3 days to go

Nå er det bare 3 dager til jeg drar! Tenk på det. Om akkurat tre dager har jeg landet på LAX, eller så er det like før. Åh, det blir spennende. Håper turen går greit. Dette hadde gjort alt så mye enklere.

 

På rommet mitt står koffertene pakket og klare. Eller nei, de er ikke klare. Men pakket er de. Jeg mangler bare småting som jeg skal putte oppi dem, så er jeg klar for onsdag. Det er rart at jeg har kommet så langt i pakkinga allerede nå, jeg som pleier å gjøre det dagen før jeg skal ut på tur. Jeg bestemte meg for at det ikke skulle skje denne gangen, for jeg hater (VIRKELIG HATER) å være superstressa kl. 2 på natta før jeg reiser for å bli ferdig med pikk-pakket. Det er helt forferdelig for å være helt ærlig. Det er sterkt mislikt hos meg, som du sikkert allerede har skjønt. Ville bare konstantere at det er 110% hat. Men smart som jeg er, så gjør jeg det nå! På den måten kan jeg gå igjennom hvis det er noe jeg mangler, eller hvis jeg skal legge igjen noe mer her hjemme. Jeg har nemlig stappet to store kofferter fulle med klær og ting som jeg bare MÅ ha med meg. Sikkert ikke nødvendig alt sammen, men sånn er da jeg. Nå mangler jeg bare å pakke håndbagasjen og toalettmappa, så kan jeg sette ut på Amerika-reisen min. Nora feiret "Voksenbursdag" i dag, siden jeg skal dra (hu har bursdag 29. august alle sammen!!!), og der var det noen søte små sjarmtroll. Han ene mente at i Amerika så snakker de svensk. Så jeg fant dermed ut at jeg kommer til å bli rimelig god i svensk mens jeg er der borte. Godt å vite!

 

I dag var også dagen for å si hade til Marte, min kjære kusine. Det var trist. Vi er litt sånn at hvis den ene begynner å gråte, så begynner den andre også. Så når Marte da begynte å gråte, så rant det plutselig hos meg også. Og så begynte Mamma. Og Hege, min andre kusine. Så der stod vi da, "hulkerne". Må nok ha sett dumt ut, etter Noras uttrykk å dømme. Savner deg allerede Marte 

 

 

Meg, Marte og Nora på 17. mai

Slitne russ, eller hva Marte?

 

 

Dette er forresten det første innlegget på mitt fine, nye Macbook Pro. Jeg er så superduper glad, du aner ikke. Det var julegave fra mine herlige foreldre, som jeg kommer til å savne altfor mye. Gruer meg til å si hade til dere og til Nora! Takk for julegaven. Med den er det hvertfall inget problem å holde kontakt med folk her hjemme. Videochatting på skype sier jeg bare!

 

Dette blir antageligvis det siste innlegget i Norge. Jeg er sånn småtravel de siste dagene i Norge, som blant annet er fordi jeg skal være med Martine til Strømmen i morgen, si hade til blant annet LiseLotte og Marie, ta vaksiner, spise hadebra-middag med familien, og så da til slutt reise. Trenger jeg virkelig å nevner at jeg må pakke ferdig? Nei, det var det jeg trodde.

 

Bon Voyage til Andrea sier jeg bare! Oppdatering kommer når jeg har kommet fram OG fått nett. Gotta love the internet!

 

Hadebra så lenge!

3 kommentarer

martine

23.aug.2010 kl.00:33

Jeg kommer ti å savne deg såååååååååååååååååååå mye <3 :(

Nora

23.aug.2010 kl.08:17

Det blir spennanes. Om ca 40 timer tar jeg farvell med deg!

myhremarie

23.aug.2010 kl.16:39

Åååh, jeg hater at du skal dra :( <3

Skriv en ny kommentar

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits