Celebrations Down Under.

I år var første året jeg har vært borte på 17. mai. Jeg grua meg en del til det siden det er den beste dagen i året. Eller det synes jeg da. Jeg er utrolig glad i å være nordmann og i Norge, så å ha lov til å feire det fullt ut er tipp topp. Til vanlig hadde jeg stått opp tidlig med et stort smil om munnen, spist god frokost og så gjort meg klar til en solfylt dag med is, kaker og grillmat. Jeg hadde fletta håret og tatt på meg bunad før hele familien hadde gått mot Jessheim for å se på barnetoget. Så hadde vi gått hjem igjen for kaker, før russetoget klokka 17. Etter det hadde det vært grilling et eller annet sted på Jessheim med herlige venner og familie. I år var det ikke sånn derimot, og jeg var fullt klar over at jeg fort kunne bli skuffet.

Dagen started med at jeg sov veldig lenge. Jeg var dermed uthvilt, noe jeg ikke har vært på en stund. Så det var en herlig følelse. Så gikk jeg til noen timer, og på en klassetur med biologi. Etter det var det tid for tutoring i kjemi, før jeg, Max og Courtney gikk på komedieshow. Det var faktisk utrolig morsomt. Det var veldig likt russerevyene vi har i Norge. Så morsomt å se det i et annet land!

Da jeg kom hjem igjen skulle jeg egentlig gå rett på fest, men så fant jeg ut at folk i komplekset så på 10 Things I Hate About You, så da jeg skulle se litt av den ble jeg hele filmen (selvfølgelig). Elsker den filmen. Den er utrolig morsom, og bare helt herlig. Da filmen var ferdig satte jeg kursen mot 17. mai-festen jeg skulle på. Uheldigvis rakk jeg ikke festen min da siden jeg var så seint ute. Alle de andre norske hadde gått ut, så jeg møtte bare ei norsk jente der. Men det var en annen fest, så jeg crasha bare den og hadde det gøy helt til klokka 4 på natta. Det er første gang jeg har hatt en slik 17. mai for å si det sånn. Men hadde det veldig gøy. Så gøy at jeg forsov meg til første time dagen derpå.

Jaja, sånn kan det gå noen ganger.

Det ble dessverre ikke tatt noen bilder, men de er tatovert i hodet mitt, så jeg kan beskrive alt dersom ønsket. Haha. Siden leserne (altså Mamma og Nora) trenger bilder for å ha viljestyrke til å lese (selvom dette ble et veldig kort innlegg) så har jeg lagt med noen gamle bilder. EnjoY:

 

 


Marie, meg, Jens og Rut - Firkløveren.

Herlige jenter i bunad. Det begynner og bli en stund siden gitt, huff.

Slitne russejenter. Frøken Botox var på besøk, woho.

Savner deg jeg Marie!

Og ja, vi havna i Romerikets Blad (på internett altså). Litt stas da gitt.

Ååå som jeg savner deg søte.

Sånn endte 17. mai for to år siden, og den endte slik i år også. Festing er slitsomt. Natta.


 

See you later alligator.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits