California

Det er ikke hade, det er bare ses et annet sted!

Jeg har laget meg ny blogg, og denne gangen går alt på engelsk. Tenkte at siden jeg nå skal dra til New Zealand må jeg jo holde vennene mine her i USA oppdaterte også! Så planen var å ha to blogger. Det eneste problemet er at jeg er veldig dårlig på å oppdatere her! Så da blir det muligens bare den nye bloggen! Skal prøve og oppdatere litt her også, men kan ikke love noen store greier.

 

Dette er i hvertfall linken til den nye og mye bedre bloggen, så hvis det er noen som leser her kan de jo ta seg turen innom den også: www.norwalien.tumblr.com 

 

Vi ses på Tumblr :-D

 
BURSDAGSBILDER


Søte Anneli fant ikke resten av maten sin! Hahahhahaha

Milk Balls!Herlige jenter!

Namme kake!

Happy girl!

Litt randome bilder, haha.

Bursdagsfeiring med flere venninner!

 

Hadde en herlig feiring!

 

I morgen er det Thanksgiving og da skal jeg til Kathryn og spise middag. Woho, ordentlig Amerikansk Thanksgivingsmiddag blir gøy!

 

Ha en fin dag Norge!

BURSDAG

Jeg hadde jo bursdag i forrige uke, men har ikke rukket og skrive om det. Jeg hadde hvertfall en helt super dag! På selve dagen klaffet alt bare skikkelig! Janna og jeg skulle trene på morningen, så hu kom og overraska meg med gaver. Herreguuuud, så utrolig koselig! Hadde også litt skole. I filosofitimen min hadde ei jente tilfeldigvis med seg cupcakes til alle sammen og i geologien så sang de bursdagssang for meg (skikkelig flaut) og så gjorde vi ikke så mye vanskelig. Etter det skypa jeg med familien og åpna gaver (som jeg ble kjempe glad og takknemmelig for). Jeg så også på Robinson Ekspedisjonen mens jeg spiste norske brownies fra Toro (verdens beste). Senere gikk jeg ut og spiste med to norske venninner, Janna og Anneli, og de var så snille at de spanderte mat på meg. Herregud, følte meg skikkelig skjemt bort. Janna spanderte også kino på meg! Herlige jenter!

 

Lørdagen etter feira jeg meg litt flere. Vi gikk til et sted som heter BJ's, og de hadde supergod mat og dessert! Spiste varm cookie med vaniljeis oppå, nammm. Etter det gikk vi og så på fotballkamp (som de uheldigvis tapte, buhu), og så var det tilbake og se på litt tv og legge seg. Herlig dag!

 

Den uka her har egentlig vært ganske bra! Har trent hver dag utenom i går, torsdag. På onsdag var det World Fair, hvor jeg spiste altfor mye!!!! Fikk tilbake stil som jeg fikk 100% på!!!!! Og så var det finale i intramural soccer (altså en turnering mellom 10 lag på skolen) og VI VANT!!!!! Herlig dag, rett og slett!

 

I går, torsdag, var også en ganske bra dag! Geologilæreren min sa at vi ikke skulle ha eksamen, woho. I filosofien så vi film, herlig. I engelsken dro vi til en botanisk hage. Noen ganger smiler bare livet til en altså. Så Harry Potter og Fangen fra Azkaban på kvelden med Janna før det var Improv. Herlig dag.

 

I dag har jeg trent, møtt med gruppa mi i kommunikasjon for å snakke om presentasjonen vi skal ha på mandag (herlig gruppe btw), drikki to store kopper med kakao (sukkersjokk!!!) og nå skal jeg ut og bli våt i geologi lab. Senere i dag er det forhåpentligvis Breaking Dawn, krysser fingrene. 

 

Men nå må jeg stikke, legger ut bilder senere!

 

Hasta la vista baby.

 

Forresten: GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE MARIE <3 Savner deg!

VENICE BEACH #2

I dag dro jeg, Janna og Anneli til Santa Monica og Venice Beach igjen, og det var superkoselig. Vi longboarda fra SM til VB, og storkoste oss hele veien (både fram og tilbake). Det er virkelig befriende å ha slike dager altså. Har absolutt ingen bekymringer. Deilig. Spesielt med tanke på alt jeg har og gjøre på så altfor kort tid. Har 8 ting å fullføre før Thanksgiving, så livet mitt er vel så og si over. Men har vært flink de siste ukene og har gjort det jeg skal gjøre. Har sittet i hele kveld og prøvd og gjøre filosofi, så jeg prøver hvertfall. Har fått skrevet en god del, så det er bra.

 

 

 Sånn blir man under føttene ved å skate barbeint HELE dagen!

 

 

 Herlig dag. Treninga var superhard da fordi jeg var så utrolig sliten i beina. Men kom meg gjennom den også.

 

Denne helga er det forresten homecoming, så i dag har jeg jobbet som student ambassador og sett kamp med Janna. Så gikk vi på biblioteket for å gjøre litt lekser (noe som ikke var veldig produktivt). Vi endte opp på en festival på skolen hvor vi har spist oss feite. Så ja. I kveld skal jeg gjøre mer lekser, men før den tid skal det nappes. Jeg dør snart, har hatt for lite søvn i det siste!

 

I morgen er det fotballkamp, så gleder meg til det. Etter det skal jeg være med Kathryn på noe. Aner ikke hva det er, men hu ville ha meg med så da sier jeg ikke nei. Og så var det på ann igjen med skole. Og slik går no dagan.

 

Mye lekser for tiden, men er så utrolig stressa at du ikke har peiling. Burde egentlig skrive stil istedenfor å blogge, men jeg klarer ikke fokusere uansett.

 

Håper alt står bra til hjemme. Om 2 mnd er jeg faktisk ikke i USA lenger! Skikkelig rart å tenke på. Og da skal jeg ikke tilbake på 8 mnd!!! Det blir rart det!

 

Hasta la vista!

California Cruisin'

Dette har uten tvil vært den beste dagen hele semesteret. Den slår til og med onsdag (som var helt fantastisk: vi så Gudfaren i timen, fotballtrening, intramural soccer og NORSKE PANNEKAKER og latter med Janna!!). Jeg og Janna dro til Santa Monica i dag for å nyte godværet (og unngå lekser). Vi kom vel fram sånn i 10.30-tiden ca. Og da var det rett i Rip Curl-butikken for å kjøpe smykke (jeg kjøpte et smykke der i sommerferien, og jeg var helt forelska i det, men så klarte jeg å glemme det igjen på Hawaii eller noe. De hadde ett igjen, og det ble da mitt. Skal ALDRI slitte det av syne igjen (litt panisk kanskje? Haha)). Kjøpte også nye Toms (som riktignok skal spares til jeg drar til New Zealand (hvis jeg klarer det, hehe). Så gikk vi ned til stranda og satte igang med det vi faktisk kom for: longboarding! Janna lånte det lange brettet mitt, og jeg brukte det korte. Janna har aldri før i sitt liv prøvd og stå på longboard, så jeg er veldig positivt overraska. Hun var KJEMPE flink! Så flink at hun endte opp med et nytt brett selv, hehe.
"Janna, lat som du tar bilde av meg så vi får han duden i badetruse på film!"Der ja! Sånn er det å være på Venice Beach. Da ser man mye rart. Det var en jente som klikka i vinkel på han og kasta et skateboard i hodet på han. Ikke snilt, haha.Trying to be play with the cool kids. Hahhahaha. Jeg fikk forresten skikkelig skille av å ha veska mi sånn HELE dagen! Lollern.

Living the good life.

Vi dro helt til Venice Beach (som, for de som har dratt den strekninga før, er et stykke), men det var bare morsomt. Været var helt supert også! En perfekt dag å tilbringe stranda. I Venice satte vi oss ned på stranda noen minutter og betraktet de fine surfegutten (og drømte om at det er oss en gang i fremtiden), før vi gikk tilbake til Santa Monica. Vi gikk da og så i alle bodene, og fyttirakkern de har mye fint der. Dette endte jeg opp med:

Hjemme-laget (ikke jeg altså) Fanta-ring:Skjell-uro kan jeg vel kalle denne her:

Fjær-øredobb:NICEPRICE.

 

Dagen har vært helt underbar, for å si det mildt. Rakk desverre ikke hele fotballtreninga mi da, men det var totally worth it. Fikk med meg 45 min eller noe. Vi tenkte jo selvfølgelig ikke på kø når vi bestemte oss for å dra hjem halv 4 (ja, veldig smart i grunn). Men vi kom da hjem til halv 6 eller noe. Longboard-fanater som vi er så dro vi like godt til butikken etter det igjen (på longboardene selvfølgelig). Jeg skulle ikke ha noe, men det var så gøy å endelig ha noen å skate med! Så nå blir det forhåpentligvis mange fredager som denne. Vi har begge fri, så da er det bare å sette nesa mot havet og Santa Monica og Venice Beach. Livet er herlig, er du ikke enig.

 

Det semesteret her er definitivt det beste i California sålangt. Jeg gleder meg selvfølgelig til å komme hjem til Norge, men det er ikke så ille å måtte tilbringe tiden fram til da i California, spesielt ikke når vi er såpass nærme stranda og havet (og alt som følger med) som vi er.

 

I'm just enjoying the good life. What about you?

Hei og hå, hva tenker jeg på?SJOKOLADE!!!

 

Akkurat nå er det det eneste som står i hodet mitt. Og nei, amerikansk sjokolade dekker ikke sjokoladebehovet mitt. Det er det bare norsk sjokolade som gjør. Jeg har til og med funnet en side på nettet som selger norske produkter, deriblant sjokolade, men det er rimelig dyrt og sende. Det sendes fra Florida, men portoen blir på $18 eller noe, så det er ganske mye syns jeg, spesielt med tanke på at det er i det landet jeg er i. 

 

Så hvis det er noen som synes synd på meg så er det bare og løpe til posthuset så fort som mulig. Det åpner vel om sånn 6 timer eller noe, gjør det ikke?

 

Jeg har tatt en pitteliten bit av denne herlige sjokoladeplata, og det smakte helt vidunderlig. Jeg har det fint her borte altså, men savner norsk godteri altfor mye. Så derfor gleder jeg meg til jul :-) Det er vel ikke rart jeg sier jeg skal bo i Norge når jeg bosetter meg for godt? Jeg overlever jo ikke 4 måneder engang uten norske godsaker!

 

Jaja, tilbake til sjokoladeplata. Skal prøve og ikke spise den opp, for jeg vet jo aldri om noen kommer til å sende meg noe eller ikke.... Er ikke lett å bo så langt hjemmefra noen ganger. Tjohei :-)

VIU (VERY IMPORTANT UPDATE)!!!

JEG SKAL TIL NEW ZEALAND OM FIRE MÅNEDER!!! I går fikk jeg en telefon ang New Zealand, og JEG KOM INN! Aaaaaah, gleder meg så utrolig mye! Det skal bli så morsomt kan du tro!

 

TOMMEL OPP


Siden én tommel ikke var nok.....

EXCITEDDDDD!!!

 

Tilbake til leksene, måtte bare dele med meg. HAHA.

Høsten kommer sakte men sikkert

Det er allerede 1. oktober i morgen. Hjemme betyr det ordentlig høst: regn i lufta, blader på bakken i høstens farger.. alt er rett og slett utrolig vakkert. Jeg elsker Norge om høsten! California derimot er ikke så mye å skryte av. Her skjer det ingenting, bokstavelig talt. Det er null forandring whatsoever. Det er fortsatt grønt ute, og det kommer det til å være bestandig. Det er alltid fint vær også, og det er ikke noe dumt med det altså, men jeg er så utrolig glad i forandring, så skulle gjerne ha opplevd noe annet. Vi har jo tross alt noen regndager her, men da regner det gjerne så mye at det blir oversvømmelse. Det er ikke så morsomt det heller. Haha, det er ikke lett.

 

 


Savner det noe enormt!

 

I går fikk jeg det for meg at det er snø hjemme i Norge nå. Jeg tenkte at jeg gjerne skulle ha vært hjemme siden jeg savner snø så mye, men så kom jeg på at det er jo ikke snø der heller. Hehe, litt sliten om dagen. Jeg spurte også Marte, som skal til Kvitfjell, om hu skulle stå på ski siden legen hadde sagt at hu ikke var klar. Hadde en blond dag i går med andre ord. Ellers så traff jeg en nordmann i filosofiklassen min. Kjempe hyggelig, og han har akkurat lik innstilling ang Norge vs. California. Morsomt å møte folk som mener det samme så jeg ikke føler meg som den taperen som liker Norge bedre enn "the Golden Coast." Han sa han skal rett hjem til Norge når han er ferdig her han også. Hehe, det er faktisk ganske mange som skal det har jeg funnet ut. Vi har det faktisk rimelig bra i Norge, tross alt.

 

Ellers så har Janna fora meg mye med norsk sjokolade i det siste. Hu hadde med seg 17 plater (ifølge meg hvertfall, men hu mener det "bare" var 10) hit, og så skal hu treffe mora si denne helga så da får hu mer. Og hu deler gladelig med meg, supert :-D Morsomt å være med Janna altså. Vi ler mye, og det er bra. Godt med litt norsk humor i alt det amerikanske! Amerikanere skjønner ikke ironi og sarkasme, noe jeg er rimelig full av, så da blir det mye forklaring, haha. På mandag lurte jeg ei på fotballaget mitt for eksempel. Jeg fortalte om en gang jeg lurte noen amerikanere med at vi bor i igloer osv, og selvom jeg sa at jeg lurte dem, så trodde hu på meg. Haha, lettlurte. Så jeg fortsatte på Facebook og sa at jeg aldri hadde sett en mobiltelefon i hele mitt liv før jeg kom hit. Og ei svensk ei ble med på leken. Og ja, vi lurte hu trill rundt. Supermorsomt. Hu ler av det selv også da, heldigvis. Hu tar seg ikke nær av det, og bra er det. Må jo utnytte det at man er utlending noen ganger, eller hva?

 

Og ja, det går bra på fotballen også. Trener tre ganger i uka. Skal egentlig ha egentrening også, men har vært litt dårlig på akkurat det området. Har gjort så mye lekser (og sett så mye How I Met Your Mother) i det siste at når jeg faktisk har tid er det bekmørkt ute (og jeg liker best å ta meg en joggetur ute for å få mest ut av treninga). Vi skal ha første kampen vår 11. oktober, så ønsk meg lykke til :-)

 

Jeg er også ganske fornøyd med fagene jeg har dette semesteret. Det eneste jeg sliter med er Water Resources fordi vi leser en bok som er full av ord jeg ikke skjønner og handler om Californias vannhistorie (ikke veldig spennende med andre ord). Men jeg skal komme meg gjennom det. Det er bare dette semesteret så er jeg ferdig med det, heldigvis. De andre fagene er helt supre! Har lekser fra time til time, leselekser og litt skriving og sånn, men ikke så mange prøver. Har vel til sammen 5 eller 6 prøver på skolen, og 10 lengre stiler som skal skrives hjemme. Så er fornøyd med det. I engelsken har vi for eksempel kreativ skriving om et sted vi skal finne, så da har jeg bestemt meg for å lage scarpbook. Jeg har allerede kommet godt igang med det! Skal gå dit én  gang til i nærmeste fremtid for å ta litt flere bilder så jeg kan skrive de ut og begynne på scrapbook'a. Det er morsomt når vi faktisk kan gjøre noe som ikke krever så altfor mye viljestyrke. Når det er morsomt å gjøre så har det ikke noe å si!

 

Men det skjer egentlig ikke så mye mer om dagen. Spilte intramural soccer på onsdag, og laget mitt, men bare nordmenn selvfølgelig, vant 16-0!! (rimelig bra når det bare er 2x20) Og så venter jeg fortsatt på svar ang New Zealand. Krysser fingrene, jeg MÅ komme inn. Det eneste som holder meg gående nå er at jeg skal dit etter jul. Hvis det ikke skjer kommer jeg til å dø... nesten bokstavelig talt. Vet hvertfall ikke hva jeg gjør. Trenger noe nytt og spennende for et semester hvertfall! Og hvis jeg liker meg godt der, kanskje jeg vil ta master der etter jeg er ferdig her? Hvem vet hva som skjer!

 

Men nå må jeg begynne med lekser! Vi snakkes. Ha en super høstferie dere der hjemme, jeg er litt småmisunnelig kjenner jeg. Kunne trengt litt ferie nå, hehe.

Svar på spørsmål!

Fikk et spørsmål fra Laila som jeg tenkte jeg skulle svare på. Spørsmålet var:

 

Hvordan er treningsmiljøet der borte? Merker du noe til det? Hvor langt er det å kjøre fra Thousand Oaks til LA og Hollywood? :)

 

Og vel, siden det er California så trener folk ganske mye. Men det er jo hva du gjør det til selv. Jeg kjenner mange som ALDRI går til gymmen, så det kommer helt ann på hvordan person du er, hva du er vandt med osv. Men vi har gratis tilgang til gymmen, så det er ikke noe problem hvis du liker og trene. Og det er åpent fra tidlig til sent også.

 

Fra TO til LA/Hollywood tar det vel ca. 45 min/1 time med vanlig trafikk, men det er jo som regel rush, så drar du i rushtrafikken kan det fort ta mye lengre tid. Trafikken her borte er helt forferdelig veldig ofte, så pleier ikke å dra inn til byen så altfor ofte. Bensin koster jo også penger!

 

 

 

Håper det svarte på spørsmålet!

 

Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Har masse lekser, så fritiden går for det meste til det (som betyr mye How I Met Your Mother ofc, haha). Lørdag har jeg fullt program derimot. Da er det field trip fra 8 til 15, så er det kamp kl 16, konsert kl 19.30 og fest når vi så kommer tilbake til skolen. Kommer til å være supersliten etter den dagen for å si det sånn! Men overlever vel. Skal se The Script forresten, og gleder meg supermye. De er jo bare SÅ flinke, right?

 

Hadepåbade!

OneRepublicLove

I går var jeg og Danica på OneRepublic konsert i Pomona. Og det var helt utrolig bra! De er sykt gode på cd, men tusen ganger bedre live. Og så hadde de humor, spesielt vokalisten, så det gjorde alt så utrolig mye bedre og morsommere. Jeg blir bare så glad hver gang jeg hører sangene dems. Og nå kommer jeg selvfølgelig til å kjøpe et par album av dem, haha. Må jo nesten det! Kjøpte også T-skjorte og jeg elsker den!

 Det var ikke det bildet jeg prøvde og laste opp, men samma det. OneRepublic er det jo fortsatt! Love!

 

Kan legge ut bilder fra konserten senere. Må bare få alt overført fra mobilen til Macen først.

 

Ellers har jeg ikke gjort så altfor mye denne helga. Har slappet av, gjort lekser, sett serier på dataen (Marie har fått meg til å bli hekta på Teen Wolf, æææ) og trent litt. I dag skal jeg vel gjøre omtrent det samme, hehe. 

 

Ellers liker jeg omtrent alle fagene mine supergodt. Alt er utrolig interessant, noe som gjør det lettere å sette seg ned med lekser. Jeg kommer nok til å få en del og gjøre utover, men det er jo tross alt college, ikke sant?

 

Det var vel alt for nå. Har ikke sånn supermye å meddele siden det ikke skjer så supermye for tiden.

 

Så ja, hadebraaa!

STUDENT FOR LIVET 

Eller hvertfall for nå. Leser Water Resources for harde livet. Interessant fag, virkelig (ikke tull, tro det eller ei).

Anyways, tilbake til boka. Later.

It's friday, friday, gotta get down on friday...

Nei, det er lørdag. Har allerede trent i dag! Fotball fra 07.30 i dag tidlig! Man våkner i allefall! Så har jeg spist frokost og vasket klær. Nå skal jeg begynne med lekser. Jeg har tonnevis av lekser allerede. I absolutt alle fagene mine. Jippi. Så bra det er helg liksom, hehe. I går dro jeg med romkameraten min til Walmart sånn at hu kunne få handle ting hu trengte. Hadde egentlig ikke tid, men siden jeg er så snill (haha) så gjorde jeg det. Hu hadde ikke dyne eller pute eller noe så det var nødvendig.  Så gjorde jeg lekser da jeg fant ut at treninga begynte 17.00 istedenfor 14.30. Etter treninga gikk jeg, Danica og Kathryn til parken på skolen og så film, spiste shave ice, muffins og popkorn mens vi så "I Love You Man." Morsom film!

 

Dagen i dag skal gå til lekser og så skal jeg og Danica se Shark Night litt senere. I morgen skal jeg til Disneyland med Janna, woho. Gleder meg som en liten unge! Har forresten fri på mandag, hurra for det. Så er det tilbake til skole igjen. Er stressa allerede og har bare hatt to dager med skole. Det lover bra vet jeg!

 

Det var alt jeg hadde på hjertet i dag. Vi snakkes når jeg føler for det, haha.

 

Peace.

 

PS: Har fått nye briller (brillefin!)
Siste dag i sommerferien

Da er klokka snart 9, og det er på tide å ta fatt på siste dag i sommerferie. Jeg skulle gjerne ha gjort bare akkurat det jeg ville, men slik er det nå ikke. Dagen i dag må brukes på forberedelser til i morgen, altså første skoledag. Jeg har et fotballmøte hvor vi skal ta bilde og skrive bio om oss selv. Så skal jeg på Target med romkameratene mine for å kjøpe noen ting vi trenger til leiligheten. Så må jeg nok innom lageret i dag også for å hente resten av tingene mine. Savner TVen min, haha. Neida, det går helt fint. Kan jo se serier på nettet, lol. Tenkte også jeg skulle se på klasser i New Zealand. Det er ingen tid å miste, bare å komme igang.

 

I går var jeg på kino med Janna og romkameraten hennes Brittany. Vi så "Our Idiot Brother" og den var kjempe morsom!

 

Har ikke så altfor mye mer å si egentlig. Lenge siden jeg har blogget ordentlig, men det har vært sommerferie som betyr at man slapper av og nyter livet. Altså ikke så mye blogging fra min side. Har hatt det helt supert hjemme med venner og familie, og i USA med familie og deretter min amerikanske venninne Danica. Bodde hos hu i 10 dager før vi kom til skolen. Kjempe koselig! Det var virkelig beste sommeren på lenge, det må sies. Det var deilig å avslutte sommeren uten jobbing, det skal sies. Selvom det alltid er godt med mere penger da. Jaja, nok om det.

 

Tenkte jeg skulle logge ut av blogg og sette fokus på klasser i NZ nå. 

 

 


Bilde fra Hawaii. Savner det så utrolig mye!

 

Hadebra!

Savner hjemme <3

HIPP HIPP HURRA FOR NORA JENTA!!!

Verdens beste søster har i dag bursdag. Tenk at du er 18 år nå Nora, hvordan føles det? Jeg vet det som regel ikke er noe annerledes når man blir et år eldre, men akkurat det 18. året har mye å si for hva man har lov til å gjøre og ikke.

For eksempel. Du har nå lov til å

- Kjøpe og drikke alkohol (ikke at noen presser deg til det da)

- Kjøre bil (når du får lappen)

- Stemme (som du får muligheten til veldig veldig snart)

- Komme inn på utesteder (ikke noe press her heller altså, haha)

 

Ser du? Å bli 18 syns i hvertfall jeg var veldig gøy. Spesielt det med at jeg kunne ta lappen. Frihet, det er ordet som beskriver 18 års dagen min best.

 

Jeg har gratulert deg både på Skype og på Facebook, men jeg tenkte at du fortjener en skikkelig gratulasjon på min berømte blogg også. Det er jo ikke hver dag man fyller 18, eller hva? :-D

Jeg savner deg så utrolig mye, og å se resten av familien komme for å gratulere deg og å feire dagen din med deg får meg til å savne hjemme mye mer. Jeg er så utrolig glad i deg, du skulle bare visst. Heldigvis ses vi til jul, og det skal gå fort! Jeg gleder meg bursdagen min for da er det bare litt over 1 mnd til jeg kommer hjem!

 

Og siden du nå har fått MacBook Pro (!!!!!!) så kan vi skypes OFTE :-D

Hoho, det blir bra!

 

Igjen, gratulerer masse masse masse med dagen lille søstra mi, som ikke er så liten lengre. Det er rart det der, hvordan tiden flyr. Men det må jo til, og da får jeg meg en privatsjåfør etterhvert også, herlig!

 

Her er et lite bildeshow til ære for deg for å vise hvor mye jeg setter pris på deg! Ha det gøy i dag - Dagen er din!

 


Som du ser har både jeg og søstra mi det talentet at vi kan hoppe liggende.


Dette er lenge siden det, da vi begge var bracefaces. Haha, men morsomt fordet!


Bilde fra en av de mange skiturene våre til Alpene. Det var tider det!


Fra Spania-turen vår for 3 år siden, var det ikke? Det var tider det. Og vi var sååå brune! Det er vi nå også da, hehe.


Også fra Spania-turen. Herlig. Og ja, liker bilder feil vei.


Herlig! Mamma og Nora i Hardangerbunad!


Fra sommerhuset vårt på Sanhornøya i Bodø. Gode tider det søster :-)


Koser oss på Sandhornøya!

 

Tenkte jeg skulle avslutte med dette bildet:Du er så utrolig søt, pen, herlig, fantastisk - verdens beste søster med andre ord. Og nå skal du også være RUSS så tenkte dette bildet var et fint avsluttningsbilde!

 

Glad i deg Nora, savner deg! Vi skypes.... MASSE!

 

Lots of Love,

din søster Andrea

Aloha fra Waikiki Beach, Honolulu, Hawaii

Livet er herlig, syns dere ikke? Jeg klager hvertfall ikke! Nyter hvert sekund av dette drømmestedet! Vi har brukt de siste dagene til soling på stranda, bading, surfing, osv. I går var vi på Pearl Harbor, noe som var utrolig bra. Forferdelig at det skjedde selvfølgelig, men de har laget et bra minnesmerke. I morgen går turen videre til Maui der vi skal være i en uke. Herlig herlig herlig. 

 

Ellers fikk jeg en kommentar ang det finansielle på Cal Lutheran Uni som jeg tenkte jeg skulle svare på:

Hvert semester får jeg omtrent 110 000 nok. Det er da fullt lån og stipend fra lånekassen. Jeg får det bare én gang i semesteret siden jeg må betale skolen og den er så dyr så da er det nødvendig. Siden jeg har bodd i Mogen Hall, hvor det er kjøkken, har jeg ikke trengt og ha en meal plan, noe som har gjort det mye billigere å være i USA. Meal Plan'ene de har er utrolig dyre, så det lønner seg å ikke ha det. Jeg betaler da ca 77 000 nok per semester, som vil si at jeg har igjen litt over 30 000 nok. 30 000 på 4 måneder burde jo være nok, eller hva? Jeg har prøvd og holde meg til et budsjett på 4 000 i uka. Jeg har riktignok gått over hver bidige måned pga skolebøker og andre viktige (og ikke så viktige) ting. Første semester klarte jeg ikke å holde budsjettet ut, og jeg hadde et par (mange) shoppingutbrudd i løpet av semesteret. Derfor gikk pengene rimelig fort. Men dersom man er flink til å ikke kjøpe ting hele tiden så går det fint å klare seg på det man får fra Lånekassen. Pga diverse utgifter som San Francisco-tur, New York-tur, San Diego-tur, kjøp av bil, osv så har det gått med litt mer penger enn planlagt. Men man lever jo bare én gang, right? Derfor er det greit å ha litt sparepenger i lomma også. Man må jo gjerne tenke litt på det å komme seg til og fra skolen også (som gjerne kommer på 6 000 tur/retur). Foreldrene mine har vært så smarte at de har gitt hjemreise i gave til bursdag/jul. Like greit i grunn. Det er ikke så morsomt å betale flybilletter som er så dyre! Da jeg kom hjem på sommerferie fikk jeg meg jobb og jobbet til jeg dro igjen. Nå har jeg heldigvis klart og tjene opp litt penger igjen som skal spares til jeg drar til New Zealand etter jul!

Et lite tips når du skal søke på Cal Lutheran er at du søker gjennom NORAM (Norge-Amerika Foreningen). Da får du stipend på $6,500 per semester, og tro meg det kommer godt med. Dersom du ikke søker gjennom dem halveres stipendet eller noe, og det er litt kjedelig med tanke på at du ikke får noe mer penger av Lånekassen.

Det går sikkert ann å få stipender fra andre steder også, men det er noe jeg ikke har satt meg ordentlig inn i.

Håper dette svarte på spørsmålet ditt. Det er bare å spørre hvis det er noe mer du lurer på!

 

:-)

10 DAGER!!!

DET ER BARE 10 DAGER TIL JEG ER HJEMME!!! Hvor sykt er ikke det? Dette semesteret har flydd fortere enn man kan si California, det er sikkert og visst! Herregud, jeg vet ikke hvor tiden har blitt av! I helga har jeg vært på white-water rafting et eller annet sted i California, og det var supergøy! Anbefaler alle å gjøre det altså! Litt småkaldt, men GØY! Det var også herlige folk med på turen, så den kunne ikke ha blitt bedre. Campfire, leker, grillmat, fotball og S'mores - det kan ikke bli bedre! Begge kveldene satt vi rundt bålet og hadde leker, og jeg holdt på å dø av latter noen ganger! Fantastisk morsomt. I går satt en del av oss oppe til nesten 1 og lekte en skikkelig random lek som ble utrolig morsomt etterhvert! Haha, kleint med andre ord - som er supergøy! Raftinga var helt fantastisk, og jeg lo så hardt at det ikke er mulig. Det var virkelig verdt de $85 jeg betalte altså!

 

De neste dagene skal jeg bruke flittig til skolearbeid - siste innspurt nå! Jeg har to finals til uka, og så tre sisteuka før jeg drar hjem onsdag 11. mai - og er da hjemme 12. mai på kvelden :D HERLIG! Browniesmuffins Nora, remember? (lollern)

 

Jeg fikk forresten et spørsmål på forrige innlegg som jeg tenkte jeg skulle svare på. Spørsmålet var "kan du skrive mer om hvordan det er å studere i cali? og da spesielt hvordan thousand oaks er? hva gjør dere på i fritiden osv osv.. :) Hvor mye koster det? :) Hva studerer du?"

Okei, so here we go:

 

I begynnelsen var jeg ikke superfornøyd med å studere i California. Jeg er veldig glad i å stå på ski, og du må dra et stykke for at det skal være mulig. Så selvom jeg likte Cali, så tok mangel på snø litt overhånd første semester. Men jeg syns det var veldig fint og sånn, men det at årstider ikke eksisterer her kom litt som et sjokk og det er noe av det jeg savner mest. Etter jul derimot har alt gått mye bedre, og jeg tror det er fordi jeg har innsett at det her er ikke sånn jeg skal bo resten av livet - det er bare for en periode, og at jeg derfor burde nyte alt California kan tilby mens jeg kan. Jeg har jo tross alt resten av livet til å stå på ski til (selvom det er litt hardt å holde seg unna, haha). Til sommeren skal jeg lære meg og bølgesurfe, og da er jo California det perfekte stedet å være med tanke på det. Så jeg skal prøve å få til litt surfing til høsten. Noe annet jeg liker er at siden majoren min er Environmental Science, så er California perfekt. Alt er tilgjengelig utenfor døra, og alt det snakkes om i timene mine kan man finne i denne solfylte staten. Det er veldig bra siden man da kan se det med egne øyne. Andre ganger syns jeg det er litt irriterende, siden jeg ikke har planer om å bo og jobbe i Calfornia senere. Så jeg skulle gjerne ha lært litt om andre steder i verden også, ikke bare innad i staten og landet. Men sånn er det nok de fleste steder i USA, uansett major (hvis man ikke studerer international studies eller noe da).

 

CLU er en relativt liten skole med bare 2,400 elever eller noe. Det kan være litt lite til tider, men jeg er for det meste glad for at det er sånn fordi man da får et nært forhold til lærerne sine. De kjenner deg igjen, og det er viktig med tanke på hva som skjer etter CLU. Dersom man trenger noen til å skrive anbefalingsbrev for eksempel, så er lærerne de beste å spørre, og da må de jo huske deg. Klassene her er også ganske små, med rundt 15-20 elever i hver klasse (noen er litt større da). Da er det veldig lett å være muntlig aktiv, som er viktig for mange av lærerne her. 

 

Siden skolen er liten arrangerer flere av klassene field trips til forskjellige steder i California og USA. Jeg har bare i dette semesteret vært på en geologi field trip til Sierra Nevada (eller i området), et museum med tegneklassen min og raftingturen denne helga (som ikke var arrangert av noen av klassene men av noen på skolen som arbeider med nettopp det å arrangerer turer og eventer som det). Så mulighetene er mange for å komme seg ut av campus selvom man ikke har bil. Jeg anbefaler derimot alle å skaffe seg bil. Jeg syns personlig det er rimelig kjedelig i Calfornia uten bil. Fellestransport er noen de ikke har hørt om her, og å spørre folk om å kjøre dem hit og dit hele tiden er ikke veldig gøy i lengden. Men biler her er ikke nødvendigvis veldig dyre, så det er fullt mulig å skaffe seg en billig bil. Jeg hadde ikke bil forrige semester, men det var fullt nødvendig for å komme tilbake for min del. Det var ikke mye fristende å være stuck på campus enda et semester.

 

På fritiden er det flere ting å gjøre. Jeg liker og gå ut å spise med venner (CheeseCake Factory er favoritten), gå på kino (alltid noe nytt og spennende å se), shoppe (BILLLLLIIIGGGGG!!!!), trene (gratis treningsstudio på skolen), dra til byer i området (LA, Hollywood, Santa Monica, Santa Barbara, etc), og masse annet. Thousand Oaks er en veldig rik suburbia, så det er veldig rent og pent her, og The Oaks (kjøpesenteret) ser ut som et museum. Utelivet er derimot ikke like bra. Det er ikke mange klubbene å gå ut på, spesielt ikke for de under 21 (jeg vet vel om én tror jeg!?). Det er ikke det viktigste for meg, men jeg vet om flere som syns det er veldig dumt. Men det er jo USA, og de er kjent for hjemmefester, beer pong og crashing av festen av politiet. Og det er hver eller annenhver helg, så fester blir det nok av. Ironisk nok så holder nordmennene på skolen de beste festene!

 

Jeg betaler vel omtrent $14,000 i semesteret tror jeg, så det blir $28,000 i året. Jeg får 108,000 nok i halvåret av lånekassen, så jeg har igjen omtrent 20,000 nok etter jeg har betalt skolen. Det varer lenge til mat og sånt, men jeg liker og shoppe, uheldigvis, så da blir det jo tomt til slutt, så sparepenger er en nødvendighet!

 

Noe annet som er bra med å studere her er at de har avtale med skoler rundt om i hele verden, som gjør at man kan studere abroad til samme pris som å studere på CLU, så jeg har tenkt til å studere i New Zealand etter jul. Man må gripe sjansene når de byr seg!

 

Håper dette var svar nok. Hvis ikke, spør mer :-)

Hmm.... Jeg lever?

Haha, ja. Jeg vet det er lenge siden jeg har blogga nå, MEN jeg har hatt utrolig mye å gjøre. Når var sist jeg blogga mon tro? Etter seilinga? Ja, det var det. Etter den tid har jeg vært på geologi field trip (som var veldig gøy! Ble kjent med masse nye folk, som alltid er gøy, og fikk samla inn noen steiner, og tro det eller ei, det er GØY det også, lol). Og så kom jo Thea Emilie til California, så jeg møtte hu 19. april. Det var superkoselig! Deilig å møte folk fra Jessheim altså! Onsdagen den uka satte jeg nesa mot vest - nærmere bestemt New York. Jeg besøkte Stine der i 5 dager, noe som var kjempe bra! Jeg hadde det helt supert, og fikk med meg mye av det NYC har og tilby! Kanskje jeg kommer til å snakke mer og NYC, men ikke nå. Jeg har jo alle bildene (og da mener jeg ALLE) ute på Facebook, så det er bare å titte der! Jeg er jo venn med alle som leser bloggen min, siden det er jo ikke veldig mange regner jeg med haha. Jeg var på Lady Gaga konsert da forresten, i New Jersey, og det var SUPERGØY og jeg er FAN nå for å si det sånn!

 

Etter NYC har jeg ikke gjort så veldig mye. Burde ha gjort mye lekser, men har vært litt sliten. Har gjort noe da. Om 14 dager er jeg hjemme forresten, tenk på det! Tiden går fort altså! Og jeg løp 1 time i dag! Litt stolt av meg selv (spesielt med tanke på at jeg har vært litt slapp med treninga i det siste). Til helga skal jeg på raftingtur et eller annet sted, så kommer ikke til å verken blogge eller være tilgjengelig på Facebook. Kommer sikkert ikke til å blogge så mye før jeg kommer hjem uansett, har rimelig mye å gjøre tross alt.

 


Meg på toppen (186. etasje) av Empire State Building

 

Så ja, det var vel egentlig det jeg ville si for nå. Ville bare si at jeg er fortsatt på denne jord, bare på andre siden av kloden. Lykke til med siste innspurt folkensk, det trenger jeg også, haha. Jeg er rimelig stressa nå. Jeg må dra fra skolen 1,5 time etter min siste final, så jeg kommer til å ha det travelt. Huff, gruer meg. Og så må jeg begynne og pakke snart også, æsj. Hater pakking.

 

Men ja, ha en fin helg!


Seiling i Long Beach

Forrige helt var jeg jo og seila med ANSA i Long Beach. Hadde en super dag, og tenkte å legge ut litt bilder fra det:

 

 


Seler!

Her sykler vi på tur.... på VANNET!!!Astrid og IngvildOle, Christine og Iselin

Cameron Diaz sitt hus (eller en av dem)!Og der har vi stjerna selv! Hun med hatt selvfølgelig, haha!Full og sliten!

TITANIC!Haha, vi måtte taue den andre båten siden motoren gikk eller noe!

Aaaaah, HIMMELSK! Jeg er SÅ gira nå, Pappa!!!

Slitne mennesker!Haha, Alex!Et eller annet berømt skip. HahaVi hadde det ganske så morsomt da vi så på Alex på brygga (fylletull og brygge hører ikke sammen)Den ene båten!
 

Så det var da seilinga. Til helga skal jeg på geologitur ved Sierra Nevada. Det blir GØY. Gleder meg masse. Skal sove ute, hehe. Så det blir spennende. Da blir jeg borte helt til søndag. Og så på mandag kommer Thea Emilie, så håper å få sett henne før jeg drar til NY på onsdag! Travel gitt!

 

Ha en super påske folkens!

Study abroad? Again?

Jeg vet jeg studerer utenlands allerede. Men skader det å studere utenlands selvom du studerer utenlands? Haha, rar setning. Uansett, før jeg dro til USA hadde jeg megaplaner om å studere et semester i "utlandet" (selvom jeg er utenfor Norge fra før av), og Australia var liksom det eneste jeg tenkte på! Det passer helt perfekt for majoren min, og så er jo Australia helt herlig da! Og jeg vil gjerne lære meg å surfe. Finnes det et bedre sted? Tror ikke det gitt! Åååå, jeg har så utrolig lyst! Jeg er bare redd for at noe skal ødelegge for at det faktisk kan skje! Jeg har blitt studentambassadør for skolen min, og det hadde jo vært veldig kjedelig hvis jeg ikke kunne dratt på grunn av det. Og så har jeg jo planer om å flytte off campus med romkameraten min, og jeg vil jo fortsatt det, men hvordan blir det da hvis jeg bare er her et halvt år? Huff, skal ikke være lett.

 

Nå bare venter jeg på at jeg kan få snakka med Mamma eller Pappa litt! Føler jeg må snakke om det istedenfor å bare tenke på det!

 

I går var jeg forresten på seiling, og det var utrolig gøy! Etter seilinga dro jeg, Astrid, Ingvild og Iselin til et stort kjøpesenter, og siden valutakursen var så lav måtte jeg jo dra kortet noen ganger! Kjøpte ikke mye da, så slapp av. Bare noen gensere og sånn.

 

Forresten, jeg tror det er filmen Soul Surfer som gjorde at jeg fikk lyst til å dra til Australia igjen. Nå MÅ jeg jo faktisk lære meg å surfe! Haha.

 

Men vi snakkes senere! 

SOUL SURFER

Da har jeg for ikke så lenge siden kommet hjem fra kino. Jeg og Danica var og så Soul Surfer! Kjempe bra film altså, den MÅ dere se! Den var utrolig inspirerende, årets film so far!

 

 

 

Jeg regner med at dere vet hva den handler om? Jeg kan vel nevne det uansett; Den er basert på en sann historie om ei jente fra Hawaii som blir bitt av en hai mens hun er ute og surfer. Hun overlever, men det gjør ikke venstrearmen hennes, som betyr at hun må lære seg å gjøre alt på en helt annen måte. Men på utrolig vis så klarte hun det. Hun var ute og surfet bare TO UKER etter haiangrepet! Hvor utrolig er ikke det? Hun er nå en profesjonell surfer, amazing! Og dette er da sant!  Det gjør den jo enda bedre. Herlig film, skikkelig rørende. Den skal kjøpes med en gang den er ute for å si det sånn!

 

Og ikke nok med det. Jeg fikk SKIKKELIG lyst til å surfe nå! Jeg har jo hatt lyst til det før også, men nå vil jeg det virkelig! Det ser utrolig gøy ut, når man får det til da. Men det skal jeg klare etter mye trening! Så Pappa, når vi skal til Hawaii har jeg ikke bare lyst til å kite. Jeg har lyst til å prøve å surfe også! Man må jo gripe sjansen når man har den, right? GRIP DAGEN!

 

Forresten så er jeg HJEMME om 5 uker! Hvor sykt er ikke det? Om 2 uker ER JEG i New York! Herregud som tiden flyr! Men før den tid har jeg mye å gjøre! I morgen er det seiling, neste helg er det geologi field trip, så kommer Thea Emilie, så må jo sette av tid til det, så er det New York, og så er det søren meg bare 2,5 uker igjen før jeg skal hjem. Og jeg har jo masse å gjøre av lekser også! Har en research paper i engelsk og et term project i geologi, og så har jeg lekse i engelsk fra time til time, og så er det øve til finals i alle fag da. Det blir jo gøy, he he... he. Jo, og så må jeg jo finne et lager hvor jeg kan lagre tingene mine og en leilighet som jeg og romkameraten min kan bo i neste semester. Vi skal nemlig bo off campus, det er planen :-) Gleder meg. Er sick av å bo på skolen. "I never leave" BOKSTAVELIG TALT!!! Serr, slitsomt. Så det blir bra, det gleder jeg meg til.

 

Ellers så gleder jeg meg veldig til sommerferie nå da. Det skal bli deilig å ha lang ferie! Er sliten etter all pugginga og lesinga og skrivinga dette semesteret. I'm done... for a while. Eller jeg må vente til 11. mai etter klokka 13:30 da. DA kan jeg ta ferie, for da skal jeg hjem! GLEDER MEG!

 

Peace out

HARDCORE VIKING

Blæææ, jeg er syk! Ååå, det er ikke noe gøy i det hele tatt! Jeg har vært syk siden mandag! Har hatt feber, hoste, rennende nese, osv, som er helt forferdelig! Men har jeg gått glipp av skole? NEI. Skoleflink og HARDCORE som jeg er har jeg møtt opp til absolutt alle timene jeg har. Jeg har riktignok vært litt dummere og litt mindre flink i samtlige fag denne uka, men det får nå være. Jeg er ikke ofte syk altså. Og det verste med det hele er at jeg ikke får sove heller. Jeg er så utrolig trøtt at jeg ikke klarer å holde øynene åpne, men når jeg bestemmer meg for å sove litt, så går søren meg ikke det heller. Så i går kveld lå jeg oppe til 1! Måtte sette på musikk i håp om at det skulle hjelpe. Jeg sovna til slutt.... heldigvis!

 

De siste dagene har jeg da ikke gjort veldig mye. Jeg har ikke trent i det hele tatt, siden jeg har vært for sliten til det (syk vettu). Jeg har ikke gjort så veldig mye lekser (fortsatt syk). Det jeg har gjort kan egentlig beskrives med to ord: GREY'S ANATOMY. Jeg har nemlig begynt på episode 1 i sesong 1 igjen skjønner dere, og jobber meg nå sakte men sikkert oppover. Og de siste dagene har jeg klatra uroevekkende (hvis det er et ord i det hele tatt?) langt opp på lista med episoder. Men men, er man syk så er man syk. Det jeg derimot ikke kan skylde på sykdom er alt jeg spiste i går. Jeg fikk plutselig veldig lyst på Milka påskeegg, og så Cola (det skyldte på at det skulle ta knekken på viruset, men så kom jeg på at det gjelder bare magevirus og at det er feil del av kroppen i mitt tilfelle..). Men men, noen ganger skeier man ut, og jeg gjorde det i går tydeligvis. I dag har jeg derimot vært veldig flink. Klapp på skulderen til meg. Spilte også tennis i to timer i dag, morsomt! Var igjen etter timen og spilte med Christina (dansk) og Danica (fra Vegas). Danica er da på tennis teamet, og en smule bedre enn meg hvertfall. Christina er flink, men Danica klarte å slå oss begge... Selvom vi begge spilte mot hu. Hahah, jaja.

 

Jeg og Danica dro på kino og så The Adjustment Bureau, og den var skikkelig bra! DEN burde dere se, virkelig! Nå skal vi snart på et improvisasjonsshow på skolen (gratis, jippi), så det blir bra. Får bare håpe jeg ikke sovner (det hadde jo vært komisk i seg selv! Lollern (intern til Nora)).

 

Nå er det bare 6 uker til jeg ER HJEMME!!! Tenk på det da! Tiden går fort!

 

Legger forresten ikke ut bilde. Syk vet dere, jadda!

 

Ha en fin fin fin dag alle der hjemme, gleder meg til å se dere :-)

JEG LEVER

(ÅÅÅ, det er så sykt irriterende! Nå hadde jeg nettopp skrivd ferdig innlegget, og så skjer det noe som betydde at jeg måtte avslutte internetten som igjen betyr at innlegget jeg skrev er borte... arrrrrgg)

 

JA, jeg er fortsatt i live! Jeg har bare hatt endel å gjøre i det siste (ikke at jeg har prioritert de virkelige viktige tingene da men..). Forrige uke var det for eksempel Spring Break, så da var jeg ikke på skolen hele tiden som betyr lite blogging. Og ellers så skjer det ikke så mye som det er verdt å blogge om føler jeg.

 

Men jeg kan jo fortelle om Spring Break da! På lørdagen dro vi jo til Hollywood som sagt i forrige innlegg. På søndagen, hmm... Da slappa jeg av og så... husker jeg ikke hva mer jeg gjorde. På mandagen hvertfall fiksa jeg bankkonto med en amerikansk bank. Senere dro vi til Taco Bell og så dro vi og så Red Riding Hood på kino. ANBEFALER! Kjekke gutter ;)

 

På tirsdagen dro jeg, Michelle og Christina til San Diego! Vi brukte ganske lang tid dit pga trafikk. Takk Gud for carpool lane sier nå jeg bare. Da trafikken var som verst krusa vi forbi i carpool lane'en, og ante ingen fred og fare. Det er seriøst digg! Da vi kom fram gikk vi ut og spiste! Og så var det is, nammm.. Må jo kose seg litt, eller hva?

 

På ondagen skulle vi egentlig på hvalsafari, men det var utsolgt så vi endte opp med sightseeing istedenfor. Og San Diego er en fin by så det gjorde lite! Vi spiste også kjempe god mat (mexikansk), så det var toppen på kransekaka den dagen.

 


I California har de hvertfall ordentlige palmer, haha. Eller hva Nora?God mexikansk mat, nammm..

Fin sel!

The perfect palm.

 

På torsdagen dro vi på hvalsafari, og det var kjempe bra! Jeg vet ikke helt om jeg fikk sett en hval, men jeg så hvertfall at de spruta. Og så så jeg delfiner, så det var verdt det! Uheldig for oss så var det mye bølger den dagen, så det var mange syke der til slutt. Spyposer ble delt ut konstant for å si det sånn. Jeg spøy ikke da, takk Gud for det. Men kjente jeg ble litt uggen i magen, så endte opp med å sette meg inne (også fordi det var pisskaldt på sjøen) med musikk på ørene og så spilte jeg kabal på mobilen. Det fikk tiden til å gå hvertfall! Og batteriet på mobilen til å tømme seg. Så bra er det for å si det sånn! Hahaha.

 


DELFIIIIIINNNN!!!!Etter hvalsafarien møtte vi ei dansk jente som Michelle og Christina studerte med i Danmark, og hadde lunsj med hu. Det var koselig, men litt mye dansk til tider. Etter lunsjen satte vi kursen mot et outlet mall på vei til grensa til Mexico. Hvis vi hadde bomma på exiten vår liksom, hadde vi endt opp på grensa! Skumle greier med andre ord! Men vi klarte oss. Kredittkortet fikk svi litt mer derimot, MEN jeg har fortsatt penger. Slapp av Mamma ;)

Da vi kom tilbake gikk vi ut og spiste, og det var en opplevelse i seg selv. Det var jo 17. mars, også kjent som St. Patrick's Day. Og for å være helt ærlig så minte det litt for mye om et norsk russetreff, hehe.

 

Fredag var siste dagen vår i San Diego, og da bestemte vi oss for å dra til Sea World på vei tilbake. Og det var bra vi gjorde! Ikke bare fordi det var utrolig gøy, men fordi været var kjempe bra den dagen! Og Sea World, var en morsom og fin park! Ikke bare fikk vi årskort til samme pris som dagskort, som betyr at vi kan dra tilbake, men vi fikk også sett mange forskjellige spennende dyr!

 


The Beluga Whale.

Michelle was unfortunately too small to go inside...ISBJØRNHvalross- gigantisk!Ikke liten nei!

 

Dette så vi på showene:

 

PingvinerMeg og Pingu - BFFsSe så søt daaa, nommin!Viggo haha.


 

ShamuUtrolig at det går ann å være så synkronisert! Det er jo whaler jo!


 

Delfiner

Teite selgere


De vinker hade, haha.Der satt vi. MEN vi ble ikke våte!

 

Etter Sea World satte vi kursen hjematt. På vei tilbake måtte Christina plutselig på do... in the middle of nowhere. Det var ikke lett å finne et toalett med andre ord. Vi tok første avkjørsel, og leita etter do. Vi fant fort ut at vi ikke egentlig skulle ha vært der, siden vi stod i kø til å gå gjennom sikkerhetskontroll til å komme inn på en militærbase. Skumle greier, føltes ut som Mexico all over again. Haha. Heldigvis kjørte jeg, så jeg tok bare en u-sving ut av køen. Hadde Michelle kjørt hadde vi opplevd en amerikansk militærbase også, haha. Ikke på toppen av ønskelista mi for å si det sånn. Vi kom vel hjem i 9-tiden, slitne!

 

Lørdag og søndag brukte jeg til å gjøre lekser!

 

Den uka som har gått nå har jeg brukt til å... hmm, gjøre ingenting. Jeg burde egentlig ha gjort lekser, men jeg er sliten (utrolig nok, haha. Rett etter ferien), og har derfor litt tungt for å sette meg ned i mange timer og skrive eller lese om ting som ikke interesserer meg detspor (i hvertfall ikke akkurat der og da).

 

På fredag dro jeg til Karianne, en av de norske jentene. Hu hadde norsk jentekveld. Det var koselig!

I går, lørdag, skulle jeg egentlig til City Walk i LA med den ene klubben jeg er med i, men pga været så ble det avlyst. Derfor dro jeg, Michelle og Christina på kino istedenfor. Vi så Tangled! Kjempe søt og morsom film! Vi spiste selvfølgelig cheesecake under filmen, haha. Bare i Amerika! Etter det så jeg og Michelle på en annen film som het The Good Guy. De som liker One Tree Hill vil nok dra interesse i den. Han som spiller Jake var nemlig med!!

 

I dag, søndag, skulle jeg egentlig spille fotball, men pga regnet som har vært de siste dagene, er banen en sølepytt, og kampen ble avlyst. Så da blir det vel lekser regner jeg med. Må komme meg en tur på gymmen også, og slappe av litt med film eller tv-serier.

 

Det var en LANG oppdatering! Skal prøve å bli flinkere, men er ikke så mye å skrive om alltid!

 

Kan jo forresten dele med dere at det nå bare er 6,5 uker til jeg drar jeg! og 3,5 uker til NEW YORK!!! Gleder meg utrolig mye :D

 

Det blir bra! Men før den tid har jeg MASSE å gjøre, så burde komme igang med det snart. Utsetter alt til siste liten vettu, typisk!

 

Ha en fin kveld dere i Norge. Ha en fin dag dere andre steder.

 

Vi snakkes!

SB Dag 1: HOLLYWOOD

I går satte jeg, Rani (romkameraten min), Ivy, Christina og Michelle nesa mot Los Angeles og Hollywood. Målet var titting/shopping. Hadde en helt super tur! LA er virkelig en bra by hvis man er på de rette stedene!

 

Dagen startet faktisk med at jeg og Rani dro til postkontoret for å poste iPaden hu kjøpte dagen før. Vi var der seriøstover 1 time! Tok superlang tid, og jeg hadde bare lyst til å dra så vi kunne kjøre til LA. For turen til LA tok sin tid. Da vi kjørte av 101 møtte vi trafikk og ble stående bom stille i sikkert 15 minutter. Så kjørte vi i sneglefart bortover. Brukte vel 1,5 eller 2 timer bort dit tror jeg. Og jeg kjørte btw, kjempe morsomt :D Ikke så ille som alle skal ha det til! Det hadde sikkert vært litt værre enn det var hvis jeg hadde vært alene, men det skal jeg aldri gjøre. Da vi kom dit gikk vi og så i Farmer's Market, for så å titte i butikker i The Grove. Kjempe koselig del av LA altså. Jeg fikk kjøpt meg noe også vet du. Kjøpte nye sko, Toms heter de. Det er sånn at for hvert par man kjøper så får et fattig barn i Afrika et par sko. Så en god deal vil jeg nå si! Dagens gode gjerning! Og så kjøpte jeg meg en jumpsuit fra Victoria's Secret. Første gangen jeg har kjøpt noe der faktisk! Den var utrolig fin! Jo, vi spiste lunsj i The Grove også. Kjøpte Chicken Quesedilla, og det var kjempe godt!

 
Christina var så fascinert av veggen. haha.Paparazzzzzzi!

 

Etter vi hadde vært der en stund dro jeg, Rani og Ivy til Beverly Hills Mall. Christina og Michelle skulle møte noen danske gutter de kjenner i LA, så da tok vi oss friheten til å kjøre dit istedenfor. Tok litt tid å komme seg dit, siden vi ikke var helt sikre på veien. Men vi kom fram til slutt. Med perfekt parkering av moi! Haha.Omfg, I've seen the Hollywood Sign!!!Etter vi hadde vært der en stund dro jeg, Rani og Ivy til Beverly Hills Mall. Christina og Michelle skulle møte noen danske gutter de kjenner i LA, så da tok vi oss friheten til å kjøre dit istedenfor. Tok litt tid å komme seg dit, siden vi ikke var helt sikre på veien. Men vi kom fram til slutt. Med perfekt parkering av moi! Haha.

 

Så dro vi hjem igjen. Og jeg kjørte! Morsom dag. Fikk både gjort og sett mye! Supert!

 

I dag skal jeg slappe av, og lade batteriene! Det blir deilig!

 

Ikke lenge til NY nå :D Og ikke lenge til jeg skal hjem heller! Det blir BRA!

SPRING BREAK

Endelig er tiden kommet. Endelig er det SPRING BREAK! Jeg er så dau at det ikke er mulig, så dette skal bli deilig. Det har ikke helt gått opp for meg enda at jeg har fri en HEL UKE, men på mandag slår det meg nok plutselig vet du. Så det blir godt. Det er forresten evigheter siden jeg har blogga, jeg er fullt klar over det. Men jeg har hatt altfor mye å gjøre de siste ukene. Jeg har hatt mye skole, og når man vil ha A i alt må man jobbe litt for det også. Og det har gått bra hittil også. Jeg har hatt to midterms i biologi (A på begge) og en i geologi (A der også gitt). Så er storfornøyd sålangt. Og når det går såppass bra føler jeg enda mer press. Jeg hadde bioprøve i dag, og jeg har lest i 4 dager i strekk. Tuller ikke heller vett. Bra det gikk bra da. Da var det hvertfall verdt det!

 

Ellers så har vel ikke så mye spennende skjedd i det siste tror jeg. Jeg var på paintball forrige helg med noen folk fra Cal Lu, og det var utrolig morsomt, men FORFERDELIG vondt! Har spilt det før, men ble ikke truffet like mange ganger da! Jeg er gul, blå, grønn og lilla sikkert 30 forskjellige steder på kroppen - digg. Jaja, sånn går det.

 


Jadda.Rosenborg for alltid, haha.Nammm, beste måltidet jeg har lagd her ever!
Sånn så leggen min ut like etter. Den ser mye verre ut nå for å si det sånn. Og ja, jeg vet det ser ut som jeg har mongofot. Og det har jeg også. Kanskje. Hvem vet?

 

I dag, etter skolen altså, har jeg vært på kino med ei som heter Danica. I sommer skal jeg være hos hu fra familien min drar hjem til vi skal tilbake til skolen. Hu bor i Las Vegas forresten. Det blir GØY. Og hu har hester! Åååh, gleder meg. Hu har hunder også, så det blir spennende. Hehe. Jaja, overlever sikkert! Vi så da en film som heter "127 Hours," og den burde dere seriøst se. Den er utrolig bra og det er en sann historie som gjør den utrolig mye bedre! Jeg vil ikke si noe for da røper jeg sikkert noe, men bare se den! Den er verdt det! Filmer som er basert på sanne historier er doomed til å være bra, right?

 

Og, forresten, den nye iPaden kom ut i dag. Familien til romkameraten min skulle ha den, så hu møtte opp på senteret 4! Litt før 8 ringte hu meg og var ferdig, etter 4 timer i kø!!! Sykt! Og køen var sykt langt også! Haha. Hu endte opp med å kjøpe en til seg selv også, haha. Må le litt av hu noen ganger altså. Jeg plukket hu opp på senteret igjen, henta dataen min med nytt batteri (lykke), og så dro jeg, Rani (romkameraten min) og Ivy og spiste sushi. Nammm, lenge siden sushi nå så det var godt!

 

Og så er jeg da her. Har vært en bra dag i dag! I morgen er planen å dra på et marked i Hollywood for så og dra på et stort kjøpesenter i Beverly Hills. Blir nok bra det også skal du se :D

 

Ellers er det 9 uker til jeg er hjemme. Jada Mamma, jeg vet jeg skal kose meg mens jeg er her, men jeg må da få lov til å glede meg til å komme hjem også! Og det betyr at det bare er 6 uker til jeg skal til New York og besøke Stine! Det blir braaa!!!!! Gleder meg som en liten unge!

 

Det var det jeg hadde å si for denne gangen. Og forresten. Hvis dere vil høre verdens beste sang, så hør på Marry You - Bruno Mars. Den er SÅ fin :)))

Heeeeeeeeeei.... ja

Yes, da var det igjen helg. Uka som har vært har vært rimelig travel, eller litt hvertfall. Jeg har hatt mye lekser, og midterm i geologi på fredag. Tror det gikk greit, med det vet man jo ikke før man får det tilbake. Jeg føler jeg ikke har gjort annet enn lekser, noe som ikke stemmer. Jeg har vært utrolig sliten, og jeg vet ikke hvorfor! Jeg har kommi hjem fra timer og føler at jeg bare må legge meg nedpå litt og ta en nap! Tror det kanskje er fordi jeg er vandt med å ha vinterferie rundt nå! Og jeg er alltid sliten før det! MEN, jeg har fortsatt to uker igjen som jeg må stå på før jeg kan slappe av ordentlig!

 

I dag har jeg vært på field trip med geologiklassen min (eller halve klassen da). Det var morsomt, og vi så mange spennende (????) steiner. Utrolig nok. Litt skremmende, men jeg begynner å like steiner. HVA SKJER MED MEG??? Har en følelse av at jeg valgte rett fag da hvertfall, så det er jo bra.

 

Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Lekser, det er vel det.

 

Legger ut litt bilder fra i dag (kanskje ikke så spennende for dere som ikke har en forkjærlighet for geologi da, haha. Men meeeen):

 


Aner ikke åssen fugl det var, men litt kul.... og skummel!

Uuuuut pååååå haveeeeeeet.This is an example of what happens when the ocean weathers rocks... Haha, geologien går meg litt i hodet noen ganger!Litt kult da, selv for ikke-geologister (hvis det er noe, haha).Hooty og Karl - de leker med noen sjødyr de fant! Back to kindergarden!Min geologilærer Dr. Bilodeau (og nå husker jeg til og med hvordan navnet skrives, haha).Pillow basalt (= putebasalt? hahahahhaha). Volkansk stein pga volkansk aktivitet under vann.Igjen.Husker ikke hvor det er, men det er i California et sted da hvertfall! Haha.


Dr. Bilodeau's hatt, haha.Santa Barbara Island, tror jeg.Yndlingsbildet mitt fra dagen, difinitivt!

 

Ja, så det var dagen i dag. Morsom!

 

Ellers så har jeg vært hos Lejla og Hanh i kveld og spist sushi sammen med andre norske jenter. Så dro vi til Cheese Cake Factory og kjøpte kake, nammm. Jeg skulle være flink til spring break, meeeen... det skjedde ikke. Skal prøve å være flink framover da. Har værtfall hatt en veldig koselig kveld.

 

Nå må jeg forresten snart legge meg, er utrolig sliten. Har vært en lang dag. Gikk hjem fordi jeg skulle legge meg, men så har jeg sitti i en time og snakka med romkameraten min nå.. perfekt match vi to altså, herlig! Er så utrolig fornøyd!

 

Men ja, må vel legge meg! Nattinatt. Eller god morgen Norge burde jeg vel kanskje si!

Langhelg hver uke? I wish

Det har vært langhelg denne helga, så jeg har hatt 3 dager fri. Deilig! Mens alle hjemme har vinterferie, har jeg 4 dager skole før neste helg! MEN, om tre uker har jeg Spring Break! Yay! Jeg har absolutt ingen planer, og vet ikke om det kommer til å bli så mye heller siden jeg må spare penger! Jeg må virkelig det altså, siden jeg vil ha penger til NY. Men det er free trials hos Netflix, så jeg vurderer å få det sånn at jeg kan ha underholdning i ferien! Jeg gleder meg til å slappe skikkelig av. Det gjør ikke all verden om jeg ikke drar til varmen som alle andre. Det er deilig bare det å ha fri! Og med bil kan jeg jo faktisk utforske området litt! Det blir bra! Forhåpentligvis er det noen andre på campus også, så jeg ikke er helt alene, hehe. Finner vel ut av det.

 

Uansett, jeg, flinke pengesparer, har fått iPod Touch på hjernen igjen. Jeg hadde det i høst, og nå har jeg det igjen. Den er jo så utrolig fin! JEG VIL HA! Hvis jeg kjøper meg må jeg vel kjøpe 16 giga når jeg først skal kjøpe! 8 giga går fort bort. Man kan jo ha sanger, bilder, filmer osv på den, og det tar mye plass! Så jaaa.. Nora, hva hadde du? Hva har iPhonen din? Enda en nyhet: Kursen har gått mye ned i det siste. I går var den vel nede i 5.66. Nå har den derimot gått litt opp igjen, og er oppe i 5.72. Æsj. Håper ikke det fortsetter! GÅ NED, DUMME KURS! Jeg har regna litt på det! Hvis jeg kjøper den med 8 giga har jeg igjen omtrent $23 i februar (da har jeg trukket ifra for flybilletten da, men den hadde jeg jo tenkt å bruke litt av sparekontoen på). Uansett, så kommer jeg ikke til å kjøpe den i februar, siden jeg har en midterm på fredag som jeg må study for, og det kommer ikke til å skje dersom jeg kjøper den før fredag! Kanskje jeg skal belønne meg selv den når Spring Break kommer? Haha, jeg må le av meg selv noen ganger. Jeg prøver å  finne på gode unnskyldninger for å kjøpe den, når det i realiteten er mine penger og jeg kan bruke de på hva jeg vil. Haha. Jeg må le noen ganger.

 

Ojhsann, nå kom jeg plutselig på at jeg skylder Michelle $100. Pengene flyr! Jeg skal ihvertfall være flink fremover, og ikke bruke penger på småting! Jeg har brukt mye penger på neglelakk, kaffe (eller frappuchino da, haha) i det siste, og pengene flyr selvom man ikke tror det. "Det er jo bare $4!" Haha, det er det jeg sier til meg selv hver gang jeg drar kortet. Men ikke nå lenger! Nå skal jeg være flink!

 

Ellers så var jeg ute og kjørte med Hanh, ei norsk venninne, på fredag. Og vi overlevde, amazing! Var hos hu hele kvelden, og en ny norsk, Martin kom også! Veldig koselig kveld. Dagen etter dro jeg til Six Flags med danskene. Jeg var rimelig sliten etter å ha lagt meg nærmere 3 på natta. Og jeg stod opp klokka 08.30 på morningen!!! Rimelig dau med andre ord, men jeg klarte meg relativt bra. Det var regnvær hele lørdagen, så vi gikk rundt i parken i våte klær. Det betydde med andre ord null kø, og vi kunne ta den mest populære berg-og-dalbanen 3 (!!!!) ganger på rad. X2 kalles den, og hvis dere noen gang besøker en Six Flags park, så MÅ dere ta den, uansett hvor lang køen er. Vi dro tilbake i 4-tiden eller noe, og da dro vi rett til to av danskene som har en leilighet i Ventura. Jeg kjørte forresten, og det regna som fy. Skikkelig skummelt. Redd for å få vannplaning også! MEN det gikk bra, og vi kom oss tilbake safe. Vi satte på film med en gang vi kom tilbake (Percy Jackson and the Lightning Thief - utrolig bra. Meg film, perfekt!). Så spiste vi middag, som Jesper lagde (han er kokk --> VELDIG god mat), og jeg spiste SÅ mye, for det var så utrolig godt! Ordentlig hjemmelagd middag, har jeg virkelig savna. Jeg lager jo mat hver dag nå da, og har spist med Hanh noen ganger og da blir det også hjemmelagd, men at en kokk lager mat fører til bedre mat enn man har spist på lenge uansett.  Vi spiste noe rødt kjøtt, og FY så godt det var! Har lyst på det igjen for å si det sånn! Desserten var ikke helt min type, men den var god den også. Jeg er typisk sjokolade til dessert da, så det var nok hvorfor. Etter vi hadde spist så vi det som var igjen av filmen (altså 5 min), og så satte vi igang med Wii. Jeg har bare spilt den én gang før, men jeg har virkelig fått sansen for det altså. Det er utrolig gøy! Og jeg vant til og med en gang! Haha. Vi dro vel hjem i 1-tiden tror jeg. Eller var den 2? Nei, ikke så seint. Haha, tiden flyr når man har det gøy. På søndag skulle jeg egentlig spille intramural soccer, men pga det dårlige været som har vært de siste dagene så ble alle kampene avlyst. Så jeg lå i senga til 1 eller noe før jeg gikk og trente (deilig!). Klokka 5 dro jeg og Michelle til den bokhandelen med Starbucks som vi var på på mandag også. Leste i en bok til engelsk, eller jeg prøvde i allefall! Er vanskelig å konsentrere seg noen ganger! Fikk i allefall gjort noe. Avsluttet kvelden med Frustrerte Fruer! Etter det hadde jeg planer om å gjøre laundry, men så fant jeg ut at jeg hadde kjøpt to fabric softeners istedenfor vaskemiddel, så da løp jeg til bilen for å rekke butikken - som jeg ikke gjorde. Så endte opp med å låne litt av danskene. Haha, typisk. La meg ikke før 2 eller noe! Etter å ha gjort laundry OG lest i den boka til engelsk. Ble ferdig med den i dag (eller 10 kap da som jeg skulle lese) og gikk hiking med ei som heter Danika. Det var for geologiklassen vi har. Morsomt! Så litt på baseball også, før jeg gikk tilbake for å lese geologi. Har sett litt (mye) på serier i dag også, men men. Har hvertfall fått lest 3 av 6 kap i geologi da, så er på vei! Leser mer i morgen, så er jeg vel asjur snart!

 

Nå må jeg legge meg! Skal opp om litt over 8 timer, og jeg trenger søvnen min! Haha. Skjønnhetssøvn vettu.

 

Gleder meg til folk kommer hjem fra vinterferie jeg (hint hint). Later.

JEG HAR LAPPEN!!!!

Yes, jeg fikk lappen i dag! Jeg har jo lappen i Norge da, men nå har jeg den amerikanske også! Gaaah, så deilig det er å være helt ferdig med det. Så nå er det bare å vente 6 uker eller noe på å få den å slipper jeg forhåpentligvis flere gjensyn med DMVen. Haha. Det var faktisk litt vanskeligere enn jeg trodde det skulle være (ikke vanskelig sånn som oppkjøringa er i Norge, men vanskeligere enn det jeg hadde forestilt meg).

 

 Hahahahhahaha, fant ikke noe annet spennende!

 

 

Ellers i dag har jeg hatt tennis, som var kjempe gøy. Etter det dro jeg på gymmen og trente i 1,5 timer der også! Så har fått god trening i dag! Deilig siden det har vært litt dårlig med trening i det siste! Merka det veldig godt på fotballkampen på søndag - dårlig kondis ja! Var faktisk veldig deilig å løpe igjen i dag! Fikk virkelig trent kroppen - deilig! Trente beina i dag, og føler at jeg virkelig tar i (vet ikke om det er noe jeg innbiller meg) så det er bra!!

 

Jo, og så dro jeg på Apple Store på senteret med den kjære MacBook'en min. Batteriet er ikke helt bra, så jeg skal kalibrere det (eller noe??), og hvis det ikke funker får jeg nytt batteri! Da ordner det seg hvertfall :D

 

Ellers så skal jeg til Six Flags på lørdag - en fornøyelsespark som jeg var i i høst også. Det var gratisbilletter dit for CLU-studenter, så da må man jo bare dra! GRATIS - trenger jeg å si mer? Skal dit med danskene da vettu, snart kan jeg vel snakke dansk også, så mye dansk som jeg hører, haha!

 

Så er det kamp på søndag igjen, og mandag er det fri på grunn av President's Day. Så langhelg, deilig! Mye som er deilig for tiden ser jeg, haha. Jaja, sånn går det.

 

Det var det som har skjedd i det siste. Ikke mye altså!

 

Hadeeee!

Hjem sa du?

Nei, jeg skal ikke hjem nå. Slapp av Mamma. Jeg har bare sitti og sett litt på kalenderen og funnet ut at dette semesteret kommer til å fly av sted før jeg får sagt norgererverdensbestelandogjeggledermegtilådratilbaketildet. Vil du vite hvordan kalenderen ser ut framover? Jeg forteller om det uansett jeg, haha.

 

Februar:

I dag er det jo 13. februar, som vil si at det er to uker og en dag igjen av måneden.

To hele uker altså.

 

Mars:

Så var det mars. I mars er det to uker skole, så er det spring break! Har ikke peiling hva som skjer da, men skal ta og snakke litt med danskene om vi kanskje kunne ha tatt roadtrip eller noe annet sprell. Etter ferien er det bare en og en halv uke igjen av mars.

 

 


Skulle gjerne ha hatt litt snø akkurat nå altså!

 

April:

Og der kom april luskende med aprilsnar på lur. I april er det omtrent 3 uker (minus 2 dager eller noe) før jeg setter nesa mot øst og NEW YORK og Stine! Det blir så braaaa! Gleder meg supermasse! Der skal jeg jo være fra torsdag (lander tidlig torsdag morning, som du ser i forrige innlegg) til mandag. Så er det under en uke igjen av april faktisk.

 

 


Se så vakkert det er da! Norge er uten tvil det beste landet i verden, og det er der jeg skal bo! Jeg er så utrolig glad for at jeg dro hit. Hvorfor? For da fant jeg ut alt som var bra med der jeg kommer fra. Vi er så utrolig heldige vi der oppe i nord altså, og det er umulig å riktig forstå det uten å ha vært litt borte fra det!

 

MAI:

Mai er i år yndlingsmåneden min, uten tvil. I år skal jeg tilbringe en og en halv uke i USA, før det er tid for hjemreise! Dette går fort, det er jeg sikker på :D

 

 Nammm, smågodt Er det noe jeg ønsker meg så er det nettopp det! Så Mamma, hvis du skal sende noe så er ønskelista mi smågodt og sånne påske-egg med hvitt fyll inni (de fra Freia vet du, som de har begynt å selge nå).

 

 

Sammenlagt:

4 uker

Spring break

4 uker

Påske og NEW YORK

2 og 1/2 uke

HJEM!!!!

 

Shit, det er ikke så lenge! Når man har ting å glede seg til så går tiden fort også vett. Deilig med ferier innimellom også, det gjør at tiden går såååå mye fortere! Jeg har jo faktisk vært her en måned allerede (om tre dager faktisk). Jeg husker da jeg sa hade som om det var i går! Hater å si hade, elsker å si HEI :)

 

Ellers så skal jeg spille fotball i dag. Jeg spiller jo som sagt på det norske laget, så det skal bli gøy! Som jeg vet er vi 4 jenter som skal spille (hvis ingen av de ikke skal være med allikevel av en eller annen grunn da). Litt innbyttere er jo greit i grunn! Nå er det jo til og med ute, så det kan bli tyngre enn det var forrige semsester. I tillegg så har jeg vært litt for opptatt til å trene denne uka, og i helga har jeg rett og slett vært for sliten! Sånn går det når man har mye å rutte med!

 

Noe annet nytt? Hmm.. Jeg fikk igjen karakter på biologiprøven jeg hadde, og jeg fikk 102 poeng av 100 mulige :D Altså mer enn mulig da! Superfornøyd!!!

 

Det var vel alt for denne gang. Det er Grammy Awards i dag, og da er det after party i LA, så skal kanskje muligens dit. Maybe, I don't know yet! Oppdaterer når noe nytt har skjedd hvertfall, som er verdt å dele med verden (eller Norge da med andre ord).

 

Hasta la vista!

NEW YORK, HERE I COME

Jaaaaaa, du leste rett! JEG SKAL TIL NEW YORK I APRIL! Å fy som jeg gleder meg! Jeg skal besøke Stine der, som nettopp har begynt på Berkley i NY. Hu drar i slutten av mars, og bare en halv måned etterpå kommer jeg på besøk :D

Det blir så braaa! Jeg fikk flybilletter til $355, som tilsvarer rundt 2,200 nok. Så syns ikke det var så utrolig ille egentlig. Har faktisk 5 (nesten) hele dager der borte også. Jeg drar onsdag 20. april rundt 9 på kvelden. Det betyr at jeg lander i NY før 6 (!!!!) på morningen dagen etter. Og ja, da skal Stine møte meg på flyplassen, haha. Så det er bare å forberede seg!

 

Så da har jeg altså hele torsdagen, fredag, lørdag, søndag og mesteparten av mandag også. Flyet mitt går ikke før etter 8 på kvelden, så kan nyte NY litt ekstra den dagen også :D Kommer til LA rimelig seint (11.45 pm), men pytt pytt. Karpe Diem, right? Åååååh, nå gleder jeg meg så utrolig mye! Det skal bli deilig å komme seg litt bort og få opplevd litt annet til en forandring. Så ja, det blir bra.

 We ♥ It

 

Neste søndag, altså om 8 dager, er det 2 måneder igjen til jeg drar (sånn datovis). Fram til da, altså ikke til neste søndag men til jeg drar, skal jeg være flink med penger. Jeg skal spare masse penger sånn at jeg kan gå bananas i NY om jeg vil. Jeg vil ikke at pengene skal stoppe meg fra å ha det gøy! Er man i New York så er man i New York. Sånn er det bare.

 

Siden jeg har 5 hele dager der har jeg tid til å gjøre masse mens jeg er der. Jeg og Stine kan få tid til både shopping og sightsing og alt som man må gjøre mens man er i NY! Gad, dette blir bra!

 

Ja, det var vel det jeg ville si. Måtte bare få ut litt glede :D

 

Ellers var jeg på ost og vin-kveld hos to norske jenter i går. Det er så mange norske jenter her nå, så de tenkte at de skulle stelle i stand noe slik at vi kan bli bedre kjent. Og det var utrolig koselig. I halv 11-tiden skulle mange dra ut (altså de som var gamle nok). Vi småripsa dro på kino istedenfor. Vi så "Just Go With It," og den var utrolig morsom! Veldig forutsigbar, men den hadde nok av humoristiske øyeblikk! Så ja, anbefaler å se den hvis dere vil le litt. Hvis dere vil ha avanserte filmer, så er nok ikke dette filmen for dere. Så vet dere det!

 

I dag skal jeg og roommaten min ut og gå tur i det fine været. Det er 23 grader nå, og i stad var det hele 26 (!!!). Vinter i California vet du - KALDT! Haha, jeg ler.

 

Og forresten, fortsatt veldig deilig med bil her! Bil = Overlevelse.

 

Hadebra. Det har jeg hvertfall!

Hallllla

Jada, jeg vet. Enda noen dager har gått siden sist. MEN jeg trodde ikke jeg kom til å blogge noe denne uka. Jeg fant nemlig ut (i går) at denne uka er ganske stappa. Her er timeplanen:

 

Mandag:

- Quiz i geologi

- Lesing i engelsk

 

Tirsdag:

- Quiz i geologilab

 

Onsdag:

- Quiz i biologi

- Tegnelekser

 

Torsdag:

- INGENTING, thank God.

 

Fredag:

- Midterm i biologi (stor prøve på 5 kapitler)

- Lesing i engelsk

- Innlevering av stil i engelsk

- Innlevering av oppgave i geologi (som jeg fikk utsatt til mandag, takk og lov)

 

Og så er det helg. Gleder meg til helg jeg. Da er jeg endelig ferdig med alt dette.

 

Ellers så har jeg brukt både dagen i dag og gårsdagen til lekser. Jeg har seriøst gjort mye lekser altså, det er helt sykt. Jeg har ikke fått trent heller pga det. Huff. Jaja, får ta det igjen til helga eller noe, da er jeg ferdig med alt dette styret. Har fortsatt lekser, men da har jeg hvertfall ikke skole. Deilig.

 

Så skole er vel det som skjer i livet mitt for tiden egentlig. Ikke veldig spennende å skrive om, men det går så være.

 

Jeg blogger når jeg har noe mer å meddele, og det kommer ikke til å bli før helga. Skole, i love you.

 

Bye bye!!!

 

PS: På torsdag skal jeg på H&M med danske-jentene. Det blir fun (og jeg vet, jeg burde egentlig være på rommet og lese til prøven jeg har dagen etter, men jeg trenger en liten pause). Jippi, gleder meg!!!

WeekEND

Jajaja, lenge siden jeg har blogga. I know. Men det er ikke så mye å skrive om for tiden.

 

Jeg kan jo fortelle at jeg har kjørt bil her for første gang da. Og at jeg overlevde. Woho. Morsomt var det også! I går dro jeg og Michelle ut med bilen, og jeg kjørte (haha, Michelle var litt nervøs!). Vi dro til alle mulige steder, bare fordi vi nå kan kjøre. Vi dro på senteret, og det var helt herlig - FRIHET. Haha, skulle tro vi hadde vært i fengsel eller noe vett. Jeg spiste middag med danskene, krabbekaker, nammmm, og så dro jeg og Michelle på kino og så The Roommate. Freaky film altså, men dere burde se den. Det er mange småstjerner der. Alle vet jo at Blair i GG er med (freaky roommate!), og så er Bonnie fra VD, og Elena fra VD, James fra Twilight (og han er superkjekk i filmen altså, haha), Marti fra Hellcats... og det var de jeg kom på nå hvertfall. Og jo, en av ulvene fra Twilight var med, men jeg så han ikke, bare Michelle!

 

 
 

Så det var gårsdagen. I dag chiller jeg to the max. Og så har nordgubbarna fest i kveld, så skal vel dit!

 

Deilig med helg uansett.

 

Jeg har mye å gjøre egentig da! Hmm, burde vel egentlig begynne med det, men det er deilig å slappe av også! Jaja, får se hva dagen bringer.

 

Peace.

Hipp Hipp Hurra...

FOR VERDENS BESTE PAPPA!

 

I dag har pappaen min bursdag. Hurra for deg! Jeg skulle ønske jeg var hjemme nå så jeg kunne ha feira deg sammen med resten av familien. MEN, vi har i allefall skype da, så det får holde for nå.

 

Pappaen min har alltid vært den beste. Og det er ikke noe jeg bare sier altså. Han har alltid vært interessert i ting som jeg og Nora har drevet med, både fotball, ski (alpint og ikke minst telemark) og andre fritidsaktiviteter. I tillegg så tar han seg titt og ofte tid til å for eksempel se på film med oss eller noe annet morsomt. Han har hjulpet meg gjennom mange år med skole, og nå er han til stor hjelp for søstra mi. Jeg savner faktisk den tiden da jeg kunne spørre pappa om hjelp. Det var tider det. Jeg har lært utrolig mye nyttig av han, og det er det som gjør han til en så god pappa som han er.

 

Jeg er kjempe glad i deg Pappa. Og jeg savner deg masse!

 

Love,

Andrea

 

PS: Nå hadde jeg faktisk store planer om å legge ut bilder, men siden nettet er så teit akkurat nå så funker det ikke. Supert. Jaja. Neste gang :)

Teoriprøve - CHECK

Yes, da er jeg ferdig med teoriprøven.... igjen. Denne gangen i USA. Jeg leste boka (eller heftet som det egentlig var. Under 100 sider til og med) én gang. Ellers jeg tok å skumma gjennom den da. Var mye der som var unødvendig å lese på syns jeg.

 

Da jeg kom på DMVen (som er der jeg tok prøven), måtte jeg stå i kø. Først for å registrere meg (eller noe), og så for å få prøven. Brukte vel 2 timer til sammen på alt sammen (eller noe). Lang ventetid hvertfall! Lurt å komme tidlig! Prøven var ikke altfor vanskelig, men det som gjorde den vanskeligere var at det var på engelsk. Er jo vant til å ha det på norsk, så det var uvant. Jeg tok feil på noen av oppgavene, selvom jeg visste hva som var det riktige svaret. Jeg leste bare feil, typisk. MEN jeg fikk 5 feil da, og kunne ha 6, så jeg STO! Det er jo det som er viktig, tross alt. Så nå må jeg bare vente i 3 uker så jeg kan kjøre opp, og da har jeg den amerikanske lappen også! Jippi!

 

Ellers i dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har spilt tennis (i dag tidlig) og sovi. Måtte ta en nap altså, very important. Og jo, jeg har også gjort ferdig leksa mi i tegning. Vi fikk i lekse å tegne en hånd tre ganger (ulike positurer, eller hva det nå heter). Jeg er ikke superglad i å tegne hender, men de ble ganske bra til slutt altså. Bedre enn jeg trodde jeg kunne få til. Jeg har også tegna to jenter i klassen i tegninga, og de ligner faktisk. Utrolig nok. Første dagen skulle vi jo tegne oss selv uten å se på oss selv, og det var VANSKELIG! Mildt sagt. Min ligner ikke i det hele tatt. Det ligner på noe en 8-åring kunne ha tegna. Nei, dårligere. Altså, ikke veldig bra da.

 


Det ligner jo litt på en hånd, eller?Tyggis i munnen. Nam!

 

Ja, så nå gjelder det bare for Michelle og Christina å få tatt teoriprøven også, og så må alle ta kjøreprøven, så er vi klare til å kjøre alle sammen! HERLIG!

 

Jeg skal vel ikke gjøre så utrolig mye i kveld regner jeg med. Grunnen til det? DET ER VAMPIRE DIARIES I DAAAAG!!!!!!! Jeg gleder meg supermasse. Og etter det er det Nikita. Dette er en bra dag med andre ord. Spesielt med tanke på teoriprøven også. Så ja, jeg har en herlig dag.

 

I morgen har jeg én time på morningen, og så har jeg fri i 2 og 1/2 time før neste time. Derfor har jeg store planer om å droppe den timen. Det er biologi, og vi går igjennom ting jeg har hatt før. I går for eksempel, hadde vi om grunnstoffer og periodesystemet. Altså vgs. Eller kanskje til og med ungdomsskolen. Biology for dummies, kan man jo kalle det. Litt slemt, men det er sånn jeg føler det nå. Så da får jeg vel egentlig ikke dårlig samvittighet ved å droppe den timen i morgen. Jeg var i alle timene før jul, så da kan jeg gjøre et unntak nå. Jo, og i morgen er det håndballkamp. Ikke nordmenn altså, men dansker. Danmark mot Spania tror jeg. Tror jeg skal se på med Michelle og Christina, og late som jeg er dansk (lollern). Det blir sikkert FUN.

 

I helga har jeg ingen planer sålangt, bortsett fa litt lekser og sånt. Finner vel på noe. Kanskje vi skal ta med bilen på en spinn eller noe. Hadde vært gøy :)

 

Det var alt jeg hadde å si for denne gang! Blogger mer når jeg har noe interessant å si!

 

Hasta luego!

Ja, så var det på'ann igjen

Ny uke, nye muligheter. Er det ikke det man sier? Jeg har hvertfall hatt en bra dag hittil. Stod opp halv 8, dusja, ordna meg, lagde stor lunsj og spiste god frokost. Jeg har blitt flink! Klapp på skulderen. Første timen var biologi. Det er sånn passe interessant nå. Litt for enkelt noe av det. Vi hadde litt kjemi i dag, og det var veldig basic, altså sånn som jeg hadde om på ungdomsskolen. Jeg kunne alt det for å si det sånn. Men på en annen måte er jo det bra, for da slipper jeg å lære meg det. Så hadde jeg en times pause, og så var det tid for engelsk. Liker virkelig engelsk altså. Læreren er utrolig kul, og da blir det så gøy. Og vi bare snakker om det vi lest i lekse og sånn, og det er fortellinger og ikke grammar og sånt, så da blir det mye morsommere. Og så har jeg den timen (og geologi og tegning) sammen med ei fra geologien forrige semester, så det er veldig bra!

 

Nå sitter jeg og har lunsj, mens jeg blogger da. Om 20 minutter har jeg geologi med endel folk fra geologien i fjord - alle environmental science majorer. Altså, vi kan alt det vi lærer fra før. Jaja, greit å få det inn igjen da. Da siter det kanskje litt bedre. Og så har jeg det med morsomme folk, så da går timen fort.

 

Etter geologien har jeg tegning, og der skal jeg tegne en annen i klassen. Ojhsann. Det blir spennende. Jeg er kjempe dårlig på å tegne folk. Forrige time skulle jeg tegne meg selv - uten å se på meg selv! Altså, veldig vanskelig, og resultatet ble helt forferdelig! Men men, jeg skal jo lære, skal jeg ikke. Masse rom for læring for å si det sånn.

 

Etter skolen skal jeg på Target med roomien min, og så i kveld skal jeg se the Bachelore og Gossip Girl med nabojentene, blant annet Janna (som er norsk). Det blir bra, gleder meg!

 

Og det var dagen i dag. Skal prøve å komme meg på treningsstudioet også, må få ut litt. En times tid der skal jeg klare.

 Jepp, dette er da et 6 år gammelt bilde av meg. Hvorfor legge det ut? I have no idea!

 

Det var vel alt jeg hadde å si for nå. Jeg har ikke gjort noe i helga som er verdt å dele tror jeg. Hadde middag med Janna i går da, koselig. Er så mye bedre når man kan lage med noen!

 

Så ja, adios!

God morgen, god ettermiddag, god whatever

Ja, da var jeg våken. Klokka er halv 9, og jeg fikk ikke sove lenger enn til 8. Jeg la meg halv 1 i går, så lit rart. Hele uka så har jeg lagt meg 10 og våkna 6. Ja, akkurat. Trenger jeg ikke like mye søvn lenger eller? Nei, det er noe bare jetlagen som spiller meg et puss. Uansett, jeg syns det er greit  å våkne tidlig, for da får jeg god tid om morningene. Og det er veldig deilig i grunn! Da har jeg tid til å lage mat til hele dagen og sånn, og da blir det ikke "tullemat" heller, for å si det sånn.

 

Uansett, nå er første uka (som var en halv uke bare) ferdig, og det er HELG. Deilig tenker dere, slitsomt tenker jeg. Selvom det er helt betyr det ikke at jeg har fri. Jeg har masse lekser allerede, heldige meg. Men jeg skal slappe av litt først før jeg evt "tar på meg" skoleuniformen med et smil. Ja, da går jo alt så mye lettere. Jeg babler litt mye ser jeg, men men.

 

Torsdag, har jeg skrivi om den? Da hadde jeg hvertfall tennis. Beste klassen altså! Elsker det allerede etter bare én time. Klokka 2 den dagen dro jeg, Hanh og Ashley til Target og da fikk jeg tak i sånne små kommoder, så nå har jeg et sted å ha ting også, inkludert maten min. Vi har et lite (eller ganske stort) problem med skapplass. Og det ble veldig mye bedre. Og da er mitt skilt fra resten sitt også, så er lett og finne fram! Kjempe bra med andre ord!

 

I går, fredag, hadde jeg skole fra 9 til 3. Ganske lang dag med andre ord, men koser meg mye i fagene. Er veldig fornøyd med de fagene jeg har dette semesteret. Geologien har jeg til og med hatt før, heldige meg. Eller jeg hadde en mer detaljert versjon da, så dette skal i teorien bli enkelt. Hehe, vi får se da. Har hvertfall den timen sammen med flere fra geologien i fjor, så det er morsomt. Etter skolen plukka Christina, Michelle og Dorthe meg opp og så dro vi og spiste frozen yoghurt. Greit nok, men ikke noe jeg skal spise så ofte. Slo ikke helt ann i mine øyne. Hvertfall ikke der jeg spiste det. Og så hadde jeg ikke spist noe annet på en stund, så var sulten fra før av, så da fikk jeg bare vondt i magen av det egentlig. Vi dro også på en butikk som heter Whole Foods, og der fikk jeg tak i alt jeg ikke har funnet noe annet sted, sånn som gjær, kli osv. Så da var det baketid da jeg kom tilbake. Rundstykkene ble ikke helt som tante sine, men de er spiselige. Det er så merkelig, de ble helt flate. Har jeg gjort noe galt? Hmm, ikke lett. Jaja, får prøve igjen. Uansett, det er ikke lett å bake i USA skal jeg si dere, ingenting er liksom som Norge. Æsj. Så kom Janna over og "hang" litt, og så gikk vi en tur til Hanh. Og der så vi Jackass. I 10-tiden gikk jeg til ei i engelsk-klassen min for å se en film som vi må skrive en stil om. Var like greit å få det unnagjort! Veldig koselig egentlig. Vi så Castaway med Tom Hanks. Bra film. Ganske utrolig i grunn. Holdt på å sovne under filmen da. Var litt sliten for å si det mildt. Jaja, ferdig med det da hvertfall. Rett i sengs da jeg kom tilbake.

 

Og så er vi her da. Jeg tenkte å gå å trene når gymmen åpner, sammen med Janna kanskje, og så senere i dag skal jeg og biljentene dra og la noen se på hjulene på bilen og så evt dra et sted. Vet ikke hvor, eller om det i det hele tatt er planen lenger, men blir sikkert en bra dag uansett. Blogger en annen gang, så da får dere vel vite hva jeg endte opp med å gjøre.

 


Til uka begynner alle programmene mine igjen også, og det inkluderer Vampire Diaries!!!

 

Ha en fin lørdagskveld Norgefolk. Miss you.

 

Later.

Roomies!

Ja, da har alle som skal inn i denne leiligheten endelig flyttet inn. Og jeg har nå også fått romkamerat. Og vet dere hva? Hu er utrolig hyggelig, og det beste av alt: yndlingsfargen hennes er LILLA! Det lover bra det!

 

Ville bare oppdatere dere på det. Nå er dagen over - første skoledag i 2011. Og jeg er utrolig fornøyd egentlig, kjenner noen i alle klassene mine sålangt. Så forhåpentligvis blir dette et bra semester. I dag har jeg og Hanh spist taco, nammm. Gikk til Trader Joes også da - sporty!

 

I dag våkna jeg 5, haha. Gikk og trente 6 faktisk (kunne ikke gå før siden det åpner da), så har vært flink i dag. Men nå er jeg stuptrøtt da. Driver bare å renser fjeset mitt, så skal jeg køye.

 

Så ja, natta. Eller snart god morgen til norge-folket da!

 

Adios, so long, hasta luego, på gjensyn.

 

PS: Orker ikke bilde nå (NORA, haha).

Back to normal. Or is it abnormal?

Ja da ligger jeg i senga mi i California. Klokka er bare 7 om morningen og det er over 3 timer siden jeg våknet for første gang i natt. Heldigvis klarte jeg å sove noen timer til da. Jeg har også store planer om å ta en powernap i dag en gang så jeg klarer å legge meg litt seinere. I morgen er jo første skoledag, så må være opplagt til den! Jeg har faktisk ikke møtt noen av de nye romkameratene enda. Hu jeg skal bo med er stuck i Tyskland, så hu kommer ikke før i morgen. Hu andre, og hu jeg bodde med før jul, kom inn etter jeg hadde lagt meg, så har ikke hilst på noen av dem enda. Men hu som er her allerede har tatt med soffa, microbølgeovn, lampe og sånn, så det har allerede blitt litt mer koselig å være her. Men jeg savner alle hjemme veldig - allerede. Men jaja, 4 måneder skal gå fort.

 

Uansett, flyreisa var evig lang. Og hva gjorde jeg? Ikke sov hvertfall! Jeg er litt rar når det kommer til flyreiser. Da er det alltid masse nye filmer - som jeg ikke har sett, så da ser jeg filmer i 11 timer istedenfor å gjøre det normale folk gjør - nemlig sove. Jeg benytter meg av sjansen, og har fått inn i hodet mitt at jeg da ser filmer gratis (selvom flybilletten har kosta flest). Så ja, det var flyreisa mi. Filmene jeg så på denne gangen var Easy A, You Again, Charlie St. Cloud, Step Up 3 og en annen som var utrolig merkelig (masse videospill-effekter og sånn, rare greier). Alt i alt var filmene veldig bra, og jeg anbefaler alle å se de. Jeg både lo og gråt, som er positive ting når det kommer til filmer (så nok litt rart ut da når jeg satt der og tårene trilla mitt på flyet, haha).

 

Da vi kom av flyet måtte vi gjennom en imigrasjonsting. Og køen der er alltid evig lang. Men vi kom oss da gjennom til slutt. Jeg hadde jo med meg en baguett med vossafår, og det ble det mye styr med. En mann kom med en hund som skulle lukte etter ting man ikke får lov til å ha med seg, og da stoppa han selvfølgelig ved meg! Så han sa jeg måtte gi det i mannen i blått der borte. Hvor der borte sa du? Jeg ga det til tre folk, og først tredje stedet var det riktig. Følte meg rimelig dum da. Og jeg måtte skanne all bagasjen min siden jeg hadde hatt med meg det. Og da møtte jeg en annen nordmann som måtte gjøre akkurat det samme for en lefse. Dumme greier. Han hadde til og med green card, men ble stoppa hver bidige gang! Haha, typisk.

 

Så var det shuttle i to timer før vi var på skolen. Så brukte jeg to timer på å pakke ut og rote litt på rommet, før jeg stupte i senga. La meg jo som sagt 8, som er rimelig tidlig! Men da hadde jeg jo tross alt vært oppe i 24 timer da!

 

Legger med et gammelt bilde fra da jeg var med Marte, Hege, onkel Odd og tante AK til Hovden da Hege skulle begynne der. Det var en koselig tur! Og både jeg og Marte fant rommene vi skulle bo i når vi i fremtiden skulle begynne der. Bare én av oss endte opp der da med :P Hehe. 

Det var alt for i dag. Dagen er fortsatt ung, og nå venter jeg bare på at klokka skal bli 10 sånn at jeg kan komme meg til gymmen.  Så skal jeg slappe av i dag, og hente bilen når danskene kommer seinere! Det blir bra!

 

Miss you.

Paintings 2010

Jeg har som sagt mange ganger tidligere hatt maleklasse dette semesteret. Og det har seriøst vært den beste klassen! Den var så utrolig chill at det ikke er mulig! Vi kunne spise, høre på musikk; gjøre omtrent hva vi ville. Hvis vi skulle vente på at maling tørka eller noe, kunne vi gjøre lekser eller noe i andre fag. Dæven altså, bra klasse. Og folka i den er helt supre. Kommer til å savne den klassen mye! Men uansett, grunnen til at jeg blogger er at jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder av alle maleriene jeg har malt dette semesteret. Det ble til sammen fire. Håper dere liker de, haha:

 

 

Maleri #1


Dette er et maleri av forskjellige deler av converse-skoen min. Syns det ble ganske kult egentlig!

Maleri #2

Dette er en del av et maleri jeg fant i en bok det stod Norge på. Det opprinnelige maleriet er (eller var?) i en stavkirke i Norge et sted. Er fornøyd med det, og det at det faktisk har en spesiell betydning til meg siden det er norsk. Det var det jeg ville male når vi fikk oppgaven; no norsk!

Maleri #3

Oppgaven var maling som object. Jeg liker egentlig ikke dette maleriet, men det var godt nok for oppgaven, så da er det greit. Dette skal ikke tas med hjem forresten, for det er malt på plywood som er et slags treverk, så det er syyyykt tungt! Men det gjør ikke noe siden jeg egentlig hater det, haha.

Maleri #4 (FINAL painting)Dette er da det siste maleriet. Vi fikk i oppgave å lage et colasje. Vi kunne ha bare papir + bittelitt maling, eller bare maling + bittelitt papir. Det ble jo mest maling på mitt, men litt papir også da selvfølgelig. Jeg er så utrolig fornøyd med dette maleriet. Det er det beste sålangt for å si det sånn! Og alt henger så sammen, og det passer bra til temaet: HARRY POTTER!

 

 

 

Jaja, nok skryting, hahah. Det var det jeg ville si. Jeg har jo egentlig ikke tid til å blogge. Jeg har fire finals igjen til uka. Two down, four to go. Good luck to me. I dag forsov jeg meg til og med, og jeg hadde finals i engelsk. Våkna 25 min før klassen begynte; SHIT! Men jeg rakk det, fjooo. Men ja, har masse lekser å gjøre, så bye bye.

 

Over og ut.

I'm still hanging in there

Jeg ville bare gi lyd fra meg! Ja, jeg lever, tro det eller ei. Det er mye som foregår nå skjønner du, rett før jul. I går hadde jeg min første final! Det var i geologi lab, og jeg tror det gikk bra! Tipp topp tommel opp! One down, five to go. Da jeg kom hjem så jeg litt på tv, og så ringte plutselig Michelle og sa at hu skulle feire bursdagen sin da, og ikke i dag som jeg trodde! Da fikk jeg det plutselig litt travelt, men jeg rakk det! Hadde det kjempe koselig - nordmannen og danskene. Haha. Jeg, Michelle, Christina, Marie Louise, Dorthe og Jesper dro på en italiensk restaurant og spiste god mat, for så å dra på bowling og spille litt. Og jeg tapte faktisk ikke! Haha, utrolig. Trodde jeg skulle gjøre det altså! Tok ikke med kamera desverre, så har ingen bilder. Men får kanskje noen av de andre :)

 

Jaa, det var gårsdagen da. I dag er det lesing for fult til finalen jeg har i morgen i engelsk. Én av to i engelsk, jippi! Etter skolen skal jeg trene og så gjøre lekser og bare holde meg på rommet mitt tror jeg. Jeg trenger å få gjort litt saker og ting, og syns det er greit å ikke begynne på søndag da!

 

På lørdag er det mer lesing før det er nissefest i sjømannskirka i LA. Det blir nok skøy ja! Har kjøpt meg nisselue også, så da er jeg klar :D På søndag er det mer lesing, og så begynner helvettesuka! Da har jeg to finals på mandag, én på tirsdag (bytta geologi til den dagen istedenfor!) og så den siste, religion, på onsdag. Er ferdig klokka 10 på onsdag, da er det ferie :D Woho, det gleder jeg meg til! Så har jeg noen dager på å ordne rommet, pakke og så sette meg på flyet heimatt! Det blir bra det! Gleder meg masse masse masse! Veldig klar til å stå på norsk jord!

 

Senest i dag har jeg faktisk diskutert med Nicolai hvem som er best av USA og Norge. Og selvfølgelig er Norge best! Han mener ikke det da, han ser ikke noe positivt med Norge! Sviker! Haha. Norge er verdens beste land, uten tvil :D

 

Nok om det. Jeg har ikke så mye mer å tilføye nå! Aner ikke hvor mye blogging det blir framover altså! Har ikke så mye spennende å fortelle om antageligvis, det er jo så og si skole inn og skole ut for meg om dagen! Men vi ses jo faktisk snart :D

 

Over og ut.

Christmas Weekend in California

Da var det søndag igjen ja. Jeg liker egentlig søndager, for alt er så rolig og stille. Jeg får masse tid til å gjøre det jeg vil og som oftest MÅ gjøre. I dag for eksempel MÅ jeg gjøre lekser (og NEI, jeg VIL ikke det). Men jeg har bare igjen to uker da, så er det heimatt til a mor... og JUL. Det gleder jeg meg masse til ja! Mmm, MAT <3

 

Uansett, tenkte jeg skulle fortelle litt om helga. Jeg vet ikke når jeg blogga sist, så vet ikke hva jeg slutta med. Uansett, jeg har ikke gjort så mye i uka som har gått. Jeg har slappa litt av med TV (deilig), sovi, gjort lekser, spist og vært på skolen. Det er vel omtrent det. Og så har jeg trent litt da. På fredag dro jeg og trente med Hanh etter skolen. Revolusjon. Hu trener aldri! Etter jul har hu som mål og trene 4 ganger, altså en gang i måneden. Haha, hu altså. I femtida dro jeg og Stephen på Subway for å spise, namm. Mye bedre en kantinemat for å si det sånn. Stephen skal dra på utveksling etter jul. Dumt siden han er så morsom å være med. Han kommer tilbake da, haha. Da jeg kom tilbake i 7-tida, skyndte jeg meg og skifta og gikk på et show med koret og bandet (eller orkesteret?) på skolen, med Christina, Michelle og Maria Louise (alle danske). Det var kjempe koselig! Skikkelig bra "konsert," eller hva jeg skal kalle det. Så gikk vi i SUBen (Student Union Building) hvor det var forskjellige aktiviteter. Vi skrev brev til Nissen ($1 dollar per brev går til fattige barn eller noe, så bra sak), pynta pepperkake (selvom pepperkakene IKKE var noe gode. Det var ikke Turid sine pepperkaker for å si det sånn! Christina og Michelle pynta julekuler til å ha på juletreet. De ble kjempe fine! Jeg gjorde det ikke siden det var så utrolig masse folk der, skikkelig stappa! Jeg og ML spilte heller Wii. Og FY! Det var GØY! Utrolig morsomt altså, så det syns jeg vi må få oss hjemme :D Jeg var forresten utrolig flink i 21 i basketball, hahahaha. Jaja. Vi gikk derfra klokka 11 eller noe. Så var det hjem og pynte seg litt og ut på julefest. Et av de norske husa her borte hadde fest, så da må man jo nesten være der. Alle er jo der (bokstavelig talt!). Det var seriøst 200 stk der, helt syyykt stappa! Jeg fant ut at det ikke helt var min type fest. Det var litt for mange folk, og det var nesten umulig å snakke! MEN, jeg hadde det gøy, og jeg traff på utrolig mange norske. Kjempe koselig å bli kjent med flere av de norske her. Det er jo så utrolig mange, haha. Jeg møtte også Caroline (kusina til Thea Emilie) for første gang! Det var kjempe koselig. Vi har gått på samme skole i over 3 mnd, og det var første gang vi traff hverandre på fredag! Haha. Jeg dro fra festen klokka 1 eller noe. Jeg var ikke helt i partymood følte jeg, og så ville Michelle og ML også tilbake. Så da var det like greit å dra da. De har jo flere fester, så blir ikke siste gang jeg er der. Da jeg kom hjem husker jeg ikke hva jeg gjorde, men jeg la meg hvertfall ikke før nærmere halv 3 eller 3, så noe må jeg jo ha gjort.

 

På lørdag sov jeg til 11 eller noe. Godt å kunne sove ut litt ja. Så begynte jeg med lekser med en gang. Jeg skrev over religionsnotatene fra timen på PC. Det ble søren meg 21 sider det, på DATA! Huff, mye å lese altså! Altfor mye. Jeg skrev også stil i engelsk, som er den SISTE stilen! YES, deilig å ha skrevet den! En ting ute av verden. Så spiste jeg og så på Grey's Anatomy. Jeg fant ut at jeg likesågodt kunne se på det mens jeg spiste. Koordinasjon vett. I halv 6-tida eller noe dro jeg, Michelle og ML på kino. Vi henta bare billetter og så dro vi og spste nammenammmm sushi. Godt! Så dro vi for å se på filmen "Love N Other Drugs." Åååååh, den var såååå fin! Anbefaler alle å se den. Og Jake Gyllenhaal er i den, stort pluss! Han er virkelig en storsjarmør! Etter filmen dro vi til en slags bokhandel. Den var GIGAstor, med masse masse bøker. Alt mulig! OG Starbucks da selvfølgelig! Titta der i en halvtimes tid, kjøpte Starbucks, og vet dere hva vi gjorde da? Vi dro tilbake til kinoen og så film #2. Hahha, KINOMARATON! Da så vi Harry Potter. Og den var like bra denne gangen! Og jeg skvatt på de samme stedene igjen, SELVOM jeg visste hva som kom. Slapp av Marte, jeg skal fortsatt se den med deg! Alle gode ting er 3 :D

 

 

 


 

 

Det var da helga. Super helg, er kjempe fornøyd. Framover derimot, kommer jeg ikke til å ha så mye frihet til å gjøre sånne ting. Slik ser programmet mitt ut de siste ukene:

 

Mandag - LEKSER

Tirsdag - LEKSER

Onsdag - Midterm i Geologi Lab og LEKSER

Torsdag - LEKSER

Fredag - Midterm i gramatikk i Engelsk og LEKSER

Lørdag - LEKSER og så Julegrøt i Sjømannskirka i LA

Søndag - LEKSER

Mandag - LEKSER og Midterm i Engelsk (stilskriving denne gangen) og Maling

TIRSDAG - LEKSER (øve, øve, øve)

ONSDAG - Midterm i Religion og Geologi (altfor mye å lese til: 21 sider ++ skrevet på data i religion, og 17 kapitler i geologi. Shoot me, will ya?)

 

MEN, etter det så er jeg FERDIG :D

Da gjenstår det bare å ordne med major, pakke og komme seg hjem! Jeg har faktisk begynt å pakke allerede, tro det eller ei. Alle gavene jeg skal ta med hjem da. Og det tar søren meg opp halve kofferten min, huff. Jaja, finner vel ut av det!

 

Vi ses om ikke så lenge da alle i hopa! DET gleder jeg meg til :D

 

Over og ut, nissetrut!

SAN FRANCISCO

Jeg vet, det er altfor lenge siden jeg har blogga nå. Men Mamma, nå blogger jeg igjen, jippi! Siden sist har det vært Thanksgiving Break. Deilig! Jeg hadde altså bare én skoledag forrige uke, fantastisk! På onsdag satte jeg, Christina, Michelle, Hanh og Ashley kursen mot nord og San Francisco - enda mer herlig! Etter 4 timer i bil spiste vi pannekaker, danske faktisk. Det var gøtt ja. Minna om norske pannekaker, bare at norske er bedre, mihi. Nedturen med dette var at vi bare hadde kjørt 1/4 av veien. Jaaa, etter 4 timer i bil! Dumme kø. Men vi kom faktisk fram til slutt da, nærmere klokka 9 eller noe. Vi hadde en morsom tur uansett hvor lang tid den tok. Herlige mennesker = herlig biltur. Sånn er det.

 

 


Her har vi akkurat begynt på bilturen - friske og blide! Haha.Ashley.Christina.Baksetet - Michelle, Hanh og meg.På kvelden pynta vi oss og satte kursen ut mot et utested. Heldig for oss så var det 21 års aldersgrense den kvelden, og de bad oss komme tilbake dagen etter da yngre folk også kunne komme inn. Lucky us. Så pga meg og Hanh så dro vi tilbake til hotellene våre igjen. Dagen etter sov vi ganske lenge også, til 12 eller noe. Så satte jeg, Hanh og Ashley kursen mot China Town og Fisherman's Warf (eller noe, haha). Det var MYE gåing for å si det sånn! Vi gikk og gikk og gikk og gikk! Opp og ned, hit og dit. Jeg skulle gjerne ha bodd i SF bare pga den gratis treningen man får ved å gå i byen, haha. Vi endte opp med å spise i China Town på en superbillig restaurant. MEN; det var supergodt også. Både i pose og sekk med andre ord! Vi gikk på sightseeing rundt i byen mens vi sakte men sikkert beveget oss mot brygga (eller the harbor som det kalles haha). Fin utsikt var det også!

 


Ved inngangen til China Town.


Hanh fant sin like.

Buddah!


China Town


Teeee på en kina-restaurant i Kina-By.
Yummm, god mat!


Kari out hahhahaha
Har det litt morsomt ja! BAKKER!!!
Hanh altså, festligere jente skal man lete lenge etter!


Sliten etter litt gåing, haha.


The Golden Gate Bridge
På kvelden dro vi ut igjen, og denne gangen kom vi inn også. Men det var virkelig ikke verdt de $20 vi måtte betale hver. Jeg og Hanh satt i over 1 time og venta på Ashley, og det pga noen misforståelser. Ikke veldig morsomt i grunn. Men men, sånt skjer. Vi kom hjem 2.30 eller noe. Men la vi oss? NEI. Eller Ashley gjorde det, mens jeg og Hanh satt oppe og venta. På hva? THE BLACK FRIDAY SALE OF COURSE. Alle butikkene, eller mange hvertfall, åpna klokka 4 med salg. Så da tok vi på oss joggeskoa klare for shoppingmaraton. Å jadda, haha. Det var ganske morsomt igrunn. Spesielt når jeg og Hanh hadde kledd på oss som om vi skulle fryse i hjel og som om vi skulle trene, mens alle andre hadde tatt på seg vanlige klær. Fail, haha. Men vi fikk shoppa litt da hvertfall. Selvom det var ganske dårlige salg noen steder, og mye folk, og jeg var helt død. La meg ikke før nærmere 9 eller noe. haha, det var en lang dag for å si det sånn. Jeg sov i et par timer, til klokka 2 eller noe, før jeg gikk ut og shoppa igjen. haha, shoppinggal? Neeeei, ikke i det hele tatt! Så møtte jeg danskene, som jeg ikke hadde sett siden bilturen faktisk (wow!) og gikk litt rundt med de og shoppa! Så dro vi på verdens beste sushi-restaurant! Det var nammenam altså, så dit skal vi neste år Pappa! Jeg tok vare på adressen for å si det sånn! Da vi gikk hjem fra sushien møtte vi tilfeldigvis på noen danske gutter. Helt tilfeldig, og vi kjente de ikke fra før av. Men uansett, Michelle og Christina begynte å snakke med de og de gikk på bar sammen. Da fant jeg ut at jeg var litt for norsk, og stakk tilbake til hotellrommet og Hanh istedenfor. Vi hadde det utrolig morsomt egentlig, lo masse! Litt overtrøtt kanskje, og litt mye sukker = latter i bøtter og spann. Vi la oss vel 3 eller noe, haha.
Dagen etter stod vi opp klokka 12 eller noe, og satte oss i bilen med nesa mot den berømte røde broa! Yesss. Vi kjørte over den, stoppa og tok masse bilder osv. Den var kjempe fin, men den er finere på avstand altså! Vi kjørte også litt rundt og titta. Og vi spiste forresten frokost på brygga. Kjempe koselig og god mat! Fiskesuppe og krabbe, nammmm. Det var godt ja! Etter det gikk jeg og Hanh ut og stresshoppa litt. Vi shoppa bare ting vi trengte da, og var ferdige på under 1 time. 1 jakke, to bukser og noen gaver rikere! Yesda! Vi gikk tilbake til sushi-restauranten på kvelden, bare denne gangen gikk jeg med Ashley og Hanh, og ikke danskene. Fortsatt like godt, eller bedre faktisk. Jeg har fått meg en ny favoritt: Spider roll! Nammmm, det er superduper godt altså! Så gikk vi til gutta (Alex, Andy, Willy og Chris) sitt hotell og chilla der litt, før gutta og Ashley gikk ut og jeg og Hanh gikk tilbake til hotellet og begynte å pakke til hjemturen dagen etter.
På søndag stod vi opp klokka 7, kledde på oss, spiste så smått og satte oss i bilen på vei hjem. Vi brukte til sammen 14 timer på turen, den var laaaaang. Den tok aldri slutt! Vi stoppa en del for å si det sånn, på forskjellige steder. Vi så blant annet ei strand, ei bro, en foss, og... ja, det var vel det. Fossen, som dere ser på et bilde under, var disappointing for å si det sånn! Ikke sånn som de norske fossene med andre ord. I bilen koste jeg meg uansett. Satt ved siden av Hanh og vi hadde det morsomt som alltid. Kjøpte litt mye snacks og godteri også gitt, ops. Haha.


Sushi!
Nammmm, sultene ulver!

Vi måtte grabbe til oss det vi hadde mest lyst på til slutt, haha. Gribber!


Slitne fylliker haha.


Christina angrep Hanh. Hvem vet hvorfor?


Loner-Hanzi.


Der ned gikk jeg. Og gjett hvem som ble våt på beina.....


Santa Cruz eller noe tror jeg.
Broa! Haha

Se nøye etter nå. Kanskje et forstørrelsesglass hjelper? SÅÅÅ stor var fossen ja, hahahhahahhah. Det var selvsagt ikke skandinaverne som ville se den da, det var amerikaneren, hoho.
Alt i alt var det en superduper bra tur. Jeg er så utrolig fornøyd, og sitter igjen med masse minner. Og ikke minst bilder. Jeg glemte faktisk batteriet til kameraet mitt på campus, men de andre tok nok bilder så bilder blir det. Haha.
De siste dagene har jeg vært lat og vært på Thanksgiving middag hos ei som jobber på skolen. Det var fordi vi var med og hjelpa til World Fair. Nam middag altså, det var godt! Hjemmelagd mat er det beste ever!
Framover skal jeg egentlig gjøre masse lekser, men dau som jeg er så får vi se hvor mye som blir gjort. Nei, skal være flink den siste tiden altså!
Men da må jeg komme igang, har ikke så god tid egentlig!
Over og ut.

International Education Week and HARRY freakin POTTER

Den uka her har vært en av de bedre. Faktisk kanskje den beste sålangt, og det er en god grunn til det. For det første så har det vært International Education Week på skolen, som vil si at det denne uka har handla mye om de internasjonale studentene på skolen, altså blant annet meg da. På mandag og onsdag (og egentlig fredag, men pga været ble det avlyst) bar vi flagg fra the chapel til et annet sted. Jeg bare det norske selvfølgelig:

 

  

Må jo være litt patriotiske, eller hva? På onsdag var det World Fair, hvor mange forskjellige folk fra forskjellige land hadde bord. Der kunne man snakke med folk fra andre land, få vite litt om landet og kulturen deres osv. Veldig bra arrangement egentlig, er storfornøyd! Jeg "jobba" eller var volunteer da i velkomstteltet i begynnelsen. Var vel der kanskje 1 og 1/2 time eller noe. Etter det gikk jeg rundt med noen venninner og kikka på borda osv. Fikk med meg masse greier derfra, haha. Vellykka dag.

 

 


Inne i kirka på campus før gudstjenesten.Mange flagg ja.

Norvegiaaaa, er landet som er braaa!Uuuh, nice!Jean, svensken!Det banneret lagde jeg og Mira - på 30 min!!!Her er velkomstteltet jeg stod i.Chris/James/Johnny - jeg klarte å få et bilde av han! Jippi!Fine paviljongen (skrives det sånn? Haha).Hay Mun - konfransieren den kvelden - i sin nasjonaldrakt (hu er fra Burma btw).Jippi!

 

 

Det var da International Education Week og World Fair. Det tok en del av tiden min, men hey, det gjør da ikke noe! Hadde det supert jeg! Ellers denne uka så har jeg gjort lekser, sett på TV og chilla. På fredag hadde jeg midterm exam i Geologi, så på torsdag satt jeg på biblioteket i 9 timer (!!!) og leste til den hersens prøven. Følte den gikk helt ok. Brukte mye tid på å lese til den hvertfall. Men på fredag så tenkte jeg ikke på den i det hele tatt. Da var det Harry Potter-griller som stod i hodet mitt. Klokka 10 på kvelden på fredag så vi nemlig på Harry Potter! Vi dro fra skolen klokka 5 til mallen. Der handla vi julegaver og sånn. Ble ferdig med nesten alle julegavene, og det i ÉN butikk! Haha, snakk om wonder store a! Nå mangler jeg bare to halve gaver, så er jeg ferdig tror jeg! Kofferten min kommer til å være overfylt med gaver, hvordan skal jeg få plass til noe til meg selv? Det blir spennende å finne ut, haha. Det som blir enda mer spennende er vekta, huff. Men men, den tid, den sorg. Etter shoppinga dro vi på restaurant og spiste. Der var det 45 min ventetid på bord(!!!). Haha. Det hadde ikke vi tid til. Etter litt snakking med staffen på restauranten klarte de på magisk vis å trylle fram et bord til oss - det beste bordet i restauranten. Hvordan de klarte det er ikke lett å vite, siden det var så lang ventetid. Haha, merkelige greier i grunn. Der spiste jeg noe tacogreier, var godt hvertfall. Det var med scampi, og da er det alltid godt. Så var det tid for film, jipppppppiiiiI! Og den var sååå bra, koste meg skikkelig! Spesielt når de ved siden av meg klappa ved hver mulige anledning under filmen. Haha, holdt på å daue. Vent, jeg daua litt faktisk. Haha. Jeg var forresten der med Michelle, Christina, Dorthe, Jesper og Chris. Alle er danske untatt han siste som er amerikansk. Haha, snakk om skandinavisk aften a!

 

 


De har pynta til jul allerede utafor mallen. Koselig, kommer i julestemning da ja!Michelle - en av de få som er like dilla på Harry Potter som jeg er. HARRY POTTER MANIA!Yessss, gleder meg til å kjøpe filmen allerede! Den skal sees flere ganger på kino ja!

 

 

Da jeg kom hjem på fredag gjorde jeg vel ikke så mye. Satt oppe litt til, og så gikk jeg og la meg 3 eller noe. Husker ikke helt. I går gjorde jeg absolutt ingenting. Det er ingen overdrivelse altså, heller en underdrivelse. Jeg satt i senga hele dagen og koste meg med filmer og serier. Var en deilig da, det er sikkert og visst! Jeg så på Mona Lisa Smile (som er en kjempe søt film) og The Secret (som var en slags dokumentar, men bra!). Etter de to så jeg på TV (Hanna Montana Forever liksoooom) og så Friends (I LOVE IT). Jeg la med vel klokka 2 eller noe. Og så sov jeg til 11 i dag. Deilig! Jeg stod opp, for så å gå bort på gymmen og svette litt! Utrolig deilig i grunn. Skal spille fotball senere, men tok mest styrke, så det går bra. Har vært på butikken og kjøpt ting til maleklassen og litt mat. Elyse, romkameraten min kjørte meg, utrolig hyggelig! Og nå sitter jeg da her og blogger. Haha. Burde gjøre litt lekser egentlig, hmm. Vi får se når det blir! Vi skal spille mot det norske laget i kveld da forresten, får se hvordan det går! Blir spennende hvertfall! Haha. Spesielt når alle gutta på laget mitt har vært i Vegas i helga. Jippi, heldige meg. Håper de er litt i form da hvertfall!

 

Glemte å fortelle en ting om i går da! Jeg lagde lapper til middag! Nammm, det var godt det. Lapper med brunost - den nye favoritten!

 

 
 

 

Nei, nå får jeg nesten gjøre noe! Må lage meg middag etterhvert også, vet bare ikke helt når enda, haha. Men, lekser først!

 

Til uka har jeg ÉN skoledag, jepp det stemmer! Jeg har skole på mandag, og så fri resten av uka. Det er pga Thanksgiving, thank God! Hoho. På onsdag drar jeg, danskene, Hanh og Ashley til San Francisco. Jeg skriver sikkert ikke noe før jeg kommer hjem igjen. Da har jeg nok mye spennende å fortelle, og mange bilder og vise! JEG GLEDER MEG!

 

See you guys later, 'cuz I'm soon on my way to San Francisco! Thumbs up!

HIPP HIPP HURRA

Bestejenta Marie Myhre har bursdag, hipp hipp hurra for det. Jeg skulle gjerne ha vært der og feira bursdagsbarnet selv, men det går ikke når man befinner seg tusener av mil hjemmefra. Når jeg kommer hjem skal jeg gi deg en stooor bursdagsklem vet du. Uansett, jeg håper dagen ble så bra som den kunne bli; at den levde opp til alle forventninger.

 

Jeg har kjent Marie lenge nå, det er faktisk 9 år siden. Vi ble kjent da vi begynte i 5. klasse sammen. Vi på begynte på ny skole og greier. Vi var som erteris de siste årene på barneskolen. Scala var favoritten vår, husker du det? Haha, vi hadde mye morsomt med det. På ungdomsskolen gled vi litt fra hverandre, men etter hvert på videregående fant vi tilbake til hverandre igjen. Det er noen jeg er utrolig takknemmelig for. Du er virkelig ei av mine beste venninner, og det tror jeg at du kommer til å være veldig lenge også! En god venn som deg er noe jeg aldri vil miste.

 

Nå er det jo faktisk bare ÉN måned til jeg er hjemme igjen, men i ventetiden (hoho) kan du kose deg med noen bilder av oss:

 

 

 


Da Marie var med meg på hytta for leeeenge siden. Hoho, good times.I russetiden ja!Husker du jeg hadde piczo-side? Jeg hadde tydeligvis lagt ut dette bildet av deg under venner. Hoho, måtte bare ta det med :D Litt småfjortis?

 

 

 

Hipp hipp hurra nok en gang! Dagen er snart over i Norge, men den har såvidt begynt i California.

 

xoxo,

California gurrrl

Tuesday, soon Friday

I dag er det tirdag (nei, tuller du? haha, jeg er morsom), som betyr at jeg ikke har gjort veldig mye i dag. Jeg har jo ikke skole tirsdager og torsdager, så da skjer det som regel ikke veldig mye. I dag har jeg trent (var veldig flink!), gjort lekser, sett på tv, vært på et LINK møte (om flyktninger fra Nord-Korea) og sett mer tv. Det var dagen i dag. Jo, har også hjulpet til med å henge opp lys og sånn. Den uka her er det nemlig International Education Week, og i morgen er det World fair, som betyr at det skal være show osv, og alle internasjonale kan dele kulturen sin med andre!

 

Skal ta bilder av det i morgen, det blir nok bra! Men det er ikke høydepunktet denne uka, i allefall ikke for meg. Og nei, det er ikke geologi-prøven jeg har heller. Det er PREMIEREN PÅ DEN NYE HARRY POTTER-FILMEN!!! Fy som jeg gleder meg. På fredag kveld skal jeg se den, jippi! Skal til the mall med danskene og en amerikaner, hvor vi skal småshoppe litt, spise og så se filmen! Det blir tidenes dag, årets beste sålangt! Det er sikkert og visst.

 

Så ja, det er da det som står i hodet mitt om dagen, og det er det eneste jeg kommer til å tenke på de neste dagene.

 

THREE DAYS TO GO - UNTIL I AM REUNITED WITH HARRY POTTER AND HIS FRIENDS AT HOGWARTS

Update November 14

En liten stund siden sist, men det har ikke skjedd altfor mye for å si det sånn! Tenkte jeg skulle skrive litt om det jeg har gjort da de siste dagene.

 

På torsdag gjorde jeg ikke altfor mye. Det var dagen derpå for å si det sånn. Jeg gjorde litt lekser, valgte klasser, dro på Zumba (!!!) og så på Vampire Diaries. Klassene jeg endte opp med var Biologi m/lab, Geologi m/lab (IGJEN), Tennis, Tegning og Engelsk. Woho, det blir nok gøy. Hah. Skal kanskje ha matte istedenfor Geologi da. Må bare se om jeg får kalkulatoren min tilbake! Etter at jeg hadde valgt klasser dro jeg på Zumba med Michelle, Christina og Hanh. Det var faktisk ganske morsomt, og jeg følte meg ikke sååå mye dårligere enn mange av de andre der. Så dit skal jeg nok tilbake! Håper Rut er stolt av meg nå, haha.

 

På fredag var jeg på skolen fra 8 til 3. Etter det dro jeg, Michelle, Christina, Hanh og Stephen til Camarillo hvor det er masse outlets (160 for å være heltnøyaktig). Stephen var sjåføren vår, haha. Han endte opp på kino, så morsomt hadde han det. Var veldig snilt av han å kjøre oss da hvertfall. Da fikk jeg begynt å handle julegaver, og selvfølgelig shoppa litt til megselv også da! Jeg har ikke veldig lyst til å sjekke bankkontoen nå for å si det sånn! MEN, jeg fikk veldig mye fint. Kjøpte blant annet UGGs til 600 NOK! Da kan man jo ikke bare gå forbi! Da jeg kom hjem gikk jeg og la meg til slutt. Gjorde ikke noe som er verdt å nevne (husker ikke hva jeg gjorde engang, haha).

 

På lørdag, i går altså, gikk jeg for å trene i halv tolv-tiden, men da var treningsstudioet stengt! Så da gikk ikke det. Takk for den. Gud vil virkelig ikke at jeg skal trene! Senere dro jeg på fotballkamp, soccer altså, med ei som heter Ivy. Hu var ballhenter der eller noe. Var ikke den beste kampen, og vi tapte, så var ganske kjipt. Men morsomt fordet da. Det var jo fotball! Etter det gikk jeg hjem, gjorde lekser, så på Friends, og bare masse tull resten av kvelden.

 

I dag er det søndag! Nå skal jeg snart dra og trene siden jeg ikke fikk gjort det i går. Så skal jeg på møte med en klubb jeg er med i. Neste uke er det nemlig International Education Week, så da skal jeg bære flagget mitt, det norske altså, på mandag, onsdag og fredag! Det blir spennende, haha. Så er det Frustrerte Fruer i dag, jippi. Det gleder jeg meg masse til! Klokka 11 i kveld må jeg ta turen bort på gymmen igjen, for da er det tid for innefotball! SÅ SEINT!!! Kommer til å dø i morgen, har time klokka 8! 6 timer med søvn, hei på deg! Men siden det er så gøy å spille innefotball, så overlever jeg!

 

Til uka skal jeg ikke så altfor mye. Skal bære disse flaggene da, og gjøre lekser. Og se på TV. Kommer ikke på noe mer som skjer. JO, jeg har prøve i Geologi på fredag, æsj. Det er 5 kapitler eller noe, og det er jeg overhode ikke klar til. Det får gå som det går. Håper på en B. En annen ting som skjer på fredag er at den nye Harry Potter filmen har premiere :D OOOOH GUUUD, som jeg gleder meg! Skal ikke på premieren, som er natt til fredag, siden jeg har midterm, men skal dra i løpet av helga eller noe. Uka etter er det tid for San Francisco-tur!! Da skal jeg, Michelle, Christina, Hanh og Ashley (Hanhs romkamerat) sette nesa mot nord. Vi skal kjøre dit på onsdag og bo på hotell der til søndag. DET gleder jeg meg til altså! Jentetur delux!

 

Etter turen er det bare 3 uker eller noe så skal jeg hjem :D Woho, jeg er SÅÅÅ klar for det for øyeblikket. Jeg er så utrolig sliten hele tiden, så en ferie skal komme godt med. Spesielt en hvor jeg er hjemme! Haha.

 

Æsj, jeg blør neseblod, så derfor må jeg vente med å gå og trene. Sikkert ikke noe dere vil høre, men livet mitt er fylt med det akkurat nå! Haha, ja det er veldig spennende nemlig. Men men, det var hvertfall det som har skjedd i det siste og kommet til å skje.

 

Vi blogges senere, er det ikke det man sier? Hahahhahha.

 

Over og ut.

 

PS: Bilder er overvurdert.

BIRTHDAY PARTY IN LA

I går hadde Christina, den ene dansken, bursdag. Og det måtte selvfølgelig feires. Da dro vi, 12 stykker eller noe, ut for å kose oss i byen. Vi ble henta klokka 7 på skolen av en limo som tok oss til restauranten vi spiste på. Jeg spiste hummer, siden jeg feira meg selv litt også! Man har lov til det når man ikke fikk en ordentlig bursdagsfeiring vett :) Etter det dro vi på bar! Vi skulle egentlig på en bar som heter Sky Bar (eller noe), men den åpna ikke for alle gjester før 12 (og når vi kom tilbake så fant vi ut at jeg og Hanh, som er under 21, ikke fikk lov å komme inn. Dumme regler). Istedenfor gikk vi på the House of Blues, som jeg syns var et mye bedre alternativ. Der spilte det live band, med bra musikk! Kjempe bra kveld altså! Tok selvfølgelig noen bilder, selvom kameraet mitt er litt småødelagt:

 

 


Dorthe (dansk), Hanh (norsk) og Alex (østerrisk)Inni limoen!


Again.


LA in night time.


Utenfor restauranten.Folket.Hanhzi.Tyler, Alex og Christian/Chris/James/Johnny (veldig internt!)Meg og bursdagsbarnet!Lobster crew!Gutta boys!Ashley og Hanh!Matvrak #1Yummm!Bursdagsdessert for bursdagsbarnet!James var sangeren denne kvelden. Nydelig i grunn!Andy og Willy (Valmir)Desserten, hahah.


Outside of the limo!Flinke fotografen Alex, haha.Paparazzi, that is my job for now on.


Gitarrrrra, Marrrrtine :DHaha, der dukka Tyler opp gitt!Det første bandet som spilte på the House of Blues! Kjempe bra!


Ehm, random.


Michelle og Hanh!Og der var kvelden over, og det var på tide og dra tilbake til det vidunderlige campuset igjen.

 

 

Jeg hadde det kjempe bra, digger å være med de folka her. Det er skikkelig synd at mange av de drar om 1 og 1/2 måned. Herregud, tiden går fort! Da er det Alex, Andy, James og Willy som drar tilbake til sine hjemland, som er Østerrike og Sverige. Men før den tid skal vi nok ha det morro igjen ja.

 

Da blir det forresten San Francisco-tur på meg da! Jeg er overglad, det er ikke mulig! Jeg, Ashely, Hanh, Christina og Michelle skal leie bil og dra 24. november til San Francisco. Der skal vi være helt til søndag. Det blir herlig morsomt! Vi kose oss kjempe masse, gleder meg helt vilt allerede. OG det er bare to uker igjen, tenk på det da! Det går fort :D

 

På fredag, som da er i morgen, skal jeg på shopping på outlets. Det blir braaa. Det er jeg og Hanh som skal hvertfall, og så skal Stephen være med også (vi måtte jo ha sjåfør, haha). Veldig snilt av han å bli med da! Michelle skal vel kanskje være med også. Gleder meg masse, da blir det julegaveshopping :D Hoho!

 

I dag er dagen for å velge klasser. Det blir spennende. Håper jeg får alle klassene jeg vil ha, det hadde jo vært helt supert!

 

Før den tid skal jeg gjøre litt lekser, og, hmm, kose meg? Våkna tidlig i dag, 9 faktisk. Og var oppe ganske seint i går. Men men, sånn er det nå. Og i kveld er det Vampire Diaries og Nikita, og så et improvisasjonsshow som noen elever på skolen har annenhver torsdag! Woho, det blir bra :D

 

Det var det jeg hadde å si for i dag, snakkes senereee.

 

Over og ut.

HURRA FOR MEG

BURSDAGSBARN - Det er det jeg er i dag :D Woho, jeg smiler fra øre til øre, seriøst! Har det helt supert jeg!

 

Såå, ja i dag har jeg hatt skole siden 8. Men det gjør egentlig ikke så mye siden jeg var ferdig 3. Har skypa med Mamma og Nora i dag, og Pappa har prøvd og ringe meg et par ganger. Jeg prøvde å ringe tilbake, men det funka ikke. Vi får ta det på skype når du kommer hjem igjen! Var hvertfall veldig koselig voice mail du la igjen :)

 

Da jeg kom hjem fra skolen satte jeg meg rett i senga og begynte å åpne alle tinga jeg har fått i posten. Korta var kjempe koselige! Takk til alle jeg fikk av! Og så var det gigapakka da! Å herre, den var jo ikke lite tung heller da. Og vet dere hva? Jeg fikk AKKURAT det jeg ønska meg! Dere må nesten se det med egne øyne:

 

 

 


Nammm, smågodt!BRRRRUNOST!!!Yummy, masse godtgodtgodteriiii! :D

 

 

Ja, så dagen har vært helt super sålangt! Gaven toppa alt, kunne ikke blitt bedre! Så nå har jeg begynt å smake på herlighetene fra Norvegiaaa!

 

"Norvegiaaa, er osten jeg vil ha...."

 

Hoho, gleder meg til å komme hjem. Miss you guys, a lot.

 

Da sier jeg hade for nå, kan jo hende det blir flere innlegg i dag :D Hvem vet?

LOS ANGELES MUSEUM OF ART (eller noe sånt..)

På fredag var jeg på field trip med maleklassen min. Vi dro til LA på et museum der, og vi hadde det faktisk veldig morsomt. Det var mye artig å se på, og læreren vår er jo alltid et show. Så, det var gøy. Jeg, Sam, Maisie og Darryl kjørte sammen dit, og hadde det helt supert på roadtrip. Man kan vel kalle det det, da hjemturen varte i 2 timer i kø. Kjempe morsomt! Uansett jeg har et par (MANGE) bilder fra dagen, so here you go:

 

 


Utenfor museumet.A Yellow Cab!!!

Ehm, masse lamper?

Malegjengen! (eller en del)LACMA - tror museumet het det!?Dette likte jeg!

MaisieBasketballs!haha, støvsugere!Ja, her var det mye rart!Dette bildet har jeg skrivd stil om, sånn btw.Do you recognize him? Hint: The King of Pop... again.Hollywood-skiltet. Kameraet mitt bestemte seg for å bli ødelagt, så fikk ikke zooma mer. Dumme kamera.En, ehm, labyrint av art eller noe.Den her kunne jeg LETT ha brukt, digga den!Her var det mange skulpturer fra Mexico. De så litt kjente ut, haha.


 

 

Ja, og det var den field trippen da. Hadde det helt supert jeg. Med supre folk så blir alt bra vett. Da jeg kom hjem dro jeg rett på butikken med Erik. Fikk kjøpt litt mat og sånt, som jeg jo trenger. Man må jo ha mat! Så gikk jeg bort til volleyball-kampen som var på skolen, der jeg traff på noen norske og satt sammen med de litt. Jeg fant nemlig ikke Ivy, som var hu jeg skulle møte der borte (hu var på jobb). Men så fant jeg hu etter litt, så var med hu, snakka og sånn, og så måtte jeg løpe videre for å dra på filmkveld (hvor vi så Aladdin, kjempe morsomt i grunn! Haha, hvem skulle tro det?) og så Atomic bowling (eller noe sånt var det de kalte det). Hadde det gøy. Her er noen bilder fra det:

 

 


Mira. Super jente hu altså, morsom!

Chris (jeg haterrrr deg) og Mira.På Bowlinga!

 

Jo, som du ser under et av bildene så står det at jeg hater Chris. Og ja, jeg hater han. Eller misliker han hvertfall. Han er så manipulerende og eksluderende at det ikke er mulig. Jeg spurte i går om jeg kunne bli med han og noen andre (alle vi er venner, eller trodde jeg da) på shopping, siden de skulle det, men da fikk jeg NEI! Haha, kan du tro det? Går det ann å bli så utrolig teit i hodet? Jeg er ferdig med han altså, takler han ikke. Æsj.

 

Ja, så i går var jeg ganske så sur store deler av dagen. Men så var jeg sammen med Ivy igjen og det muntra meg opp masse! Skulle egentlig overnatte i dormen hennes, men så skjedde ikke det. Gjorde ikke altfor mye for var veldig trøtt. Meen, det får bli en annen gang :)

 

I dag er det tid for lekser og enda en innefotball-kamp. Det blir bra, jeg ELSKER det :D Virkelig altså! Det er så utrolig morsomt. Alex på laget mitt ble skada forrige uke, i kamp, som er utrolig synd for han var viktig for laget vårt! Men, vi får prøve å klare oss uten han! Håper det går bra i dag hvertfall, det kan være bursdagsgave til meg, haha.

 

For ja, i morgen er det bursdagen min!!! Hoho, jeg gleder meg til å åpne den gigantiske pakka som du ser i innlegget under eller noe. Det blir bra! Jeg skal spise middag med Ivy hvertfall, og så veit jeg ikke. Jeg skal holde meg langt unna Chris, for på bursdagen min skal ingenting ødelegge for meg. Selv ikke han. Det blir en merkelig bursdag, det er sikkert og visst. Men forhåpentligvis så klarer jeg å kose meg selvom jeg ikke har mine kjæreste her.

 

Nå må jeg løpe med vasken, jeg har altfor mye å vaske i dag! C u later aligator!

FOUR DAYS TO GO

Nå er det bare 4 dager igjen. Til hva spør du? Til bursdagen min veel. Jeg har ingen store forventninger til burdagen min sånn egentlig. Alle jeg pleier å feire med er jo i Norge, mens jeg er her! Hmm, tenkte jeg ikke over beslutningen om å dra hit godt nok? Neida, jeg bare tuller. Jeg får nå se hva som skjer på bursdagen min, det jeg vet er at jeg IKKE skal gjøre lekser den dagen. Det er sikkert og visst. Og så skal jeg spise MASSE godteri, for jeg VET at jeg får det i den giganstiske pakka fra Norge (det stod utapå, haha). Fikk også masse brev, så nå gleder jeg meg til mandag.

 
De her gleder jeg meg til å åpne!!!

 

I går hadde jeg en god dag. Jeg hadde framføring i engelsk, og da sa læreren at jeg hadde hatt den beste framføringa hittil, og at de andre burde lære av meg. Jeg ler, haha. I religion fikk jeg igjen midtermen, og da fikk jeg A! JIPPI!!! Nå er jeg storfornøyd! Etter skolen var jeg dødstrøtt, så sov litt. Så laga jeg fisk, nammm. Og så på Hellcats! Dagen var komplett. La meg før 11, flink altså! Satt ikke oppe til 3 denne gangen, haha.

 

I helga har jeg null planer, som er litt kjedelig, men det kan være litt bra og igrunn. Da får jeg slappa av, trent og gjort masse lekser. Jaa, og sett på tv da, ikke glem det! Føler for å ligge i senaga hele dagen, men det går ikke.

 

Det var alt jeg hadde å si for i dag!

 

Over og ut.

Are you ready to be frightened?

I går var det, som sikkert ingen har fått med seg (ironi), Halloween - the night to be frightened the most. Noen av vennene mine hadde bestemt at VI ikke skulle kle oss ut. Teite greier, tar man liksom bestemmelser for alle nå plutselig? Jeg syns det blei litt for dumt, så jeg endte med å kle meg ut som en hippie. Jeg tok bare ting jeg hadde på rommet, og det så ikke så ille ut. Takk Gud for at jeg har langt hår (dere ser det på bildene!).

 

 
 

Vi dro til ei som heter Nancy. Morsom jente, enda morsommere når hu har fått i seg litt.  Festen dreide seg mye om beer pong, som alle fester her borte gjør. Jeg ble godt kjent med noen jenter som var utrolig hyggelige, så får håpe jeg ser mer til de på campus. Ellers så snakka jeg med ei jente som kjente meg igjen fra da det var fotballmøte i begynnelsen av semesteret. Hu sa at sesongen dems er over veldig snart, og at de ikke har noe mer før neste høst (her spiller dem tydeligvis bare fotball på høsten). Så da spurte jeg om hu trodde jeg kunne trene med dem på våren, siden jeg vil prøve meg til neste høst, og det trodde hu gikk helt fint. Smiler fra øre til øre altså! Jeg er såååå glad!

 

Men tilbake til festen: En venn, som forresten egentlig var sjåfør, drakk seg dritings og mer enn det. Og jeg har ikke mye til overs for sånne folk. Det var fjortisfyll for å si det mildt. Teite greier. Men uansett, det førte til at alle vi måtte dra hjem klokka 12. Jippi, takk for den! Det var morsomt så lenge det varte da!

 

I dag er jeg dødssliten. Satt seriøst i hele går med religion. Og btw, på fredag hadde noen nordmenn tidenes Halloweenfest, og jeg var IKKE der. Angrer så sykt! Satt hjemme og gjorde lekser jeg, nerd som jeg er. Jaja, blei ferdig med stilen da hvertfall! Så også på fotballkamp i går, soccer altså, og de vant som betyr at de vant hele serien. Flinke Regals det tenker jeg :) I dag skal jeg lese religion, egentlig ikke blogge men så skjedde det allikevel gitt, på møte i en klubb jeg er med i, handle art supplies ooooog spille innefotball :D Gleder meg til det siste, men håper vi vinner! Good luck to us!

 

Det var alt for denne gang, vi ses face to face om 7 uker folkens. Fram til da:

 

OVER OG UT.

Hallo på do

Ja, spennende tittel, jeg vet. Men det er ikke så mye spennende som har skjedd i dag for å si det sånn. Uansett, det er en stund siden jeg har blogga, jeg beklager det til de som faktisk leser bloggen min. MEN, til mitt forsvar, jeg har hatt mye å gjøre. Denne uka har jeg nesten ikke sett på TV, og det er HELT sant. Jeg, TV-slave som jeg er (eller pleide å være iallefall), har brukt tiden til noe annet: LEKSER OG SOVING. På mandag så jeg litt da, ops, men på tirsdag satt jeg seriøst hele dagen med geologi. Ikke tull. Og det lønte seg, det gikk bra på quizzene! Engelsk midtermen jeg hadde derimot kunne ha gått bedre. Var så utrolig sliten på onsdag. Etter middag gikk jeg rett og la meg. Jeg våknet seinere, MYE seinere. Mer nøyaktig 6 timer seinere, da klokka var 12. Shit. Det var smart Andrea, klapp på skulderen der. Etter 6 timers søvn på dagen, fikk jeg selvfølgelig ikke sove. Så da ble det 3 timer med lekser, spising og The Big Bang Theory. Var konstruktiv der syns jeg. Ble faktisk ferdig med noe som skulle leveres på fredag. Og jeg begynte med det da også, flinke meg. Haha, hva man kan gjøre på natta altså. Pga jeg sovna, og sov så lenge, så fikk jeg ikke sett Hellcats. Shit tenkte jeg da, men det viste seg at det bare var reprise, eller det ser ut til at det bare var det hvertfall!? Liker nå iallefall å tro det. One Tree Hill hadde også reprise, teite greier. Eller det var hvertfall ikke noen ny episode som gikk.

 

I går, torsdag altså, hadde jeg fri. DIGG. Men jeg hadde en avtale med en tutor klokka 9, så måtte jo opp ganske tidlig egentlig. Etter 5 timers søvn faktisk. Litt slitsomt, men hadde jo hatt en 6 timers lang powernap før det da, så skal vel egentlig ikke klage. Hos tutoren gikk det bra, skulle bare få retta en stil, siden den teller veldig mye av karakteren min i religion. Det gikk bra, jeg gikk hjem og retta den etterpå, og så aner jeg ikke hva jeg gjorde. Iallefall ikke noe konstruktivt. Var litt småsliten, så ble sikkert litt Facebook kan jeg tenke meg. Senere gikk jeg og trente, og så var det tid for VAMPIRE DIARIES og NIKITA :DDD Superbra serier! Spesielt VD, og SPESIELT denne gangen! Gleder meg til neste gang, siden Elena er i TRØBBEELLLL! Uuuhuuuh! Gled dere :D Jeg vet du gjør det Maria, haha.

 

I dag, fredag altså, har jeg vært på skolen, hvor jeg fikk igjen engelsk midtermen min. Tror jeg fikk B, eller noe. Håper på det hvertfall. Neste gang skal det gå bedre, det må det. Fikk også igjen den ene quiz'en, full pott :D Woho! Etter skolen satte jeg meg ned for å skrive freewrite (altså skrive alt jeg kommer på om et emne) på boka jeg har lest. Satt i 3 timer og skreiv søren meg bare ÉN side. Dårligere greier skal man leite lenge etter. Er ferdig nå da, HELDIGVIS. Jeg, Nicolai og Erik skulle egentlig ha litt norsk tid i dag, eller hva man skal kalle det. Nico ble nemlig kasta ut av rommet av romkameraten som fikk besøk av kjæresten. Da løper han til meg, haha. Takk for den. Men men, ganske koselig. Bortsett fra at Erik ditcha oss, men vi hadde det fint vi. Vi gikk bort til Trader Joes, handla litt smått, og gikk på en mexicansk restaurant (hvor jeg fikk meg kjæreste. Han var 16 måneder gammel, supersøt!!). Kjempe god mat til en billig penge, ikke dårlig det altså. Så gikk vi hjem, boltra oss i loungen i dormen min og så på TV mens vi spiste Skittles. Mm, godt! Etter det skilte vi lag, og jeg gikk tilbake til skrivinga mi. OG BLE FERDIG! JIPPI!!!

 

Nå kommer en liten bildeserie fra meg. Husker ikke når de er tatt, en eller annen random dato. Ikke viktig, haha.

 


Det begynner bra, men så kommer sannheten om hvordan jeg virkelig er:

Ja. *kremt* Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, så jeg velger å ikke kommentere saken videre..Danskene putta opp på døra mi. "Hej fra Scandinavia" står det (tror jeg, haha), og det norske flagget da selvfølgelig!

 

Nå begynner det forresten å bli utrolig kaldt her i Calfornia. Jeg trodde aldri det skulle skje, ærlig talt, jeg trodde det var sommer året rundt. My bad, det er det IKKE. Derfor må jeg nok kjøpe meg litt varmere klær, noen iallefall, i nærmeste framtid. Det var bare det å komme seg på mallen da. Hmm. Det største problemet her nede for å si det sånn: Hvordan kommer man seg rundt? Ja, jeg må nok kjøpe bil ser det ut til. Overlever ikke 3 år sånn som dette altså. Jeg har gått igjennom nettsiden til Hollister, og har forelska meg i altfor mye. Det er min yndlingsbutikk her ned, sammen med Forever21, jeg bare eeeelsker den! Superfine klær, i min stil, til en billig penge. Betalte liksom 240 nok for en olabukse, det er ikke dyrt! Og den er kjempe god å gå i. Perfekt for meg altså :D

 

Dette er jo Halloween weekend da folkens, hvis dere ikke visste det. Det er stort her i USA, for de som var uvitende om det også (HAHA), og det er derfor fester i mange dager rundt denne dagen. I morgen skal jeg på fest, men UTEN kostyme desverre. Jeg hadde lyst til å kle meg ut, men så bestemte noen at VI ikke skulle kle oss ut. Her tar man betsemmelser for alle tydeligvis. Litt synd, siden jeg virkelig hadde lyst til det. Men men, jeg har jo to år til igjen hvor jeg kan kle meg ut da, får bare tenke på det. På søndag er det tid for enda en innefotball-kamp. Vi skulle spilt søndagen som var også, mot nordmennene, men de møtte ikke opp siden de var i Miami, Florida, så da vant vi på walk-over. Jippi, enkel kamp i grunn. Gleder meg til søndag da, det blir gøy. Det som ikke blir gøy derimot, er midtermen jeg har i religion på mandag - i det nye testamentet. Jeg skal begynne å øve i morgen, og skal være flink så jeg slipper å sitte hele søndagen med det! Jeg har andre ting jeg må gjøre også! Huff, jeg må få A på den altså, for jeg vil ha A i den klassen.

 

Nå føler jeg det ble mye tomsnakk her, men noe var vel litt interessant? Eller? Jaja, jeg blogga da hvertfall. Ligger snøen fortsatt på Jessheim forresten? Når jeg lander på gardermoen bør det være snø ute altså, ellers klikker jeg i  vinkel. Det er jo hovedgrunnen til at jeg kommer hjem. Og alt det andre da, haha. Jeg har det morsomt for meg selv, dårlig humor når man er trøtt. Jaja. Nattinatt.

 

Over og ut.

 

HOMECOMING WEEKEND

Denne helga er det Homecoming Weekend på skolen min. Det betyr at tidligere elever skal "komme hjem," altså komme tilbake til skolen, denne helga. I forbindelse med det har det vært masse aktiviteter på skolen. Det begynte på fredag med bingo og tivoli. Jeg var ikke med på bingoen, men tivoliet var jeg på, og det var veldig morsomt. Og det beste med det: ALT VAR GRATIS. Til og med mat og drikke var gratis, noe som gjorde alt tusen ganger bedre. I går, altså lørdag, var det Homecoming Game, som er amerikansk football da. Jeg syns det er rimelig kjedelig, så jeg endte opp med å se på ordentlig fotball istedenfor. Kjempe morsomt å se på jentene spille, og det gjorde at jeg savner å spille ordentlig fotball såååå mye mer. Jeg skal prøve meg neste år, det er sikkert og visst. Etter det var jeg med på et service project for den ene klubben jeg er med i. Det eneste vi gjorde var å guide folk til der hvor det skulle være en festival etter kampen. Ikke noe stort egentlig, og det varte bare i en times tid. Så var det tid for festival og enda mer gratis mat. Og Ben & Jerry's is, naaammmmm. Det er bare sååå godt, utrolig! Deretter gikk jeg tilbake til rommet for å gjøre lekser, ble oppholdt litt på veien av noen koselige folk, begynte så smått med geologi, fant ut at jeg ble litt småditcha i forbindelse med komedieshowet jeg skulle på, og endte opp med å gå til gymmen (igjen, andre gang den dage! jeg er flink) med ei som heter Ivy. Utrolig hyggelig jente, det er sikkert og visst. Hu skal forresten bo på rommet mitt i juleferien, siden hu ikke skal hjem og hu trenger et sted å bo!

 

Det var da det som har skjedd de siste dagene. Jeg gjorde forresten mer geologi i går, før jeg la meg halv 12. Våkna halv 10 fri som fuglen. Har ikke følt meg så uthvilt på lenge. Men jeg har blitt forkjøla, ikke bra. Og i dag som det er innefotball igjen, passer perfekt.

 

Uansett, jeg tok noen bilder fra helga, ikke veldig mange, men noen få. Så her kommer da de:

 


Stadionen (stadiumen eller stadiumet?) hvor kampen ble spilt. Fra midten av november skal kamper spilles på den nye stadionen.Masse masse masse folk. Vi fikk ikke sitteplasser for å si det sånn!ORDENTLIG FOTBALL! GOTTA LOVE IT!!!

Volunteers - jippi, fine t-skjorter!FestivalWelcome home alumnies

 

Nå er klokka snart 1, og jeg skal vente med lekser en stund til. Jeg har ikke noe å gjøre i dag, og har blitt forkjøla, så må kose meg litt før. Haha, sånn er det. Trenger noen fridager også. Jeg har skypa med besteMarte da, leeeeenge. Haha, alltid like koselig og ikke minst morsomt! Skypa litt med Mamma også, men så gikk hu, haha. Nå har jeg egentlig mest lyst til å se på film og kose meg med Stratos (mmm, får vann i munnen av tanken!). Problemet er hvilken film jeg skal se? Alltid like vanskelig, men jeg får ta å søke litt på nettet.

 

Håper alle i Norge har det supert. Jeg har hørt rykter om snø? JEG VIL OG HA SNØ! Så vet dere det. Jeg skal få med meg noen til vinteren for å stå på snowboard, det er sikkert og visst! Jeg tror jeg har fått med meg en. Får snakke med resten av surfegutta også. Eller longboardgutta kan jeg vel kalle de. Og jo, forresten, jeg har blitt flink på longboard :D Jippi, og det er superduper gøy! Haha. Skal ta det med hjem til sommeren og skate masse! Wiiii!

 

Til uka skal jeg gjøre masse lekser, gleder meg allerede. Jaaa, selvfølgelig. Og forresten: DET ER 2 MÅNEDER I DAG TIL JULAFTEN!!!! Kan du tro jeg er ivrig eller? Gleder meg helt villt!

 

Det var alt for nå.

 

Over og ut.

JEG HAR FÅTT BREV!!!

Jippi, for noen dager siden fikk jeg brev igjen :D Og det var braaaa, selvfølgelig. Jeg fikk en pakketing fra Nora med diverse saker oppi og et postkort fra Marte da hu var i Østerrike forrige gang. Jeg smilte fra øre til øre - bokstavelig talt. Jeg tok bilder av alt det rare Nora hadde inkludert i pakka hvertfall, jeg vil jo dele det med resten av verden:

 Damon Salvatore aka Ian Somerhalder
 

Det var alt fra Nora. Jeg tok ikke bilde av Marte sitt kort, men det var kuuult, og jeg ble KJEMPE glad for det. Bare så du vet det Marte :D Glad i deg vet duuu!

Oppdatering fredag!

Jeppsipepsi, nå er det litt lenge siden jeg har oppdatert alle leserne mine (haha). Grunnen er at jeg har mye å gjøre, i forhold til skolen altså! Jeg har sitti mye med lekser den uka her, og jeg ble i dag ferdig med en stor religionsoppgave (som vi forresten fikk på onsdag, så har vært FLINK!). Jeg hadde avtalt med meg selv at jeg skulle sitte med geologi i dag og bli ferdig, men jeg og meg selv er ikke helt venner for øyeblikket, så det skjedde ikke. Jeg gjorde jo ferdig religion da. Og så ble jeg så sulten at jeg ikke klarte å konsentrere meg, så da måtte jeg lage mat. Men så var ikke det nok, så da ble det nok en gang frokostblanding. Jeg gleder meg til å komme hjem til hjemmelaga mat jeg, mmm. Er en smule lei av frokostblanding etter å ha levd på det i to måneder for å si det sånn. Sånn går det når man ikke gidder lage noe annet.

 

Ellers har jeg ikke hatt geologi hele uka, og vet du hva? DET HAR VÆRT HELT HERLIG! Har storkost meg UTEN geologi, haha. Det er vel heller det at jeg har slutta tidlig hver dag som har vært bra, får vi da hvertfall håpe. En annen god nyhet er at malelæreren min var syk i dag så hadde ikke time. Den dårlige nyheten var at jeg måtte være der fordet for å komme lenger med maleriet mitt. En tredje god nyhet er at engelsklæreren min elsker meg. Haha, han gjør virkelig det altså. Og det er jo bra. Hvertfall ett fag jeg kan få A i.

 

Nå er det forresten Homecoming Weekend på skolen, så det er masse aktiviteter denne helga. Skal på tivoli i dag, så det kan jo bli gøy. I morgen er det Homecoming Game, altså amerikansk football, som det sies skal være den største i sesongen, så må nok ta meg en tur bort der gitt. I morgen kveld aner jeg ikke hva skjer, men det finner jeg vel ut av. På søndag er det tid for kostymeshopping (forhåpentligvis!) noe jeg gleder meg supermye til :D Og så er det innefotball-kamp. Vi MÅ slå dem, det er nordmenn for svarte!

 

Neste uke har jeg en midterm exam og to quizer på samme dag. Takk for at lærerne må legge alt på SAMME DAG! Amen. Har også framføring av boka mi (hvor jeg ikke aner hva jeg skal si) og innlevering av enn stilting. Ja, så har nok å fylle tida mi med neste uke også. Glad for at jeg er ferdig med religionen. Selvom den ikke skal leveres før om 3 uker eller noe så er det jo faktisk ganske greit å bare bli ferdig med den med en gang! Det syns hvertfall jeg, men jeg vet om noen som ikke gjør det (HAHA).

 

Ellers så er det veldig spennende i alle tv-programmene jeg følger med for tiden. Nesten for spennende, jeg vil jo se de hele tiden! Bra det bare går én gang i uka sier nå jeg.

 

Og jo, jeg tror magen min har utvida seg (nei nei nei!!!), for jeg er fortsatt sulten. Det er ikke riktig. Da må jeg krympe den igjen, haha. Lykke til med det Andrea.

 

Det var alt det superduper "viktige" jeg hadde å fortelle dere i dag. Livet mitt er fyllt med spenning, det er sikkert og visst. Om 3 dager har jeg vært her i 2 måneder, hvor crazy er ikke det? Tiden har gått FORT! Noe som betyr at det ikke er lenge til jeg skal hjem igjen :D Woho, gleder meg. Savner snø. Riktig det, savner SNØ! Ingen andre her som gjør det, bortsett fra meg. Teite nordmenn.

 

Ingen bilder i dag, for har ingen nye, og jeg ser ikke meningen med å legge bilder i innlegg uten at de har noen betydning for det jeg skriver om. Ja, det er sånn det er. Haha. Jeg har altfor lite å gjøre (egentlig ikke) så da blir det bare tomskriving.

 

Bla bla. Hadebra

Cheesecake Factory

Nå har jeg kommer hjem fra Cheesecake Factory. Og ja, det er fortsatt like godt. Jeg har litt dårlig samvittighet nå for å si det sånn, men jeg skal trene i morgen. En skikkelig treningsøkt. Men det var hvertfall veldig koselig å spise der, jeg har det jo alltid hyggelig med de folka! Jeg var der med Jean, Chris, Yue, Shugo og Mei. Og vi har det så morsomt sammen! Her kommer noen bilder fra restaurant-besøket (ikke veldig mange, men noen få er bedre enn ingen!)

 

 

 


Måtte ta bilde MENS jeg hadde mat i munnen. Typisk.Jumbo-something. Veldig godt hvertfall. Det var pasta, kylling og reker (eller scampi som det egentlig var). Mmm!Meg og Yue. Hu er morsom altså!Jeg og Yue delte cheesecake. Vi tok the 30th anniversary cake. Haha, det var to par som hadde anniversary i dag, hoho. Det lo vi av en stund :DDette er Chris/James. Han var ikke med oss, og han så oss heller ikke. Jeg sniktok et bilde av han, mens han var på date med Nicole, peer advisoren min!Dette har IKKE jeg tatt!

 

 

Etter vi var ferdige på restauranten, dro vi videre til Target. Jeg skulle kjøpe TV-kabel (!!!!) til den nye TVen min, og da ble det shoppa litt annet også. Slapp av Mamma, jeg kjøpte mat som jeg faktisk trenger. Jeg må jo spise! Vi tok noen bilder her også! Det er også noen fra Ralphs, en matbutikk.

 

 Jeg vil ha denne bilen!!!ShuuuugooooooBILEN MINShugo tok en barnevogn, haha.Shugo og Mei

 

 

Det var da kvelden min. Nå sitter jeg i senga med MacBooken på fanget og ser på TV. Jeg er superdupermega glad, jeg kan ENDELIG se på TV! Det har jeg savna. Da jeg skrudde på TVen i stad, hadde jeg TO KANALER! Hva er det for noe liksom? Da angra jeg såååå mye på at jeg hadde kjøpt meg TV. Men så fant jeg ut hvordan man adder kanaler, så nå har jeg MANGE :D Til og med Disney Channel. Hoho, det er morsomt!

 

Jeg har også kjøpt meg nye joggesko i dag! Jeg kjøpte lilla Kayano fra Asics. Det er seriøst verdens beste joggesko, jeg bare eeeelsker de! De jeg har begynner det desverre å bli hull i, så derfor måtte jeg skaffe meg et par til!

 

Ellers så har jeg kjøpt meg longboard, altså skateboard. Jeg har ikke turt å prøve å det ute enda, men skal vel gjøre det i morgen. Jeg må bare forsikre meg om at INGEN ser meg. Haha, jeg er litt nervøs for å si det sånn. Men det går sikkert bra, det blir gøy :D

 

Jeg er bare såååå glad for å ha fått TV! Haha, høydepunktet of semesteret!

 

I morgen skal jeg gjøre lekser! Og har jeg ikke noe å gjøre på kvelden, så har jeg iallefall TV. Så da overlever jeg. Hoho. Det var det jeg hadde å si for denne gang. Håper dere har det bra i Norge. Jeg savner dere alle sammen! Jeg gleder meg også til jul hvis dere ikke visste det. Det går vel ikke ann å nevne det for ofte vil jeg si. Haha. Jaja, whatever, hadebra fra en trøtt California-jente.

 

Over og ut.

MIDNIGHT MADNESS

I går var det Midnight Madness. Og hva er det lurer dere på? Det er åpningen av basketball-sesongen. Det var masse konkurranser, utdeling av gratis T-skjorter og ikke minst bøtter og spann med school spirit. Det var utrolig morsomt. Alt som har med school spirit er utrolig kult, og jeg føler meg heldig som har muligheten til å oppleve det. Jeg gikk med danskene Christina og Michelle, Erik og Chris (James, Johnny etc. Haha, intern), og der borte møtte jeg Lyndsey fra engelsk-klassen min. Vi skulle egentlig sitte sammen, men så ble vi borte fra hverandre da vi gikk inn i gymsalen. Jeg tok jo selvfølgelig MASSE bilder, noen spennende håper jeg, så her kommer de:

 

 


På vei inn i gymsalen.

Masse folk, og maskottene våre som danser sammen. Haha!

De søte danskene og østerrikeren James.Han som snakka, haha.Mer snakking. Presentasjon av Midnight Madness.Nasjonalsangen, selvfølgelig. Hu var veldig flink da.Skytekonkurranse. Haha, de sugde.Cheerleaders

Spisekonkurranse. Pølser, jippi!

One, two, three, EAT! Og "armene dine" er personen som står bak deg. Morsom vri :DPut your hands up, maybe you'll catch one of the T-shirts. Don't think so.Dancers.Gratis pizza til den delen av gymsalen som skreik høyest. Det var IKKE oss.

Venter på at Regals og Kingsmen skal komme inn.Cheerleaderne er klare.

Og btw, verken jentene eller guttene var spesielt treffsikre på kurven. Det lover bra, ja...
 

 

Det var da Midnight Madness. Det begynte i 11-tiden, og varte da til over midnight (no kidding). Det førte til at jeg ikke var i seng før klokka 1. Åååh, det var så tungt å stå opp i dag tidlig. Jeg hadde time klokka 8, som betyr at jeg måtte sette vekkeklokka på 7. Slumring to ganger ble det da, men 6 timer søvn er absolutt ikke nok for meg. Så nå er jeg ganske så død. Jeg må vel legge meg snart.

 

Ellers så hadde jeg grammar-test i engelsken i dag, og jeg tror det gikk veldig bra. Læreren min ble også veldig imponert over meg i dag. Vi skulle levere inn kildene til research paper'en vi har og ha med notater fra de kildene vi hadde, og jeg hadde virkelig gjort det ordentlig. Så da jeg leverte det sa han "Wow, I'm impressed!" Haha, jeg måtte bare le, men var morsomt da :D

 

Ellers så var jeg ganske deppa i dag! Jeg fant ut at jeg må ta fire geologi-klasser for å få bachelor-graden min. Og geologi er ikke det faget jeg syns er best for å si det sånn. Det er interessant, men jeg har litt vanskelig for å få ting inn i hjernen. Det går inn riktignok, men så går det like fort ut igjen på andre siden. Så da begynte jeg å se på andre majorer, og da var det ikke hvor spennende de var som stod på planen, men hvor enkle de var. Haha, det er ikke riktig måte å gjøre det på. Men jeg skal snakke med en rådgiver til uka eller noe, og legge opp en plan på hvordan jeg skal gjøre ting. Så får vi se hvordan det går. Jeg er ganske sliten for tiden for å si det sånn. Alt er jo nytt. Jeg må lære absolutt alt på nytt. Jeg kan jo mye fra før av, jeg har jo hatt mye realfag, men nå er alt på engelsk, så jeg må få inn vokubularet på nytt. Jeg som jobba så hardt for å lære det på videregående! Nå føler jeg at jeg begynner på nytt igjen. Jaja, etter jul går det kanskje bedre. Forhåpentligvis.

 

Det var da altså det jeg hadde å si her. Det kommer også et innlegg snart, så stay tunet (du har vel kanskje lest det eller iallefall sett det allerede! Haha).

The Social Network

Heeej, jeg lever. Jeg husker ikke når jeg blogga sist, men whatever. Jeg gidder ikke blogge når jeg ikke har noe spennende å dele med omverdenen! De siste dagene har jeg nemlig ikke gjort mye. Jeg har gjort lekser og trent, og det er vel det. Jo, og så har jeg sett på Frusterte Fruer og Grey's Anatomy på nettet, og det er bare sååååå bra. Jeg digger det! Hoho.

 

I dag skal jeg vel ikke så mye mer spennende enn å lese til prøvene jeg har i morgen. Tenkte å komme meg en tur på butikken også, eller jeg MÅ komme meg en tur på butikken! Jeg har litt smått med mat til å spise for å si det sånn.

 

Jeg kan jo fortelle hva jeg gjorde i går kveld da. Jeg og noen andre dro på kino og så "The Social Network". Det er altså Facebook-filmen! Hoho, perfekte filmen for meg kan du tro. Og ja, jeg likte den. Men selvfølgelig, det er jo Facebook! Kan du gjette hva det første jeg gjorde da jeg kom hjem var? Jeg satt meg på Facebook! Haha, jeg ler. Men det er morsomt da.

 

 
 

Da jeg kom hjem gikk jeg for å hente vannet som Nicolai hadde henta til meg. Og så endte det med at han ikke fikk lov å komme hjem på en stund av romkameraten sin (kvinnelig besøk!). Sååå da ble han her til kysten var klar, altså i 5 timer. Haha. Plutselig var klokka 12 vett, og jeg trodde han hadde vært her i 1 time, men 3 timer hadde faktisk gått! Og han gikk ikke før klokka 2, for da fikk han klarsignal. Og du lurer på hva vi gjorde i 5 timer? Vi satt og så på Jerry Springer og andre morsomme videoklipp på Youtube, og tro det eller ei, tiden gikk FORT. Etter det innvia vi nettby igjen (eller jeg hadde gjort det dagen før da). Vi gikk gjennom alle vennene mine, og profiler i Sandefjord og Akershus. Festlig i grunn. Jeg som var trøtt da jeg kom hjem fra filmen. Haha, jeg skulle ikke få lov til å legge meg på  hele 5 timer! Men det var gøy da.

 

Såå ja, det var alt det som skjedde i går. Nevnte jeg at jeg trente også? Haha, ja men da så. Det var alt den spennende helga mi brakte med seg.

 

I morgen er jeg så heldig å ha to midterm exams, en quiz og en innlevering. Det blir nok gøy. Eller ikke. Joda, det går sikkert bra. Må bare lese litt mer først. Tror ikke jeg er klar helt enda! Men hvis jeg er flink i dag, så overlever jeg sikkert!

 

Det var alt det spennende jeg skulle si i dag. Jeg vet det, livet mitt er litt for spennende akkurat nå. Men det er bare sånn det er, lev med det!

 

Hoho, over og ut.

UPDATE

Bare en quick update. Jeg er superduper trøtt. Jeg stuper snart liksom, men kan ikke sove nå for da kommer jeg til å sove til i morgen og det går jo ikke. Dessuten så sitter jeg på biblioteket og hadde tatt seg ut om jeg hadde sovna der. Sånn som Hanh, hoho.

 

I dag har jeg ikke gjort mer enn å være på skolen. Eller, jeg er jo på skolen hele tiden da, hoho, men i timene. Jeg har jobba flittig i alle fag, flinke meg. Så nå er jeg sliten. Det er hardt å være student. Jeg leser egentlig religion, i Bibelen. Så det er derfor jeg blogger nå altså. Det er gørr kjedelig, jeg sovner liksom. Mye bedre med blogging og Facebook (ikke minst. Jeg skal gifte meg med Facebook i nærmeste fremtid. Vi er alltid sammen, så vi er jo som et gammelt ektepar allerede). Men men, whatever. Jeg har hvertfall gjort ferdig engelskstilene som skal leveres på onsdag og neste mandag. Leser religion nå, så da går det unna. Not. Jeg har to quizer i geologi på onsdag (JIPPI), men tror det skal gå bra. Kan i hvertfall alle steinene og mineralene som jeg skal kunne. Trodde aldri jeg kom til å lære meg det, men tro det eller ei, det sitter! Neste mandag har jeg innlevering av stil i engelsk, midterm exam i geologi og religion og quiz i engelsk grammatikk. Jippi, jeg dør allerede liksom. Altfor mye på bare ÉN dag. Jeg har noe i hver bidige time liksom unntatt maling, thank god.

 

Ehm, noe annet som har skjedd siden sist.. Hmm, jeg var i kirka i går. Veldig spennende må jeg si. Dro i en katolsk kirke, og ble faktisk ferdig med stilen i går, yay for that. Det var egentlig ganske komisk i kirka. Var der med Stephen (som kjørte oss, stakkars hoho), Hanh og Tyler. Tyler altså, han satt og hørte på musikk og tegna gjennom hele gudstjenesten. Det var til og med nesten så han ikke ble med inn. Haha, må le av han altså, han er morsom. I dag i geologi skulle han lære seg steinene, så da begynte han å lukte på de. LOL. Hooty and the Blowfish kalles gjengen jeg sitter med for tiden. Morsomme gutter altså, og alle har samme major som meg. Hoho, passer fint.

 

Ellers i går, jooo. JEG SPILTE FOTBALLKAMP :D Innefotball da altså. Og det var supermorsomt. Jeg savner virkelig å spille fotball, så det var deilig å få spilt litt igjen. En av reglene for innefotball er at det må være to jenter på banen til enhver tid. Og hvor mange jenter var vi i går? TO. Så ja, jeg og hu andre spilte hele kampen. Ble dødssliten i første omgang. Spilte liksom midt-midt, hvor jeg ALDRI har spilt før. Følte meg som en jordboer på Mars liksom: Ikke et sted jeg hørte hjemme. Men i andre omgang så spilte jeg forsvar med Alex som etterhvert bytta med andre, og det gikk sååå mye bedre. Var utrolig gøy. Og det som var mer gøy var at vi vant :D 5-0 til og med. Og bedre enn det: JEG SKÅRTE TO MÅL!!! Jeg skårer aldri liksom, hoho, så det var gøøøøyy!

 

Men jeg burde vel komme meg tilbake til Bibelen. Jeg har altfor mye igjen å lese, stakkars meg. Alt jeg gjør er lekser. Men skal ikke klage. Det er folk som har det værre enn meg. Som Hanh, stakkars.

 

Men ja, da sier jeg takk for meg. Håper noen leser. Marie da, hoho :D My #1 reader of all times! Og familien min når de kommer hjem.. får jeg da håpe. Hoho. Og Marte :D Yay, jeg har lesere.

 

Whatever, peace out Norway.

BUBBA GUMP SHRIMP FACTORY - Run Forest Run

Vi spiste på Bubba Gump ja, så her kommer litt bilder fra det:

 

 


Ny telefon Mamma. Fin, ikke sant? 

 

Her er noen bilder som jeg har tatt fra andre (hoho):

 

 

ENDELIG, nå har jeg seriøst lagt ut altfor mange bilder. Men men, nå får dere hvertfall sett dem. Ingen hemmeligheter, hoho. Og det er de samme bildene som er på Facebook og her, så dere trenger ikke sjekke begge steder. Det kan jo bli litt kjedelig i grunn.

 

Jeg hadde som sagt en supert dag. Gleder meg til å være mer sammen med denne herlige gjengen her, for da har jeg det alltid helt supert!

 

Nå må jeg legge meg, skal opp i morgen tid for å gå i kirka. Gleder meg ikke veldig mye, skulle heller bare ha sovi lenge, men MÅ i kirka siden jeg har en stil å skrive i religion om det. Må man så må man. Overlever nok. Og så har jeg masse lekser å gjøre også. På kvelden er det første kampen med innendørsfotball, så det kan bli spennende. Lykke tll Andrea!

 

God natt Amerika, God morgen Norge!

Universal Studios is Heaven on Earth

I dag har jeg vært i Universal Studios (som er en fornøyelsespark for de som ikke visste det, med masse filmsett osv). Parken ligger i Hollywood, som da betyr at jeg har vært to ganger i Hollywood nå på to dager. Ikke dårlig. Jeg absolutt ELSKER den parken, det var utrolig morsomt. Jeg var litt skuffa over at det var så få roller-coastere, men jeg overlevde. Køene var ikke så ille som da vi var i Six Flags, så vi tok alle sammen mange ganger. Jurassic Park tok vi liksom 5 ganger haha. Og målet var å bli klissblaut. Det funka ikke. Alle holdt seg tørre, untatt Chris, som ble blaut hver bidige gang vi tok den. Uansett hvor vi satt. Haha, det var ganske komisk for å si det sånn. "Guess who got wet!?" "CHRIIIS"

Haha, men uansett. Jeg hadde en herlig dag, som begynte med litt kjøring først. Trevor trodde det tok 10 min å kjøre til parken, men alle som er litt kloke vet at Hollywood (som parken ligger i) er 45 min unna skolen. Så 10 min ble til 45 min, hoho. Sånn kan det gå. Men vi overlevde, selvom Stephen glemte å ta på brillene som han trenger for å se. Og det fant vi ut mye seinere, at han nesten ikke så uten briller. Takk for den. Da vi kom fram gikk vi rett i kø for å dra på tour på filmsett osv. Den touren var veldig bra, vi fikk sett mye, sånn som der Ghost Whisperer og Desperate Housewives spilles inn (MORSOMT!!!), og det var også en 3D-ting på den touren fra King Kong. Det var seriøst skummelt, og jeg ble selvfølgelig våt. Jeg ble til sammen våt tre ganger på den touren. Ellers i parken tok vi The Jurassic Park Ride, The Mummy Ride og The Simpsons Ride, og alle var veldig bra! i Jurassic Park ble vi VÅTE. Eller det var meninga da, men som sagt, bare Chris som ble klissblaut. The Mummy var veldig morsom, og skummel haha. Begge disse tok vi X antall ganger. The Simpsons var en animasjons 3D-ride, veldig bra lagd. Tok den bare to ganger, haha. Veldig bra altså, veldig morsom! Vi, altså jeg, Trevor, Stephen og Mei, gikk inni The House of Horror, og det var SERIØST skummelt! Haha, skvatt som bare det. Jeg holdt fast i veska til Trevor, og hver gang jeg ble redd dro jeg i veska (og dro da med meg han) mot veggen. Hahah, hver bidige gang, ganske morsomt. Men det var morsomt altså, har lyst til å gå der igjen. Liker å bli skremt iblant. Skulle ønske jeg var der nå, for nå er det horror night! Da går folk (som jobber der da) rundt i parken og skremmer folk! Uaaaææææ.

 

Klokka 6 måtte vi ut av parken, og da satte vi oss på Bubba Gump og spiste middag. Nammmm, utrolig godt, og jeg ELSKER jo reker og scampi! Perfekt sted for meg. Og vi lata som Jean (svensken) hadde bursdag, så de begynte å synge høyt i hele restauranten og lagde masse styr ut av det. Han fikk til og med gratis dessert (som jeg stjal litt av mohahha). Hahahha, det var så utrolig morsomt, holdt på å dø av latter!

 

Men nå har jeg holdt dere lenge nok, her kommer bilder fra dagen i Universal Studios (HEAVEN ON EARTH):

 

EDIT: Jeg har bestemt meg for å dele opp dagen litt. Det ble plutselig veldig masse bilde. I dette innlegget. Så her kommer bilder fra parken, og i neste innlegg kommer bilder fra middagen og de jeg har stjelt fra andre.

 

ENJOY

 

  

 

 

Det var Universal Studios. Mer kommer snart!

#1 DODGERS FAN

I går, fredag altså, var jeg på Dodgers-kamp i Hollywood. Det er baseball for alle som ikke visste det (tok litt tid før jeg fant det ut også.. FØR kampen altså, ikke under!) Hadde det gøy pga folka, men kampen var gørr kjedelig. Den varte i 3 timer, vi kunne ikke høre noe av det speeker-mannen sa og vi så ikke så sykt mye heller siden vi satt så langt unna. Bra kombinasjon. Og jo, før kampen fikk jeg beskjed av han jeg skulle gå med at han ikke kunne gå likevel. "Great" tenkte jeg da, akkurat det jeg trenger. Men jeg gikk fordet, for jeg er IKKE pyse akkurat (som Nicolai og Erik, de hadde ikke turt å gå alene!) Men jeg satt faktisk foran noen jeg kjente, og vi flytta oss da kampen begynte til et sted med flere kjente. Så alt ble vedlig bra etterhvert. Kunne til og med "gå på besøk" til Erik og Nicolai også! Hoho, supert. Måtte jo ha noe å gjøre, hadde jo tross alt 3 timer å slå ihjel. Men uansett, jeg har hvertfall masse bilder fra kampen, som jeg selvfølgelig tenkte å legge ut, så her kommer de:

 

 

 

 

 

 

Det var bildene fra kampen. Orker ikke kommentere under bildene, det er ALTFOR mange. Men jeg orker heller ikke kutte ned på bildemengden siden jeg legger ut nesten alle bare. Haha, jeg er lat. Men tar så lang tid å velge ut bilder, og tid er noe jeg ikke har for mye av. Da jeg kom hjem var jeg helt DØD, og la meg med en gang! Nesten hvertfall.. Tror jeg. Haha, husker ikke helt!

 

Men det var det jeg hadde å si om kampen - Neste innlegg er om Universal Studios, funny bunny!

 

Peace out.

Painting for the win

Woho, jeg har jo maleklasse på skolen vet dere, og jeg er herved totalt ferdig med mitt første maleri i den klassen. Jeg ble egentlig ferdig i forrige uke, men vi hadde critique i går, og vet dere hva? DET GIKK KJEMPE BRA! Jeg fikk ikke karakter da, men alle likte maleriet mitt og ingen hadde noe å trekke ned på. Bare en bitteliten detalj, som jeg faktisk hadde planlagt å ha der men totalt hadde glemt. Men den er på plass nå!

 

Uansett, jeg tenkte å vise fram mine ferdigheter i maling. Haha, not. Men ja, jeg skal vise fram hva jeg har lagd (siden jeg ikke har noe annet å meddele for tiden). Så her kommer de:

 

 

 
Jeg begynte å male et nytt maleri siden jeg var ferdig så tidlig. Men jeg ble jo ikke ferdig med dette da. LOLMåtte selvfølgelig skvise inn et par bilder av meg også.

Her er maleriet etter jeg har gjort det helt ferdig. Ser du forskjellen på dette og de over?

 

 

 

Sånn, ja det var da det jeg har drivi med i maleklassen min de siste dagene. Den som først klarer å gjette hva jeg har malt skal få lov til å komme og besøke meg her borte i vesten.

 

Ellers så kan jeg meddele at jeg har sitti i hele dag og lest geologi, og det er ikke tull altså. Jeg begynte i dag tidlig klokka 9 eller noe, og jeg har lest igjennom 3 kapitler. Og streka under alt det viktige da seff. Mye viktig siden tusjen min nå er oppbrukt :( RIP norske tusj! Nå må jeg til biblioteket for å finne noen bøker med malerier i, håper virkelig jeg ender opp med noe bra. Altså noen bra bøker da. Er vanskelig når læreren sier at vi må finne tre malerier fra ei bok som vi skal male (eller vi skal velge ett av de da). Jeg har ikke peiling på hvordan jeg kan finne noen bra malerier. Det jeg gjorde i går var å stå og stirre på bøkene i 3 timer og ta ut ei og ei bok og bla litt i den for så og sette den tilbake. Jeg har i tillegg acryl-maling, mens alle malerne i bøkene maler med oljemaling. Jippi, enkel oppgave lærer, takk for det!

 

Men jeg kan hvertfall glede meg til helga da! I morgen, fredag, skal jeg på baseball-kamp og se The Dodgers spille. Da blir det fingre Nora :D Skal huske å ta med meg masse penger, sånn at hvis jeg kjeder meg på kampen så kan jeg ihvertfall utnytte tida med å spise. Blir sikkert gøy uansett. På lørdag skal jeg til Universal Studios, og DET GLEDER JEG MEG HVERTFALL TIL!!! Det blir såååå bra, gleder meg til å ta den Harry Potter-greia. Aner ikke hva det er, men Mamma snakka om det i stad da jeg skypa med hu og PAPPA (!!!!!!). Så ja, det blir nok bra. Tenkte at det kanskje er mulig å kjøpe Halloween-kostyme der også, haha, får se etter det da hvertfall. Jeg skal dit med de jeg dro til Six Flags med btw, hvis du lurte.

 

Uhm, på søndag skal jeg LESE LEKSER (bombe), og så kvelden skal jeg spille fotballkamp! Det er sånn innendørsfotball som jeg er med på. Laget mitt heter Wiener Snitchel (eller hvordan det skrives. Vi har TRE østerrikere på laget, det er nok derfor navnet er det det er. Men det minner meg jo om Østerrike da, så funker fett). Blir nok skikkelig slitsom kamp. Vi er tre jenter på laget, og to jenter må være på banen hele tiden, som betyr at det blir nok av spilletid. 2 x 20 min er kampene, som er altfor langt syns nå jeg. Men whatever, klarer det sikkert. Eller ikke. Jeg skal blogge om det hvis jeg ikke overlever, så ta det med ro!

 

Det var vel alt jeg hadde å si for denne gang, so adios.

 

PS: DUSTE-AMAZON HADDE IKKE MER IGJEN AV TV'EN MIN, SÅ JEG FÅR DEN IKKE ALLIKEVEL :( The upside - JEG HAR BESTILT NY TV!!!

 

Over og ut.

Japansk/Koreansk Bbq Restaurant

I går dro jeg, Shugo, Jean, Yueh (vet ikke helt hvordan det skrives), Hay Mun og Chris (vennen til Shugo) ut for å spise på restaurant. Det var superduper godt. Jeg elsker virkelig japansk mat. Det er godt altså! Og selvfølgelig tok jeg med meg kameraet, OG det var batteri på kameraet. Flinke meg! Her er de:
Papir på sugerøret - Haha lol.


Grillen hoho.


Meg, Chris og Yueh. Ugleeeey bildet av meg, men pytt. Whatever.


Shugo, Hay Mun og Jean.


Main dish? Nah, just the appetizers. Gjett hvem som spiste seg mett på det!


Grillen med kjøtt på haha.


Meg (norsk), Chris (amerikansk), Yueh (japansk), Shugo (japansk), Hay Mun (burmensk) og Jean (svensk) - Mange nasjonaliteter!!!


Grilling dessert!


Ingredienser for desserten som er.......


Smores!


Hay Mun med smores - Det var godt!


Gyu-Kaku - Restauranten vi spiste på!

Det var gårsdagen! Kjempe koselig, gleder meg til neste gang! I dag har jeg gjort leker (spennende), spist brunsj med Jean i den herlige kafeteriaen (eller ikke fullt så herlig kanskje) og nå skyper jeg med Mamma (HERLIG).
Videre skal jeg gjøre lekser, gå til biblioteket for å låne meg bok (nå kom jeg på det og, flink jeg som klarer å minne meg selv på ting!), spise middag og så kanskje se å One Tree Hill? Vi får se hva tiden bringer.
Til uka skal jeg på Dodgers game (baseball) og til Universal Studios (JIPPI). JEG GLEDER MEG SOM EN LITEN UNGE!!!
Peace out mother Earth. And Norway.

Torrrrtellini... cuz I am in Italiiiiii (eller ikke)

MEN jeg elsker tortellini (som er pasta) akkurat som min kjære søster Nora. Så det her er andre gangen jeg lager det, og jeg har enda en pakke i kjøleskapet. Livet er herlig og fyllt med tortellini. Baha, nå har jeg det morsomt. Jeg tok bilder av maten som BEVIS på at jeg faktisk har laget et ordentlig og bra måtlid for meg selv mens jeg er her borte. Nå skal jeg bli flink og kokkelere mye.

 

 

 

Mmm, ser ikke det godt ut kanskje? Fargene er litt dårlige, men whatever.

 

Bon Apetite.

Moods of Norway

Jaaa, dere leste riktig. På onsdag var nemlig Moods of Norway (merket altså, dere kjenner jo til det?) på skolen min. Altså to av de som har laga det da. De hadde presentasjon om merket og et lite moteshow. Det var utrolig lite, varte kanskje i 1 minutt eller noe, så det var faktisk litt skuffende. Men det var jo gøy forde da. Alle som gikk var norske, så kjente endel av de. Ellers så var den norske sjømannskirka fra LA der og serverte vafler (NAmmmmmm!!!) og solgte diverse norske produkter! Hiho, jeg måtte jo selvfølgelig slå til der, og brukte alle pengene jeg hadde i lommeboka. Men jeg fikk norsk mat, så det var verdt det. Kjøpte to poser grøt, fruktige seigdamer og makrell i tomat (namm igjen). Så ja, hvis jeg savner Norge skikkelig en dag framover, så er det bare å finne fram godsakene :D

 

Her er hvertfall litt bilder fra det hele. Det er ikke noen fra selve moteshowet fordi jeg tok bilder for Christine, og så hadde jeg ikke så mye batteri igjen på kameraet mitt. Såe det er ikke noen bilder fra det, men litt fra annet:

 

 


Haha "Dette er dagens outfit" Nææ, trokke det. Bare hadde lyst til å ta bilde av meg selv, og da må jeg jo ha med det selvfølgelig...

Han i lyset der vant faktisk en dress fra Moods of Norway, heldiggrisen."Russern"Kongedress!

Anna Nicole Smith sine møbler de bruker faktisk! Haha, litt morsomt.

 

 

Det var da bilder fra den dagen. Da jeg kom hjem var jeg skikkelig trøtt, sliten og ikke minst så hadde jeg et verkende hode. Så jeg tenkte jeg skulle slappe av litt, få litt søvn i en time eller to og så fortsette med leksene. Jeg fikk søvn ja. Nesten 12 timer. Jeg våkna 6.30 dagen etter av at noen jenter gikk utenfor vinduet mitt. Haha, da var jeg sjokka når jeg så på mobilen! Det har ALDRI skjedd meg før. Og det var ikke så morsomt siden jeg hadde virkelig mye lekser å gjøre. Så da fikk jeg nok å gjøre på torsdag. Men fikk også litt tid til skypings med besteMarie og Mamma og trening. Jeg er flink til å trene, ja det er jeg. På kvelden var det Vampire Diaries (!!!!!) og Nikita (bra serie btw).

 

Og etter det dro jeg, Nicolai, Erik og noen andre folk som jeg ikke har snakka med før (og ikke snakka med der heller da for den sags skyld haha) på et komedieshow. Det var utrolig morsomt. Det var ferdig halv 1, men TOTALLY worth it. Jeg er litt småtrøtt i dag, med tanke på at jeg måtte stå opp kl 7 (tok meg friheten til å sove 10 min lenger i dag faktisk, hahahhha). Men det gikk egentlig overraskende bra. Så da hadde jeg engelsk hvor vi retta grammar testen fra mandag. Og vet dere hva? Jeg fikk 72/100 poeng :D Jeg er super glad for det altså. Når jeg retta første siden så var det bare gale svar omtrent. Ikke mye riktig for å si det sånn. Men så kom de neste sidene, og da eide jeg prøven så og si. Jeg fikk bare 1 poeng under hu som sitter ved siden av meg, og hu har Engelsk som major. Haha, jeg er GOD. Not, men det funker!

 

Etter det gikk jeg til religionstimen, hvor læreren ikke dukka opp! Greit nok det, så da gikk jeg og Nicolai til Centrum Café (en café på campus) hvor jeg spiste lunsj og han frokost. Chocolate chip pancakes mmm, det er GODT det. Ikke veldig sunt, men jeg er i USA, er jeg ikke? Jeg skeier ut noen ganger for å si det sånn, men så trener jeg jo endel også da.

 

Så var det på tide og gå til maletimen min, og tror du ikke lærern der ikke dukka opp heller da! Så da hadde jeg venta på den for ingen nytte. Så da gikk jeg hjem, skifta og skynte meg til the gym. Fikk løpt litt, deilig det altså! Og lest geologi samtidig! Wiho, for ja, jeg hadde quiz i geologi i dag. Jeg kunne alt jeg skulle kunne, trodde jeg. Men så kom testen og da var det sånn "fyll inn de ordene som mangler i setningene"-prøve. Og sånne prøver hater jeg virkelig. Spesielt når jeg ikke aner hvilke ord han er på jakt etter! Så da ble det litt gjetting og sånn. Men en av guttene i klassen hadde skrivi epler og bananer (eller noe sånt) i en av setningene, så det er ikke bare jeg som ikke kunne alt. Haha, måtte le litt når han sa det. Jeg hadde hvertfall kommet opp med noe som hadde med geologi og gjøre da!

 

Så var dagen slutt, og jeg, Hanh (norsk/vietnams) og Christina (dansk) gikk til bassenget like utenfor dormen. Deilig, selvom jeg ikke egentlig solte meg eller bada. Jeg gjorde litt lekser, men egentlig venta jeg på at Nicolai skulle bli ferdig så vi kunne gå på butikken og storshoppe mat. Jeg handla for nesten 90 dollar (!!!!!!). Men jeg trenger jo mat! Hadde liksom ingenting her. Jeg kommer til å bli blakk fortere enn man kan si California og det er bare på grunn av maten. Btw, jeg har noen bilder jeg vil vise dere. På vei til butikken er det nemlig noen hus som har begynt å pynte til Halloween. Eller, husa har ikke det da men folka som bor der. Så i dag var jeg flink (jeg vet) og tok med kamera så jeg kunne dokumentere det! Så her kommer da beviset på at amerikanere går langt når det gjelder høytider og lignende...:

 

 


Det her har ingenting med saken å gjøre. Men ser dere den røde streken? Jeg våkna opp med et stort sår på ryggen, aner ikke hvordan jeg har fått det! Jeg sovna på onsdag vet dere etter Moods of Norway, og da sov jeg med ALLE klærne på, så det kan jo være grunnen det. Men jeg vet ikke jeg. Det gjorde hvertfall vondt. Men det er bedre nå. Haha, dette ble plutselig VELDIG interessant.

Hus #1:
Hus #2:


 

 

Ja, så folk her begynner altså ganske tidlig når det gjelder slike ting. Men det er morsomt for oss "outsidere" da, haha.

 

Nå driver jeg faktisk og lager mat. Det er første gang jeg skal lage et ordentlig måltid siden jeg kom hit, og nå skal det se ut som mat også. Kanskje jeg tar med et bilde når resten er ferdig? Siden dere spørr så pent. Haha, hvem tuller jeg? Jeg har ikke akkurat tusenvis av lesere. Jeg leser vel min egen blogg mer enn noen andre leser den haha. Men men whatever. De spesielt interesserte (including me) leser den i allefall.

 

Jeg har ikke noe mer spennende fore denne kvelden. Det skjer ikke så mye alltid. Eller, rettelse, det skjer alltid noe, jeg bare vet ikke om det. Haha, det skal ikke være lett. Men i morgen er jeg hvertfall bedt med på middag et eller annet sted med noen folk. Vet ikke hvem jeg skal med engang, haha. Det skal ikke være lett. Men nå lukter det godt her altså, så jeg gleder meg til mat. Og samtidig som jeg spiser skal jeg se på One Tree Hill. Det får meg alltid i bedre humør, og får tiden til å gå litt fortere. Kanskje jeg skal legge meg tidlig også? Haha. På en fredags kveld. Jeg har virkelig et liv. Eller ikke.

 

Men vi snakkes, jeg har bedre ting å gjøre. Haha, hvem lurer jeg? Jeg gidder ikke skrive mer heter det vel. Så halabais.

SIX FLAGS... igjen

Jeg har noen flere bilder fra lørdag som jeg vil legge ut, so here we go... again:

 

 


Her er hele gjengen... utenom Nicolai da. DU MÅ BLI MED PÅ BILDER DA TEITING!

Trevor and I are the owners of the red Converse - coolest shoes EVER.In front of Goliath!!! Fint gruppebilde! (Med to randome jenter i bakgrunnen)OH MY FREAKIN GOD.. IT'S SUPERMAN!!!

Mei og meg (haha, LOL)Pandaman is going crazzzy!

Hoho, beste posen!

 

 

Det var da de siste bildene fra Six Flags. Jeg tror ikke det kommer til å komme noe flere. Men nå må jeg komme igang med leksene. Klokka er 9 og jeg har ikke begynt. Jeg er flink, alltid.

 

Miss all of you back home ♥

 

SIX FLAGS

Yaya, nå er Andrea tilbake for fullt og bloggformen er på topp. Haha, jeg blogga vel for, hm skal vi se, to eller tre dager siden? Ja, og sånn kommer det til å fortsatt bli. Sånn er det når man har altfor mye å gjøre. MEN jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre for dagen. Jeg skal trene da, men det er ikke noe stress. Leksene var det som var stress. Jeg skulle skrive to stiler, som til sammen skulle være på 7 sider. Og så skulle jeg lese i engelsk OG religion. Og det var bare for i morgen. Heldigvis hadde jeg lest geologi, så jeg er litt forberedt til det. Jeg kan jo lese litt før timen i morgen også, da jeg har over en time å slå ihjel. Såe ja. Har jeg fortalt at jeg bare har skole 3 dager i uka? Det har jeg hvertfall, og det er KJEMPE DEILIG! Da har jeg fridag mellom hver skoledag, hvor jeg får masse tid til å gjøre lekser og alt annet som faller meg inn. Blir litt mye OTH-titting og skyping, men det må en da få lov til. Jeg er jo flink og gjør leksene mine! Nicolai for eksempel, gidder ikke å lese i religion! Han velger å leve i troa om at vi ikke har lekser i det faget, SELVOM læreren sier hver bidige time "sånn som dere skulle ha lest i leksa deres.." Jaja, sånn er nå han. Og Nicolai, nå har jeg nevnt deg hvertfall! Haha, hvis du kommer til å lese bloggen min noengang!

 

Anyways, i går dro jeg og 10 andre til en fornøyelsespark som heter six flags. Det var utrolig morsomt, jeg ELSKER jo roller-coastere! Det adrenalin-kicket man får da er helt ubeskrivelig! Verdens beste følelse ever. Uansett, i den parken var det helt utrolig kule berg og dal-baner. De var litt utenom det vanlige for å si det sånn. Den første vi tok, X2, der lå vi på ryggen baklengs. Jeg tror ikke vi kjørte baklengs hele vegen, men hvertfall opp den første bakken hvor man ligger til lyden "tik tik tik tik tik tik..." Forferdelig lyd. Den var hvertfall helt amazing. Bra start på en laaang dag. Etter det tok vi en annen hvor vi lå og stirra ned i bakken. Det var skummelt på veg opp altså. Jeg som har høydeskrekk også. Bra du ikke var der Maria! Haha. Den jeg syns var best var den ved navn Galioth! Den var epic! Seriøst, har aldri tatt noe bedre enn den, adrenalin gange 100! Vi stod serr lenge i kø. Vi stod i kø sikkert 5/6 av dagen. Det var laaaangeeee køer. Og de tok superlang tid. Til og med de vi syntes så korte ut var megalange. Til slutt ble vi så glade i køer at vi vurderte å stå i kø bare for gledens skyld, og når vi kom fram til berg og dal-banen, gå til nærmeste exit og finne en ny gå og stå i. Veldig internt, men VELDIG morsomt der og da. Fortsatt ganske morsomt egentlig. Nå skal jeg ikke holde dere lenger, her kommer bilder fra gårsdagen:

 

 

 


Epic roller-coaster!Fletting på gang. Her er man TO som fletter hver sin flette. Ble ganske pent... Ja.RIP TrevorA bit of the awesome gang (bl.a. Trevor, Meg, Ting, Mira. Husker ikke navnet på de siste, obs!)Til ære for min bestevenn Martine. Tenkte på deg når jeg så det her!Jean. Redd for berg og dal-baner stakkar. MEN han tok alt, nesten! OG overlevde!My tombstone. I didn't know i was dead!?Trevor and his tombstone. HappyfaceStephen er veldig glad for at Trevor er død, det var tydelig!BuhuKøøøø!Six Flags-gjengenIgjenOg igjenI HAVE FREAKIN SEEN SUPERMAN! AND TWO OF HIM AS WELL!!!Trevor (høyre) er SKUMMEL. Og DØD.We're about to get wet!

Noen ble mer våte enn andre. Enn meg for eksempel.

Jaa. Og vi tok den for at vi skulle rekke sola. Noe vi IKKE gjorde. Køøø sier jeg bare.I believe I can fly.... nanana

Gitar, wiiBanana Rama AfroheadGoliath - Mest EPISK EVER!

Ja, jeg er sulten.

Trevor the PandamanGruppemøte. Jeg er IKKE i gruppa. FmlTrevor er faktisk en blanding av Tarzan og PandamanFortsatt sulten, takk for at du minte meg på det.Køøøø! Her måtte vi seriøst stå over 4 turer fordi noen hadde speedpass eller hva det heter. Da var jeg og Trevor mindre blide. MEN, det var verdt det! GOLIATH.Kongen på haugen = StephenDe er spesielle

 

 

Det var da gårdsdagen. Vi tok noen episke bilder etter Goliath med noen av de andre sine kameraer. Og de skal jeg få tak i. Jeg og Trevor så Superman! Ja.

 

I dag har jeg seriøst sitti på den samme stolen i snart 12 timer. Jeg har skrivi to engelskstiler på til sammen 7 sider, lest engelskleksa og lest religionsleksa. Jeg har også fått inn litt Facebook da (selvfølgelig) og nå blogging. For dere, Jeg er snill, ja det er jeg. Nå tenkte jeg å sette meg i senga og se på One Tree Hill med en bøtte Ben & Jerry's is i fanget. Digg. Jeg sa jeg skulle trene, men det skjer ikke. Jeg må forresten dusje først, og til biblioteket og skrive ut noen greier. Det holdt jeg helt på å glemme. Shit. Bra jeg kommer på ting mens jeg skriver. Helt av meg selv!

 

Romkameraten min har forresten flyttet ut. Ikke hu jeg bor på rom men, men hu andre. Hu gjorde det uten å si ifra til oss. Takk for den. Har vært sur og irritert siden i går kveld når jeg fant det ut. Hu var bortevekk når jeg kom hjem fra Six Flags, og verken jeg eller hu andre har hørt et pip fra hu. Ikke en simpel melding engang. Nå har hvertfall jeg og Elyse hvert vårt rom. Ganske deilig kommer det til å bli tror jeg!

 

Og en ting til. I går da vi var i Six Flags så møtte vi en jente som var der alene så hu ble med oss litt. Hu trodde jeg var 15 år gammel, og kunne ikke tro at jeg ble 19 snart. Ble ganske irritert da altså. Jeg vet jeg ikke ser gammel ut, men ikke gni det inn da. Hu sa det flere ganger også. IRRITERT sier jeg bare. Hu selv var 16 da. Dum i hodet, det var hu. Liten i hodet, jepp. Haha.

 

Men ja, det var vel det jeg hadde å si for denne dagen. Jeg må komme meg i dusjen så jeg rekker biblioteket. Det er viktig å få skrivd ut de leksene. Ellers så sliter jeg. Nei, gjør egentlig ikke det. Nicolai redder meg hvis jeg ikke rekker det. Han har printer, takk Gud for det. Han har redda meg før, og det kommer til å skje igjen. Bare så du vet det Nicolai, hvis du leser bloggen altså!

 

Peace, love, hope, freedom, California

FU ENGLISH

Nå kan jeg si med hånda på hjertet at jeg hater engelsk. Ikke språket altså, det eeeelsker jeg. Hater FAGET engelsk. Det er virkelig ikke noe gøy. Jeg har helt supre fag her borte, er virkelig fornøyd, men den engelsken altså. Den tar gnisten ut av meg, bokstavelig talt. Jeg gikk gjennom engelskBIBELEN (ja, vi har en bibel i engelsk, kalt Syllabus!) og skrev ned alle datoer vi skal levere inn noe. Og fy, det er seriøst HVER ENESTE time! Jeg tuller ikke! Jeg har til og med innlevering samme dag som jeg har Final Exam. Er ikke det crazy så vet ikke jeg.

 

Jeg er ikke så veldig fornøyd nå altså. Prøver å skrive den dumme stilen, men det funker ikke. Jeg har to engelskstiler som skal leveres mandag. Good luck with that. Den ene skal bare være freewrite da, som betyr at jeg bare skriver det som faller meg inn, i emnet da selvfølgelig. Så skal skrive om en tekst. 5 HELE SIDER. FU ENGLISH. Da skriver jeg det samme om og om igjen tror jeg, da blir det hvertfall 5 sider til slutt. Det funka å få 5 sider når jeg skrev om dokumentarfilmen, men den var tross alt 90 minutter lang. Denne teksten er altså 4 sider lang. Hvordan skal jeg klare å skrive en stil som er lenger enn teksten jeg skriver om? Haha, det kan bli gøy, kjempe gøy. Jaja, jeg får bruke mine RETORISKE evner da, og se hva det bringer. Men jeg kan vel ikke skrive om retorikk hver gang, eller kan jeg det? Jeg får spørre læreren. Det er jo det jeg kan, RETORIKK!

 

Uansett, nå er jeg lei lekser. I går satt jeg seriøst i 5 timer med lekser etter skolen. Da var jeg dau, øynene mine sprengte og jeg bare måtte se på OTH. Det er virkelig et must. I dag har jeg sluntra litt unna. Jeg har lest religion da, og engelsk, og så har jeg ordna i papirene mine og nå sitter jeg da og prøver å skrive den hersens stilen til mandag. Eller ÉN av dem da, for å være helt korrekt. Men, skal ikke ta sorgene på forskudd. Jeg skal sitte i morgen kveld og skrive, så forhåpentligvis blir jeg ferdig da. Det er førsteutkast, så jeg har to utkast til etter dette. Så det trenger ikke være perfekt. Men jeg må jo ha noe å levere! Hoho, det er gøy å være student.

 

Ellers så er det snart Vampire Diaries-time igjen. JEG GLEDER MEG. Nå er det bare 20 minutter igjen, så det er bra bra og bedre enn best. Det er kjempe spennende nå. Anbefaler ALLE å følge med, og for de som gjør det, ikke vær teite og vent til det kommer på TV. Det er altfor lenge til; Se det på internett istedenfor! Det er et must for meg. Torsdag er liksom den beste dagen i uka bare på grunn av VD. Det sier litt. Men ja, da må jeg tilbake til stilskriving før jeg må løpe til der TVen er (Jeg må faktisk gå litt siden vi ikke har TV på rommet.

 

"I wanna be a billionaire, så freakin bad... so I can buy myself a telly.. nanananaaa"

 

Så... ja. Det var det. Over og ut for i dag.

 

PS: God tur til Amsterdam Mamma ♥

PSS: Screw 'em pictures.

 

Mitt andre rom

Nå har jeg endelig begynt å henge opp litt av de bildene og sånn som jeg tok med fra Norge. Det tok sin tid, men nå ser det hvertfall fint ut syns jeg! Har blitt litt mer personlig, som er viktig! Hoho, nå skal jeg ikke la dere vente lenger. Jeg har selvfølgelig tatt bilde av åstedet, så dere kan se hvordan resultatet ble med egne øyne! Enjoy nok en gang:

 

 

 

 


Hele åstedet. Happyface!Denne her var fin til å henge opp bilder på fant jeg plutselig ut. Nok en gang; SMART.Kjøpte plakat i dag. Palmer, selvfølgelig. Eller hva Nora? Kunne det ha vært noe annet?Den rosa tegningen var laget til meg når jeg kom til CLU. Brevene under er fra alle mine kjære i Norge (ja, jeg savner dere!). Nå kan jeg våkne opp til de og med en gang vite at det er noen der for meg uansett hva :) Det er HERLIG!
Jeg har vært smart og hengt opp smykkene mine. På den måten kan jeg se hvilke smykker jeg har og de holder seg fine. Altså de lager ikke krusseduller med andre smykker som de liker og gjøre. I posen er det øredobber. Smarte meg.

 

 

 

 

Det var da det som var nytt for denne gang på rommet mitt. Håper dere likte det, haha, men uansett så syns jeg det har blitt fint. Så jeg er fornøyd med utfallet. Ja whatever. Nå har jeg ikke så mye mer spennende å skrive. Så hadebra.

 

Peace out, oh yeah.

 

PS: Brev settes fortsatt pris på. I posten altså. Me no care of commentarios. Hoho, jeg er morsom.

MALIBU & Santa Monica

Nå kommer endelig de etterlengtede bildene (NORA) fra Malibu. Vi var der forrige helg, det var kjempe fint, men det ser dere jo på bildene. Etter Malibu dro vi til Santa Monica og shoppa. Sooo, enjoy:

 

 

 

 

 
Santa Monica peerSanta Monica peer igjen
 

Bilder fra restauranten vi spiste på - Bubba Gump Factory"Vi trenger ikke hjelp...""KELNER, STOOOPP!"June og Jasper (ganske sikker på at det er navnet)Meg og MichelleReal American style

 

 

 

 

Dette var da bildene fra den dagen som Michelle tok. Jeg la plutselig merke til at det ikke var noen bilder fra stranda, men whatever. Jeg tok bilder av stranda med mobilen min, men får ikke lasta det over på dataen fordi jeg ikke har minnekort så det var jo dumt. Jaja, whatever det også. Håper du likte bildene fordet da Nora :) Og en ting til, jeg ble solbrent, no kidding. Haha.

 

Peace out from the other side of the planet.

KINGSMEN vs. WILDCATS

I dag var det football game, jippijå! Det var supergøy! Anbefaler alle å dra på det en gang i livet. Det burde være med på "100 ting jeg skal gjøre før jeg dør"-lista til folk. Det var epic likso, stemninga og bare alt var så morsomt! Skjønte ikke så mye av spillet i begynnelsen for å si det sånn. Når alle klappa og hylte, så bare satt vi der og så spørrende på hverandre. "Hva skjedde nå?" Haha, jeg ler enda. Men etterhvert så begynte vi å skjønne litt mer enn bare ordet "Touchdown", så det var jo bra. I dag har jeg tatt masse bilder, så tenkte å legge ut de da! Selvom jeg hadde det gøy, så var det den lengste kampen av noe slag jeg noen gang har sett på. Den varte søren meg i over 3 timer. Kampen var delt opp i fire quarters, hvor hver quarter varer i 15 minutter. Men det blir jo blåst av hvert sekund vett, så de 15 minuttene varer fort i 45 minutter. Når det er 5 minutter igjen på klokka, så sitter man søren meg 20 minutter og venter på at det skal bli ferdig. Utrolig egentlig, haha. Men her kommer bildene:


Gidder ikke kommentere under bildene, i og med at det er så sykt mange! Vi, Kingsmen altså, er hvertfall de som er helt lilla. De var serr mange altså, sikkert 100 stk eller mer! De tok opp hele sidelinja liksom. Det laget vi spilte mot, Wildcats, lå på 4. plass i serien, mens Kingsmen lå på 23. plass eller noe. Og gjett hva: VI VANT :D
Det var utrolig morsomt altså, det gjorde stemninga 1000 ganger bedre, virkelig! Gleder meg til neste kamp allerede.
Love,
Andrea


PS: Jeg filma litt også, men aner ikke hvordan man legger ut film, så jeg får ta en liten prat med nora før de kommer :)

PSS: Zac Efron, jeg så etter deg!

Slik er det der jeg er nå

Nå har jeg tatt litt bilder av skoleområdet til ære for deg Marte. Tenkte å vise litt hvordan det er her. Har ikke tatt bilde av alt da, bare det jeg kom over i går. Så, here you go:

Til venstre er et av dormsene på skolen!

Stadioen som football-kampen skal spille på i dag. Senere skal en ny stadio tas i bruk!

Litt mer av stadioen.

Vegen jeg går hver dag for å komme meg til timene.

Her har vi SUBen til høyre og post-kontoret til venstre (hengestedet mitt!)

SUB = Student Union Building, aka der vi skal se Vampire Diaries HVER torsdag framover!

Kingsmen Park

Til venstre er humanities bygningen eller noe, der jeg har engelsk. Ååå, palmer!

Samme bygningen, haha!

Husker ikke navnet på denne bygningen, men er hvertfall der jeg har Geologi!

POST!!!

Jeg har Beginning Painting i et av disse rommene! På baksiden av postkontoret.Det var da de bildene jeg tok av skoleområdet. Tok noen bilder under Beginning Painting i dag også, so here you go. Again:
Mitt malested, haha. Ready for action.

Tegningene mine. Jeg skal male det til høyre! GOOD LUCK.

Vri på hodet, mye enklere enn å vri bildet.

Mine første tegninger av skoen, som jeg skal male da altså. De likte hu ikke så godt. Takk for den!

Hoho, skoen min.

Under skoen? Haha
I dag, klokka 1, er den første football-kampen. Gleder meg supermye, det blir gøyy! Skal ta masse bilder, jeg SKAL. Så da blir det nytt innlegg enten i kveld eller i morgen med bilder fra det. Spørs hva som skjer i kveld. Burde egentlig gjøre lekser, haha. Skulle gjøre lekser i går egentlig, men da dro jeg og shoppa! Litt for mye spør du meg, må prøve å beherske meg. Nå skal jeg ikke shoppe på lang tid, det lover jeg dere.  Spesielt deg Mamma.

Jeg savner dere, bare sånn at dere vet det.

Love,
Andrea

VAMPIRE DIARIES

Da har jeg nettopp kommet inn etter å ha sett Vampire Diaries (og Nikita, whatever) og vet du hva? DET VAR SUPERBRA! Gleder meg allerede til neste torsdag. Jeg er glad det er flere som er så entusiastiske ang VD, som Michelle, Dorthe June (tror jeg, eller er det Dorthy?) og Jasper (eller Jesper, idk). Vi boltra oss foran TVen i SUBen (Student Union Building) en halvtime før det begynte og satt der i 2 og en halv time. Ååååh, beste tiden her på CLU EVER! Vet det, jeg er TV-avhengig! But, whatever. Torsdag er hvertfall yndlingsdagen i uka mi nå, så vet dere det.Tenkte bare jeg skulle informere dere om dette. For det er nemlig det som har skjedd her på Cal Lutheran i kveld (eller i hvertfall med meg da). Gleder meg til neste torsdag, sa jeg det? Haha, ting går litt i surr for meg noen ganger!

Savner dere, gleder meg til å se der om 4 måneder osv. Haha, jeg har det FINT!

Og btw, skal bare fortelle om noe som skjedde i dag. Det var mye morsomt på en gang.
1. Da jeg gikk tilbake til rommet mitt etter religions-timen så var det en jente jeg gikk forbi som sa "Du løp fort på tredemølla". Og jeg bare "Whaaat?", og så sa hu det igjen, og jeg visste ikke hva jeg skulle si. Hva sier man til det liksom? Så jeg bare "Thanks!?"
2. Da jeg gikk til biblioteket var det en dude som sa "Heeey" til meg. Jeg aner ikke hvem det er, har aldri sett han før. Og så sa han "What a nice dress", haha, og jeg bare "Thanks", følte meg like dum som tidligere.
3. Da jeg kom opp til biblioteket var det en mann som spurte om jeg var amerikansk statsborger, for han ville ha folk til å skrive seg opp for å stemme eller noe. Og jeg bare "Noo", og så spurte han hvor jeg var fra, og da jeg sa Norge, så sa han "Jeg kan snakke litt norsk" og så sa han noe på norsk. Og da jeg kom ut av biblioteket igjen så sa han "Vi ses. Hade." Hahaha, holdte på å le meg ihjel. Men morsomt det da at han kunne litt norsk. Han hadde forresten noe skjelett-greier tatovert under øynene. Merkelig fyr, men veldig hyggelig! Haha.

Så jeg har hatt en ganske merkelig dag, men det har fått meg til å le, så da er det greit!

Peace out, let the peace live, and get over with it. PS: I love you Damon (Ian Somerhalder)!

YOU'VE GOT MAIL!

Yes, that's right. JEG FIKK POST I DAG!!! Åååh, ble så utrolig glad da jeg åpna postboksen og den for første gang ikke var tom! Den følelsen var helt herlig altså, you have no idea. 

Jeg fikk da brev fra Mamma og Martine. Det var utrolig koselig. Da føler jeg at folk tenker på meg, og at de faktisk savner meg. Haha, jeg vet at dere gjør det da, men det er jo alltid koselig å få et lite bevis på det eller to! Og jeg setter pris på flere, believe me! Kommentarer settes jo også pris på da, hint hint! Takk Marie, du er jo hvertfall flink da! Jeg liker deg :D

Her er brevene jeg fikk i posten i dag:


ÅÅÅÅÅ BILDET VILLE IKKE LASTE OPP! Teite blogg.no. Kan ikke laste opp JPEG my ass. Teite greier!


Jeg vet det ikke er mye av et bilde (DET ER JO FREAKIN INGENTING!!!). Trust me, I get it. Men jeg er utrolig dårlig på å ta med kameraet når ting skjer. Jeg tenker "Det kommer ikke til å være noe å ta bilde av i dag, så jeg kan like gjerne la det ligge igjen hjemme." Den gang ei, det skjer ALLTID noe. 

Det er lenge siden jeg har blogga, jeg vet det også, så derfor kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort de siste dagene.

Søndag kveld - Dro ut og spiste og på kino med noen nordmenn, dansker og roommaten min Elyse. Var veldig koselig. Vi så filmen "The Others", den er verdt og se. Var veldig morsom.

Mandag - LABOR DAY. Nothing more to say than NO SCHOOL!

Tirsdag - Ehm, trente på morningen, skypa med Mamma og var på skolen, hadde én time som var religion. Ikke veldig spennende. Etter det gjorde jeg lekser tror jeg. Husker ikke helt. Sikkert ikke noe spennende. Tror faktisk at jeg så på One Tree Hill på kvelden, så det var jo gøy. Haha, jeg har virkelig et liv her borte.

Onsdag - I går var jeg på skolen, som var kjedelig. I engelsken fikk vi enda en skriveoppgave, som skal leveres i morgen, altså fredag. Den skal være på 5 HELE SIDER. Shit altså. Så hadde jeg maling, og det var hvertfall ikke gøy. Læreren min kunne ikke fortelle meg når vi har finals engang, det skal jeg liksom finne ut selv på internett. Så sa jeg at jeg har lett der men at jeg ikke fant det, og da sa hu at det ikke var hennes problem (stupid biaaatch). Der var resten av dagen min ødelagt. Etter det var det tid for geologi, som var møkk kjedelig. Hadde om steiner, freakin steiner. Hva skal man med det liksom? På laben slutta vi litt tidligere da, yay. Det var høydeounktet i geologi. Og det at vi hadde litt basiskjemi som jeg kunne ALT av. Hoho, stolt! Så var det hjem og gjøre lekser i 2 timer for så og dra på The Cheese Cake Factory. Det var super duber godt, du aner ikke. Skikkelig amerikanske porsjoner (selvfølgelig) så jeg fikk doggybag på halve maten OG desserten (som forresten var himmelsk! Har spist mer av den i dag, mmmm). Så var det hjem og legge seg. Eller ikke. Dro hjem og gjorde et eller annet (husker ikke hva, kanskje så på OTH?), og så sendte Nicolai melding om vi skulle se på flybillett hjem til jul. Så da satt vi til klokka 1 (AM altså) og gjorde det. Vet ikke om vi har finni noe, men det var jo greit å begynne. Må jo bestille snart så vi kommer oss hjem på greie priser :)

Torsdag (i dag) - I dag har jeg, hmm, jeg hadde planer om å sove lenge, which didn't happen. Jeg våkna før 8 en gang, og da fant jeg ut at jeg like godt kunne stå opp klokka 9 og trene som jeg gjorde på tirsdag. Løp i 40 minutter altså (!!!!). Litt stolt av meg selv. 20 min jogging og 20 min intervaller. Det var en god treningsøkt, så da sa jeg meg ferdig etter det, haha. Gikk hjem, ordna meg, så på OTH og spiste litt (mye) ostekake og jordbær. Mmmm, det var den treninga. Men jeg har bestemt meg for å spise opp den ostekaka og så bli flinkere i matvegen. Jeg skal også trene masse! Skal ta sånn løping som jeg hadde i dag hver gang jeg trener og litt styrke i tillegg til det. Så det blir bra! Hadde religion, som var super kjedelig as always. Etter det fant jeg ut at stilen jeg skrev i går, som var på 2 og 1/2 sider, skulle være på minimum 5 sider, så da var det bare å sette seg ned og begynne og skrive igjen. Er ferdig nå da, flinke meg. Må vel tegne litt til i morgen også, og så gå til middag. Og så er det høydepunktet i uka: PREMIEREN PÅ VAMPIRE DIARIES!!!!!! Har gleda meg kjempe lenge nå, det er virkelig den beste serien ever! Gleder meg kjempe masse, like mye som dansken Michelle! Vi skal boltre oss foran TVen i SUBen  (Studen Union Building) i dag for å følge febrilsk med, det blir BRA!

Det var det som har skjedd de siste dagene, ikke så spennende akkurat. Men det er veldig mye skole for tiden. Utrolig, har bare gått her en uke, og har hatt lekser hver bidige dag. Men Nicolai ikke har hatt noe lekser. Hvor teit er ikke det a?

BTW: JEG FÅR IKKE LASTA OPP BILDER FRA MOBILEN! Som er den jeg har brukt til å ta bilder fra forskjellige steder. Har prøvd altså, det er ikke tull, men det funka ikke siden jeg ikke har minnekort. Så da må jeg vel kjøpe meg det og da. Pengene flyr.

Fikk forresten kommentaren at jeg løp fort på tredemølla! Hahha, visste ikke helt hva jeg skulle si, så jeg bare "Thanks?" Haha LOL.

Dette ble da dagens bilde. Selvom det ikke er tatt i dag engang! Whatever.

Peace out

Mer shopping gitt

Fant plutselig ut at jeg hadde flere ting å vise dere. Rett etter at jeg hadde publisert innlegget fant jeg det ut, så lager et innlegg til jeg.

Uglesmykke nr. 1. Supersøtt! (Forever21)

Uglesmykke nr. 2. Megakult, haha! (Forever21)

Øredobber, digger de også (Forever21)

Engel som jeg fikk av Mamma. Den kan jeg se på hver gang jeg er nedpå. Som i dag! Tusen takk Mamma <3 Glad i deg.

Haha, USB-pennen min. Den er ikke lite kul da eller? Haha, den liker jeg!
Ja, det var det jeg hadde å si for i dag. Over og ut.

Shop till you drop - In the US

USA er kjent som landet som er BILLIG. Alt av klær får man til halv pris eller mindre sammenlignet med Norge. Norge er svindyrt. Men så tjener jo vi mer også da. Timelønna jeg hadde på Din Sko, var så mye som en nyutdannet person ville fått. Altså veldig bra lønn sammenlignet med USA generelt. Siden det er så billig har jeg benyttet meg av "tilbudene" jeg har kommet over, og har kjøpt meg litt (ja mamma, LITT. Haha). Jeg hadde ikke tenkt til å vise fram hva jeg hadde kjøpt, siden det er ikke en sånn blogg jeg har. Men den gang ei, når man har lite å gjøre så må man finne på det man kan. Så tenkte da å vise fram det jeg har kjøpt, litt av det hvertfall! Here you go:
Nye ringer. Elsker dem alle sammen! (Forever21)

Haha, my favorite ring! (Forever21)

Bling bling. (Forever21)

Den her forelsket jeg meg i. Den er egentlig en størrelse for liten. Mend det går bra! (Forever21)

Favorittstedet på rommet; Alle de herlige bildene mine! (Homemade)

Ny genser - "Nerds are cool" (Forever21)

Ny kjole, superskjønn. (Forever21)

Tunika, den er bare sååå fin. (Forever21)

Ny jakke fra Converse. Superfin farge! (Converse outlet)

Superfin kort jakke (Forever21)

Strikkavest-ting. Liker den. Skulle bare ønske at det ble litt kaldere så jeg fikk bruk for den atm. (Forever21)

Skolegenser, digger to the max! (Cal Lutheran Bookstore)

Skolegenser nr. 2 (Cal Lutheran)

Turkis topp, ååh yndlingstoppen min atm. (Forever21)

Trenings-t-skjorter fra Nike (Nike outlet)

Puddel sweatshirt, hihi (Forever21)

Spontankjøp. Kjøpte den i går bare fordi jeg frøs huden av meg, men den var faktisk veldig fin. Bra spontankjøp syns jeg ! (H&M)Som du skjønner så har jeg lagt min elsk på Forever21. Det er en superbra kjede med greie priser. Altså billig-billig for meg da. Har brukt litt penger på shopping, men fikk mye fint. Og jeg trenger jo faktisk klær å ha på meg. Alle skjønner jo det. Ble litt shopping-gal når vi var på senteret på onsdag, og der var Forever21, derfor så mange klær derfra. Etter det har jeg ikke shoppa så mye. Måtte bare få ut litt shopping av kroppen. Sånn går det når man bare skal spare penger, og ikke bruke de! Nå skal jeg derimot bli flinkere! Lover deg det Mamma!

I dag har jeg en dårlig dag, ja faktisk. Alle kan ha dårlige dager. Skal ikke si noe mer om det, for da blir jeg bare lei meg. Men uansett, derfor må jeg få ræva i gir og finne på noe! Kan ikke sitte her "forever till I'm 21". Hahahah, tog du'an? Jeg er morsom, må si det altså.

Uansett, glad i dere der hjemme, og savner dere. Men det veit dere så altfor godt.

Lots of love,
         Andrea

PS: Var i Malibu (Malibu-Barbie, det første jeg tenker på når jeg hører Malibu) og Santa Monica i går. Jeg hadde glemt kameraet, selvfølgelig, men en av de danske som jeg var med hadde det med, så skal få bilder av henne Stay tuned, we had some pretty good beach time!

YOU GOT SERVED & First day of school

Nå er det noen dager siden jeg har blogget gitt, ops. Men jeg føler at innleggene blir så kjedelige uten bilder, og jeg er veldig dårlig på å ta bilder! Hva skal jeg gjøre, ta bilder i klassen? Haha, tror ikke det gitt. Men har noen bilder fra tirsdag som jeg tenkte jeg kunne legge ut. Men først litt om hva som har skjedd de siste dagene:

Mandag - Husker ikke hva jeg gjorde på dagen på mandagen. På kvelden var jeg hvertfall på et show som het "The Naked Roommate and Everything Else". Det var utrolig morsomt, men jeg fikk ikke sett hele for vi dro på kino. Der så vi filmen "Takers" som jeg syns var utrolig bra. Digga den egentlig. Og det er sant det de sier, brusen og poppkornet ER større i USA! Det er ingen myte, haha.

Tirsdag - Denne dagen sov jeg lenge, og så var jeg med på et sånt "community service"-prosjekt. Det var at vi skulle kaste søppel i en skog i Thousand Oaks. Ikke kaste søppel der altså, men rydde søppelet som var der. Greia var at det var masse uteliggere som har på en måte bosatt seg der, noe de egentlig ikke har lov til tror jeg. Så da skulle vi rydde og kaste alle tingene som dem hadde plassert i skogen, samt annet søppel vi fant. Jeg er ikke helt med på den greia å være stolt av det vi gjorde. Vi tok faktisk "eiendelene" til uteliggerne. Det er det eneste de hadde, og det tok vi. Å kaste klærne dems og sånn er å gå litt for langt syns jeg. Men så har ikke jeg satt meg så veldig inn i uteligger-tilstanden i USA og California da. Kanskje det er annerledes der enn hjemme i Norge?


Masse folk som var med på "YOU GOT SERVED"

På kvelden tror jeg ikke jeg gjorde så mye. Husker egentlig ikke. Haha, dagene går litt i ett og de er såååå lange.

Onsdag - FØRSTE SKOLEDAG! Den begynte klokka 8. Når stod jeg opp? 7.20! Great, holdt på å forsove meg på første skoledag. Selvfølgelig. Hadde satt vekkerklokka på 6.40 PM. Aaaah Gud, noen ganger overrasker jeg megselv altså! Skrudde på vekkerklokka i dag også, men da ringte den ikke! Supert, life is really great sometimes! Uansett, i går hadde jeg først Engelsk. Kan ikke si at det er favorittfaget. Fikk en innlevering allerede, og den skal leveres i morgen! Great! Fikk også masse sider som jeg skal lese til i morgen. Uten bok. Great #2. Life is really great today! Får boka mi i morgen da, så forhåpentligvis så skjønner læreren det! Etter engelsk trodde jeg at jeg hadde en time fri for så og ha engelsk igjen. Jeg møter opp ved klasserommet vettu, og sitter der i 15 min uten at noenting skjer. Så sjekker jeg på internett og da har jeg ikke den timen på onsdager, bare mandager. Tusla bort til biblioteket og begynte på oppgaven min, for så å gå bort til maleklassen. Den klassen kan faktisk bli morsom. Læreren er helt crazy, på en morsom måte. Og så er det praktisk, det liker vi! Etter det hadde jeg 1 time og 40 min fri, før geologi, der jeg fant ut at jeg faktisk kjente 3 personer fra før. Supert! Ble også kjent med to jenter til. Etter geologi, som bare varte i 30 min i går, haha læreren ville ikke se oss lenger, så dro jeg, Hanh (norsk), Christina (dansk) og Katie (amerikansk) til The Oaks Mall for å shoppe. Storshopping, jippi! Så dro jeg and Christina sammen med noen andre internasjonale studenter til Outlet sentrumet. Der var det MASSE altså. Man kan ikke forestille seg det engang! Brukte mye penger i går, det er sikkert. MEN det var veldig fine ting! Så er veldig fornøyd.

Torsdag (i dag) - Jeg har skypa med Nora og Marte. Kjempe koselig. Jeg hadde egentlig tenkt til å trene, men så gikk nå dagan, og det skjedde ikke. Jaja, får ta det igjen i kveld, håper jeg klarer det! Skal forresten ha religion snart, det blir jo spennende. Eller ikke. Det er ikke religion egentlig, det er INTRO TO CHRISTIANITY! Jippi, og jeg som syns kristendommen er den mest kjedelige delen av religionfaget. Jaja, overlever vel det også. Må jo nesten det.

Senere i dag vet jeg ikke hva som skjer. Forhåpentligvis får jeg kjøpt inn det jeg trenger til maleklassen, Jeg trenger det til i morgen liksom! God help me! Hvis jeg ikke får med meg noen av de jeg har blitt kjent med i klassen får jeg sette meg på kne foran en av de internasjonale studentene, Shugo. Han har bil, og er sikkert villig til å hjelpe meg! Får håpe på det hvertfall!

Nå er det en time igjen til jeg har skole, hva skal jeg finne på da? Haha, har for mye fritid her i USA. Er jo ferdig med innleveringa så hva skal man gjøre da? Vi har jo ikke TV, som jeg så inderlig ønsker å få! Haha, jeg var jo TV-slave #1. Not so much anymore! Har ikke sett på TV på en uke, eller litt i går da, men det teller ikke. Og har heller ikke sett på serier på internett! 

Nå har jeg ikke noe mer å skrive. Tenkte å legge ut ett bilde til, til ære for pappa som jeg savner så mye:

Se hva jeg fant :D I CALIFORNIA!!!

Savner å kitesurfe jeg, bare så du vet det pappa. Og jeg håper du leser bloggen min!

Miss you all a lot.

Love,
    Andrea

Orientation week

Ja, nå sitter jeg på mitt californske rom og slapper av (facebook ofc) litt før neste aktivitet i orientation week. Etterpå skal vi på et slags show eller noe, blir sikkert gøy.  I går var vi på masse orientation aktiviteter. Noe sammen med alle de nye elevene på CLU, og noen med bare transfer. Det var gøy, men litt venting nå og da. Og jeg stod opp kl 7, som ikke egentlig var nødvendig. Så det var ikke like gøy. I dag var en bra dag også, blitt kjent med flere folk, vært på orientation og vært på en liten grocery shopping trip - TARGET <3

OG forresten, jeg møtte på Lyn i går, ei jente jeg har snakka masse med på Facebook. Kjempe gøy, og det var helt tilfeldig at vi møttes. Det var under Playfair, som var masse leker osv, og da vi løp rundt for å hilse på masse folk løp vi inn i hverandre. Random, I know. Men utrolig morsomt!

Her kommer noen bilder fra i går og i dag. Liker bilder bedre, de forteller jo mer enn tusen ord. Jeg er morsom. ENJOY:
Velkomstskilt!

My room, wiho!

All the new students

Hey there Mr. President

Yo, look over here Kingsmen and Regals

Playfair

Playfair - ass shaking

At a house where we ate pizza and ic cream -- yummi

SCANDINAVIANS

Christine - danskepølse

Target - cheap, cheaper, CHEAPEST!

Starbucks - I think yes

Party hat.. Or a playboy hat!? Idk

Viking - Grrr.. Or what?

Kaktusbriller, dagens!

ELSKER DEM <3

Haha, tons of balloons!

Elyse was painting the rocks. And she accidentally painted on herself instead!
Håper du begynner å bli fornøyd nå Nora. Syns jeg har vært flink i både å ta bilder OG legge de ut. Klapp på skulderen til Andrea.

BTW: GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN NORA! Vet det ikke er 29. august lenger i Norge, men det er det her, så du har fortsatt bursdag. Jippi :D Håper du har hatt en fantastisk og fortryllende dag, og at selskapet nådde alle forventninger og mer. Jeg er kjempe glad i deg og savner deg. Air hugs and kisses to you birthday sister!!!

The first couple of days in the US

Hei på deg norske leser! Nå har jeg vært i California i 2 og 1/2 dag, og jeg elsker det her. Varmen er deilig, og folka er enda bedre, så jeg klager ikke! Tenkte jeg skulle fortelle litt hva jeg har gjort, altså i går og i dag da. Jeg var jo på fotballmøte på tirsdag, vet ikke om jeg fortalte om det. Nå er jeg hvertfall ikke så sikker på om jeg vil spille lenger. Jeg elsker spille og alt, men det ser ut til at det kommer til å ta mye tid, og jeg har egentlig bare lyst til å være med folk og bli kjent og konsentrere meg om skolen! Såå, jeg får se hva jeg gjør i morgen. I dag var det enda et fotballmøte, som jeg IKKE var på, så jeg lurer på hva treneren kommer til å si. Men jeg får snakke med han i morgen! Her er hvertfall hva som har skjedd:

Torsdag - I går var en crazy dag, var mye som skulle bli gjort. Jeg gikk for å få en medical check-up, men de skulle ha pause akkurat da jeg kom. Så da gikk jeg og møtte Hanh, en av de andre norske jentene, Vi gikk for å finne en butikk, men turister som vi er så fant vi den ikke. Så da ble det ikke shopping på oss da. Etter det dro jeg for å snakke med fotballtreneren og fortelle om at jeg ikke kom til å bli cleared før tirsdag. Og jo, det glemte jeg. På forrige tirsdag var det en orthopedic surgeon på skolen som sjekka alle idrettsutøverne. Jeg var der selvfølgelig ikke da, og han kommer ikke tilbake til skolen før neste tirsdag. Så ja, great. Anyways, jeg får ikke begynt å spille før etter det, så er lite keen egentlig. Og aner ikke om jeg må være med på ting og tang med fotballaget. Jeg vil jo være med på orientation!
På kvelden dro vi på middag og shopping-trip. Det var veldig koselig, ble kjent med mange av utenlandsstudentene på CLU. Vi dro først og spiste på en mexican restaurant, gratis btw, always great. Og så dro vi på Target, en gigantisk altmuligbutikk. Fikk kjøpt meg noe essentials der, så det var bra. Greit med kleshengere og tannkrem for eksempel.
Når jeg kom hjem... Ja, da gikk jeg og la meg.

Fredag - I dag hadde vi orientation fra ca. 8. Eller frokosten var fra 8 da. Greit med gratis mat altså! Så var det orientation, og det var også greit. Fikk sett litt mer av campus, ettersom vi gikk på tour, og ble kjent med enda flere awesome people. På slutten av orientation møtte vi peer advisorene våre, mine er superhyggelige, og det er de vi skal møte i morgen for mer orientation. Så det blir nok gøy. Da er vi på gruppe med freshmen også, så det gleder jeg meg til!
Etter orientation i dag dro jeg, Sarah, Chip (Sarah's boyfriend) og tre Østerriske gutter på shopping. Vi dro til The Oaks Mall, superfun! Det var gigantisk stort, elsker det allerede, og vi var ikke i mange butikker engang! Vi var inne i en mobilbutikk, hvor jeg kjøpte meg ny mobil. Yay! LG Rumor Touch ble det, fin telefon det, liker det allerede :) Etter det var vi inne i en stoooor butikk med alt mulig rart! Der kjøpte jeg meg ny converse, jippi, hvite som jeg skulle ha og. De kosta vel 40 dollar som er 240 kr. Norwegian prices suck! Haha, elsker amerikanske priser altså, de er totally great. Vi spiste der og, og da kjøpte jeg sushi og salat, var masse mat liksom, og det kosta under 10 dollar. i norge hadde det kosta sikkert 3 eller 4 ganger så mye. Great, gotta love the American style! Etter det gikk vi innom Apple Store for jeg trengte en bit til laderen til macbooken. Og da endte jeg opp med å få den biten gratis. Han mannen jeg snakka med bare sa at jeg kunne få den, han hadde finni den bak. De solgte egentlig ikke bare den delen engang! Skikkelig hyggelig og genuint av han, det må jeg si, imponert! Amerikanere er virkelig flotte mennesker altså, liker de virkelig! Elyse har btw flytta inn på rommet mitt, så det blir nok gøy. Hun skal ikke sove her i natt da, siden hun egentlig ikke har lov til å flytte inn før i morgen. Så hun og moren skal bo på hotell eller noe.Noen bilder av min nye telefon. LG Rumor Touch heter den. Det er Touch screen og det skyve ut-skrive ting, liker den veldig godt hittil. Litt uvant, men det går bra. Månedsprisen er $25, så det er ikke så dyrt som alt annet. OG jeg trenger ikke betale når jeg er hjemme i Norge - SUPERTASTIC GREAT! Nå er du vel glad mamma? Og stolt av meg som klarte å ordne mobil på egenhånd? Flinke utenlandsstudenten det tenker jeg, haha.

Meen, det var alt jeg hadde å si. Har hvertfall storkost meg i dag. Gleder meg til i morgen allerede. God morgen Norge, snart!

Turen i bilder

Ja, da fant jeg endelig ut hvordan man kan legge inn bilder. Jippi. Så, her kommer de, enjoy:Sorry mamma. Ikke great bilde av noen av oss, men måtte ha det med!


En sånn taxi-van-shuttle tok jeg til skolen! Fikk en hel for meg selv, deilig!


Hoho, måtte ta med dette av den gule greia her! Vet ikke helt hva det var da men.


Fortsatt på flyplassen. Utrolig fint, et sånt utearena på en flyplass har jeg aldri sett før!


Hihi, skolen min!


Rommet mitt. Kommoden stod egentlig BAK pulten, eller på siden, sånn at man ikke kunne åpne de!


Badet!


Kjøkkenet!


"Stua". Legg merke til at det er INGENTING der.


Rotet mitt!


Bildet fra vinduet i "stua". Er fornøyd med utsikten!


Sånn, der har dere noen bilder fra turen sålangt. Kommer vel flere etterhvert, kanskje ikke i dag, men i løpet av de nærmeste dagene :) Jeg har det fint, jippi!

Framme i Thousand Oaks

Da var den norske studenten endelig kommet på plass i California. Koffertene er strødd utover kjøkkenet sammen med "linens"-pakka. Jippi, jeg fikk sengetøy første dagen! Små gleder.

Jeg er utrolig sliten, orker derfor ikke skrive så mye. Kan hvertfall si at de "gode" setene på American Airlines som jeg venta på - de kom ikke. Eller jo, de hadde det jo på flyet, og jeg ble nesten overlykkelig over at det var så fine seter. Men der skulle da ikke jeg sitte. Jeg måtte sitte lenger bak MIDT i flyet. Altså på midtraden. Det var det eneste jeg sa at jeg ikke ville til han svenske duden som sjekka meg inn på Gardermoen. De svenskene altså...

Skal snart på fotballmøte, hvor jeg fyi kommer til å sovne. Jippi, godt førsteinntrykk!

Hadde tenkt til å legge til litt bilder, men det ville ikke iphoto. Så da blir det ikke det da.

Vi snakkes!


andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits