januar 2011

Teoriprøve - CHECK

Yes, da er jeg ferdig med teoriprøven.... igjen. Denne gangen i USA. Jeg leste boka (eller heftet som det egentlig var. Under 100 sider til og med) én gang. Ellers jeg tok å skumma gjennom den da. Var mye der som var unødvendig å lese på syns jeg.

 

Da jeg kom på DMVen (som er der jeg tok prøven), måtte jeg stå i kø. Først for å registrere meg (eller noe), og så for å få prøven. Brukte vel 2 timer til sammen på alt sammen (eller noe). Lang ventetid hvertfall! Lurt å komme tidlig! Prøven var ikke altfor vanskelig, men det som gjorde den vanskeligere var at det var på engelsk. Er jo vant til å ha det på norsk, så det var uvant. Jeg tok feil på noen av oppgavene, selvom jeg visste hva som var det riktige svaret. Jeg leste bare feil, typisk. MEN jeg fikk 5 feil da, og kunne ha 6, så jeg STO! Det er jo det som er viktig, tross alt. Så nå må jeg bare vente i 3 uker så jeg kan kjøre opp, og da har jeg den amerikanske lappen også! Jippi!

 

Ellers i dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har spilt tennis (i dag tidlig) og sovi. Måtte ta en nap altså, very important. Og jo, jeg har også gjort ferdig leksa mi i tegning. Vi fikk i lekse å tegne en hånd tre ganger (ulike positurer, eller hva det nå heter). Jeg er ikke superglad i å tegne hender, men de ble ganske bra til slutt altså. Bedre enn jeg trodde jeg kunne få til. Jeg har også tegna to jenter i klassen i tegninga, og de ligner faktisk. Utrolig nok. Første dagen skulle vi jo tegne oss selv uten å se på oss selv, og det var VANSKELIG! Mildt sagt. Min ligner ikke i det hele tatt. Det ligner på noe en 8-åring kunne ha tegna. Nei, dårligere. Altså, ikke veldig bra da.

 


Det ligner jo litt på en hånd, eller?Tyggis i munnen. Nam!

 

Ja, så nå gjelder det bare for Michelle og Christina å få tatt teoriprøven også, og så må alle ta kjøreprøven, så er vi klare til å kjøre alle sammen! HERLIG!

 

Jeg skal vel ikke gjøre så utrolig mye i kveld regner jeg med. Grunnen til det? DET ER VAMPIRE DIARIES I DAAAAG!!!!!!! Jeg gleder meg supermasse. Og etter det er det Nikita. Dette er en bra dag med andre ord. Spesielt med tanke på teoriprøven også. Så ja, jeg har en herlig dag.

 

I morgen har jeg én time på morningen, og så har jeg fri i 2 og 1/2 time før neste time. Derfor har jeg store planer om å droppe den timen. Det er biologi, og vi går igjennom ting jeg har hatt før. I går for eksempel, hadde vi om grunnstoffer og periodesystemet. Altså vgs. Eller kanskje til og med ungdomsskolen. Biology for dummies, kan man jo kalle det. Litt slemt, men det er sånn jeg føler det nå. Så da får jeg vel egentlig ikke dårlig samvittighet ved å droppe den timen i morgen. Jeg var i alle timene før jul, så da kan jeg gjøre et unntak nå. Jo, og i morgen er det håndballkamp. Ikke nordmenn altså, men dansker. Danmark mot Spania tror jeg. Tror jeg skal se på med Michelle og Christina, og late som jeg er dansk (lollern). Det blir sikkert FUN.

 

I helga har jeg ingen planer sålangt, bortsett fa litt lekser og sånt. Finner vel på noe. Kanskje vi skal ta med bilen på en spinn eller noe. Hadde vært gøy :)

 

Det var alt jeg hadde å si for denne gang! Blogger mer når jeg har noe interessant å si!

 

Hasta luego!

Ja, så var det på'ann igjen

Ny uke, nye muligheter. Er det ikke det man sier? Jeg har hvertfall hatt en bra dag hittil. Stod opp halv 8, dusja, ordna meg, lagde stor lunsj og spiste god frokost. Jeg har blitt flink! Klapp på skulderen. Første timen var biologi. Det er sånn passe interessant nå. Litt for enkelt noe av det. Vi hadde litt kjemi i dag, og det var veldig basic, altså sånn som jeg hadde om på ungdomsskolen. Jeg kunne alt det for å si det sånn. Men på en annen måte er jo det bra, for da slipper jeg å lære meg det. Så hadde jeg en times pause, og så var det tid for engelsk. Liker virkelig engelsk altså. Læreren er utrolig kul, og da blir det så gøy. Og vi bare snakker om det vi lest i lekse og sånn, og det er fortellinger og ikke grammar og sånt, så da blir det mye morsommere. Og så har jeg den timen (og geologi og tegning) sammen med ei fra geologien forrige semester, så det er veldig bra!

 

Nå sitter jeg og har lunsj, mens jeg blogger da. Om 20 minutter har jeg geologi med endel folk fra geologien i fjord - alle environmental science majorer. Altså, vi kan alt det vi lærer fra før. Jaja, greit å få det inn igjen da. Da siter det kanskje litt bedre. Og så har jeg det med morsomme folk, så da går timen fort.

 

Etter geologien har jeg tegning, og der skal jeg tegne en annen i klassen. Ojhsann. Det blir spennende. Jeg er kjempe dårlig på å tegne folk. Forrige time skulle jeg tegne meg selv - uten å se på meg selv! Altså, veldig vanskelig, og resultatet ble helt forferdelig! Men men, jeg skal jo lære, skal jeg ikke. Masse rom for læring for å si det sånn.

 

Etter skolen skal jeg på Target med roomien min, og så i kveld skal jeg se the Bachelore og Gossip Girl med nabojentene, blant annet Janna (som er norsk). Det blir bra, gleder meg!

 

Og det var dagen i dag. Skal prøve å komme meg på treningsstudioet også, må få ut litt. En times tid der skal jeg klare.

 Jepp, dette er da et 6 år gammelt bilde av meg. Hvorfor legge det ut? I have no idea!

 

Det var vel alt jeg hadde å si for nå. Jeg har ikke gjort noe i helga som er verdt å dele tror jeg. Hadde middag med Janna i går da, koselig. Er så mye bedre når man kan lage med noen!

 

Så ja, adios!

God morgen, god ettermiddag, god whatever

Ja, da var jeg våken. Klokka er halv 9, og jeg fikk ikke sove lenger enn til 8. Jeg la meg halv 1 i går, så lit rart. Hele uka så har jeg lagt meg 10 og våkna 6. Ja, akkurat. Trenger jeg ikke like mye søvn lenger eller? Nei, det er noe bare jetlagen som spiller meg et puss. Uansett, jeg syns det er greit  å våkne tidlig, for da får jeg god tid om morningene. Og det er veldig deilig i grunn! Da har jeg tid til å lage mat til hele dagen og sånn, og da blir det ikke "tullemat" heller, for å si det sånn.

 

Uansett, nå er første uka (som var en halv uke bare) ferdig, og det er HELG. Deilig tenker dere, slitsomt tenker jeg. Selvom det er helt betyr det ikke at jeg har fri. Jeg har masse lekser allerede, heldige meg. Men jeg skal slappe av litt først før jeg evt "tar på meg" skoleuniformen med et smil. Ja, da går jo alt så mye lettere. Jeg babler litt mye ser jeg, men men.

 

Torsdag, har jeg skrivi om den? Da hadde jeg hvertfall tennis. Beste klassen altså! Elsker det allerede etter bare én time. Klokka 2 den dagen dro jeg, Hanh og Ashley til Target og da fikk jeg tak i sånne små kommoder, så nå har jeg et sted å ha ting også, inkludert maten min. Vi har et lite (eller ganske stort) problem med skapplass. Og det ble veldig mye bedre. Og da er mitt skilt fra resten sitt også, så er lett og finne fram! Kjempe bra med andre ord!

 

I går, fredag, hadde jeg skole fra 9 til 3. Ganske lang dag med andre ord, men koser meg mye i fagene. Er veldig fornøyd med de fagene jeg har dette semesteret. Geologien har jeg til og med hatt før, heldige meg. Eller jeg hadde en mer detaljert versjon da, så dette skal i teorien bli enkelt. Hehe, vi får se da. Har hvertfall den timen sammen med flere fra geologien i fjor, så det er morsomt. Etter skolen plukka Christina, Michelle og Dorthe meg opp og så dro vi og spiste frozen yoghurt. Greit nok, men ikke noe jeg skal spise så ofte. Slo ikke helt ann i mine øyne. Hvertfall ikke der jeg spiste det. Og så hadde jeg ikke spist noe annet på en stund, så var sulten fra før av, så da fikk jeg bare vondt i magen av det egentlig. Vi dro også på en butikk som heter Whole Foods, og der fikk jeg tak i alt jeg ikke har funnet noe annet sted, sånn som gjær, kli osv. Så da var det baketid da jeg kom tilbake. Rundstykkene ble ikke helt som tante sine, men de er spiselige. Det er så merkelig, de ble helt flate. Har jeg gjort noe galt? Hmm, ikke lett. Jaja, får prøve igjen. Uansett, det er ikke lett å bake i USA skal jeg si dere, ingenting er liksom som Norge. Æsj. Så kom Janna over og "hang" litt, og så gikk vi en tur til Hanh. Og der så vi Jackass. I 10-tiden gikk jeg til ei i engelsk-klassen min for å se en film som vi må skrive en stil om. Var like greit å få det unnagjort! Veldig koselig egentlig. Vi så Castaway med Tom Hanks. Bra film. Ganske utrolig i grunn. Holdt på å sovne under filmen da. Var litt sliten for å si det mildt. Jaja, ferdig med det da hvertfall. Rett i sengs da jeg kom tilbake.

 

Og så er vi her da. Jeg tenkte å gå å trene når gymmen åpner, sammen med Janna kanskje, og så senere i dag skal jeg og biljentene dra og la noen se på hjulene på bilen og så evt dra et sted. Vet ikke hvor, eller om det i det hele tatt er planen lenger, men blir sikkert en bra dag uansett. Blogger en annen gang, så da får dere vel vite hva jeg endte opp med å gjøre.

 


Til uka begynner alle programmene mine igjen også, og det inkluderer Vampire Diaries!!!

 

Ha en fin lørdagskveld Norgefolk. Miss you.

 

Later.

Roomies!

Ja, da har alle som skal inn i denne leiligheten endelig flyttet inn. Og jeg har nå også fått romkamerat. Og vet dere hva? Hu er utrolig hyggelig, og det beste av alt: yndlingsfargen hennes er LILLA! Det lover bra det!

 

Ville bare oppdatere dere på det. Nå er dagen over - første skoledag i 2011. Og jeg er utrolig fornøyd egentlig, kjenner noen i alle klassene mine sålangt. Så forhåpentligvis blir dette et bra semester. I dag har jeg og Hanh spist taco, nammm. Gikk til Trader Joes også da - sporty!

 

I dag våkna jeg 5, haha. Gikk og trente 6 faktisk (kunne ikke gå før siden det åpner da), så har vært flink i dag. Men nå er jeg stuptrøtt da. Driver bare å renser fjeset mitt, så skal jeg køye.

 

Så ja, natta. Eller snart god morgen til norge-folket da!

 

Adios, so long, hasta luego, på gjensyn.

 

PS: Orker ikke bilde nå (NORA, haha).

Back to normal. Or is it abnormal?

Ja da ligger jeg i senga mi i California. Klokka er bare 7 om morningen og det er over 3 timer siden jeg våknet for første gang i natt. Heldigvis klarte jeg å sove noen timer til da. Jeg har også store planer om å ta en powernap i dag en gang så jeg klarer å legge meg litt seinere. I morgen er jo første skoledag, så må være opplagt til den! Jeg har faktisk ikke møtt noen av de nye romkameratene enda. Hu jeg skal bo med er stuck i Tyskland, så hu kommer ikke før i morgen. Hu andre, og hu jeg bodde med før jul, kom inn etter jeg hadde lagt meg, så har ikke hilst på noen av dem enda. Men hu som er her allerede har tatt med soffa, microbølgeovn, lampe og sånn, så det har allerede blitt litt mer koselig å være her. Men jeg savner alle hjemme veldig - allerede. Men jaja, 4 måneder skal gå fort.

 

Uansett, flyreisa var evig lang. Og hva gjorde jeg? Ikke sov hvertfall! Jeg er litt rar når det kommer til flyreiser. Da er det alltid masse nye filmer - som jeg ikke har sett, så da ser jeg filmer i 11 timer istedenfor å gjøre det normale folk gjør - nemlig sove. Jeg benytter meg av sjansen, og har fått inn i hodet mitt at jeg da ser filmer gratis (selvom flybilletten har kosta flest). Så ja, det var flyreisa mi. Filmene jeg så på denne gangen var Easy A, You Again, Charlie St. Cloud, Step Up 3 og en annen som var utrolig merkelig (masse videospill-effekter og sånn, rare greier). Alt i alt var filmene veldig bra, og jeg anbefaler alle å se de. Jeg både lo og gråt, som er positive ting når det kommer til filmer (så nok litt rart ut da når jeg satt der og tårene trilla mitt på flyet, haha).

 

Da vi kom av flyet måtte vi gjennom en imigrasjonsting. Og køen der er alltid evig lang. Men vi kom oss da gjennom til slutt. Jeg hadde jo med meg en baguett med vossafår, og det ble det mye styr med. En mann kom med en hund som skulle lukte etter ting man ikke får lov til å ha med seg, og da stoppa han selvfølgelig ved meg! Så han sa jeg måtte gi det i mannen i blått der borte. Hvor der borte sa du? Jeg ga det til tre folk, og først tredje stedet var det riktig. Følte meg rimelig dum da. Og jeg måtte skanne all bagasjen min siden jeg hadde hatt med meg det. Og da møtte jeg en annen nordmann som måtte gjøre akkurat det samme for en lefse. Dumme greier. Han hadde til og med green card, men ble stoppa hver bidige gang! Haha, typisk.

 

Så var det shuttle i to timer før vi var på skolen. Så brukte jeg to timer på å pakke ut og rote litt på rommet, før jeg stupte i senga. La meg jo som sagt 8, som er rimelig tidlig! Men da hadde jeg jo tross alt vært oppe i 24 timer da!

 

Legger med et gammelt bilde fra da jeg var med Marte, Hege, onkel Odd og tante AK til Hovden da Hege skulle begynne der. Det var en koselig tur! Og både jeg og Marte fant rommene vi skulle bo i når vi i fremtiden skulle begynne der. Bare én av oss endte opp der da med :P Hehe. 

Det var alt for i dag. Dagen er fortsatt ung, og nå venter jeg bare på at klokka skal bli 10 sånn at jeg kan komme meg til gymmen.  Så skal jeg slappe av i dag, og hente bilen når danskene kommer seinere! Det blir bra!

 

Miss you.

Ello ello from T-town

Nu sitter jeg og kjære Maje i Trondheim på hver vår Macbook og suller. Vi er og besøker Rut, som har gått og lagt seg nå. Jaja, sånn går det. Har det helt super dupert altså.

 

Ville egentlig bare gi et lite pip fra meg (pip) og gi beskjed om at det nå bare er en uke og en dag til jeg drar tilbake til Amerikansk jord igjen. Jeg gleder meg ikke utrolig til å forlate familie og venner i dette øyeblikket, men det skal nok bli godt også. Jeg har fått to nye roommates, som er fra USA et eller annet sted og Etiopia. Hu norske ble ikke romkameraten min allikevel gitt, synd siden vi hadde blitt litt kjent.

 

Jaja, blir vel bra uansett. Jeg gleder meg hvertfall masse til sommerferie (allerede ja), og forhåpentligvis har jeg fått meg jobb før den tid kommer.

 

Jaja, nå ble det her veldig random, så avslutter der.

 

Adios.

 

PS: Skal i kirka i morgen. Amen.

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits