Hadebra Andrea

Nå trodde jeg helt seriøst at dette innlegget var slettet, så jeg begynte å skrive et nytt. Ikke veldig morsomt med tanke på at dette var nesten ferdig! Men så fant jeg det, lucky me. Here you go:Utrolig at jeg våknet 10 i dag også. Jeg har en ting med å våkne rundt 10 uansett når jeg legger meg. Jeg mener, jeg la meg faktisk kl 2, og allikevel så står jeg opp 10. Hva er galt med meg? Jaja, skal vel ikke klage. Jeg får mer ut av dagen, noe som er bra med tanke på at det bare er 12 (!!!) dager igjen til reisen min. Det er helt sykt, og jeg gruer meg endel nå. Men, det skal nok gå bra. Det gjør det alltid. Jeg må bare ta det med ro og ikke stresse, så kommer jeg meg til LAX og forhåpentligvis finner "shuttle van"-en min. Etter det er det "straka vegen" til skolen. 

Men det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om nå. Jeg tenkte å legge ut litt bilder fra hadebra-festen jeg hadde i går. Det er ikke mange altså, jeg rørte nesten ikke kameraet. Men noen er det jo. Festen var veldig vellykket, hvertfall sett fra min vinkel. Jeg tror alle syns det var bra at jeg holdt den, for da hadde de en gyllen mulighet til å si ordentlig hade til folk, noe de kanskje ikke hadde gjort ellers.

Det var veldig trist å tenke på at mange av disse får jeg ikke se igjen på veldig lenge. Jul er første mulighet. Det er egentlig helt crazy å tenke på. At Rut Kristine, som sitter i bilen på vei til Trondheim nå, dro, var noe av det tristeste man kan tenke seg. Jeg gråt ikke da hun dro, men det kommer nok. Believe me! Heldigvis skal mange av venninnene mine gå på skole i nærområdet, som betyr at jeg kan si hade til dem når det nærmer seg. Men flere andre, som Dung og Katrine, skal lenger vekk, og de får jeg da ikke sett før jul. Jeg kommer virkelig til å savne dere alle sammen! Takk Gud for Facebook sier nå jeg, hva skulle jeg gjort uten deg?

Anyways, her kommer noe få bilder fra gårdsdagens fest:
Lise Lotte, Eileen, Marie, Madeleine, Kristine og Trine (sofasliterne)


Martine, Katrine, Dung, Maria, Rut Kristine og Marte (Kjøkkensliterne)


Martine og meg (vi er litt rare i grunn!)


Fine jentene. Jeg kommer til å savne dere!
Det var noen som hadde gått da vi tok disse bildene, men jeg kommer til å savne dere også. Jeg er så dårlig på å ta bilder. Skulle gjerne hatt bilder fra da alle var der! Men men, nå har jeg hvertfall bestemt meg for at jeg skal bli bedre på bildetagninga. Jeg må jo det, nå når jeg skal flytte så langt som jeg skal!

Håper dere hadde en like bra kveld som meg, de som var der altså! I'll miss you like crazy. Just remember that if you look up in the night sky, you see the same stars regardlessly of where you are. Det er en fin tanke å ha med seg, det at uansett hvor man befinner seg på Jordkloden, så er det alltid noe som er likt som hjemme. Det skal jeg huske når jeg drar til California!

Jeg har sagt det allerede, men jeg sier det igjen: Jeg er glade i dere og kommer til å savne dere. Vi ses til jul!

7 kommentarer

Marie / Maje

13.aug.2010 kl.17:08

Ååh, nå begynte jeg neste å gråte! :( kommer til å savne deg så sinnsykt! Når Rut dro i går var det også like før jeg gråt noen salte tårer!!

Men, kvelden i går var kjempe bra! Utrolig koselig å snakke med mange jeg ikke har snakket med på lenge! Kjempebra du hadde en sånn fest. Og snart skal du også få ordentlig hadeklem <3

myhremarie

14.aug.2010 kl.16:13

Jaaa : ( Men vi skal sees til jul ja <3

myhremarie

15.aug.2010 kl.13:46

SV: Jaaa! Jeg er superflink! Klarte å ikke skade meg i det hele tatt. *bank i bordet*

Du har ingenting å skjerpe deg for snupp. Du er flott som du er <3

myhremarie

15.aug.2010 kl.19:27

SV; men vi skal jo ha sånne kvelder når du kommer tilbake :-D Til jul f.eks. Da er det ny date. Det har jeg bestemt :-D

Bildet av oss er det beste som finnes ^^ hihi, søte unger!

myhremarie

16.aug.2010 kl.09:04

SV: Jeg liker den sangen : D Eminem <3<3

myhremarie

17.aug.2010 kl.21:05

Det er fortsatt hardt skal jeg si deg!! Og jeg skal si deg en ting til frøken: Første dagen med fest ble jeg hjemme. Haha, booyah.. Skal fortelle deg massemasse om hva som skjer. Har enda ikke skjedd så mye, men skal begynne å skrive et innlegg om hvordan den første dagen var når jeg er ferdig med denne kommentaren som ble veldig lang :-D

myhremarie

17.aug.2010 kl.22:15

Så klaart jeg ikke skal glemme deg <3 Det vil jeg aldri gjøre <3<3

Skriv en ny kommentar

andreafiksee

andreafiksee

20, Ullensaker

Jeg befinner meg fortiden på Cal Lutheran Uni. i California, men setter etter jul kursen mot New Zealand og nye utfordringer og spennende opplevelser. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits