Back, and better than ever before

Jeg har nå vært på Tumblr i et par måneder, og jeg elsker virkelig den siden. Det eneste jeg mangler er kommentarer på innleggene (selvom de ikke er så mange uansett, men det er koselig å få de jeg får). Derfor skal jeg blogge begge steder nå. Starting now.

 

Jeg har nå hatt juleferie i 1,5 måneder, og det er virkelig ikke så luksus som man skulle trodd. Rastløsheten kommer snikende uka etter alle andre har begynt på skole eller jobb. Å sove lenge er noe jeg ville ha bytta bort mot litt skoletid og alt det fører med seg. Jeg har det nemlig veldig morsomt når jeg går på skole siden jeg har vært i USA. Og nå skal jeg til New Zealand. Rart jeg gleder meg eller? Om to uker sitter jeg på flyet for å forflytte skrotten kloden rundt. Jeg er klar for nye eventyr!

 

AINCA (A in California) blir nå til AINNZ (A in New Zealand), og det er jeg storfornøyd med.

 

Håper dere (hvis det fortsatt er noen dere) fortsetter og lese mine sprøe innfall alla blogginnlegg. Jeg er ikke den beste bloggeren, MEN jeg prøver. Har til og med ordnet med ny header bare for comebacket. Så da vet dere det.

Én kommentar

Nora

31.jan.2012 kl.21:21

Flott Andrew, fin header! :D

Skriv en ny kommentar

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits