Blogg

FIVE DAYS TO GO

Nå er det bare 5 dager igjen til jeg skal reise jorda rundt for å oppleve nye ting og få nye erfaringer. Jeg er ekstremt spent på hva jeg har i vente. Jeg må bare komme meg forbi den evig lange flyturen så kan eventyret begynne. Siden dagene går fort, prøver jeg å utnytte de så mye som mulig (noe som ikke går så altfor bra siden jeg vil heller slappe av de siste dagene hjemme enn å stresse med pakking.) Jeg blir nok ferdig til slutt. Det tar bare litt lang tid. Men jeg har jo tross alt hele fem dager igjen å fikse alt på, så det skal gå bra. Istedet prøver jeg å catche opp på litt tv-serier mens jeg kan. Det blir sikkert ikke så mye tid til det Down Under, i hvertfall ikke i begynnelsen. I det siste har jeg jobba (forrige uke), men det slutta brått da jeg på torsdag fikk omgangssjuken. Ikke noe gøy å kaste opp hver time fra 20 på kvelden til 4 på morningen. Slitsom natt, så da var det hadebra til siste jobbdag. På fredagen dro en syk Andrea og resten av familien på hytta. Det var deilig å komme seg litt bort, selvom jeg fortsatt var syk. Lørdagen ble tilbragt på sofaen for min og Nora sin del, mens Mamma og Pappa gikk på ski i tjue kalde. Søndagen dro vi hjemover i en fei for å rekke bursdagsselskap for Magnus. Må jo ikke misse en runde til med kaker og kos og Michael Jackson (eller Mika Jakkson som det så fint heter ifølge barna). Etter det har det ikke skjedd så altfor mye. Har slappet av, gjort ærender, begynt og finne fram ting og klær jeg skal ha med, og så videre. Ikke veldig spennende med andre ord!

 The reincarnated Michael Jackson!

 

Har hatt en fin stund hjemme, virkelig. Men er klar for å ta imot nye utfordringer, og få en litt mer spennende hverdag slik som jeg er vant til.

 

Blogger sikkert igjen før jeg dra, så vi snakkes!

 

Celebration

I dag har min kjære far bursdag, og da vil jeg ønske han tillykke med dagen. Siden jeg er så snill skal jeg heller ikke nevne hvor gammel han ble. Eller hvor ung han ble. Så snill er jeg liksom.

 

Du får ett rakettbilde til ære for din store dag. Hipp hipp hurra. 

Glad i deg!

Making cupcakes.WE MADE DOMO

Jeg og Nora er nå nettopp ferdig med baksten for i dag. Vår kjære far har bursdag i morgen, og det må selvfølgelig feires med kaker. Vi har allerede lagd muffins, og målet for dagen var og lage cookies. Vi ble ferdig med baksten, men pyntinga gjenstår fortsatt. Slik så det ut når vi lagde kopier av bestissen til Nora, Domo:

  

Som du ser ønsket Domo å være med på alle bildene siden det tross alt var han vi laget spiselige kopier av. Happy now?

 

Og de ble gode, som alltid. Takk for det.

Home sweet home

HOLA AMIGAS!Hey. This is Nora, the sister from the same mister.

Nå er Andrew hjemme igjen. Vi visste at hun skulle komme i morgen ettermiddag.

Men da det plutselig ringte på døra tidligere i kveld, fikk vi en liten overaskelse. For der stod nemlig Andrea, som hadde blitt møtt på flyplassen av kusinene våre.

De visste altså om dette, alle visste det untatt meg, mamma og pappa. Det var veldig koselig.

Nå er alle samlet igjen, så da er det på tide at jeg får jueferie snart!!

Da bør vi legge oss, god natt og drøm søtt.

(Hilsen the sister)

HIPP HIPP HURRA FOR TROILLUNGA

MARRRRRITA, DU HAR BURRRRSDAG!!

 

Gratulerer så mye med dagen. Hoho. Så fort som tiden går, nå er du hele... ehm, 17 år!

 

Ha en duper dag, da blir den super.

 

And remember, "we are the funny ones"

 

 


Meg og deg, hoho.

 

En fotball full av bursdagsklemmer er nå sparket fra California til Nord-Kisa. Ikke glem å ta imot!

3 days to go

Nå er det bare 3 dager til jeg drar! Tenk på det. Om akkurat tre dager har jeg landet på LAX, eller så er det like før. Åh, det blir spennende. Håper turen går greit. Dette hadde gjort alt så mye enklere.

 

På rommet mitt står koffertene pakket og klare. Eller nei, de er ikke klare. Men pakket er de. Jeg mangler bare småting som jeg skal putte oppi dem, så er jeg klar for onsdag. Det er rart at jeg har kommet så langt i pakkinga allerede nå, jeg som pleier å gjøre det dagen før jeg skal ut på tur. Jeg bestemte meg for at det ikke skulle skje denne gangen, for jeg hater (VIRKELIG HATER) å være superstressa kl. 2 på natta før jeg reiser for å bli ferdig med pikk-pakket. Det er helt forferdelig for å være helt ærlig. Det er sterkt mislikt hos meg, som du sikkert allerede har skjønt. Ville bare konstantere at det er 110% hat. Men smart som jeg er, så gjør jeg det nå! På den måten kan jeg gå igjennom hvis det er noe jeg mangler, eller hvis jeg skal legge igjen noe mer her hjemme. Jeg har nemlig stappet to store kofferter fulle med klær og ting som jeg bare MÅ ha med meg. Sikkert ikke nødvendig alt sammen, men sånn er da jeg. Nå mangler jeg bare å pakke håndbagasjen og toalettmappa, så kan jeg sette ut på Amerika-reisen min. Nora feiret "Voksenbursdag" i dag, siden jeg skal dra (hu har bursdag 29. august alle sammen!!!), og der var det noen søte små sjarmtroll. Han ene mente at i Amerika så snakker de svensk. Så jeg fant dermed ut at jeg kommer til å bli rimelig god i svensk mens jeg er der borte. Godt å vite!

 

I dag var også dagen for å si hade til Marte, min kjære kusine. Det var trist. Vi er litt sånn at hvis den ene begynner å gråte, så begynner den andre også. Så når Marte da begynte å gråte, så rant det plutselig hos meg også. Og så begynte Mamma. Og Hege, min andre kusine. Så der stod vi da, "hulkerne". Må nok ha sett dumt ut, etter Noras uttrykk å dømme. Savner deg allerede Marte 

 

 

Meg, Marte og Nora på 17. mai

Slitne russ, eller hva Marte?

 

 

Dette er forresten det første innlegget på mitt fine, nye Macbook Pro. Jeg er så superduper glad, du aner ikke. Det var julegave fra mine herlige foreldre, som jeg kommer til å savne altfor mye. Gruer meg til å si hade til dere og til Nora! Takk for julegaven. Med den er det hvertfall inget problem å holde kontakt med folk her hjemme. Videochatting på skype sier jeg bare!

 

Dette blir antageligvis det siste innlegget i Norge. Jeg er sånn småtravel de siste dagene i Norge, som blant annet er fordi jeg skal være med Martine til Strømmen i morgen, si hade til blant annet LiseLotte og Marie, ta vaksiner, spise hadebra-middag med familien, og så da til slutt reise. Trenger jeg virkelig å nevner at jeg må pakke ferdig? Nei, det var det jeg trodde.

 

Bon Voyage til Andrea sier jeg bare! Oppdatering kommer når jeg har kommet fram OG fått nett. Gotta love the internet!

 

Hadebra så lenge!

hits