The first couple of days in the US

Hei på deg norske leser! Nå har jeg vært i California i 2 og 1/2 dag, og jeg elsker det her. Varmen er deilig, og folka er enda bedre, så jeg klager ikke! Tenkte jeg skulle fortelle litt hva jeg har gjort, altså i går og i dag da. Jeg var jo på fotballmøte på tirsdag, vet ikke om jeg fortalte om det. Nå er jeg hvertfall ikke så sikker på om jeg vil spille lenger. Jeg elsker spille og alt, men det ser ut til at det kommer til å ta mye tid, og jeg har egentlig bare lyst til å være med folk og bli kjent og konsentrere meg om skolen! Såå, jeg får se hva jeg gjør i morgen. I dag var det enda et fotballmøte, som jeg IKKE var på, så jeg lurer på hva treneren kommer til å si. Men jeg får snakke med han i morgen! Her er hvertfall hva som har skjedd:

Torsdag - I går var en crazy dag, var mye som skulle bli gjort. Jeg gikk for å få en medical check-up, men de skulle ha pause akkurat da jeg kom. Så da gikk jeg og møtte Hanh, en av de andre norske jentene, Vi gikk for å finne en butikk, men turister som vi er så fant vi den ikke. Så da ble det ikke shopping på oss da. Etter det dro jeg for å snakke med fotballtreneren og fortelle om at jeg ikke kom til å bli cleared før tirsdag. Og jo, det glemte jeg. På forrige tirsdag var det en orthopedic surgeon på skolen som sjekka alle idrettsutøverne. Jeg var der selvfølgelig ikke da, og han kommer ikke tilbake til skolen før neste tirsdag. Så ja, great. Anyways, jeg får ikke begynt å spille før etter det, så er lite keen egentlig. Og aner ikke om jeg må være med på ting og tang med fotballaget. Jeg vil jo være med på orientation!
På kvelden dro vi på middag og shopping-trip. Det var veldig koselig, ble kjent med mange av utenlandsstudentene på CLU. Vi dro først og spiste på en mexican restaurant, gratis btw, always great. Og så dro vi på Target, en gigantisk altmuligbutikk. Fikk kjøpt meg noe essentials der, så det var bra. Greit med kleshengere og tannkrem for eksempel.
Når jeg kom hjem... Ja, da gikk jeg og la meg.

Fredag - I dag hadde vi orientation fra ca. 8. Eller frokosten var fra 8 da. Greit med gratis mat altså! Så var det orientation, og det var også greit. Fikk sett litt mer av campus, ettersom vi gikk på tour, og ble kjent med enda flere awesome people. På slutten av orientation møtte vi peer advisorene våre, mine er superhyggelige, og det er de vi skal møte i morgen for mer orientation. Så det blir nok gøy. Da er vi på gruppe med freshmen også, så det gleder jeg meg til!
Etter orientation i dag dro jeg, Sarah, Chip (Sarah's boyfriend) og tre Østerriske gutter på shopping. Vi dro til The Oaks Mall, superfun! Det var gigantisk stort, elsker det allerede, og vi var ikke i mange butikker engang! Vi var inne i en mobilbutikk, hvor jeg kjøpte meg ny mobil. Yay! LG Rumor Touch ble det, fin telefon det, liker det allerede :) Etter det var vi inne i en stoooor butikk med alt mulig rart! Der kjøpte jeg meg ny converse, jippi, hvite som jeg skulle ha og. De kosta vel 40 dollar som er 240 kr. Norwegian prices suck! Haha, elsker amerikanske priser altså, de er totally great. Vi spiste der og, og da kjøpte jeg sushi og salat, var masse mat liksom, og det kosta under 10 dollar. i norge hadde det kosta sikkert 3 eller 4 ganger så mye. Great, gotta love the American style! Etter det gikk vi innom Apple Store for jeg trengte en bit til laderen til macbooken. Og da endte jeg opp med å få den biten gratis. Han mannen jeg snakka med bare sa at jeg kunne få den, han hadde finni den bak. De solgte egentlig ikke bare den delen engang! Skikkelig hyggelig og genuint av han, det må jeg si, imponert! Amerikanere er virkelig flotte mennesker altså, liker de virkelig! Elyse har btw flytta inn på rommet mitt, så det blir nok gøy. Hun skal ikke sove her i natt da, siden hun egentlig ikke har lov til å flytte inn før i morgen. Så hun og moren skal bo på hotell eller noe.Noen bilder av min nye telefon. LG Rumor Touch heter den. Det er Touch screen og det skyve ut-skrive ting, liker den veldig godt hittil. Litt uvant, men det går bra. Månedsprisen er $25, så det er ikke så dyrt som alt annet. OG jeg trenger ikke betale når jeg er hjemme i Norge - SUPERTASTIC GREAT! Nå er du vel glad mamma? Og stolt av meg som klarte å ordne mobil på egenhånd? Flinke utenlandsstudenten det tenker jeg, haha.

Meen, det var alt jeg hadde å si. Har hvertfall storkost meg i dag. Gleder meg til i morgen allerede. God morgen Norge, snart!

4 kommentarer

biiTwii

28.aug.2010 kl.12:33

Så bra du fant mobil til under $100/mnd! :D Haha.. Etter å ha lest innlegget ditt er jeg MER KEEN på å reise seelv! :D Bare vent du, om et par år så er jeg der, right next to you : D

andreafiksee

28.aug.2010 kl.16:29

jaaa, do it! JUST DO IT! haha, nike sitt slagord!

myhremarie

28.aug.2010 kl.22:16

Det høres ut som om du har det kjempe fint! Misunner deg vedig, og unner deg dette til tusen Andrea. MEN jeg skal si at jeg savner deg massemasse, og skulle veldig gjerne for min egen del hatt deg her hjemme <3

<3<3

myhremarie

29.aug.2010 kl.12:13

Vi endte opp med å intervjue en vernepleier fra en barnebolig. Altså sånn som jeg (og ei til på gruppa) jobber med nå. Så det blir nok ganske lett tenker jeg :)

Skriv en ny kommentar

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits