Family Weekend in the Land of the Long White Clouds

For noen uker siden hadde jeg og resten av romkameratene mine, Brin, Dan, Paul og Jackie, familiemiddag. Vi ville feire et flott semester sammen, og det klarte vi virkelig. Vi gikk alle til butikken sammen for å kjøpe matvarer og kokkelerte sammen ? det var en superfin dag som ble brukt til å være sosial med resten av familien. Middagen ble også utrolig god ? fylte kyllingfiléer, potetmos og salat, nam. Vi tok også en haug av familiebilder, hehe. Morsomme saker. Jeg kommer aldri til å glemme min lille familie  ?down under.? Jeg var virkelig heldig når det kommer til de jeg har bodd med. Selv om vi er forskjellige har vi alle respekt for hverandre og holder da leiligheten ryddig og så videre. Det har vært minimalt med problemer. Mange andre har hatt problemer hele semesteret. Det har jo jeg opplevd før, så det var deilig med et problemfritt semester! Da middagen var over hadde jeg og Jackie litt kvalitetstid sammen og så Easy A. Det er utrolig hvor like vi faktisk er. Ikke bare liker vi de samme tingene (musikk, filmer, osv), men vi har veldig like personligheter. Vi blir påvirket av de samme tingene og vi deler tanker om ting. Det er rart at Uni. of Otago klarte og putte to så like personligheter i samme leilighet. Bra jobba!

 


Ja, vi er litt spesielle alle sammen. Det er vel derfor vi går så godt sammen vil jeg tro.

 

Da filmen var ferdig tusla jeg bortover til Kyla ? det var nemlig bursdagsfeiring for henne der. Jeg var utrolig sent ute, men jeg kom i hvertfall så alle var fornøyde! Liker virkelig de menneskene der altså. Har fått noen utrolig gode venner her borte. Det er rart og tenke på at jeg snart drar og kanskje aldri ser en del av de igjen. Jeg skal prøve og holde kontakt med så mange som mulig. Nå har jeg jo et sted å bo dersom jeg reiser rundt i USA. Har jo venner i så å si alle statene nå, hehe. Uansett, vi spilte et morsomt spill kalt ?Categories.? Det går ut på at man trekker en kategori, og så skal spillerne finne på navn. Deretter skal fortelleren (det må være en som ikke spiller) lese opp alle lappene, og så skal folk, i tur, gjette hvem som skrev hvilken lapp. Utrolig morsomt altså, og det førte til både det ene og det andre. For å si det sånn, det var ikke politisk korrekt i det hele tatt, slik som amerikanere er så altfor opptatte av. Skulle ønske jeg hadde kommet dit tidligere, for kvelden ble avsluttet så altfor tidlig for min del.

 

Dagen derpå dro jeg på løpetur på formiddagen. Jeg har blitt skikkelig glad i å løpe i det siste. Uheldigvis har jeg fått beinhinnebetennelse i den ene leggen, så jeg må gå ganske langt for å komme til en skog jeg kan løpe i. Uansett, dette var før jeg fant ut av hva som var feil med meg. Jeg løp langs brygga, og det var helt fantastisk. Elsker og være ute altså. Etter å ha dusja og spist litt gikk jeg og Jackie ut for å se Paul spille fotballkamp. Vi hadde ikke peiling på hvor langt unna det var, men etter 45 minutter med tråkking uten å ha funnet fram snudde vi rundt og trasket tilbake. Vi gikk også til Baldwin Street, den bratteste gata i verden. Rimelig bratt det der altså. Vi gikk opp hele bakken og hadde en del photoshoots for å si det sånn. Må jo benytte seg av muligheter som denne. Vi så også noen som sykla opp bakken. Hallo??? Folk er spreke! Det fikk meg til å tenke på Pappa og hvor mye jeg savner han og hvordan han definitivt hadde klart og sykle opp den ?lille? bakken der, hehe.

 


Flying on the steepest street in the world.

 

Den kvelden så jeg på Avengers-filmer med Patrick og Tim. Målet vårt er og fullføre alle Marvel-filmene før semesteret er omme (de gode altså, ikke de dårlige. Vi prøvde oss på The Hulk fra 2003 (tror jeg) og den var så utrolig dårlig at 20 minutter var alt vi klarte og komme oss igjennom). Og til din informasjon har vi klart det, woho. Litt trist også da, men men. Hadde hvertfall mange morsomme filmkvelder med disse guttene. Jeg ser for meg at når jeg kommer til California tar Janna over den rollen og vi kan se mange superheltfilmer sammen! Vi skal jo hvertfall se Star Wars, woho.

 

Den søndagen ble benyttet til stilskriving. Har hatt mye å gjøre, men dette var den siste stilen dette semesteret. Der var utrolig deilig å bli ferdig! Etter det var det bare å begynne og lese til eksamen. Det var det jeg gjorde fra mandagen etter denne helga til jeg hadde eksamen 7. juni i ?Marine Ecology? og ?Introduction to Conversational Maori? (det språket de innfødte snakker). Morsomme uker med andre ord. Not. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits