg plukket hu opp på senteret igjen, henta dataen min med nytt batteri (lykke), og så dro jeg, Rani (romkameraten min) og Ivy og spiste sushi. Nammm, lenge siden sushi nå så det var godt!

 

Og så er jeg da her. Har vært en bra dag i dag! I morgen er planen å dra på et marked i Hollywood for så og dra på et stort kjøpesenter i Beverly Hills. Blir nok bra det også skal du se :D

 

Ellers er det 9 uker til jeg er hjemme. Jada Mamma, jeg vet jeg skal kose meg mens jeg er her, men jeg må da få lov til å glede meg til å komme hjem også! Og det betyr at det bare er 6 uker til jeg skal til New York og besøke Stine! Det blir braaa!!!!! Gleder meg som en liten unge!

 

Det var det jeg hadde å si for denne gangen. Og forresten. Hvis dere vil høre verdens beste sang, så hør på Marry You - Bruno Mars. Den er SÅ fin :)))

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits